Και τώρα πίσω στο θέμα μας.
+104
Gellert Crowz
Dragon The Grey
Romelza Snicket
The Sorting Hat
Magic Is Might
Herpo The Foul
Milady D' Hiver
kentra
geowizard
Violleta Black
Mysterious Wizard
Katherine Black
Roxanne Derwent
Venam Artis
GinnyHermione
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
abra_cat
Μia Melanie Hawkins
Lena*
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
didaki
lefter4
Harry James Potter
Neville Longbottom
AlbusDumbledore
NifadaDraculeEadred
nymphadora9990
Davidian
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
orestis
Sandra Lightwood
lily_13
Laura Mandley
Hermione Black
Romilda Vane
Amycus
Sev
Safira
Sirius Black
FoNikos21
peppas
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Jimmi Comptonn
Fred Weasley
Imperio
mafiafran
Sylvie Lovegood
Sorazal the Erised
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
anthian9
Mrs Lovett
Phyllida Spore
Harry Potter
just reaper
Leonie Vernier
Antonin Dolohov
Padma Patil
Hermione Jane Granger
Nymphadora Lupin
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
Hermione Granger.
The Grey Lady
Helga Hufflepuff
Bloodystar
Nathaniel
Berenice
elliza
Merlin Longstaff
Cassandra Black
Fleur Delacour
aekaras
Rea
Tom Marvolo Riddle
Merlin the Great
Hecate
multi
Ginny4ever
RemousLoupin
E-vampire
magica4
Albus_The_Wise
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
`TakeR
Seven
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Hemione94
*Dora*
Wanderer
darkdemon
SiMoS
Ms Skellington
Witch-King
aiswp0s
Rose Black
Darkness
Narcissa
108 απαντήσεις
LGBTQ+
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°401
Απ: LGBTQ+
Επίσης Δημοκρατία σημαίνει αυτοί οι άθρωποι να 'χουν κάθε δικαίωμα να κυκλοφορούν στον δρόμο πιασμένοι χέρι-χέρι χωρίς να τους λιντσάρουν άτομα του δικού σου επιπέδου.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Harry Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6559
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°402
Δεν ειπα ποτε να τους λινταρουμε ουτε να πεταμε ντοματες!
Δε θα σας αλλαξω εγω γνωμη οταν δειτε το παιδι σας καμια μερα να γινετε ομοφυλοφιλο να του πειτε ενα μεγαλο μπραβο και να
ειστε και χαρουμενοι μιας και ειναι κατι φυσιολογικο απο οτι λετε
Δε θα σας αλλαξω εγω γνωμη οταν δειτε το παιδι σας καμια μερα να γινετε ομοφυλοφιλο να του πειτε ενα μεγαλο μπραβο και να
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Harry Potter στις Σαβ Σεπ 25, 2010 1:01 pm, 1 φορά
"There's no need to call me sir Professor."
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°403
Το πιασμένοι χέρι-χέρι δεν είναι πρόβλημα, όταν όμως βλέπεις δυο μαντραχαλάδες να φιλιόνται στο δρόμο είναι σοκαριστικό. Εγώ δεν είμαι τόσο άνετη και δεν μου άρεσε το θέαμα.
Και βέβαια σέβεσαι την επιλογή κάποιου για την ιδιωτική του ζωή, αλλά όχι να σου κολλήσει και την ιδιωτική του ζωή στη μούρη, γιατί τότε έχω κάθε δικαίωμα να τον κρίνω, ο ίδιος μου το δίνει το δικαίωμα με την συμπεριφορά του.
Ούτε πιστεύω πως είμαστε τόσο άνετοι στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, γιατί αν αυτό συνέβαινε τα ΜΜΕ δεν θα άφηναν τέτοια υπονοούμενα για δημόσια πρόσωπα που θέλουν να "χτυπήσουν". Δεν είναι τόσο εύκολα και χαλαρά τα πράγματα και δεν είναι όπως τα παραουσιάζουν τα σήριαλ, προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανέναν που με χαρά σου συστήνει το αγόρι του γιου του ή το κορίτσι της κόρης του.
Και βέβαια σέβεσαι την επιλογή κάποιου για την ιδιωτική του ζωή, αλλά όχι να σου κολλήσει και την ιδιωτική του ζωή στη μούρη, γιατί τότε έχω κάθε δικαίωμα να τον κρίνω, ο ίδιος μου το δίνει το δικαίωμα με την συμπεριφορά του.
Ούτε πιστεύω πως είμαστε τόσο άνετοι στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, γιατί αν αυτό συνέβαινε τα ΜΜΕ δεν θα άφηναν τέτοια υπονοούμενα για δημόσια πρόσωπα που θέλουν να "χτυπήσουν". Δεν είναι τόσο εύκολα και χαλαρά τα πράγματα και δεν είναι όπως τα παραουσιάζουν τα σήριαλ, προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανέναν που με χαρά σου συστήνει το αγόρι του γιου του ή το κορίτσι της κόρης του.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°404
Σοφία, καταλαβαίνω αυτό που λες, και φυσικά δεν είναι τόσο άνετα τα πράγματα. Αλλά στο χέρι μας είναι να το αλλάξουμε όλο αυτό προς το καλύτερο. Είμαι μόλις 15, υποτίθεται πως είμαι μια από τους νέους του αύριο.
Όμως δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα, εφόσον δεν σε αναγκάζουν να κάνεις τίποτα. Απλά προχωράς αν δεν θέλεις να τους βλέπεις.
Όμως δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα, εφόσον δεν σε αναγκάζουν να κάνεις τίποτα. Απλά προχωράς αν δεν θέλεις να τους βλέπεις.
♩ - ♫
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°405
Μα τι να αλλαξεις???
Πραγματα που δεν αλλαζουν δεν αλλαζονται!
Υπαρχουν πολλα ειδη ζωης αν θες να εισαι ενα κεντρικο προσωπο τοτε πρεπει να δεχεσαι τις κριτικες αλλιως παρε αλλο
δρομο κανε μια οικογενεια κανε τη δουλεια σου και ζησε ομορφα τη ζωη σου αυτο οσον αφορα να αλλαξεις τον κοσμο..!
Τωρα για το θεμας μας τα ειπε τελεια Fleur Delacour..!
Πραγματα που δεν αλλαζουν δεν αλλαζονται!
Υπαρχουν πολλα ειδη ζωης αν θες να εισαι ενα κεντρικο προσωπο τοτε πρεπει να δεχεσαι τις κριτικες αλλιως παρε αλλο
δρομο κανε μια οικογενεια κανε τη δουλεια σου και ζησε ομορφα τη ζωη σου αυτο οσον αφορα να αλλαξεις τον κοσμο..!
Τωρα για το θεμας μας τα ειπε τελεια Fleur Delacour..!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°406
Με αυτή τη λογική ποιο το πρόβλημα να κυκλοφορεί κάποιος γυμνός; Τον προσπερνάς και δεν έγινε και κάτι, μήπως σε ανάγκασε να γδυθείς κι εσύ;
Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι κανόνες και κώδικες συμπεριφοράς τους οποίους όλοι τους σεβόμαστε για να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε. Να αλλάξουμε τι; Να βγάλουμε την ιδιωτική μας ζωή στη φόρα; Δεν χρειάζεται να το περιμένεις στο μέλλον γίνεται και τώρα αρκεί να πας μέχρι τη Μύκονο. Δεν χρειάζεται να το δούμε αυτό παντού και δεν με αφορά αν είναι προοδευτικό ή όχι, δεν είναι ωραίο θέαμα. Διαφορετικά θα ζούσαμε σε γυάλινα σπίτια ώστε να φαίνονται όσα συμβαίνουν εκεί μη και χάσουμε καμιά λεπτομέρεια.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει την ιδιωτική του ζωή αλλά στη δημόσια ζωή πρέπει να λαμβάνει υπ' όψιν του και τους άλλους, ακριβώς επειδή είναι δημόσια και δεν είναι μόνος του.
Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι κανόνες και κώδικες συμπεριφοράς τους οποίους όλοι τους σεβόμαστε για να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε. Να αλλάξουμε τι; Να βγάλουμε την ιδιωτική μας ζωή στη φόρα; Δεν χρειάζεται να το περιμένεις στο μέλλον γίνεται και τώρα αρκεί να πας μέχρι τη Μύκονο. Δεν χρειάζεται να το δούμε αυτό παντού και δεν με αφορά αν είναι προοδευτικό ή όχι, δεν είναι ωραίο θέαμα. Διαφορετικά θα ζούσαμε σε γυάλινα σπίτια ώστε να φαίνονται όσα συμβαίνουν εκεί μη και χάσουμε καμιά λεπτομέρεια.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει την ιδιωτική του ζωή αλλά στη δημόσια ζωή πρέπει να λαμβάνει υπ' όψιν του και τους άλλους, ακριβώς επειδή είναι δημόσια και δεν είναι μόνος του.
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°407
^Συμφωνώ με τη Σοφία... απλά το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τους ετεροφυλόφιλους
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°408
Πράγματα που τώρα θεωρούνται άπρεπα, όπως το παράδειγμα που αναφέρθηκες, δηλαδή το να κυκλοφορεί κανείς γυμνός, στο μέλλον μπορεί να είναι τόσο συνηθισμένα που να τα προσπερνάμε ή να τα κάνουμε όλοι μας.
Εδώ πέρα όμως αναφερόμαστε στους ομοφυλόφιλους. Και όταν λέω να αλλάξουμε κάτι, εννοώ τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους. Άτομα σαν εσένα πραγματικά τα θαυμάζω γιατί παρόλο που μπορεί να μην τους αρέσει κάτι από όλη αυτή την κατάσταση, προσπαθούν να δουν και την άποψη των άλλων, να την αξιολογήσουν και όχι να την απορρίψουν αμέσως όπως κάνει το παιδί αποπάνω εδώ και τόσες σελίδες.
Εδώ πέρα όμως αναφερόμαστε στους ομοφυλόφιλους. Και όταν λέω να αλλάξουμε κάτι, εννοώ τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους. Άτομα σαν εσένα πραγματικά τα θαυμάζω γιατί παρόλο που μπορεί να μην τους αρέσει κάτι από όλη αυτή την κατάσταση, προσπαθούν να δουν και την άποψη των άλλων, να την αξιολογήσουν και όχι να την απορρίψουν αμέσως όπως κάνει το παιδί αποπάνω εδώ και τόσες σελίδες.
♩ - ♫
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°409
Ούτε εμένα μου αρέσει να βλέπω ζευγάρια να ξεπερνούν τα όρια δημοσίως είτε είναι ομοφυλόφιλοι είτε ετεροφυλόφιλοι...Πάντως τουλάχιστον στην Ελλάδα ούτε οι ίδιοι είναι τόσο άνετοι σε δημόσιους χώρους,τώρα αν πας σε μέρη που μαζεύονται κυρίως ζευγαράκια εκεί θα δεις γκέι ζευγάρια όμως δεν έχεις δικαίωμα να δυσανασχετήσεις ούτε να τους διώξεις.Συμφωνώ με την Ανθή σε αυτό καλύτερα να φύγεις εσύ αν τόσο πολύ πια δεν το αντέχεις.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Safira- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6682
Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω,
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°410
εγω παντος τρελενομε ν τους κανο πλακες
- ♥❤♥:
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°411
Και είσαι περήφανη γι'αυτό να φανταστώ;
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°412
Harry Potter έγραψε:Δεν ειπα ποτε να τους λινταρουμε ουτε να πεταμε ντοματες!
φυσικα και θα ειμαι περηφανη για το παιδι μου γιατι αποδεχτηκε την σεξουαλικη του ταυτοτητα και ειχε το θαρρος να το παραδεχτει στην οικογενεια του!! διοτι το οτι εχει διαφορετικες προτιμησεις απο εμενα ή απο οποιονδηποτε αλλο δεν θα αλλαξει κατι ειναι σαρκα απο τη σαρκα μου και αιμα απο το αιμα μου!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°413
σαφιρα έγραψε:εγω παντος τρελενομε ν τους κανο πλακες
India Selwyn Jones έγραψε:Και είσαι περήφανη γι'αυτό να φανταστώ;
Συν-κουμπαρούλα.
Συμφωνώ απόλυτα στο να υπάρχουν όρια στην δημόσια ζωή ίδια τόσο για ετερόφιλους όσο και για ομοφυλόφιλους. Πρέπει ο καθένας να σέβεται τα δικαιώματα του άλλου. Όχι επειδή έχει μια συγκεκριμένη σεξουαλική ταυτότητα, αλλά γιατί είναι λάθος να καταπατούνται και τα δικαιώματα του άλλου. Σχετικά με τα παιδιά που λέτε κτλ, αν ποτέ κάνω ( το λάθος και κάνω ) παιδιά θα ήμουν περήφανος αν ερχόταν η κόρη μου ή ο γιος μου και μου εκμυστηρευόταν κάτι τέτοιο γιατί αυτό 1ον θα σήμαινε ότι με εμπιστεύεται και 2ον ότι έχει ψάξει μέσα της/του και έχει αποδεχθεί την ταυτότητά της/του. στην τελική ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω κάτι τέτοιο? Αν το παιδί μου θα είναι χαρούμενο τότε ας πάρει όποιον δρόμο θα το κάνει χαρούμενο!
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°414
Η μεγαλυτερη περιφανεια ενος γονεα να του πει το παιδι του ο
τι ειναι ομοφυλοφιλο τι ωραια!!
Παντως θα ξαναπω οτι εμενα δε μου αρεσει να βλεπω δυο μαντραχαλαδες να φιλιουνται οπως και δυο γυναικες ας κανουν οτι θελουν μακρια απο το δημοσιο χωρο.
Παντως θα ξαναπω οτι εμενα δε μου αρεσει να βλεπω δυο μαντραχαλαδες να φιλιουνται οπως και δυο γυναικες ας κανουν οτι θελουν μακρια απο το δημοσιο χωρο.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°415
Από τώρα να πω πως το ποστ μου έχει πάνω από τρία κουοτ επειδή έχασα πολλά τεκταινόμενα, δεν θα επαναληφθεί.
Έχεις βρει τέτοια στατιστική; Γιατί αν έχεις βρει, κυριολεκτικά σε ικετεύω να μου την δώσεις. Χωρίς πλάκα ή ειρωνία, θέλω να την δω, να δω γιατί εγώ βγήκα όπως βγήκα και να μη μοιάζω καθόλου με τον αδερφό μου.
Ναι, οκ, δίκιο έχεις Λάζαρε αλλά γίνεσαι ειρωνικός τώρα και το ξες. Μην πέφτεις στο επίπεδο του άλλου. Άλλωστε, αυτή η φράση δεν ισχύει καθολικά κατά τη γνώμη μου.
Προσωπική μου άποψη όπως προανέφερα, Θοδωρή, ότι το ρητό "δεν γίνεσαι, γεννιέσαι" (και το αντίστροφο) δεν ισχύει καθολικά. Ίσως όσον αφορά τους γκέι να ισχύει, όσον αφορά όμως τους bi, δεν είμαι σίγουρη. Νομίζω μάλιστα πως η τελευταία κατηγορία απλά θέλει να περνάει καλά στο κρεβάτι του.
Εσύ ο ίδιος έδωσες το παράδειγμα της ομοφυλοφιλίας στην Αρχαία Αθήνα. Σε πληροφορώ όμως πως κάνεις λάθος όταν είπες πως το έκρυβαν. Σε μία ξενάγηση έμαθα πως ήταν αποδεκτότατο.
Λίγα τα λόγια σου για τον Χρήστο. Τώρα θα μου πεις, αυτό θα στο λεγα και να μην σπούδαζε ιστορία, αλλά ο Χρήστος σπουδάζει ιστορία ξες. Ξέρει πολύ περισσότερα από σένα πάνω στο θέμα και μην ακούσω κουβέντα όσον αφορά αυτό.-
Όχι. Η μεγαλύτερη περηφάνια μίας μάνας ενός γκέι παιδιού ξες ποιά είναι;
Να κοιτάξει στα μάτια την φιλενάδα της την χωρισμένη, την στρέιτ, την αποδεκτή στην κοινωνία η οποία τα σκ@τωσε στον γάμο της και με ειρωνικό χαρούμενο υφάκι να της πει: "Ξέρεις, εμένα το παιδί μου γνώρισε έναν τύπο και εδώ και 2 χρόνια είναι τρελά ευτυχισμένο και χαρούμενο στην ζωή του."
Αυτή είναι η μεγαλύτερη περιφάνεια ενός γονέα. Το παιδί του να είναι ευτυχισμένο. Ανώμαλο το λες εσύ; Διαστροφικό; Μπορεί να είναι. Κάνει όμως το 9% του πληθυσμού ευτυχισμένο.
Άρα οφείλεις να το αποδεκτείς εφόσον δεν είναι παράνομο. Οφείλεις να περπατάς στο ίδιο πεζοδρόμιο με δύο μαντράχαλους ή 2 κοπέλες που φιλιούνται μεταξύ τους. Γιατί, guess what?! Είναι άνθρωποι! Κάτι που δεν ξέρω αν μπορώ να πω για σένα. Περισσότερο νομίζω πως σε σκέφτομαι ως άνθρωπο του Νεάντερνταλ, βάσει των απόψεών σου. Εδώ πέρα οι αρχαίοι έλληνες ήταν γκέι και λένε τις απόψεις σου μεσσαιωνικές.
Χάρη σου κάναν τα παιδιά.
Είσαι πολύ πιο πίσω.
Harry Potter έγραψε:Απλα ξερεις τι δε μου αρεσει να το βλεπω μπροστα μου το θεωρω αισχρο απλα ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει για κανενα λογο η δικια μου γνωμη οπως βεβαια δεν ειναι καλο να το βλεπουν και μικρα παιδια αυτο.
Λετε βεβαια και αν δει τι εγινε θεμα δικο του ειναι αν θα γινει ή οχι αλλα π.χ. αν ενα μικρο παιδι ζει με κλεφτες γονεις τι θα γινει? κατα 90% και αυτος κλεφτης τωρα μην πειτε αλλα !!
Οτι βλεπεις εχεις κατα 80% πιθανοτητες να γινεις!!!!!
Αρα λοιπον σπιτακι τους για να ημαστε ολοι μια χαρα..!
Έχεις βρει τέτοια στατιστική; Γιατί αν έχεις βρει, κυριολεκτικά σε ικετεύω να μου την δώσεις. Χωρίς πλάκα ή ειρωνία, θέλω να την δω, να δω γιατί εγώ βγήκα όπως βγήκα και να μη μοιάζω καθόλου με τον αδερφό μου.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:80%; Από που προέκυψε αυτό το νουμεράκι; Aww got it! Παρανοϊκές στατιστικές!
Μην μας δείχνεις με κάθε σου ποστ εδώ πόσο έξω απ' τον κόσμο ζεις. Τόσες και τόσες οικογένειες γκέι υπάρχουν στο εξωτερικό, τα παιδιά των οποίων ήταν στρέιτ. Δεν είναι θέμα πιθανοτήτων ούτε επιλογών.
Ίσως αν ζωγραφίσουμε το "δεν γίνεσαι, γεννιέσαι" συνεννοηθούμε καλύτερα
Sorazal the Erized έγραψε:Harry Potter έγραψε:
Λετε βεβαια και αν δει τι εγινε θεμα δικο του ειναι αν θα γινει ή οχι αλλα π.χ. αν ενα μικρο παιδι ζει με κλεφτες γονεις τι θα γινει? κατα 90% και αυτος κλεφτης τωρα μην πειτε αλλα !!
Οτι βλεπεις εχεις κατα 80% πιθανοτητες να γινεις!!!!!
Δηλαδή εξισώνεις τους κλέφτες με τους ομοφυλόφυλλους? :clap1:
Θα είναι μάλλον περιττό να πούμε πάλι ότι οι εξωτερικοί παράγοντες ΔΕΝ μπορούν να σε κάνουν gay σωστά?
- Σπόιλερ:
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ίσως αν ζωγραφίσουμε το "δεν γίνεσαι, γεννιέσαι" συνεννοηθούμε καλύτερα
Κάτι τέτοιο λες Λευτέρη?
Ναι, οκ, δίκιο έχεις Λάζαρε αλλά γίνεσαι ειρωνικός τώρα και το ξες. Μην πέφτεις στο επίπεδο του άλλου. Άλλωστε, αυτή η φράση δεν ισχύει καθολικά κατά τη γνώμη μου.
Harry Potter έγραψε:Ξαναλεω τα ιδια !!
Αν ηταν να γεννιεσαι τοτε θα ησουν ηδη κοπελα ή αγορι με ολα αυτα που πρεπει
να σε χαρακτηριζουν τωρα ολα τα αλλα ειναι βλακειες που τα λενε αυτοι για να βρουν μια δικαιολογια!!!
Αν ηταν ετσι θα γινονταν κανονικα με ολα τα χαρακτηριστηκα γυναικα ή αντρας και οχι μετα διαφορες ανωμαλιες!
Αρα λοιπον δεν γεννιεσαι! Γινεσαι..! (ας το καρτησουν για αυτο στο σπιτακι τους!)
και ναι μεν οι αρκετοι αρχαιοι ελληνες ηταν αλλα δεν το φωναζαν ουτε το ελεγαν οτι πανε και ουτε εβγαιναν και δημοσια στο πληθος.
Αρα εισαι λαθος διαβασε καλυτερα την ιστορια να δεις τι λεει και μετα πες μου για τους αρχαιους ελληνες και ρωμαιους και οτι αλλο θες..!
Προσωπική μου άποψη όπως προανέφερα, Θοδωρή, ότι το ρητό "δεν γίνεσαι, γεννιέσαι" (και το αντίστροφο) δεν ισχύει καθολικά. Ίσως όσον αφορά τους γκέι να ισχύει, όσον αφορά όμως τους bi, δεν είμαι σίγουρη. Νομίζω μάλιστα πως η τελευταία κατηγορία απλά θέλει να περνάει καλά στο κρεβάτι του.
Εσύ ο ίδιος έδωσες το παράδειγμα της ομοφυλοφιλίας στην Αρχαία Αθήνα. Σε πληροφορώ όμως πως κάνεις λάθος όταν είπες πως το έκρυβαν. Σε μία ξενάγηση έμαθα πως ήταν αποδεκτότατο.
Harry Potter έγραψε:Γιατι ειδες να ειπα εγω οτι αρχαιοι δεν ηταν ομοφυλοφιλοι?????
Θα με μουρλανεις?
Αφου το γραφω κιολας!!!!!!!!
Εγω ειπα οτι δεν εβγαιναν δημοσια για να κανουν οτι κανουν αλλα τα εκαναν στα παλατια τους!!!!!!
Τα παλατια δεν ειναι σπιτια??????
Αν οχι τι ειναι τοτε??? λουνα παρκ? Ελεος και λες οτι σπουδαζεις και ιστορια και μου λες δε λενε και για σπιτια και βεβαια δε λενε !Λενε ομως για παλατια οπερ σημαινει = σπιτια τη σημερινη εποχη..!
Λίγα τα λόγια σου για τον Χρήστο. Τώρα θα μου πεις, αυτό θα στο λεγα και να μην σπούδαζε ιστορία, αλλά ο Χρήστος σπουδάζει ιστορία ξες. Ξέρει πολύ περισσότερα από σένα πάνω στο θέμα και μην ακούσω κουβέντα όσον αφορά αυτό.-
Harry Potter έγραψε:Η μεγαλυτερη περιφανεια ενος γονεα να του πει το παιδι του ο
Όχι. Η μεγαλύτερη περηφάνια μίας μάνας ενός γκέι παιδιού ξες ποιά είναι;
Να κοιτάξει στα μάτια την φιλενάδα της την χωρισμένη, την στρέιτ, την αποδεκτή στην κοινωνία η οποία τα σκ@τωσε στον γάμο της και με ειρωνικό χαρούμενο υφάκι να της πει: "Ξέρεις, εμένα το παιδί μου γνώρισε έναν τύπο και εδώ και 2 χρόνια είναι τρελά ευτυχισμένο και χαρούμενο στην ζωή του."
Αυτή είναι η μεγαλύτερη περιφάνεια ενός γονέα. Το παιδί του να είναι ευτυχισμένο. Ανώμαλο το λες εσύ; Διαστροφικό; Μπορεί να είναι. Κάνει όμως το 9% του πληθυσμού ευτυχισμένο.
Άρα οφείλεις να το αποδεκτείς εφόσον δεν είναι παράνομο. Οφείλεις να περπατάς στο ίδιο πεζοδρόμιο με δύο μαντράχαλους ή 2 κοπέλες που φιλιούνται μεταξύ τους. Γιατί, guess what?! Είναι άνθρωποι! Κάτι που δεν ξέρω αν μπορώ να πω για σένα. Περισσότερο νομίζω πως σε σκέφτομαι ως άνθρωπο του Νεάντερνταλ, βάσει των απόψεών σου. Εδώ πέρα οι αρχαίοι έλληνες ήταν γκέι και λένε τις απόψεις σου μεσσαιωνικές.
Είσαι πολύ πιο πίσω.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°416
Ο γονιός θα ήταν περήφανος γιατί το παιδί του δε θα είναι χαμένο κορμί που δε θα ξέρει την τύφλα του. Θα είναι ένα ώριμο πλάσμα που ύστερα από αρκετή σκέψη και έρευνα καταστάλλαξε στην ταυτότητά του, όποια κι αν είναι αυτή. Φυσικά στην αρχή -τουλάχιστον κατά τη δική μου άποψη- θα σοκαριστεί. Αλλά στη συνέχεια θα δει πως έχουν τα πράγματα.Harry Potter έγραψε:Η μεγαλυτερη περιφανεια ενος γονεα να του πει το παιδι του ο
Ξέρεις τι; Κι εμένα δε μου αρέσει να βλέπω "κοπέλες" να τρίβονται στους άλλους και να μου επιδεικνύουν μεγάλες περιοχές του σώματός τους.
C. Addicts for the win.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°417
Harry Potter έγραψε:Η μεγαλυτερη περιφανεια ενος γονεα να του πει το παιδι του ο
Τι θέλει ένας γονέας για το παιδί του, Θοδωρή;
Να είναι ευτυχισμένο.
Αν είναι ευτυχισμένο με κάποιον από το αντιθετο φίλο, ποιός είσαι εσύ για να το κρίνεις και να του στερήσεις την ευτυχία του;
Το "πρόβλημα" που θα είχα εγω είναι να τον/ την δω να φιλιέται με τη σχέση του μπροστά μου. Αλλά αυτό θα το είχα ακόμα και αν το παιδί μου ήταν στρειτ. Οι προσωπικές στιγμές δεν είναι για να γίνονται μπροστά στους γονείς.
Αλλά αν μου έλεγε πως ήταν ομοφυλοφιλο, ναι, θα το αγκάλιαζα και θα χαιρόμουν γι αυτό. Γιατί θα είχε βρει το δρόμο του.
Και γιατί το να το δεχτώ θα ήταν καλύτερο από το να καταπιέσω το παιδί μου, και ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η ερωτική του ζωή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Minerva McGonagall στις Σαβ Σεπ 25, 2010 10:40 pm, 1 φορά
Mischief managed.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°418
Μένω στο τελευταίο που είπες, Μαριλένα. Αν το καταπιέσεις από μικρό το παιδί για την σεξουαλικότητά του (απόψεις όπως: να καούν όλοι οι γκέι) θα του δημιουργήσει κόμπλεξ.
Και κάτι άλλο. Το παιδί το λένε Θοδωρή.
Και κάτι άλλο. Το παιδί το λένε Θοδωρή.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°419
Θοδωρή σημασία δεν έχει αν θα αρέσει στο γονιό ή όχι.Ο σωστός γονιός θα πρέπει να το αποδεχτεί και να σταθεί στο πλευρό του παιδιού του.Εαν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τι θα πει ο κόσμος που το παιδί του δεν είναι "άντρακλας" τότε δεν είναι άξιος να λέγεται γονιός και είναι πολύ λιγότερο "άντρας" από το γκέι παιδί του.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°420
Ειλικρινά θα ήθελα να γνωρίσω την μάνα και κυρίως τον πατέρα που θα πει με χαρά: ο γιος μου τα έχει με ένα δύο μέτρα παλληκάρι και είμαι πολύ χαρούμενος. Μέχρι στιγμής μόνο την Ελένη Γερασιμίδου στο "Κόκκινο δωμάτιο" έχω ακούσει να το λέει αυτό.
Μην πάμε από το ένα άκρο στο άλλο. Άλλο σέβομαι την επιλογή κάποιου, άλλο να πω: χάρηκα που το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο, βρήκε επιτέλους τον δρόμο του, λες και πρόκειται να πάρει ντοκτορά και χαρήκαμε όλοι μαζί για την πρόοδο.
Τι το χαρούμενο υπάρχει σε μια τέτοια εξέλιξη; Δεν γνωρίζετε τι γνώμη έχει η συντρηπτική πλειοψηφία για τους ομοφυλόφιλους; Δεν γνωρίζετε πόσο, όχι απλά υποτιμητικά, αλλά εξευτελιστικά πολλές φορές τους συμπεριφέρονται; Και θα χαρώ που θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία; Και επίσης θα αισθανθώ υπεύθυνη γιατί κάποιο λάθος θα έχω κάνει στην διαπαιδαγώγησή του, γιατί πολλές φορές αυτός είναι ο λόγος για μια τέτοια εξέλιξη.
Κατ' αρχάς είναι πολύ δύσκολο και για τους ίδιους να αποδεχτούν τη σεξουαλική τους συμπεριφορά. Δεν είναι κάτι απλό, είναι μάλλον δύσκολο γιατί επηρεάζει όλη τους τη ζωή αλλά και τον τροπό που στο εξής θα τους αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Δεν υπάρχει κάτι το ωραίο και κάτι για να χαρείς σε ένα τέτοιο γεγονός. Το μόνο, νομίζω, που μπορεί να κάνει ένας γονιός, είναι απλά να δεχθεί το γεγονός όσο δύσκολο και αν του είναι. Μην τους ζητάμε όμως και να χαρούν. Ας τους σκεφτούμε κι αυτούς λιγάκι όταν θα ακούν τα ειρωνικά σχόλια γνωστών, φίλων, γειτόνων. Και μη μου πείτε πως στην θέση τους δεν θα σας αφορούσε γιατί το θεωρώ τελείως ουτοπικό. Ποιον δεν νοιάζει όταν τον προσβάλλουν ή του προσβάλλουν το παιδί του;
Μην πάμε από το ένα άκρο στο άλλο. Άλλο σέβομαι την επιλογή κάποιου, άλλο να πω: χάρηκα που το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο, βρήκε επιτέλους τον δρόμο του, λες και πρόκειται να πάρει ντοκτορά και χαρήκαμε όλοι μαζί για την πρόοδο.
Τι το χαρούμενο υπάρχει σε μια τέτοια εξέλιξη; Δεν γνωρίζετε τι γνώμη έχει η συντρηπτική πλειοψηφία για τους ομοφυλόφιλους; Δεν γνωρίζετε πόσο, όχι απλά υποτιμητικά, αλλά εξευτελιστικά πολλές φορές τους συμπεριφέρονται; Και θα χαρώ που θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία; Και επίσης θα αισθανθώ υπεύθυνη γιατί κάποιο λάθος θα έχω κάνει στην διαπαιδαγώγησή του, γιατί πολλές φορές αυτός είναι ο λόγος για μια τέτοια εξέλιξη.
Κατ' αρχάς είναι πολύ δύσκολο και για τους ίδιους να αποδεχτούν τη σεξουαλική τους συμπεριφορά. Δεν είναι κάτι απλό, είναι μάλλον δύσκολο γιατί επηρεάζει όλη τους τη ζωή αλλά και τον τροπό που στο εξής θα τους αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Δεν υπάρχει κάτι το ωραίο και κάτι για να χαρείς σε ένα τέτοιο γεγονός. Το μόνο, νομίζω, που μπορεί να κάνει ένας γονιός, είναι απλά να δεχθεί το γεγονός όσο δύσκολο και αν του είναι. Μην τους ζητάμε όμως και να χαρούν. Ας τους σκεφτούμε κι αυτούς λιγάκι όταν θα ακούν τα ειρωνικά σχόλια γνωστών, φίλων, γειτόνων. Και μη μου πείτε πως στην θέση τους δεν θα σας αφορούσε γιατί το θεωρώ τελείως ουτοπικό. Ποιον δεν νοιάζει όταν τον προσβάλλουν ή του προσβάλλουν το παιδί του;
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°421
Eτσι ακριβως ειναι!!!
Τωρα λετε ολοι οτι ναι θα ησασταν χαρουμενοι αν το παιδι σας ηταν χαρουμενο αν εχει το ιδιου φυλου σχεση
ΑΛΛΑ οποιος ειναι εξω απο το χορο λεει πολλα!! Για αυτο προχετε τι λετε μην γινει στα αληθεια και τοτε δεν θα ειναι στα λογια του διαδυκτιου για να το παιξουμε ή παιξετε ανωτεροι ανθρωποι αλλα στην πραγματικη αληθεια η οποια πονα παντα..! Ο λογος γιατι απλα ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ και παραμυθια της χαλημας που λεγονται εδω.
Τωρα λετε ολοι οτι ναι θα ησασταν χαρουμενοι αν το παιδι σας ηταν χαρουμενο αν εχει το ιδιου φυλου σχεση
ΑΛΛΑ οποιος ειναι εξω απο το χορο λεει πολλα!! Για αυτο προχετε τι λετε μην γινει στα αληθεια και τοτε δεν θα ειναι στα λογια του διαδυκτιου για να το παιξουμε ή παιξετε ανωτεροι ανθρωποι αλλα στην πραγματικη αληθεια η οποια πονα παντα..! Ο λογος γιατι απλα ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ και παραμυθια της χαλημας που λεγονται εδω.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°422
Ο Πλάτων στους Νόμους του άλλα λέει .Morgan le Fay έγραψε:
Εδώ πέρα οι αρχαίοι έλληνες ήταν γκέι και λένε τις απόψεις σου μεσσαιωνικές.
Είσαι πολύ πιο πίσω.
Πάντως αυτά για ευτυχισμένους γονείς τα θεωρώ μπούρδες . Η λύπη θα είναι διάχυτη ας είμαστε ρεαλίστες τόσο ιδανικές καταστάσεις δεν υφίστανται .
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°423
Harry Potter έγραψε:Eτσι ακριβως ειναι!!!
Eγώ δεν είπα πως θα πρέπει να χαρούν οι γονείς απλά πως πρέπει να το αποδεχτούν. Επίσης επειδή σε όλα σου τα ποστ λες το ίδιο πράγμα γιατί δε μας λες μήπως εσύ είσαι "μέσα στο χορό" και ξέρεις κάτι παραπάνω;Να το συζητήσουμε βρε παιδί μου.
Α και δεν το παίζουμε τίποτα απλώς λέμε τις απόψεις μας. Μέχρι τώρα με πολύ ευγενικό τρόπο.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°424
Kαλα τι λες??
θα με βγαλεις και ομοφυλοφιλο τωρα επειδη εχω αλλη γνωμη ???
Θα ειχα αυτοκτωνησει τωρα αν ημουν ελεος!!!
Απλα δε μαρεσει καθολου να τους βλεπω απλο ειναι.
θα με βγαλεις και ομοφυλοφιλο τωρα επειδη εχω αλλη γνωμη ???
Θα ειχα αυτοκτωνησει τωρα αν ημουν ελεος!!!
Απλα δε μαρεσει καθολου να τους βλεπω απλο ειναι.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°425
Τότε καλέ μου φίλε, απλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
♩ - ♫