+104
Gellert Crowz
Dragon The Grey
Romelza Snicket
The Sorting Hat
Magic Is Might
Herpo The Foul
Milady D' Hiver
kentra
geowizard
Violleta Black
Mysterious Wizard
Katherine Black
Roxanne Derwent
Venam Artis
GinnyHermione
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
abra_cat
Μia Melanie Hawkins
Lena*
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
didaki
lefter4
Harry James Potter
Neville Longbottom
AlbusDumbledore
NifadaDraculeEadred
nymphadora9990
Davidian
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
orestis
Sandra Lightwood
lily_13
Laura Mandley
Hermione Black
Romilda Vane
Amycus
Sev
Safira
Sirius Black
FoNikos21
peppas
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Jimmi Comptonn
Fred Weasley
Imperio
mafiafran
Sylvie Lovegood
Sorazal the Erised
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
anthian9
Mrs Lovett
Phyllida Spore
Harry Potter
just reaper
Leonie Vernier
Antonin Dolohov
Padma Patil
Hermione Jane Granger
Nymphadora Lupin
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
Hermione Granger.
The Grey Lady
Helga Hufflepuff
Bloodystar
Nathaniel
Berenice
elliza
Merlin Longstaff
Cassandra Black
Fleur Delacour
aekaras
Rea
Tom Marvolo Riddle
Merlin the Great
Hecate
multi
Ginny4ever
RemousLoupin
E-vampire
magica4
Albus_The_Wise
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
`TakeR
Seven
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Hemione94
*Dora*
Wanderer
darkdemon
SiMoS
Ms Skellington
Witch-King
aiswp0s
Rose Black
Darkness
Narcissa
108 απαντήσεις
LGBTQ+
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°276
Απ: LGBTQ+
Και πάλι δε συμφωνώ όμως το προτιμώ απο το "Να τους μαντρώσουν όλους σε ένα νησί"
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°277
Πως είναι δυνατόν να έχεις ομοφυλόφιλους φίλους και να λες ότι είναι η μάστιγα του πλανήτη και ότι πρέπει να μαντρωθούν;
Ας βάλω και ένα αρθράκι για ένα θέμα που συζητήθηκε σε όοοοοολες τις εκπομπές σήμερα:
Η πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ παντρεύτηκε τη σύντροφό της χθες Κυριακή, ημέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.
Σύμφωνα με το ισλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RUV, η ισλανδή ηγέτις παντρεύτηκε επίσημα τη σύντροφό της, την Γιονίνα Λεοσντότιρ, μετά την κατάθεση μιας αίτησης μετατροπής της πολιτικής ένωσής τους σε κανονικό γάμο. Δεν έγινε καμια ιδιαίτερη τελετή, σύμφωνα με το RUV.
Το ισλανδικό κοινοβούλιο υιοθέτησε ομόφωνα στις 12 Ιουνίου τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων και ο νόμος τέθηκε σε ισχύ την Κυριακή. Ως τώρα τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια μπορούσαν να ενώνονται νομίμως και να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, όμως η ένωση δεν ήταν ένας αληθινός γάμος.
Η Γιοχάνα Σιγκουρνταρντότιρ, η οποία ήρθε στην εξουσία το Φεβρουάριο 2009, ζει με τη σύντροφό της εδώ και πολλά χρόνια και είναι η πρώτη ανοικτά ομοφυλόφιλη αρχηγός κυβέρνησης.
Αυτό το ομόφωνα πολύ μου αρέσει... Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα να δω ένα τέτοιο νομοσχέδιο να ψηφίζεται ομόφωνα, στην Αμερική πχ. χαντακώθηκε.
Τα σχόλια που πήρα απ' όσους το συζήτησα ήταν αρνητικά, όχι τόσο στο ότι ψηφίστηκε το νομοσχέδιο αλλά επειδή "για να ψηφιστεί όλοι τέτοιοι θα ναι".
Ας βάλω και ένα αρθράκι για ένα θέμα που συζητήθηκε σε όοοοοολες τις εκπομπές σήμερα:
Η πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ παντρεύτηκε τη σύντροφό της χθες Κυριακή, ημέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.
Σύμφωνα με το ισλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RUV, η ισλανδή ηγέτις παντρεύτηκε επίσημα τη σύντροφό της, την Γιονίνα Λεοσντότιρ, μετά την κατάθεση μιας αίτησης μετατροπής της πολιτικής ένωσής τους σε κανονικό γάμο. Δεν έγινε καμια ιδιαίτερη τελετή, σύμφωνα με το RUV.
Το ισλανδικό κοινοβούλιο υιοθέτησε ομόφωνα στις 12 Ιουνίου τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων και ο νόμος τέθηκε σε ισχύ την Κυριακή. Ως τώρα τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια μπορούσαν να ενώνονται νομίμως και να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, όμως η ένωση δεν ήταν ένας αληθινός γάμος.
Η Γιοχάνα Σιγκουρνταρντότιρ, η οποία ήρθε στην εξουσία το Φεβρουάριο 2009, ζει με τη σύντροφό της εδώ και πολλά χρόνια και είναι η πρώτη ανοικτά ομοφυλόφιλη αρχηγός κυβέρνησης.
Αυτό το ομόφωνα πολύ μου αρέσει... Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα να δω ένα τέτοιο νομοσχέδιο να ψηφίζεται ομόφωνα, στην Αμερική πχ. χαντακώθηκε.
Τα σχόλια που πήρα απ' όσους το συζήτησα ήταν αρνητικά, όχι τόσο στο ότι ψηφίστηκε το νομοσχέδιο αλλά επειδή "για να ψηφιστεί όλοι τέτοιοι θα ναι".
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°278
Πολύ ενθαρρυντικό αυτό.Βέβαια εμείς παίζει να είμαστε 2 αιώνες πίσω κοινωνικά οπότε δε θα ζήσουμε να το δούμε να γίνεται και εδώ.:P
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°279
+1 στην Ελλίζα.
Στην ελλάδα δεν παίζει να δούμε κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον να βγάλουμε γκέι πρωθυπουργό :P
Στην ελλάδα δεν παίζει να δούμε κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον να βγάλουμε γκέι πρωθυπουργό :P
Mischief managed.
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°280
Βασικά υπάρχουν φήμες για τον Καραμανλή αλλά το κόβω μην το κάνουμε και κίτρινο τύπο το τόπικ :P
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Mrs Lovett- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°281
Minerva McGonagall έγραψε:
προτιμαμε να βγαζουμε κλεφτες πρωθυπουργους.
I don't have any reasons
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°282
Τωρα βρηκα χρονο να απαντησω,λοιπον..Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα κανεναν σας και τις αποψεις σας.Μου λετε οτι δεν το επελεξαν μονοι τους αλλα η φυση φταιει.Ας παρουμε τα πραγματα οποως συμβαινουν στις συγχρονες κοινωνιες.
ΠΧ.Ανοιγεις την τηλεοραση σου 3 το μεσημερι βαζεις σταρ βλεπεις οτι απο τους 5 αντρες της εκαστοτε εκπομπης οι 4 ειναι γκει,αντε λες δεν κανω τιποτα συνεχιζεις βαζεις αλτερ τσακ αλλοι 5 γκει,πας στο αλφα εδω μπορει να εισαι τυχερος θα βρεις λιγοτερους.Γιατι το αναφερω αυτο;Γιατι πλεον αυτο ειναι το προτυπο που προβαλλεται και οι πιο πολυ το μιμουνται.
για τις γυναικες:θες να γινεις τοπ-μοντελ;θες να γινεις παρουσιαστρια;θες να γινεις τραγουδιστρια;ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ πηγαινε και συνουσιασου με τους γερους που εχουν τα λεφτα και θα σε προωθησουν
για τους αντρες:θες να εχεις μια λαμπρη καριερα στην τηλεοραση και γενικα στο χορου του θεαματος;Στησε Κ@λ@ στον Ψινακη να σε προωθησει
Ε εγω τετοια πραγματα δεν μπορω να τα βλεπω φιλοι μου,εσεις μπορει να μιλατε για τους φυσιολογικους γκει αλλα αν δειτε αυτα που λεω παραπανω θα καταλαβετε πως υπαρχουν και αλλοι που γινονται γκει για το συμφερον τους.Αυτους δεν συμπαθω καθολου και σιγουρα εχουν κατωτερο επιπεδο γιατι για να πραγατποιησουν το σκοπο τους πανε και πουλανε την αξιοπρεπεια τους
Οποτε θελω να συνοψισω,υπαρχουν 2 κατηγοριες ομοφυλοφιλων
1.οι εκ γεννετης
2.οι συμφεροντολογοι
θελω μεν να διευκρινησω οτι σε ολα τα προηγουμενα μου ποστ αναφερομουν στην 2η κατηγορια και σε αυτους της πρωτης που ειναι πολυ προκλητικοι,οποτε ξεκαθαριζω την θεση μου.
Οπως εγω σαν Στεφανος δεν θα παω να κανω κατι με την κοπελα μου εξω στον δρομο ετσι θελω και απο αυτους να μην κανουν κατι τετοιο,δηλαδη θελω σωστη συμπεριφορα
και ξαναλεω κοιταξτε ποσοι τετοιοι συμφεροντολογοι κυκλοφορουν και μην βλεπετε μονο τους ηρεμους η τους φιλους σας και ακουτε μετα την αποψη μου και μου επιτηθεστε.
Πιστευω να σας καλυψα και να καταλαβατε για τι πραγματα αναφερομουν στα προηγουμενα ποστ
ΠΧ.Ανοιγεις την τηλεοραση σου 3 το μεσημερι βαζεις σταρ βλεπεις οτι απο τους 5 αντρες της εκαστοτε εκπομπης οι 4 ειναι γκει,αντε λες δεν κανω τιποτα συνεχιζεις βαζεις αλτερ τσακ αλλοι 5 γκει,πας στο αλφα εδω μπορει να εισαι τυχερος θα βρεις λιγοτερους.Γιατι το αναφερω αυτο;Γιατι πλεον αυτο ειναι το προτυπο που προβαλλεται και οι πιο πολυ το μιμουνται.
για τις γυναικες:θες να γινεις τοπ-μοντελ;θες να γινεις παρουσιαστρια;θες να γινεις τραγουδιστρια;ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ πηγαινε και συνουσιασου με τους γερους που εχουν τα λεφτα και θα σε προωθησουν
για τους αντρες:θες να εχεις μια λαμπρη καριερα στην τηλεοραση και γενικα στο χορου του θεαματος;Στησε Κ@λ@ στον Ψινακη να σε προωθησει
Ε εγω τετοια πραγματα δεν μπορω να τα βλεπω φιλοι μου,εσεις μπορει να μιλατε για τους φυσιολογικους γκει αλλα αν δειτε αυτα που λεω παραπανω θα καταλαβετε πως υπαρχουν και αλλοι που γινονται γκει για το συμφερον τους.Αυτους δεν συμπαθω καθολου και σιγουρα εχουν κατωτερο επιπεδο γιατι για να πραγατποιησουν το σκοπο τους πανε και πουλανε την αξιοπρεπεια τους
Οποτε θελω να συνοψισω,υπαρχουν 2 κατηγοριες ομοφυλοφιλων
1.οι εκ γεννετης
2.οι συμφεροντολογοι
θελω μεν να διευκρινησω οτι σε ολα τα προηγουμενα μου ποστ αναφερομουν στην 2η κατηγορια και σε αυτους της πρωτης που ειναι πολυ προκλητικοι,οποτε ξεκαθαριζω την θεση μου.
Οπως εγω σαν Στεφανος δεν θα παω να κανω κατι με την κοπελα μου εξω στον δρομο ετσι θελω και απο αυτους να μην κανουν κατι τετοιο,δηλαδη θελω σωστη συμπεριφορα
και ξαναλεω κοιταξτε ποσοι τετοιοι συμφεροντολογοι κυκλοφορουν και μην βλεπετε μονο τους ηρεμους η τους φιλους σας και ακουτε μετα την αποψη μου και μου επιτηθεστε.
Πιστευω να σας καλυψα και να καταλαβατε για τι πραγματα αναφερομουν στα προηγουμενα ποστ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°283
Και επειδή υπάρχει αυτή η κατηγορία γκέι ανθρώπων πρέπει να τους κατηγορούμε γενικά σαν ομάδα;
Και μην ξεχνάς πως υπάρχουν τόσοι και τόσοι στρειτ συμφεροντολόγοι, δεν είναι θέμα σεξουαλικής προτίμησης αυτό.
Και μην ξεχνάς πως υπάρχουν τόσοι και τόσοι στρειτ συμφεροντολόγοι, δεν είναι θέμα σεξουαλικής προτίμησης αυτό.
Mischief managed.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°284
Τότε αφού κάνεις τον διαχωρισμό ανάμεσα σε φυσικούς και μη, γιατί δεν τον κάνεις από την αρχή ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις? Και γιατί να τους κατηγορούμε σαν ομάδα γι' αυτά που κάνουν λίγοι, όπως λέει κι η Μάρσυ?
Ο συμφεροντολόγος, είτε στρέιτ είτε γκέι, είναι για λύπηση όπως και να το κάνουμε. (Εξαιρείται ο Γκρίφιθ απ' το Berserk
Ο συμφεροντολόγος, είτε στρέιτ είτε γκέι, είναι για λύπηση όπως και να το κάνουμε. (Εξαιρείται ο Γκρίφιθ απ' το Berserk
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°285
Και εσυ γιατι τους υπερασπηζεσαι ολους σαν ομαδα τοτε;εισαι αποφασησμενη να μου την πεις ακομη και αν σου λεω σε τι αναφερομαι;Minerva McGonagall έγραψε:Και επειδή υπάρχει αυτή η κατηγορία γκέι ανθρώπων πρέπει να τους κατηγορούμε γενικά σαν ομάδα;
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°286
Ναι αλλά δεν διευκρίνισες από την αρχή ότι δεν αναφέρεσαι σε όλους.
Το πρότυπο που λες, του lifestyle gay, είναι το μόνο αποδεκτό είδος ομοφυλοφιλίας, γι' αυτό και προβάλλεται σε τέτοιο βαθμό που προσβάλλει τους υπόλοιπους. Μέχρι εδώ συμφωνώ.
Το πρότυπο που λες, του lifestyle gay, είναι το μόνο αποδεκτό είδος ομοφυλοφιλίας, γι' αυτό και προβάλλεται σε τέτοιο βαθμό που προσβάλλει τους υπόλοιπους. Μέχρι εδώ συμφωνώ.
Statler
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°287
Όσοι δεν αισθάνονται γκέι, δεν είναι γκέι. Είναι αδύνατον να γίνει γκέι αν δεν είσαι από τη φύση σου. Το ότι κάποιος κάθεται σε κάποιον για να τον προωθήσει δεν τον κάνει γκέι αν δεν ήταν από πριν. Τον κάνει 1. άχρηστο γιατί αν δεν ήταν θα μπορούσε να προωθηθεί μόνος του, μη τις ικανότητες του και 2. θύμα γιατί τον εκμεταλεύονται οι άλλοι.
Και όπως έχει ειπωθεί 93474897563487956 φορές μέσα στο τόπικ, όλα αυτά τα περί μίμησης δεν ισχύουν. Αν ίσχυαν τότε δεν θα ήταν μόνο οι στρέιτ που θα το γύριζαν σε γκέι αλλά και οι γκέι που θα το γύριζαν σε στρέιτ...
Και όπως έχει ειπωθεί 93474897563487956 φορές μέσα στο τόπικ, όλα αυτά τα περί μίμησης δεν ισχύουν. Αν ίσχυαν τότε δεν θα ήταν μόνο οι στρέιτ που θα το γύριζαν σε γκέι αλλά και οι γκέι που θα το γύριζαν σε στρέιτ...
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°288
Witch-King έγραψε:Και εσυ γιατι τους υπερασπηζεσαι ολους σαν ομαδα τοτε;εισαι αποφασησμενη να μου την πεις ακομη και αν σου λεω σε τι αναφερομαι;Minerva McGonagall έγραψε:Και επειδή υπάρχει αυτή η κατηγορία γκέι ανθρώπων πρέπει να τους κατηγορούμε γενικά σαν ομάδα;
Ποιός σου είπε οτι είμαι αποφασισμένη να σου την πω; Εγώ απλά δε συμφωνώ με αυτά που λές και το είπα. Δεν είναι σκοπός μου να την πω σε κανέναν. Εμένα δε μου αρέσουν οι συμφεροντολόγοι. Είτε είναι στρέιτ, είτε είναι γκέι. Και υπερασπίζομαι την ομάδα των γκέι, και όχι των συμφεροντολόγων αυτή τη στιγμή.
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°289
Επειδη λοιπον αναφερομαστε σε διαφορετικα πραγματα και επειδη ο καθενας εχει τις δικες του αποψεις ας ληψει η κοντρα μας εδω γιατι σιγουρα ακρη δεν θα βγαλουμε αφου δεν πιστευουμε ιδια πραγματα
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°290
Αυτό είναι και το νόημα του διαλόγου.
Να ακούγονται διαφορετικές φωνές και στο τέλος ο αναγνώστης να βγάζει το δικό του συμπέρασμα ανάλογα με τα επιχειρήματα που παρατέθηκαν.
Με όλο τον σεβασμό...είναι λήξει.
Να ακούγονται διαφορετικές φωνές και στο τέλος ο αναγνώστης να βγάζει το δικό του συμπέρασμα ανάλογα με τα επιχειρήματα που παρατέθηκαν.
Witch-King έγραψε:ας ληψει η κοντρα μας εδω
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°291
και κατι τελευταιο δεν ειχα χρονο εκεινο το βραδυ να σας πω γιατι μιλαω ακριβως γιατι εχω μπλεξει και δουλευω και 7-4 το πρωι σαν βοηθος και 10-6 το βραδυ σε ενα κλαμπ οποτε δεν εχω χρονο ελευθερο καθολου
Edit by Minerva McGonagall: Απαγορεύονται τα διπλά ποστ.
με ολο το σεβασμο εκανα λαθος :Merlin the Great έγραψε:Αυτό είναι και το νόημα του διαλόγου.
Να ακούγονται διαφορετικές φωνές και στο τέλος ο αναγνώστης να βγάζει το δικό του συμπέρασμα ανάλογα με τα επιχειρήματα που παρατέθηκαν.Witch-King έγραψε:ας ληψει η κοντρα μας εδω
Edit by Minerva McGonagall: Απαγορεύονται τα διπλά ποστ.
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°292
Με όλο το σεβασμό χρησιμοποίησε το όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι και μην κάνεις διπλό ποστ!
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°293
Μα ετσι δεν θα μπορουσα να σου απαντησω ετσι οπως απαντησα
και το ξερω αυτο που λες ημουν παλια οταν ανοιξε το σιτε πανω απο 1 χρονο μοντ
και το ξερω αυτο που λες ημουν παλια οταν ανοιξε το σιτε πανω απο 1 χρονο μοντ
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°294
Α και κάτι ακόμα...
Εδώ σε ποια από τις δύο κατηγορίες αναφέρεσαι;Witch-King έγραψε:
Εγω παντως αν το παιδι μου ερχοταν σπιτι με ατομο ιδιου φιλου και μου ελεγε οτι ειχαν σχεση,απλα θα το ΞΕΓΡΑΦΑ
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°295
στη 2η φυσικα (αλλα και αν ηταν πολυ εκδηλωτικο στα ορια του να το εκανε επιτηδες)
Harry Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6559
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°296
Tελικα πιο ειναι το συμπερασμα??????????
ρωταω εγω τωρα!!! :
ρωταω εγω τωρα!!! :
"There's no need to call me sir Professor."
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°297
Ποιο είναι το συμπέρασμα για ποιο πράγμα?
.
Harry Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6559
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°298
Mα για την ομοφυλοφιλια πρεπει να κανουμε τιποτα??
ή απλως να μην κανουμε τιποτα και να συνεχισουμε τη ζωη μας εχοντας και γειτωνες ενα ζευγαρι αντρες ή γυναικες οι οποιοι θα στελνουν τα παιδακια τους μαζι με τα δικα μασ στο σχωλειο??
ή απλως να μην κανουμε τιποτα και να συνεχισουμε τη ζωη μας εχοντας και γειτωνες ενα ζευγαρι αντρες ή γυναικες οι οποιοι θα στελνουν τα παιδακια τους μαζι με τα δικα μασ στο σχωλειο??
"There's no need to call me sir Professor."
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°299
Οτι υπάρχουν ακόμα εν ετει 2010 άνθρωποι που παραμένουν στην εποχή του homo sapiens.
Οτι η ελληνική κοινωνία είναι συντητηρητική του Κ*λου αφού μας νοιάζει μόνο το φαίνεσθαι και όχι το ευ ζειν. Απο τα πολλά κόμπλεξ δεν κοιτάμε να φτιάξουμε πρώτα τη δική μας ζωή αλλά αυθαίρετα κρίνουμε τις επιλογές του άλλου.
Μαγκιά δεν είναι να το παίζεις...Μαγκιά ειναι να είσαι.
Το χειρότερο είναι οτι αρκετοί με αυτές τις απόψεις ειναι καταπιεσμένοι απο αυτό ακριβώς που πολεμάνε.
Ας κάνουμε όλοι τη ζωή μας και ας αφήσουμε και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο.
Οτι η ελληνική κοινωνία είναι συντητηρητική του Κ*λου αφού μας νοιάζει μόνο το φαίνεσθαι και όχι το ευ ζειν. Απο τα πολλά κόμπλεξ δεν κοιτάμε να φτιάξουμε πρώτα τη δική μας ζωή αλλά αυθαίρετα κρίνουμε τις επιλογές του άλλου.
Μαγκιά δεν είναι να το παίζεις...Μαγκιά ειναι να είσαι.
Το χειρότερο είναι οτι αρκετοί με αυτές τις απόψεις ειναι καταπιεσμένοι απο αυτό ακριβώς που πολεμάνε.
Ας κάνουμε όλοι τη ζωή μας και ας αφήσουμε και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο.
Waldorf
- House of Westeros:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°300
Δηλαδή τι να κάνουμε? Άνθρωποι δεν είναι κι αυτοί?
Και τι θα πει "τα παιδιά τους πάνε σχολείο μαζί με τα δικά μας"? Φυσικά και πάνε! Θα τα απομονώσουμε κι αυτά και τους γονείς τους επειδή είναι διαφορετικοί? Λίγη προσοχή στο πώς διατυπώνεις τις σκέψεις σου...
Κι είναι κακό να έχεις γείτονες ομοφυλόφιλους ή ξένους ή οτιδήποτε άλλο?
Και τι θα πει "τα παιδιά τους πάνε σχολείο μαζί με τα δικά μας"? Φυσικά και πάνε! Θα τα απομονώσουμε κι αυτά και τους γονείς τους επειδή είναι διαφορετικοί? Λίγη προσοχή στο πώς διατυπώνεις τις σκέψεις σου...
Κι είναι κακό να έχεις γείτονες ομοφυλόφιλους ή ξένους ή οτιδήποτε άλλο?
- We seed the stars: