+104
Gellert Crowz
Dragon The Grey
Romelza Snicket
The Sorting Hat
Magic Is Might
Herpo The Foul
Milady D' Hiver
kentra
geowizard
Violleta Black
Mysterious Wizard
Katherine Black
Roxanne Derwent
Venam Artis
GinnyHermione
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
abra_cat
Μia Melanie Hawkins
Lena*
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
didaki
lefter4
Harry James Potter
Neville Longbottom
AlbusDumbledore
NifadaDraculeEadred
nymphadora9990
Davidian
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
orestis
Sandra Lightwood
lily_13
Laura Mandley
Hermione Black
Romilda Vane
Amycus
Sev
Safira
Sirius Black
FoNikos21
peppas
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Jimmi Comptonn
Fred Weasley
Imperio
mafiafran
Sylvie Lovegood
Sorazal the Erised
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
anthian9
Mrs Lovett
Phyllida Spore
Harry Potter
just reaper
Leonie Vernier
Antonin Dolohov
Padma Patil
Hermione Jane Granger
Nymphadora Lupin
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
Hermione Granger.
The Grey Lady
Helga Hufflepuff
Bloodystar
Nathaniel
Berenice
elliza
Merlin Longstaff
Cassandra Black
Fleur Delacour
aekaras
Rea
Tom Marvolo Riddle
Merlin the Great
Hecate
multi
Ginny4ever
RemousLoupin
E-vampire
magica4
Albus_The_Wise
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
`TakeR
Seven
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Hemione94
*Dora*
Wanderer
darkdemon
SiMoS
Ms Skellington
Witch-King
aiswp0s
Rose Black
Darkness
Narcissa
108 απαντήσεις
LGBTQ+
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°376
Απ: LGBTQ+
Το τι κανει ο καθενας με την προσωπικη του ζωη δεν αφορα κανεναν.. Ο καθε ανθρωπος κανει τις δικες του επιλογες και ειναι ελευθερος να τις κανει.. Τωρα, επειδη η κοινωνια μας αποβαλλει το διαφορετικο, εχει γινει κατι σαν ταμπου.. Προσωπικα, εγω δεν εχω προβλημα με τους γκεϊ ή τις λεσβιες ή τους bisexual, ειναι αποψη του καθενος αρα σεβαστη..
Harry Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6559
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°377
Ναι πολυ σωστη σε βρισκω αρκει να τις κραταει για το δωματιο του!!
"There's no need to call me sir Professor."
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°378
...είπε ο άνθρωπος που κάποτε έλεγε να τους στείλουμε εξορία σε νησί.
Statler
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°379
Σιγα μην το κανει και στην τουαλετα του σπιτιου του..
Ζουμε σε ελευθερη κοινωνια, ξερεις.. Οποτε, ο καθενας κανει τις επιλογες του και οπως θελουμε να μας σεβονται, σεβομαστε κι εμεις..
Ζουμε σε ελευθερη κοινωνια, ξερεις.. Οποτε, ο καθενας κανει τις επιλογες του και οπως θελουμε να μας σεβονται, σεβομαστε κι εμεις..
Tania_Re- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 846
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Μέσα στα σπλάχνα μιας απάνθρωπης κοινωνίας που τόσο μας πληγώνει, υπάρχει και αναπτύσσεται μια άλλη, διαφορετική κοινωνία, που ειρηνικά και αθόρυβα ζει και δημιουργεί οραματιζόμενη τ’ άστρα..
- Δημοσίευση Ν°380
Εγώ δεν έχω προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους και δεν τους ξεχωρίζω ''αχ,αυτός είναι το ένα ή το άλλο''. Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αυτό που θέλουμε αλλά να σεβόμαστε τους άλλους και είμαι σίγουρη πως αυτοί οι άνθρωποι το κάνουν ενώ εμείς δεν τους δείχνουμε σεβασμό.. ο καθένας κάνει ο,τι γουστάρει στο κρεβτι του και επίσης θεωρώ πως όσοι ταυτίζονται με αυτές τις κοινωνικές διαφορές είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
My World..
peppas- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°381
Ερώτηση κρίσεως....++ποιός σας είπε οτι κάποιος/α που είναι γκέυ θα πρέπει να ντυθεί νυφούλα η αντίστοιχα γαμπρός..???+++Ποιος λέει ότι είναι ανωμαλία???
3 πράγματα έχω να σας πω εγώ..
1: Οι γκέυ άντρες μπορεί να είναι και εκ φύσεως έτσι (Δυσλειτουργία Ορμόνων),όσο για τις γυναίκες είναι καθαρά θέμα επιλογής!
2:Στην αρχαία Ελλάδα (+++μην μου πείτε ότι είναι άτοπο παράδειγμα γιατί πολύ απλά έιναι η ιστορία μας+ο ακρογωνιαίος λίθος του πολιτισμού μας!)υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα ομοφυλοφυλικών ερώτων!
3:Όσο για ανωμαλία..ναι θεωρούνταν κάποτε γύρω στο 1920-30...(ΟΥΤΕ ΚΑΝ στον Μεσαίωνα!)
Αυτά από μένα!Καλή συνέχεια σε όλους!
3 πράγματα έχω να σας πω εγώ..
1: Οι γκέυ άντρες μπορεί να είναι και εκ φύσεως έτσι (Δυσλειτουργία Ορμόνων),όσο για τις γυναίκες είναι καθαρά θέμα επιλογής!
2:Στην αρχαία Ελλάδα (+++μην μου πείτε ότι είναι άτοπο παράδειγμα γιατί πολύ απλά έιναι η ιστορία μας+ο ακρογωνιαίος λίθος του πολιτισμού μας!)υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα ομοφυλοφυλικών ερώτων!
3:Όσο για ανωμαλία..ναι θεωρούνταν κάποτε γύρω στο 1920-30...(ΟΥΤΕ ΚΑΝ στον Μεσαίωνα!)
Αυτά από μένα!Καλή συνέχεια σε όλους!
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today!!!
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°382
Θοδωρη εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι σε πειραζει να εκδηλωνονται οι γκει δημοσιως?
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°383
Απλα ξερεις τι δε μου αρεσει να το βλεπω μπροστα μου το θεωρω αισχρο απλα ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει για κανενα λογο η δικια μου γνωμη οπως βεβαια δεν ειναι καλο να το βλεπουν και μικρα παιδια αυτο.
Λετε βεβαια και αν δει τι εγινε θεμα δικο του ειναι αν θα γινει ή οχι αλλα π.χ. αν ενα μικρο παιδι ζει με κλεφτες γονεις τι θα γινει? κατα 90% και αυτος κλεφτης τωρα μην πειτε αλλα !!
Οτι βλεπεις εχεις κατα 80% πιθανοτητες να γινεις!!!!!
Αρα λοιπον σπιτακι τους για να ημαστε ολοι μια χαρα..!
Λετε βεβαια και αν δει τι εγινε θεμα δικο του ειναι αν θα γινει ή οχι αλλα π.χ. αν ενα μικρο παιδι ζει με κλεφτες γονεις τι θα γινει? κατα 90% και αυτος κλεφτης τωρα μην πειτε αλλα !!
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°384
Oh boy.
Και να γίνει που είναι το κακό;
Με την ίδια λογική μπορώ κι εγώ να σου πω "Διέκοψε τη σύνδεσή σου στο διαδύκτιο" ή "Σπάσε τον υπολογιστή σου, για να είμαστε όλοι μια χαρά.".
Γιατί ένα παιδί που θα διαβάσει τις ρατσιστικές σου απόψεις μπορεί να τις υιοθετήσει κι εκείνο.
Και να γίνει που είναι το κακό;
Με την ίδια λογική μπορώ κι εγώ να σου πω "Διέκοψε τη σύνδεσή σου στο διαδύκτιο" ή "Σπάσε τον υπολογιστή σου, για να είμαστε όλοι μια χαρά.".
Γιατί ένα παιδί που θα διαβάσει τις ρατσιστικές σου απόψεις μπορεί να τις υιοθετήσει κι εκείνο.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°385
Με κάτι τέτοιες απόψεις, τους ψιλολυπάμαι τους ανθρώπους.Harry Potter έγραψε:Απλα ξερεις τι δε μου αρεσει να το βλεπω μπροστα μου το θεωρω αισχρο απλα ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει για κανενα λογο η δικια μου γνωμη οπως βεβαια δεν ειναι καλο να το βλεπουν και μικρα παιδια αυτο.
C. Addicts for the win.
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°386
Madame Maxime έγραψε:Με κάτι τέτοιες απόψεις, τους ψιλολυπάμαι τους ανθρώπους.Harry Potter έγραψε:Απλα ξερεις τι δε μου αρεσει να το βλεπω μπροστα μου το θεωρω αισχρο απλα ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει για κανενα λογο η δικια μου γνωμη οπως βεβαια δεν ειναι καλο να το βλεπουν και μικρα παιδια αυτο.
Show mercy alien
"Ότι βλέπεις έχεις κατά 80% πιθανότητες να γίνεις?"
Το περιγράφεις λες και είναι κάτι το ανήθικο και το αμαρτωλό... συγγνώμη που στο λέω, αλλά τέτοιες απόψεις είναι μεσαιωνικές...
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°387
80%; Από που προέκυψε αυτό το νουμεράκι; Aww got it! Παρανοϊκές στατιστικές!
Μην μας δείχνεις με κάθε σου ποστ εδώ πόσο έξω απ' τον κόσμο ζεις. Τόσες και τόσες οικογένειες γκέι υπάρχουν στο εξωτερικό, τα παιδιά των οποίων ήταν στρέιτ. Δεν είναι θέμα πιθανοτήτων ούτε επιλογών.
Ίσως αν ζωγραφίσουμε το "δεν γίνεσαι, γεννιέσαι" συνεννοηθούμε καλύτερα
Μην μας δείχνεις με κάθε σου ποστ εδώ πόσο έξω απ' τον κόσμο ζεις. Τόσες και τόσες οικογένειες γκέι υπάρχουν στο εξωτερικό, τα παιδιά των οποίων ήταν στρέιτ. Δεν είναι θέμα πιθανοτήτων ούτε επιλογών.
Ίσως αν ζωγραφίσουμε το "δεν γίνεσαι, γεννιέσαι" συνεννοηθούμε καλύτερα
Statler
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°388
Tom Marvolo Riddle έγραψε:80%; Από που προέκυψε αυτό το νουμεράκι; Aww got it! Παρανοϊκές στατιστικές!
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 1200 μαθηματικούς, το 85,2% αυτών απάντησε πως το 93,7% των στατιστικών είναι φτιαχτές
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°389
Ακόμα αναλύουμε το δαιμόνιο της αρσενηκοτητας ; Πφφφ δεν έχει νόημα πλέον .
Νταξ μια ανακύκλωση γίνεται .
Νταξ μια ανακύκλωση γίνεται .
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°390
Harry Potter έγραψε:
Δηλαδή εξισώνεις τους κλέφτες με τους ομοφυλόφυλλους? :clap1:
Θα είναι μάλλον περιττό να πούμε πάλι ότι οι εξωτερικοί παράγοντες ΔΕΝ μπορούν να σε κάνουν gay σωστά?
- Σπόιλερ:
- Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ίσως αν ζωγραφίσουμε το "δεν γίνεσαι, γεννιέσαι" συνεννοηθούμε καλύτερα
Κάτι τέτοιο λες Λευτέρη?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°391
Sorazal the Erized έγραψε:Κάτι τέτοιο λες Λευτέρη?
[/spoiler]
Αχα!
Κάτσε να δούμε αν θα δώσει σημασία "κανείς"
Statler
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°392
Αν ηταν να γεννιεσαι τοτε θα ησουν ηδη κοπελα ή αγορι με ολα αυτα που πρεπει
να σε χαρακτηριζουν τωρα ολα τα αλλα ειναι βλακειες που τα λενε αυτοι για να βρουν μια δικαιολογια!!!
Αν ηταν ετσι θα γινονταν κανονικα με ολα τα χαρακτηριστηκα γυναικα ή αντρας και οχι μετα διαφορες ανωμαλιες!
Αρα λοιπον δεν γεννιεσαι! Γινεσαι..! (ας το καρτησουν για αυτο στο σπιτακι τους!)
να σε χαρακτηριζουν τωρα ολα τα αλλα ειναι βλακειες που τα λενε αυτοι για να βρουν μια δικαιολογια!!!
Αν ηταν ετσι θα γινονταν κανονικα με ολα τα χαρακτηριστηκα γυναικα ή αντρας και οχι μετα διαφορες ανωμαλιες!
Αρα λοιπον δεν γεννιεσαι! Γινεσαι..! (ας το καρτησουν για αυτο στο σπιτακι τους!)
Sirius Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18489
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009
Magical Identity
Today's thought: Μischief Managed
- Δημοσίευση Ν°393
Το τι θα κανουν αυτοι οι ανθρωποι δεν θα τους πεις ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος..Ελευθεροι οπως ολοι μας ειναι..Εσυ μπορει να θες να κρατηθει σπιτι η ομοφυλοφιλια αλλα εγω θελω να κρατηθει σπιτι η χαζομαρα και η ανωριμοτητα...Σκεψου με τους ομοφυλοφιλους αρχαιους Ελληνες τι πολιτισμο ειχαμε και σκεψου με τους βλακες πολιτικους που εχουμε τωρα εχουμε φτασει πατο..Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του δεν αφορα ουτε εσενα ουτε εμενα...
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Proud to be Meda's husband♥
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°394
Ξαναλεω τα ιδια !!
και ναι μεν οι αρκετοι αρχαιοι ελληνες ηταν αλλα δεν το φωναζαν ουτε το ελεγαν οτι πανε και ουτε εβγαιναν και δημοσια στο πληθος.
Αρα εισαι λαθος διαβασε καλυτερα την ιστορια να δεις τι λεει και μετα πες μου για τους αρχαιους ελληνες και ρωμαιους και οτι αλλο θες..!
και ναι μεν οι αρκετοι αρχαιοι ελληνες ηταν αλλα δεν το φωναζαν ουτε το ελεγαν οτι πανε και ουτε εβγαιναν και δημοσια στο πληθος.
Αρα εισαι λαθος διαβασε καλυτερα την ιστορια να δεις τι λεει και μετα πες μου για τους αρχαιους ελληνες και ρωμαιους και οτι αλλο θες..!
Sirius Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18489
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009
Magical Identity
Today's thought: Μischief Managed
- Δημοσίευση Ν°395
Ρε φιλε θα με πεις εμενα να διαβασω ιστορια που σπουδαζω σε ιστορικο πανεπιστημιο??Μηπως να διαβασεις εσυ καλυτερα?Βρες μου ενα βιβλιο που ελεγε οτι το κρατουσαν για σπιτι τους..Εχω μπορω να σε βρω οσα θες που υποστηριζουν οτι ειχαν ομοφυλοφιλικες σχεσεις ο Σωκρατης ο Μεγας Αλεξανδρος και τοσοι αλλοι..
Μηπως εσυ να κρατησεις για το σπιτι σου τις μεσαιωνικες σου αποψεις?Εχουμε εδω παιδια μικρης ηλικιας και βλεπουν αυτα που γραφεις...Και θα στο ξαναπω...Προτιμω καποιος να ειναι ομοφυλοφιλος παρα να λεει βλακειες και να ειναι ρατσιστης..Απο οτι βλεπω σε αυτο το τοπικ δεν το προτιμαω μονο εγω αυτο οποτε ψαξτο!!!
Μηπως εσυ να κρατησεις για το σπιτι σου τις μεσαιωνικες σου αποψεις?Εχουμε εδω παιδια μικρης ηλικιας και βλεπουν αυτα που γραφεις...Και θα στο ξαναπω...Προτιμω καποιος να ειναι ομοφυλοφιλος παρα να λεει βλακειες και να ειναι ρατσιστης..Απο οτι βλεπω σε αυτο το τοπικ δεν το προτιμαω μονο εγω αυτο οποτε ψαξτο!!!
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Proud to be Meda's husband♥
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°396
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θεωρείς κακό αυτό? Οκ, είναι ομοφιλόφιλοι. Και? Που είναι το πρόβλημα? Επειδή διαφέρουν από το πλήθος? Μην γινόμαστε ρατσιστές!
Ας κάνουν ότι θέλουν! Άμα σε αηδιάζουν μην τους κοιτάς! Μην τους δίνεις σημασία!
Ας κάνουν ότι θέλουν! Άμα σε αηδιάζουν μην τους κοιτάς! Μην τους δίνεις σημασία!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°397
Γιατι ειδες να ειπα εγω οτι αρχαιοι δεν ηταν ομοφυλοφιλοι?????
Θα με μουρλανεις?
Αφου το γραφω κιολας!!!!!!!!
Εγω ειπα οτι δεν εβγαιναν δημοσια για να κανουν οτι κανουν αλλα τα εκαναν στα παλατια τους!!!!!!
Τα παλατια δεν ειναι σπιτια??????
Αν οχι τι ειναι τοτε??? λουνα παρκ? Ελεος και λες οτι σπουδαζεις και ιστορια και μου λες δε λενε και για σπιτια και βεβαια δε λενε !Λενε ομως για παλατια οπερ σημαινει = σπιτια τη σημερινη εποχη..!
Θα με μουρλανεις?
Αφου το γραφω κιολας!!!!!!!!
Εγω ειπα οτι δεν εβγαιναν δημοσια για να κανουν οτι κανουν αλλα τα εκαναν στα παλατια τους!!!!!!
Τα παλατια δεν ειναι σπιτια??????
Αν οχι τι ειναι τοτε??? λουνα παρκ? Ελεος και λες οτι σπουδαζεις και ιστορια και μου λες δε λενε και για σπιτια και βεβαια δε λενε !Λενε ομως για παλατια οπερ σημαινει = σπιτια τη σημερινη εποχη..!
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°398
Συγγνώμη φίλε μου αλλά είσαι τρελά κολλημένος και λυπάμαι που θα στο πω, αλλά σε λάθος αιώνα γεννήθηκες.
Συνήθως άτομα που είναι ομοφοβικά και κυρίως άντρες-"άντρακλες" έχουν πρόβλημα με αυτό το πραγματάκι που βρίσκεται κάτω από το παντελόνι τους.
Ας μην προσπαθούμε άλλο να σου αλλάξουμε γνώμη... Τέτοια άτομα χρειάζονται μεταφορικά - μην πω και κυριολεκτικά= μια μεγάλη χαστούκα για να αλλάξουν βαθιά ριζωμένες ρατσιστικές απόψεις.
Συνήθως άτομα που είναι ομοφοβικά και κυρίως άντρες-"άντρακλες" έχουν πρόβλημα με αυτό το πραγματάκι που βρίσκεται κάτω από το παντελόνι τους.
Ας μην προσπαθούμε άλλο να σου αλλάξουμε γνώμη... Τέτοια άτομα χρειάζονται μεταφορικά - μην πω και κυριολεκτικά= μια μεγάλη χαστούκα για να αλλάξουν βαθιά ριζωμένες ρατσιστικές απόψεις.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°399
χαχα πολυ αστειο γελασαμε τρομερα
Δημοκρατια σημαινει να εχεις τη γνωμη σου και να την λες και οχι να λες αυτο
που θελουν οι αλλοι διοτι τοτε εχει χαθει και το νοημα της συζητησης
Δημοκρατια σημαινει να εχεις τη γνωμη σου και να την λες και οχι να λες αυτο
που θελουν οι αλλοι διοτι τοτε εχει χαθει και το νοημα της συζητησης
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°400
^ Με τις απόψεις σου όμως πρέπει να σέβεσαι τη διαφορετικότητα των άλλων.
Εσύ εδώ προσβάλλεις αδιάκοπα μια ομάδα ανθρώπων, και δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς ΜΗΠΩΣ έχουν δίκιο οι υπόλοιποι, παρα μένεις κολλημένος στις ρατσιστικές σου απόψεις!
Εσύ εδώ προσβάλλεις αδιάκοπα μια ομάδα ανθρώπων, και δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς ΜΗΠΩΣ έχουν δίκιο οι υπόλοιποι, παρα μένεις κολλημένος στις ρατσιστικές σου απόψεις!
Mischief managed.