.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+104
Gellert Crowz
Dragon The Grey
Romelza Snicket
The Sorting Hat
Magic Is Might
Herpo The Foul
Milady D' Hiver
kentra
geowizard
Violleta Black
Mysterious Wizard
Katherine Black
Roxanne Derwent
Venam Artis
GinnyHermione
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
abra_cat
Μia Melanie Hawkins
Lena*
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
didaki
lefter4
Harry James Potter
Neville Longbottom
AlbusDumbledore
NifadaDraculeEadred
nymphadora9990
Davidian
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
orestis
Sandra Lightwood
lily_13
Laura Mandley
Hermione Black
Romilda Vane
Amycus
Sev
Safira
Sirius Black
FoNikos21
peppas
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Jimmi Comptonn
Fred Weasley
Imperio
mafiafran
Sylvie Lovegood
Sorazal the Erised
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
anthian9
Mrs Lovett
Phyllida Spore
Harry Potter
just reaper
Leonie Vernier
Antonin Dolohov
Padma Patil
Hermione Jane Granger
Nymphadora Lupin
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
Hermione Granger.
The Grey Lady
Helga Hufflepuff
Bloodystar
Nathaniel
Berenice
elliza
Merlin Longstaff
Cassandra Black
Fleur Delacour
aekaras
Rea
Tom Marvolo Riddle
Merlin the Great
Hecate
multi
Ginny4ever
RemousLoupin
E-vampire
magica4
Albus_The_Wise
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
`TakeR
Seven
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Hemione94
*Dora*
Wanderer
darkdemon
SiMoS
Ms Skellington
Witch-King
aiswp0s
Rose Black
Darkness
Narcissa
108 απαντήσεις

LGBTQ+

Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

LGBTQ+ - Σελίδα 24 Empty Απ: LGBTQ+

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Σεπ 30, 2014 11:07 pm

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Δεν θεωρώ ότι με οποιονδήποτε τρόπο είμαστε σε θέση να μιλάμε για μεσαιωνικές αντιλήψεις. Δεν θα μιλούσε μαζί σου αν είχε μεσαιωνικές αντιλήψεις.

Πέραν του γεγονότος πως αυτό δεν αφορά ούτε το θέμα του τόπικ ούτε το θέμα που τέθηκε πρόσφατα, γίνεσαι προσβλητικός. Σε παρακαλώ να μην μου ξαναμιλήσεις επί του προσωπικού εκτός αν αφορά ανταλλαγή απόψεων και να μην κάνεις προσωπική επίθεση λόγω εμπάθειας. Σε ευχαριστώ.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τρι Σεπ 30, 2014 11:17 pm

Καλά μη χαζοχαίρεσαι και διάβασε τι γράφω. Μην οραματίζεσαι προσωπικές συζητήσεις και επεισόδια εκεί που δεν υπάρχουν.
    Αν προσπαθήσεις να καταλάβεις και να αντιληφθείς τη θέση που είχε η γυναίκα στον μεσαίωνα, θα καταλάβεις τι εννοώ χωρίς να σου φανεί προσβλητικό. Οποιοσδήποτε έχει κάποιο αξίωμα στην ΟΔΣ και κάποια αρμοδιότητα ως εκ τούτου, παρακαλώ πολύ ας διαπιστώσει μόνος του αν υπάρχει κάποια προσβολή.

Χρήστο το αν η βάση της ηθικής του καθενός μας είναι κάποιο θρησκευτικό κατάλοιπο και μάλιστα από την κυρίαρχη κατά τόπους θρησκεία, αυτό από μόνο του έχει μεγάλη βαρύτητα γιατί πρόκειται για ένα σύνολο κανόνων που έχει ο καθένας μας εσωτερικεύσει όχι απλώς επειδή συμφωνεί μαζί τους μετά από επεξεργασία και κριτική αλλά κυρίως επειδή αυτό είναι η κυρίαρχη κουλτούρα. Επαναλαμβάνεται παντού, αναπαράγεται με κάθε τρόπο, ειναι διάχυτη σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και ουσιαστικά επιβάλλεται στο άτομο. Υπάρχουν διάφορες κοινωνικές αναλύσεις για τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνει αυτό, και δείχνουν ότι δεν σχετίζεται με το κατά πόσο ένα άτομο είναι παθητικό και δεκτικό, όπως θα βιαστούν να συμπεράνουν πολλοί, αλλά με τα εργαλεία με τα οποία γίνεται η διαδικασία της εσωτερίκευσης. Και ναι συμφωνώ πως η σημασία αυτού θα ήταν μηδαμινή αν έμενε όλο αυτό μέσα μας αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό: αντίθετα ο καθένας μας με κάποιον τρόπο, ή τουλάχιστον μέχρι κάποιο σημειο, νομίζουμε ότι μπορούμε να ρυθμίζουμε ανθρώπους και συμπεριφορές στον δημόσιο χώρο, ούτως ώστε να προσεγγίζουν το ιδανικά "σωστό" που έχουμε στο μυαλό μας.
    Το ίδιο συμβαίνει και με την αντιμετώπιση στα LGBTQ άτομα, και με τους μουσουλμάνους και ιδίως τις μουσουλμάνες που επιλέγουν να φοράνε μαντίλα στο δρόμο ας πούμε, και με άλλες μειονότητες.

Statler
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Σεπ 30, 2014 11:26 pm

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Καλά μη χαζοχαίρεσαι και διάβασε τι γράφω. Μην οραματίζεσαι προσωπικές συζητήσεις και επεισόδια εκεί που δεν υπάρχουν.
    Αν προσπαθήσεις να καταλάβεις και να αντιληφθείς τη θέση που είχε η γυναίκα στον μεσαίωνα, θα καταλάβεις τι εννοώ χωρίς να σου φανεί προσβλητικό. Οποιοσδήποτε έχει κάποιο αξίωμα στην ΟΔΣ και κάποια αρμοδιότητα ως εκ τούτου, παρακαλώ πολύ ας διαπιστώσει μόνος του αν υπάρχει κάποια προσβολή.

Καλά πρόσεχε λίγο πως μιλάς και διάβασε τι σου απαντάω. Δεν έχει να κάνει με την ΟΔΣ το θέμα, οπότε μη τα μπλέκεις. Εγώ προσωπικά σου ζητάω να μην μου μιλάς επί του προσώπου, δεν στο παίζω θιγμένο μέλος. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σου επικοινωνώ.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Τετ Οκτ 01, 2014 12:34 am

^^Το θέμα είναι ότι προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω τον άλλο για θρησκευτικές και ηθικές αντιλήψεις που έχει αποδεχτεί ή έχει επιλέξει να αποδεχτεί από τη στιγμή που δεν επηρεάζει εμένα αλλά και το x διπλανό μου. Ακόμη και αν η θρησκευτική αντίληψη του έχει εντυπωθεί από τον κοινωνικό και οικογενειακό περίγυρο , δεν το θεωρώ δίκαιο επιχείρημα να δώσω άλλωθι στην κριτική σκέψη του λόγω προϋπάρχοντων κοινωνικών στερεοτύπων τα οποία ενδεχομένως δεν μπορεί να αποβάλλει.

Ή μάλλον λάθος ρήμα. Μπορώ να τον κρίνω αλλά όχι να του επιβάλλω κάτι που πιστεύω εγώ. Αν αυτό το εξωτερικεύσει και ενοχλεί κάποιον με διαφορετικές πεποιθήσεις τότε θα τον κατακρίνω ως προς το ότι στερεί κάτι από τον άλλο αλλά όχι γιατί πιστεύει αυτό που πιστεύει. (μιλάω σε ηθικό επίπεδο πάντα, δεν πάω σε πράγματα που είναι αυτονόητα κατακριτέα)

*
    *
    *
    *
    *
    *

LGBTQ+ - Σελίδα 24 Image
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Οκτ 01, 2014 8:45 pm

Morgan le Fay έγραψε:
    Tom Marvolo Riddle έγραψε:Καλά μη χαζοχαίρεσαι και διάβασε τι γράφω. Μην οραματίζεσαι προσωπικές συζητήσεις και επεισόδια εκεί που δεν υπάρχουν.

Καλά πρόσεχε λίγο πως μιλάς και διάβασε τι σου απαντάω. Δεν έχει να κάνει με την ΟΔΣ το θέμα, οπότε μη τα μπλέκεις. Εγώ προσωπικά σου ζητάω να μην μου μιλάς επί του προσώπου, δεν στο παίζω θιγμένο μέλος. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σου επικοινωνώ.

Κούκλα μου χαλάρωσε λιγάκι που δεν χάνεις αφορμή να το παίξεις ντιβάρα. Είμαι σε ένα φόρουμ διαβάζω κάτι και απαντάω αν χαλιέσαι μην το διαβάζεις. Προσέχουμε λίγο μέχρι που μας παίρνει να απαιτούμε πράγματα.

Arcturus Regulus Black έγραψε:^^Το θέμα είναι ότι προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω τον άλλο για θρησκευτικές και ηθικές αντιλήψεις που έχει αποδεχτεί ή έχει επιλέξει να αποδεχτεί από τη στιγμή που δεν επηρεάζει εμένα αλλά και το x διπλανό μου. Ακόμη και αν η θρησκευτική αντίληψη του έχει εντυπωθεί από τον κοινωνικό και οικογενειακό περίγυρο , δεν το θεωρώ δίκαιο επιχείρημα να δώσω άλλωθι στην κριτική σκέψη του λόγω προϋπάρχοντων κοινωνικών στερεοτύπων τα οποία ενδεχομένως δεν μπορεί να αποβάλλει.

Ή μάλλον λάθος ρήμα. Μπορώ να τον κρίνω αλλά όχι να του επιβάλλω κάτι που πιστεύω εγώ. Αν αυτό το εξωτερικεύσει και ενοχλεί κάποιον με διαφορετικές πεποιθήσεις τότε θα τον κατακρίνω ως προς το ότι στερεί κάτι από τον άλλο αλλά όχι γιατί πιστεύει αυτό που πιστεύει. (μιλάω σε ηθικό επίπεδο πάντα, δεν πάω σε πράγματα που είναι αυτονόητα κατακριτέα)

Χμ η κριτική στις θρησκείες γενικότερα πιστεύω πως γίνεται ναι μεν επειδή κάποιος αντιλαμβάνεται τους παραλογισμούς που εμπεριέχονται σε αυτές αλλά κυρίως επειδή οι πιστοί έχουν προκαλέσει τον κόσμο να τους κοιτάει με μισό μάτι λόγω του πως επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε ολόκληρες κοινωνίες. Οπότε δεν ξέρω που σταματάει το προσωπικό και ξεκινάει το πολιτικό. Στο μυαλό μου τα έχω πλήρως ταυτισμένα.

Statler
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τετ Οκτ 01, 2014 8:58 pm

Tom Marvolo Riddle έγραψε:

Κούκλα μου χαλάρωσε λιγάκι που δεν χάνεις αφορμή να το παίξεις ντιβάρα. Είμαι σε ένα φόρουμ διαβάζω κάτι και απαντάω αν χαλιέσαι μην το διαβάζεις. Προσέχουμε λίγο μέχρι που μας παίρνει να απαιτούμε πράγματα.

Το ποιος δε χάνει αφορμή να το παίξει ντιβάρα φαίνεται. Εντάξει, δεν θα σου κάνω και τη χάρη.
    Καλό σου βράδυ.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 40685
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013

Magical Identity
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Πεμ Οκτ 09, 2014 8:46 am

Τις προαλλες πετυχα ενα ζευγαρι να κρατανε τα χερια και το χαρηκα παρα πολυ. Μεχρι που οταν μας περασαν ο αδερφος μου εκανε σχολιακι. Δεν ξερω, δεν ηθελα να το κανω θεμα -ειδικα εκεινη τη μερα και στιγμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχουν ακομα νεοι Ελληνες που αντιμετωπιζουν ρατσιστικα τους γκευ. Και δεν ειναι μονο ο αδερφος μου. Ειναι και αλλοι γνωστοι που οποτε καναμε συζητησεις ελεγαν βλακειες.

Εσεις τι προτεινετε; mouble mouble

.
    .
    .
    LGBTQ+ - Σελίδα 24 Elsa_u12
    .
    .
    .:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Παρ Οκτ 17, 2014 4:40 pm

Χμ ο σεξισμός και η ομοφοβία είναι βαθιά ριζωμένα μέσα μας. Το να σκέφτεσαι τη λέξη πουστιά για κάθε εκμετάλλευση που ακούς, το "τραβέλι" σαν έκφραση περιγραφής μη "κανονικών" καταστάσεων είναι δεδομένα που έχουν εσωτερικευθεί μέχρι το κόκκαλο. Και όχι μόνο αυτά. Θέλει ιδιαίτερη δουλειά για να τα αποδομήσεις και να φτάσεις σε μία καθημερινότητα "πολιτικά ορθή". Το θέμα είναι ότι κάποιος άνθρωπος που δεν έχει τα ερεθισματα, όπως είναι ο μέσος στρέιτ του οποίου η σεξουαλικότητα ποτέ δεν αμφισβητήθηκε, δεν έχει και κανένα λόγο, ή τρόπο, να φτάσει εκεί.

Statler
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Σαβ Οκτ 18, 2014 8:32 am

Ναι, νομιζω ισχυει αυτο που λες.

Ειδικα για τους trans και το ολο "τραβελι" πιστευω πως απλα ακομα δεν τους γνωριζουμε αρκετα καλα. Για παραδειγμα εψαχνα βιντεακια για νυχια και πετυχα ενα που ηταν αντρας, ή τουλαχιστον ετσι φαινοταν ακομα. Ναι ομολογω πως σοκαριστηκα giveup Νομιζω πως επειδη ειναι κατι σχετικα καινουριο γι αυτο και προκαλει ακομα περισσοτερο σοκ.

Οπως επισης και για τους bi. Οι ετερο προσπαθουν-προσπαθουμε να τους κατηγοριοποιησουμε ή/και πεισουμε πως δεν μπορουν να παιζουν και για τις δυο ομαδες. Και φταιει το οτι δεν το εχουν/με ψαξει αρκετα ωστε να το κατανοησουμε.

Και η λιστα παει λεγοντας. Ακομα και οι γκευ για να γινουν αποδεχτοι -απο οσους ειναι να γινουν- πρεπει να πληρουν τα στανταρ της κοινωνιας.

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Κυρ Νοε 02, 2014 1:49 am

Μίσος. Για πρώτη φορά. Από λεσβία. "Δε θα γούσταρα να κάνω κάτι με εσένα γιατί μπορεί πριν μισή ώρα να 'χες π***** στο στόμα σου". Κι αυτό ήταν το ελαφρύ.
    Συνήθως τις μαλακίες τις ακούω από άντρες. Πώς είναι το σεξ, ανάλυση της κάθε τσόντας που 'χουν δει με ηλίθιες ερωτήσεις που μα τον Ζέχελ δε θα βρουν άτομο να τους απαντήσει και το κλασσικό πλέον να κανονίσουμε κάτι. Αλλά τον ακούς και μετά από 1-2 ερωτήσεις καταλαβαίνεις, είναι μ@λ@κας. Αυτό που μου είπε η άλλη δεν το είδα να 'ρχεται.
    Και μου χτύπησε πολύ άσχημα. Διότι ναι, δικαίωμά της να πει τη γνώμη της, να μη θέλει το οτιδήποτε, αυτονόητα αυτά. Αλλά... Δεν ξέρω, πέρα απ' το πόσο αγενής έγινε το: 'θεωρώ τη φάση μη φυσιολογική και στο τέλος θα καταλήξεις κάπου' είναι απ' τα πιο ηλίθια πράγματα που έχω ακούσει.

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Κυρ Νοε 02, 2014 5:06 am

Γενικα εχω δει και ακουσει πως υπαρχει θεμα με οσους ειναι bi. Προκαλει συγχιση τελος παντων. Ειναι ετοιμοι να δωσουν κατανοηση στους queer αλλα οχι στους bi. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται τοσο μεγαλο θεμα giveup

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Δευ Νοε 03, 2014 2:00 pm

Ούτε γω για να σου πω την αλήθεια. Γενικώς από πολλούς ομοφυλόφιλους εκλαμβάνω ότι η σεξουαλικότητά τους αποτελεί και το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικότητάς τους, κι έτσι είναι πιο πρόθυμοι να "βοηθήσουν" υποστηρίξουν queer παρά τους bisexuals. Οκ, το έψαξες, αποφάσισες ότι έχεις queer tendancies, go with it. Εμένα που μου αρέσουν κάποιοι άντρες κ κάποιες γυναίκες κ δεν θέλω να το τρομερο-αναλύσω, για τον όποιον λόγο, με κάνει λιγότερο in-game? Λες κ κάνω π*υστιά (όχι με την ομοφυλοφιλική έννοια Razz) που παίζω και για τις δύο ομάδες, ή ότι επειδή ξέρω γω δεν το έχω φιλοσοφήσει το θέμα. Δε γουστάρω ρε φίλε, για μένα είναι θέμα αισθητικής!

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Δευ Νοε 03, 2014 2:51 pm

^μα δες και αυτο:

Leonie Vernier έγραψε:Μίσος. Για πρώτη φορά. Από λεσβία. "Δε θα γούσταρα να κάνω κάτι με εσένα γιατί μπορεί πριν μισή ώρα να 'χες π***** στο στόμα σου". Κι αυτό ήταν το ελαφρύ.
    Συνήθως τις μαλακίες τις ακούω από άντρες. Πώς είναι το σεξ, ανάλυση της κάθε τσόντας που 'χουν δει με ηλίθιες ερωτήσεις που μα τον Ζέχελ δε θα βρουν άτομο να τους απαντήσει και το κλασσικό πλέον να κανονίσουμε κάτι. Αλλά τον ακούς και μετά από 1-2 ερωτήσεις καταλαβαίνεις, είναι μ@λ@κας. Αυτό που μου είπε η άλλη δεν το είδα να 'ρχεται.
    Και μου χτύπησε πολύ άσχημα. Διότι ναι, δικαίωμά της να πει τη γνώμη της, να μη θέλει το οτιδήποτε, αυτονόητα αυτά. Αλλά... Δεν ξέρω, πέρα απ' το πόσο αγενής έγινε το: 'θεωρώ τη φάση μη φυσιολογική και στο τέλος θα καταλήξεις κάπου' είναι απ' τα πιο ηλίθια πράγματα που έχω ακούσει.

Δηλαδη εχουμε φτασει σε σημειο οι ομο να βλεπουν αποκρουστικα... τα γεννητικα οργανα του αντιθετου φυλου;
    Εκτος του οτι η παραπανω φαση ειναι τερμα ρατσιστικη, η σταση δεν ειναι καν λογικη. giveup

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Νοε 04, 2014 3:43 am

Μπορεί να σε αποκρούουν αισθητικά, αυτό όμως δεν έχει καμμία σχέση με το πως θα φερθείς και πως θα αντιμετωπίσεις το εκάστοτε φύλο.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Τρι Νοε 04, 2014 3:57 pm

Leonie Vernier έγραψε:Μίσος. Για πρώτη φορά. Από λεσβία. "Δε θα γούσταρα να κάνω κάτι με εσένα γιατί μπορεί πριν μισή ώρα να 'χες π***** στο στόμα σου". Κι αυτό ήταν το ελαφρύ.
    Αηδία όμως.
    Απ' τη μια κόπτονται για ίσα δικαιώματα, απ' την άλλη αδυνατούν να αναγνωρίσουν μια αρκετά μεγάλη μερίδα του queer πληθυσμού. Ή τους θεωρούν αναξιόπιστες τσούλες ξέρωγω.

Ίσως είναι χαζό, αλλά πιστεύω πως κανένας μας δεν είναι απολύτως straight, οι περισσότεροι απλώς δεν σκέφτονται καν το ζήτημα γιατί δεν έχουν λόγο να το σκεφτούν.

LGBTQ+ - Σελίδα 24 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Νοε 05, 2014 1:32 pm

Χμ θεωρώ πως αναπαράγονται κάποιες κάπως έμμεσα ομοφοβικές απόψεις στα τελευταία σχόλια αλλά όχι επίτηδες, γι' αυτό πιστεύω πως έχει νόημα να αναλυθεί.
    Κατ' αρχάς η κοπέλα που είπε αυτό για την μισή ώρα πριν είναι απαράδεκτη, και ναι πολλοί μονοσεξουαλικοί άνθρωποι (δηλ. αποκλειστικά ομο- ή ετερό-) είναι αμφιφοβικοί. Οι λόγοι ωστόσο είναι πολλοί, και ένας από αυτούς είναι ότι πολλοί γκέι στην αρχή του κάμινγκ άουτ τους υποστήριζαν πως είναι αμφί, γιατί αυτό ακούγεται λιγότερο κακό στο μυαλό του περισσότερου κόσμου. Όταν όμως κατέληξαν σιγά σιγά να απορρίπτουν το ένα ή το άλλο φύλο, υιοθέτησαν στο μυαλό τους την άποψη πως η αμφιφυλοφιλία μάλλον δεν υπάρχει, όπως και στους ίδιους.
    Επίσης ένας άνθρωπος μονοσεξουαλικός ο οποίος έχει σχέση ή αλληλεπίδραση με έναν αμφί άνθρωπο, θεωρεί, με τα καπιταλιστικά δεδομένα που αντιλαμβανόμαστε τις σχέσεις μας σήμερα, πως έχει περισσότερους λόγους να φοβάται την εγκατάλειψη, επειδή νομίζει πως τα μαθηματικά εφαρμόζονται στους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν στις τράπεζες. Χαμηλή αυτοπεποίθηση λοιπόν, ναι, αλλά ας μην εθελοτυφλούμε, αυτό είναι κάτι που υπάρχει σε μεγάλη μερίδα στον γκέι πληθυσμό. Αν χρειαστεί να αναζητήσουμε ευθύνες, ας έχουμε στο μυαλό μας και ότι οι περισσότεροι δεν κάνουν κάμινγκ άουτ μέχρι τα 15-16, ή ίσως και πολύ αργότερα, οπότε περνάνε όλη τους τη ζωή μέχρι τότε κρύβοντας ένα κομμάτι του εαυτού τους για το οποίο ντρέπονται, το οποίο η κοινωνία απωθεί, αποκλείει ή ακόμα και λιντσάρει (αν θεωρείτε πως γίνομαι υπερβολικός μπορώ να παραθέσω μία λίστα με τα ομο- και τρανσ-φοβικά περιστατικά που σημειώθηκαν μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μόνο φέτος).
    Οπότε ναι δεν θα υπερασπιστώ έναν γκέι ή έναν στρέιτ που στην πορεία της εξέλιξής του γίνεται αμφιφοβικός, αλλά δεν θα πέσω και από τα συννεφα αν το δω να συμβαίνει.

Γιάννα αυτό που λες με το "μεγαλύτερο κομμάτι της προσωπικότητάς τους", δεν μπορώ να καταλάβω αν το θεωρείς κακό. Κόσμος που υφίσταται διάκριση εξαιτίας ενός χαρακτηριστικού του, είναι λογικό μετά να το υπερπροωθήσει σε μία προσπάθεια να το εξωτερικεύσει πλήρως και να αποδεχτεί τελείως ο ίδιος την κατάσταση. Το κίνημα των μαύρων στην Αμερική δεν έπαψε να χρησιμοποιεί την ταυτότητά του ποτέ, ούτε και σήμερα που "κάπως" έχει δικαιωθεί, και γι' αυτό μπορούμε να μιλάμε και για μαύρο φεμινισμό και λευκό φεμινισμό, καθώς και για τα προνόμια του δεύτερου επί του πρώτου. Το να μιλάει κάποιος συνεχώς για τη σεξουαλικότητά του το κάνει κυρίως γιατί χρειάζεται ο ίδιος να το κάνει, και όχι επειδή δεν έχει κάτι άλλο να πει. Είναι στο χέρι τ@ καθεμ@ από εμάς να εξερευνήσει τον άνθρωπο που έχει απέναντι του, αν τελικά τον ενδιαφέρει.

Επίσης έχει δημιουργηθεί ένα νοηματικό πρόβλημα γιατί στα τελευταία σχόλια χρησιμοποιήθηκε ο όρος queer για την περιγραφή ενός ομοκανονικού γκέι υποκειμένου. Ως κουήρ αυτοπροσδιορίζονται τα άτομα που αποκλείουν τα δίπολα τόσο στις εκφράσεις φύλου και τις σεξουαλικές επιλογές όσο και στις σχέσεις εξουσίας μεταξύ των "δύο" βιολογικών φύλων. Η κουήρ θεωρία αλληλοσυμπληρώνεται με τον τριτοκυματικό φεμινισμό, και πηγάζουν και τα δύο από το κίνημα του μεταδομισμού στη σύγχρονη φιλοσοφία. Βασική προϋπόθεση σε όλα αυτά είναι η απόρριψη όλων των κοινωνικών κατασκευασμάτων, όπως οι ταυτότητες στην σεξουαλικότητα, που λειτουργούν περισσότερο περιοριστικά παρά εκφραστικά. Γι' αυτό το λόγο οι πραγματικοί κουήρ θα συμφωνούσαν μάλλον έμμεσα, (ίσως με λίγο αλλαγμένο λεξιλόγιο), με αυτό που είπε η Γιάννα, ότι ίσως όλοι είμαστε εν δυνάμει μπαι, ή ορθότερα, ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή (χωρίς φυσικά να αποκλείονται από κουήρ χώρους άτομα που παραμένουν μονοσεξουαλικά).

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πίσω από την ομοφοβια, την αμφιφοβία και την τρανσφοβία κρύβεται βαθιά ριζωμένος μέσα μας σεξισμός. Και όσο ζούμε σε μία κοινωνία όπου το αρσενικό έχει προνόμιο απέναντι στο θηλυκό, αυτός ο σεξισμός θα υπάρχει, οπότε τελικά που πρέπει να στρέψουμε τα πυρά μας;

Επίσης απλώς να τονιστεί πως η λεσβία του παραδείγματος είναι ηλίθια πέραν επισκευής, κανένας δεν σιχαίνεται τα γεννητικά όργανα κανενός. Αν είναι δυνατόν.

Statler
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τετ Νοε 05, 2014 7:39 pm

Εγώ μπαίνω σφήνα στη συζήτηση, απλά για να παραπονεθώ. Έχω κουραστεί και πιο πολύ έχω αηδιάσει από τα straight άτομα που εν έτει 2014 θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να γίνεται Pride μιας και "δεν μας αφορά τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του", μιας και "εμείς δεν τους ενοχλούμε, άρα γιατί υπάρχει ανάγκη να βγαίνουν στους δρόμους για την σεξουαλικότητά τους;" και άλλα παρόμοια. Και η ομοφοβία/τρανσφοβία/αμφιφοβία δε σταματάει εκεί φυσικά. Έχω ακούσει από ομοφοβικό το επιχείρημα ότι "υπάρχει η φράση κακός πο**της και για να υπάρχει μάλλον θα ισχύει". Όταν μου το είπε αυτό νομίζω έμεινε σημάδι στο μέτωπο από το facepalm. Επίσης, κατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας συζήτησης άκουσα το εξαιρετικό περιστατικό "Ο πατέρας ενός φίλου μου ήταν bi και τελικά παντρεύτηκε γυναίκα και απέκτησαν παιδιά. Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω; Ήταν bi και ξαφνικά έγινε straight;" Γενικά η άγνοια και η ημιμάθεια σχετικά με θέματα σεξουαλικότητας δίνει και παίρνει. Και απογοητεύομαι τόσο πολύ που τα ακούω αυτά από παιδιά έως 25 χρονών και παρόλο που σε κάθε ευκαιρία προσπαθώ να υπερασπιστώ την lgbtq κοινότητα και να τους ενημερώσω σχετικά με το τι πραγματικά ισχύει, υπάρχουν στιγμές που ειλικρινά δεν ξέρω πως να μην εκνευριστώ, οπότε αφήνω το θέμα να περάσει στο ντούκου και αυτό είναι εξίσου λάθος. Και εδώ φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω και την κλασικότερη ατάκα όλων των βαρβατάντρων straight "Δεν με ενοχλούν οι λεσβίες, αλλά οι τρανς και οι gay". Δηλαδή ότι μας ερεθίζει είναι αποδεκτό, ενώ ότι δεν μας ερεθίζει όχι; cross

Τελευταία ακούω συνέχεια κάτι τέτοια και είμαι σε φάση "Περιμένετε να βγάλω το ρεξόνα και να ψεκάσω την αίθουσα γιατί βρώμισε τεστοστερόνη" tongue

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Herpo The Foul
    Herpo The Foul
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 5442
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011

Magical Identity
    Today's thought: Ryuga Hideki

Δημοσίευση από Herpo The Foul Τετ Δεκ 03, 2014 3:08 am

anthian9 έγραψε:Εγώ μπαίνω σφήνα στη συζήτηση, απλά για να παραπονεθώ. Έχω κουραστεί και πιο πολύ έχω αηδιάσει από τα straight άτομα που εν έτει 2014 θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να γίνεται Pride μιας και "δεν μας αφορά τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του", μιας και "εμείς δεν τους ενοχλούμε, άρα γιατί υπάρχει ανάγκη να βγαίνουν στους δρόμους για την σεξουαλικότητά τους;" και άλλα παρόμοια. Και η ομοφοβία/τρανσφοβία/αμφιφοβία δε σταματάει εκεί φυσικά. Έχω ακούσει από ομοφοβικό το επιχείρημα ότι "υπάρχει η φράση κακός πο**της και για να υπάρχει μάλλον θα ισχύει". Όταν μου το είπε αυτό νομίζω έμεινε σημάδι στο μέτωπο από το facepalm. Επίσης, κατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας συζήτησης άκουσα το εξαιρετικό περιστατικό "Ο πατέρας ενός φίλου μου ήταν bi και τελικά παντρεύτηκε γυναίκα και απέκτησαν παιδιά. Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω; Ήταν bi και ξαφνικά έγινε straight;" Γενικά η άγνοια και η ημιμάθεια σχετικά με θέματα σεξουαλικότητας δίνει και παίρνει. Και απογοητεύομαι τόσο πολύ που τα ακούω αυτά από παιδιά έως 25 χρονών και παρόλο που σε κάθε ευκαιρία προσπαθώ να υπερασπιστώ την lgbtq κοινότητα και να τους ενημερώσω σχετικά με το τι πραγματικά ισχύει, υπάρχουν στιγμές που ειλικρινά δεν ξέρω πως να μην εκνευριστώ, οπότε αφήνω το θέμα να περάσει στο ντούκου και αυτό είναι εξίσου λάθος. Και εδώ φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω και την κλασικότερη ατάκα όλων των βαρβατάντρων straight "Δεν με ενοχλούν οι λεσβίες, αλλά οι τρανς και οι gay". Δηλαδή ότι μας ερεθίζει είναι αποδεκτό, ενώ ότι δεν μας ερεθίζει όχι; cross

Τελευταία ακούω συνέχεια κάτι τέτοια και είμαι σε φάση "Περιμένετε να βγάλω το ρεξόνα και να ψεκάσω την αίθουσα γιατί βρώμισε τεστοστερόνη" tongue

Με πέθανες :P

Το πρόβλημα ξεκινά τη στιγμή που ορίζουμε το "φυσιολογικό" , ανάγκη που προκύπτει λόγω της έμφυτης ικανότητας του ανθρώπου να διακρίνει "το διαφορετικό" .
    Άλλος σου λέει ότι δεν δέχεται του ομοφυλόφυλους επειδή δεν αναπαράγονται και έτσι κινδυνεύει το ανθρώπινο είδος. (επειδή δεν έχει ήδη πολύ πληθυσμό ο πλανήτης) --> Μη-φυσιολογικό με κριτήριο την επιβίωση
    Άλλος σου λέει ότι θέλει στη θνητή ζωή του να νιώσει όσο πιο ευτυχισμένος μπορεί και αναγνωρίζει το ίδιο και για κάθε άνθρωπο. (προφανώς η ευτυχία δεν θα είναι σε βάρος κάποιου άλλου) -->Φυσιολογικό με κριτήριο την ...ευτυχία?

Υποθέτω είναι θέμα επιλογής κριτηρίων. I'm with the happiness thingy.

LGBTQ+ - Σελίδα 24 Npq97s

“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”

Almost forgot Cool :
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τετ Δεκ 03, 2014 12:53 pm

Ή πολύ απλά μπορούμε να καταρρίψουμε τελείως την έννοια του φυσιολογικού μέσα μας γιατί έχει "καταστρέψει" πολύ κοσμο.

meet me in montauk

Carl
    Herpo The Foul
    Herpo The Foul

Magical Identity

Δημοσίευση από Herpo The Foul Τετ Δεκ 03, 2014 1:07 pm

Συμωνώ, απλώς απαντάω εμμέσως στο "επιχείρημα" της πλειοψηφείας των ομοφοβικών, το οποίο στηρίζεται στο πόσο 'unnatural' είναι.

“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”

Almost forgot Cool :
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τετ Δεκ 03, 2014 7:48 pm

Δεν το θεωρώ επιχείρημα. Είναι Πατριαρχεία.

meet me in montauk

Carl
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τετ Δεκ 03, 2014 8:17 pm

΄Η πολυ απλά μπορούμε να μη θεωρούμε οτι μη φυσιολογικό = κακο και εγκλημα.

αυτό προς ολες τις ομάδες, γιατι το "μη φυσιολογικο με κριτηριο την επιβίωση" ειναι απλά ενα γεγονός, απο εκει και περα εμεις εχουμε επιλεξει να χρωματιζουμε αρνητικα εννοιες και λεξεις, χωρις να υπαρχει λογος.
    Και δε το λέω καθολου ομοφοβικά ή ρατσιστικα αυτο. Μπορει κοινωνικά να μην ειναι αποδεκτο και δυσκολο να το καταλαβει κάποιος, αλλά η χρηση "ρατσιστικών" λέξεων παιρνει ρατσιστικη σημασια μονο αν τις εννοει έτσι αυτος που τις χρησιμοποιεί.  Ναι, ακόμα και αν η κοινωνια τις εχει ορισει ρατσιστικες.

Για παράδειγμα η λέξη "μαυρος" μπορει να χρησιμοποιηθεί απο αφροαμερικάνους μεταξυ τους χωρις να το θεωρουν προσβολη. Ακόμα και ατομα με διαφορετικα φυλετικα χαρακτηριστικα που ειναι εξω απο τον κλειστό τους κυκλο, αν θεωρηθουν οτι εχουν μπει στην ομάδα (την παρέα, την κοινωνια τους), μπορουν να χρησιμοποιήσουν αυτη την λεξη αποδεκτά, χωρις να θεωρηθει απο την ιδια την ομαδα οτι γινονται προσβλητικοι. (το συγκεκριμενο παραδειγμα δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου, αναφερεται εδώ)Αν ομως  καποιος πέσει πανω τους στο δρομο και τους πει "μαυρους", τοτε κανει ρατσιστικη χρηση της λεξης, και φυσικα ειναι προσβλητικο.

ολα ειναι υποκειμενικα.

Οποτε ας μας επιτραπει να λέμε καποια πραγματα χωρις να παρεξηγουμαστε.

ghgh
    hhg
    hy
    LGBTQ+ - Σελίδα 24 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Herpo The Foul
    Herpo The Foul

Magical Identity

Δημοσίευση από Herpo The Foul Τετ Δεκ 03, 2014 9:34 pm

Phineas Nigellus Black έγραψε:Δεν το θεωρώ επιχείρημα. Είναι Πατριαρχεία.

Ματασυμφωνώ, ούτε εγώ το θεωρώ επιχείρημα Razz . Γι' αυτό και τα εισαγωγικά.

^Το πρόβλημα είναι ότι όταν χαρακτρίζεις κάτι ως "αντίθετο στη φύση σου", καθίσταται κατά κάποιο τρόπο εχθρικό. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε ζώα, έχουμε ένστικτα. Και μόνο η χρήση του όρου σε προδιαθέτει.
    Άσχετα από το ότι γίνεται πλήρης κατάχρηση του ορισμού του 'φυσιολογικού'.

Almost forgot Cool :
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τετ Δεκ 03, 2014 10:14 pm

Μα δεν δρουμε -και δεν μπορουμε να κρινουμε- με βαση το ενστικτο, αλλά με τη λογική. Τα ενστικτα μας μπορει να μας κανουν να φοβομαστε χιλια δυο πραγματα, αλλα εχουμε τη λογικη να τα ξεπερασουμε...
    Δεν νομιζω οτι θα επρεπε να μας προδιαθετει αρνητικα η χρηση του ορου, αλλωστε με ενα τετοιο σκεπτικο θα μπορουσε καποιος να το επεκτεινει και να πει οτι τον προδιαθετει αρνητικα ο,τιδηποτε "ξενο" στη φυση του και διαφορετικο απο αυτο που ξερει και εχει συνηθισει.

Συμφωνω οτι γινεται αλογιστα η χρηση του ορου φυσιολογικος. Αλλωστε, οπως ειπες και εσυ, το να λεμε οτι η ομοφυλοφυλία δεν ειναι φυσιολογικη με κριτηρια επιβιωσης, τη στιγμη που ο πλανητης εχει υπερπληθυσμό ειναι οξυμωρο.
    Ακομα και τα δεδομενα του φυσιολογικου μπορει να αλλαζουν.
    Αλλά αυτο που θελω να πώ ειναι οτι ακομη και αν κατι θεωρειται μη φυσιολογικο, δε σημαινει οτι ειναι ταυτοχρονα και προβληματικο σε επιπεδο κοινωνιας.

ghgh
    hhg
    hy
    LGBTQ+ - Σελίδα 24 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Amycus
    Amycus

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Πεμ Δεκ 04, 2014 11:42 am

Phineas Nigellus Black έγραψε:Ή πολύ απλά μπορούμε να καταρρίψουμε τελείως την έννοια του φυσιολογικού μέσα μας γιατί έχει "καταστρέψει" πολύ κοσμο.
    Τρέχεις νομίζω.
    Αυτό δεν μπορεί να ισχύει στην περίπτωση της νεκροφιλίας ή της παιδεραστίας επί παραδείγματος. Αν ορίσεις όλα τα πράγματα ως φυσιολογικά τότε εξ' ορισμού, τα ορίζεις και ως επιτρεπτά γιατί το φυσιολογικό είναι το ιδεολογικό μέρος του επιτρεπτού και δεν ξεχωρίζεται καθώς κάτι ορίζεται ως φυσιολογικό επειδή είναι επιτρεπτό. Αυτό λοιπόν μάς οδηγεί στο γιατί ορίζουν πολλοί την ομοφυλοφιλία ως μη φυσιολογική καθώς την θεωρούν ανεπίτρεπτη εξαιτίας ηθικής, θρησκείας, κοινωνικών παραδόσεων. Το θέμα λοιπόν δεν είναι να καταρρίψεις την έννοια του φυσιολογικού αλλά να έχεις την διάκριση να ξεχωρίζεις τι είναι φυσιολογικό και τι μή φυσιολογικό. Το να τα κάνουμε όλα ένα χαρμάνι και να τα στείλουμε στον Καιάδα, πάλι λάθος είναι.

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    LGBTQ+ - Σελίδα 24 Gg10

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 2:58 am