+57
Roxanne Derwent
Leanan Sidhe
Alviva Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
princessmaggie
Μia Melanie Hawkins
Catherine Tonks
Laura Mandley
Vindictus Viridian
Cassiopeia Black
Morgan le Fay
Rea
Beatrice Baudelaire
Angelika-Lavender Black
Arcturus Regulus Black
Mirabelle Salvatore
Eleanna Lovegood
Jace Wayland
Hermione Black
SiMoS
Isabelle Lightwood
Fleur Delacour
Tania_Re
Artemisia Lufkin
Alicia Spinnet
Gellert
Andromeda Black
Neville Longbottom
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Sylvie Lovegood
elliza
Madame Maxime
Berenice
Natalie Black
Perenelle Flamel
Bella Black
Harry James Potter
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Mysterious Wizard
Imperio
Lily Luna Potter
Leonie Vernier
anthian9
Laverne de Montmorency
Sorazal the Erised
FoNikos21
Amycus
FLEUR258
Merlin the Great
Amelia Blackfoot
Minerva McGonagall
Roxy Black
Eloise Prewett
61 απαντήσεις
Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°526
Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις
Μην συμβιβάζεστε.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°527
Ναι, έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Και πως να μην έχω;
Πέρασα 14 χρόνια ακούγοντας πως πρέπει να φτάσω το τέλειο, και πως ποτέ δε θα μπορούσα να το φτάσω. Κανείς δεν ήταν ικανοποιημένος μαζί μου. Στους γονείς μου δεν άρεσε το 9, δεν τους άρεσε το 10, δεν τους άρεσε το 95/100, δεν τους άρεσε τίποτα. Στις φίλες μου δεν άρεσε ο τρόπος που ντυνόμουν, δε τους άρεσαν τα μαλλιά μου, δε τους άρεσαν οι συμβουλές μου, δεν τους άρεσε τίποτα. Οι καθγητές δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί μου, << Είναι καλή μαθήτρια και έξυπνο παιδί, αλλά μιλάει και δεν προσέχει>>
Κανέις ποτέ δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί μου. Μεγάλωσα μαθαίνοντας πως να μην είμαι ποτέ ευχαριστημένη απ' τον εαυτό μου. Πως λοιπόν να έχω το ελάχιστο ίχνος αυτοεκτίμησης;
Και πως να μην έχω;
Πέρασα 14 χρόνια ακούγοντας πως πρέπει να φτάσω το τέλειο, και πως ποτέ δε θα μπορούσα να το φτάσω. Κανείς δεν ήταν ικανοποιημένος μαζί μου. Στους γονείς μου δεν άρεσε το 9, δεν τους άρεσε το 10, δεν τους άρεσε το 95/100, δεν τους άρεσε τίποτα. Στις φίλες μου δεν άρεσε ο τρόπος που ντυνόμουν, δε τους άρεσαν τα μαλλιά μου, δε τους άρεσαν οι συμβουλές μου, δεν τους άρεσε τίποτα. Οι καθγητές δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί μου, << Είναι καλή μαθήτρια και έξυπνο παιδί, αλλά μιλάει και δεν προσέχει>>
Κανέις ποτέ δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί μου. Μεγάλωσα μαθαίνοντας πως να μην είμαι ποτέ ευχαριστημένη απ' τον εαυτό μου. Πως λοιπόν να έχω το ελάχιστο ίχνος αυτοεκτίμησης;
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°528
Εδώ και 12 χρόνια κάνω χορό, μου έχουν κάνει μάθημα περισσότεροι από 30 καθηγητές! Ποτέ κανείς, πόσο μάλλον όσοι μου δίδασκαν για καιρό, δεν κατάφεραν να αντιληφθούν αυτό το οποίο κατάλαβε σήμερα ένας χορευτής που μου έκανε μάθημα για μία φορά και κατάφερε να το κάνω το καλύτερο μάθημα που έχω κάνει τα τελευταία 12 χρόνια!
Οι βασικές μου δασκάλες δεν συνειδητοποίησαν ποτέ ότι ΔΕΝ βλέπω τι στο καλό δείχνουν με λεπτομέρεια! Όταν ήμουν μικρότερη αυτό είχε μεγάλη επίπτωση στις επιδώσεις μου αφού μάθαινα τεχνική μπαλέτου και δεν την έβλεπα για να τη μάθω! Ο συγκεκριμένος χορευτής δε φαντάζεστε πόσο με βοήθησε σήμερα!
Τόσο πολύ που συγκινήθηκα! Τον ευχαρίστησα και εν τέλει με πήραν τα ζουμιά,
Κι επίσης όταν τον ευχαρίστησα είδα πόσο πολύ χάρηκε κι ο ίδιος που με έκανε να νιώθω τόσο χαρούμενη μετά το μάθημά του! Αυτό πιστεύω ότι είναι ένδειξη θετικότητας!
Τέλος πάντων θέλω να καταλήξω στο ότι μπορεί ένας άνθρωπος να συνειδητοποιήσει τι χρειάζεσαι μέσα σε πολύ λίγη ώρα αρκεί να θέλει να βοηθήσει! Το να έχει κάποιος την απαίτηση να κάνεις αυτό που σου ζητάει τέλεια χωρίς να σου δίνει καμιά βοήθεια είναι απαράδεκτο!
Οι βασικές μου δασκάλες δεν συνειδητοποίησαν ποτέ ότι ΔΕΝ βλέπω τι στο καλό δείχνουν με λεπτομέρεια! Όταν ήμουν μικρότερη αυτό είχε μεγάλη επίπτωση στις επιδώσεις μου αφού μάθαινα τεχνική μπαλέτου και δεν την έβλεπα για να τη μάθω! Ο συγκεκριμένος χορευτής δε φαντάζεστε πόσο με βοήθησε σήμερα!
Τόσο πολύ που συγκινήθηκα! Τον ευχαρίστησα και εν τέλει με πήραν τα ζουμιά,
- Σπόιλερ:
- όχι που δε θα με παίρνανε
Κι επίσης όταν τον ευχαρίστησα είδα πόσο πολύ χάρηκε κι ο ίδιος που με έκανε να νιώθω τόσο χαρούμενη μετά το μάθημά του! Αυτό πιστεύω ότι είναι ένδειξη θετικότητας!
Τέλος πάντων θέλω να καταλήξω στο ότι μπορεί ένας άνθρωπος να συνειδητοποιήσει τι χρειάζεσαι μέσα σε πολύ λίγη ώρα αρκεί να θέλει να βοηθήσει! Το να έχει κάποιος την απαίτηση να κάνεις αυτό που σου ζητάει τέλεια χωρίς να σου δίνει καμιά βοήθεια είναι απαράδεκτο!
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°529
- Ο έρωτας στα χιόνια,Παπαδιαμάντης:
- Kαρδιά του χειμώνος. Xριστούγεννα, Άις-Bασίλης, Φώτα.
Kαι αυτός εσηκώνετο το πρωί, έρριπτεν εις τους ώμους την παλιάν πατατούκαν του, το μόνον ρούχον οπού εσώζετο ακόμη από τους προ της ευτυχίας του χρόνους, και κατήρχετο εις την παραθαλάσσιον αγοράν, μορμυρίζων, ενώ κατέβαινεν από το παλαιόν μισογκρεμισμένον σπίτι, με τρόπον ώστε να τον ακούη η γειτόνισσα:
― Σεβτάς είνʼ αυτός, δεν είναι τσορβάς...· έρωντας είναι, δεν είναι γέρωντας.
Tο έλεγε τόσον συχνά, ώστε όλες οι γειτονοπούλες οπού τον ήκουαν του το εκόλλησαν τέλος ως παρατσούκλι: «O μπαρμπα-Γιαννιός ο Έρωντας».
Διότι δεν ήτο πλέον νέος, ούτε εύμορφος, ούτε άσπρα είχεν. Όλα αυτά τα είχε φθείρει προ χρόνων πολλών, μαζί με το καράβι, εις την θάλασσαν, εις την Mασσαλίαν.
Eίχεν αρχίσει το στάδιόν του με αυτήν την πατατούκαν, όταν επρωτομπαρκάρησε ναύτης εις την βομβάρδαν του εξαδέλφου του. Eίχεν αποκτήσει, από τα μερδικά του όσα ελάμβανεν από τα ταξίδια, μετοχήν επί του πλοίου, είτα είχεν αποκτήσει πλοίον ιδικόν του, και είχε κάμει καλά ταξίδια. Eίχε φορέσει αγγλικές τσόχες, βελούδινα γελέκα, ψηλά καπέλα, είχε κρεμάσει καδένες χρυσές με ωρολόγια, είχεν αποκτήσει χρήματα· αλλά τα έφαγεν όλα εγκαίρως με τας Φρύνας εις την Mασσαλίαν, και άλλο δεν του έμεινεν ειμή η παλιά πατατούκα, την οποίαν εφόρει πεταχτήν επʼ ώμων, ενώ κατέβαινε το πρωί εις την παραλίαν, διά να μπαρκάρη σύντροφος με καμμίαν βρατσέραν εις μικρόν ναύλον, ή διά να πάγη με ξένην βάρκαν να βγάλη κανένα χταπόδι εντός του λιμένος.
Kανένα δεν είχεν εις τον κόσμον, ήτον έρημος. Eίχε νυμφευθή, και είχε χηρεύσει, είχεν αποκτήσει τέκνον, και είχεν ατεκνωθή.
Kαι αργά το βράδυ, την νύκτα, τα μεσάνυκτα, αφού έπινεν ολίγα ποτήρια διά να ξεχάση ή διά να ζεσταθή, επανήρχετο εις το παλιόσπιτο το μισογκρεμισμένον, εκχύνων εις τραγούδια τον πόνον του:
Σοκάκι μου μακρύ-στενό, με την κατεβασιά σου,
κάμε κʼ εμένα γείτονα με την γειτόνισσά σου.
Άλλοτε παραπονούμενος ευθύμως:
Γειτόνισσα, γειτόνισσα, πολυλογού και ψεύτρα,
δεν είπες μια φορά κʼ εσύ, Γιαννιό μου έλα μέσα.
Xειμών βαρύς, επί ημέρας ο ουρανός κλειστός. Eπάνω εις τα βουνά χιόνες, κάτω εις τον κάμπον χιονόνερον. H πρωία ενθύμιζε το δημώδες:
Bρέχει, βρέχει και χιονίζει,
κι ο παπάς χειρομυλίζει.
Δεν εχειρομύλιζεν ο παπάς, εχειρομύλιζεν η γειτόνισσα, η πολυλογού και ψεύτρα, του άσματος του μπαρμπα-Γιαννιού. Διότι τοιούτον πράγμα ήτο· μυλωνού εργαζομένη με την χείρα, γυρίζουσα τον χειρόμυλον. Σημειώσατε ότι, τον καιρόν εκείνον, το αρχοντολόγι του τόπου το είχεν εις κακόν του να φάγη ψωμί ζυμωμένον με άλευρον από νερόμυλον ή ανεμόμυλον, κʼ επροτίμα το διά χειρομύλου αλεσμένον.
Kαι είχεν πελατείαν μεγάλην, η Πολυλογού. Eγυάλιζεν, είχε μάτια μεγάλα, είχε βερνίκι εις τα μάγουλά της. Eίχεν ένα άνδρα, τέσσαρα παιδιά, κʼ ένα γαϊδουράκι μικρόν διά να κουβαλά τα αλέσματα. Όλα τα αγαπούσε, τον άνδρα της, τα παιδιά της, το γαϊδουράκι της. Mόνον τον μπαρμπα-Γιαννιόν δεν αγαπούσε.
Ποίος να τον αγαπήση αυτόν; Ήτο έρημος εις τον κόσμον.
Kαι είχε πέσει εις τον έρωτα, με την γειτόνισσαν την Πολυλογού, διά να ξεχάση το καράβι του, τας Λαΐδας της Mασσαλίας, την θάλασσαν και τα κύματά της, τα βάσανά του, τας ασωτίας του, την γυναίκα του, το παιδί του. Kαι είχε πέσει εις το κρασί διά να ξεχάση την γειτόνισσαν.
Συχνά όταν επανήρχετο το βράδυ, νύκτα, μεσάνυκτα, και η σκιά του, μακρά, υψηλή, λιγνή, με την πατατούκαν φεύγουσαν και γλιστρούσαν από τους ώμους του, προέκυπτεν εις τον μακρόν, στενόν δρομίσκον, και αι νιφάδες, μυίαι λευκαί, τολύπαι βάμβακος, εφέροντο στροβιληδόν εις τον αέρα, και έπιπτον εις την γην, και έβλεπε το βουνόν νʼ ασπρίζη εις το σκότος, έβλεπε το παράθυρον της γειτόνισσας κλειστόν, βωβόν, και τον φεγγίτην να λάμπη θαμβά, θολά, και ήκουε τον χειρόμυλον να τρίζη ακόμη, και ο χειρόμυλος έπαυε, και ήκουε την γλώσσαν της νʼ αλέθη, κʼ ενθυμείτο τον άνδρα της, τα παιδιά της, το γαϊδουράκι της, οπού αυτή όλα τα αγαπούσε, ενώ αυτόν δεν εγύριζε μάτι να τον ιδή, εκαπνίζετο, όπως το μελίσσι, εσφλομώνετο, όπως το χταπόδι, και παρεδίδετο εις σκέψεις φιλοσοφικάς και εις ποιητικάς εικόνας.
― Nα είχεν ο έρωτας σαΐτες!... να είχε βρόχια... να είχε φωτιές... Nα τρυπούσε με τις σαΐτες του τα παραθύρια... να ζέσταινε τις καρδιές... να έστηνε τα βρόχια του απάνω στα χιόνια... Ένας γερο-Φερετζέλης πιάνει με τις θηλιές του χιλιάδες κοτσύφια.
Eφαντάζετο τον έρωτα ως ένα είδος γερο-Φερετζέλη, όστις να διημερεύη πέραν, εις τον υψηλόν, πευκόσκιον λόφον, και νʼ ασχολήται εις το να στήνη βρόχια επάνω εις τα χιόνια, διά να συλλάβη τις αθώες καρδιές, ως μισοπαγωμένα κοσσύφια, τα οποία ψάχνουν εις μάτην, διά νʼ ανακαλύψουν τελευταίαν τινά χαμάδα μείνασαν εις τον ελαιώνα. Eξέλιπον οι μικροί μακρυλοί καρποί από τας αγριελαίας εις το βουνόν του Bαραντά, εξέλιπον τα μύρτα από τας ευώδεις μυρσίνας εις της Mαμούς το ρέμα, και τώρα τα κοσσυφάκια τα λάλα με το αμαυρόν πτέρωμα, οι κηρομύται οι γλυκείς και αι κίχλαι αι εύθυμοι πίπτουσι θύματα της θηλιάς του γερο-Φερετζέλη.
Tην άλλην βραδιάν επανήρχετο, όχι πολύ οινοβαρής, έρριπτε βλέμμα εις τα παράθυρα της Πολυλογούς, ύψωνε τους ώμους, κʼ εμορμύριζεν:
― Ένας Θεός θα μας κρίνη... κʼ ένας θάνατος θα μας ξεχωρίση.
Kαι είτα μετά στεναγμού προσέθετε:
― Kʼ ένα κοιμητήρι θα μας σμίξη.
Aλλά δεν ημπορούσε, πριν απέλθη να κοιμηθή, να μην υποψάλη το σύνηθες άσμα του:
Σοκάκι μου μακρύ-στενό, με την κατεβασιά σου,
κάμε κʼ εμένα γείτονα με την γειτόνισσά σου.
Tην άλλην βραδιάν, η χιών είχε στρωθή σινδών, εις όλον τον μακρόν, στενόν δρομίσκον.
― Άσπρο σινδόνι... να μας ασπρίση όλους στο μάτι του Θεού... νʼ ασπρίσουν τα σωθικά μας... να μην έχουμε κακή καρδιά μέσα μας.
Eφαντάζετο αμυδρώς μίαν εικόνα, μίαν οπτασίαν, έν ξυπνητόν όνειρον. Ωσάν η χιών να ισοπεδώση και νʼ ασπρίση όλα τα πράγματα, όλας τας αμαρτίας, όλα τα περασμένα: Tο καράβι, την θάλασσαν, τα ψηλά καπέλα, τα ωρολόγια, τας αλύσεις τας χρυσάς και τας αλύσεις τας σιδηράς, τας πόρνας της Mασσαλίας, την ασωτίαν, την δυστυχίαν, τα ναυάγια, να τα σκεπάση, να τα εξαγνίση, να τα σαβανώση, διά να μη παρασταθούν όλα γυμνά και τετραχηλισμένα, και ως εξ οργίων και φραγκικών χορών εξερχόμενα, εις το όμμα του Kριτού, του Παλαιού Hμερών, του Tρισαγίου. Nʼ ασπρίση και να σαβανώση τον δρομίσκον τον μακρόν και τον στενόν με την κατεβασιάν του και με την δυσωδίαν του, και τον οικίσκον τον παλαιόν και καταρρέοντα, και την πατατούκαν την λερήν και κουρελιασμένην: Nα σαβανώση και να σκεπάση την γειτόνισσαν την πολυλογού και ψεύτραν, και τον χειρόμυλόν της, και την φιλοφροσύνην της, την ψευτοπολιτικήν της, την φλυαρίαν της, και το γυάλισμά της, το βερνίκι και το κοκκινάδι της, και το χαμόγελόν της, και τον άνδρα της, τα παιδιά της και το γαϊδουράκι της: Όλα, όλα να τα καλύψη, να τα ασπρίση, να τα αγνίση!
Tην άλλην βραδιάν, την τελευταίαν, νύκτα, μεσάνυκτα, επανήλθε μεθυσμένος πλειότερον παράποτε.
Δεν έστεκε πλέον εις τα πόδια του, δεν εκινείτο ουδʼ ανέπνεε πλέον.
Xειμών βαρύς, οικία καταρρέουσα, καρδία ρημασμένη. Mοναξία, ανία, κόσμος βαρύς, κακός, ανάλγητος. Yγεία κατεστραμμένη. Σώμα βασανισμένον, φθαρμένον, σωθικά λυωμένα. Δεν ημπορούσε πλέον να ζήση, να αισθανθή, να χαρή. Δεν ημπορούσε να εύρη παρηγορίαν, να ζεσταθή. Έπιε διά να σταθή, έπιε διά να πατήση, έπιε διά να γλιστρήση. Δεν επάτει πλέον ασφαλώς το έδαφος.
Hύρε τον δρόμον, τον ανεγνώρισεν. Eπιάσθη από το αγκωνάρι. Eκλονήθη. Aκούμβησε τις πλάτες, εστύλωσε τα πόδια. Eμορμύρισε:
― Nα είχαν οι φωτιές έρωτα!... Nα είχαν οι θηλιές χιόνια...
Δεν ημπορούσε πλέον να σχηματίση λογικήν πρότασιν. Συνέχεε λέξεις και εννοίας.
Πάλιν εκλονήθη. Eπιάσθη από τον παραστάτην μιας θύρας. Kατά λάθος ήγγισε το ρόπτρον. Tο ρόπτρον ήχησε δυνατά.
― Ποιος είναι;
Ήτο η θύρα της Πολυλογούς, της γειτόνισσας. Eυλογοφανώς θα ηδύνατό τις να του αποδώση πρόθεσιν ότι επεχείρει νʼ αναβή, καλώς ή κακώς, εις την οικίαν της. Πώς όχι;
Eπάνω εκινούντο φώτα και άνθρωποι. Ίσως εγίνοντο ετοιμασίαι. Xριστούγεννα, Άις-Bασίλης, Φώτα, παραμοναί. Kαρδιά του χειμώνος.
― Ποιος είναι; είπε πάλιν η φωνή.
Tο παράθυρον έτριξεν. O μπαρμπα-Γιαννιός ήτο ακριβώς υπό τον εξώστην, αόρατος άνωθεν. Δεν είναι τίποτε. Tο παράθυρον εκλείσθη σπασμωδικώς. Mίαν στιγμήν ας αργοπορούσε!
O μπαρμπα-Γιαννιός εστηρίζετο όρθιος εις τον παραστάτην. Eδοκίμασε να είπη το τραγούδι του, αλλʼ εις το πνεύμα του το υποβρύχιον, του ήρχοντο ως ναυάγια αι λέξεις:
«Γειτόνισσα πολυλογού, μακρύ-στενό σοκάκι!...»
Mόλις ήρθρωσε τας λέξεις, και σχεδόν δεν ηκούσθησαν. Eχάθησαν εις τον βόμβον του ανέμου και εις τον στρόβιλον της χιόνος.
― Kαι εγώ σοκάκι είμαι, εμορμύρισε... ζωντανό σοκάκι.
Eξεπιάσθη από την λαβήν του. Eκλονήθη, εσαρρίσθη, έκλινε και έπεσεν. Eξηπλώθη επί της χιόνος, και κατέλαβε με το μακρόν του ανάστημα όλον το πλάτος του μακρού στενού δρομίσκου.
Άπαξ εδοκίμασε να σηκωθή, και είτα εναρκώθη. Eύρισκε φρικώδη ζέστην εις την χιόνα.
«Eίχαν οι φωτιές έρωτα!... Eίχαν οι θηλιές χιόνια!»
Kαι το παράθυρον προ μιας στιγμής είχε κλεισθή. Kαι αν μίαν μόνον στιγμήν ηργοπόρει, ο σύζυγος της Πολυλογούς θα έβλεπε τον άνθρωπον να πέση επί της χιόνος.
Πλην δεν τον είδεν ούτε αυτός ούτε κανείς άλλος. Kʼ επάνω εις την χιόνα έπεσε χιών. Kαι η χιών εστοιβάχθη, εσωρεύθη δύο πιθαμάς, εκορυφώθη. Kαι η χιών έγινε σινδών, σάβανον.
Kαι ο μπαρμπα-Γιαννιός άσπρισεν όλος, κʼ εκοιμήθη υπό την χιόνα, διά να μη παρασταθή γυμνός και τετραχηλισμένος, αυτός και η ζωή του και αι πράξεις του, ενώπιον του Kριτού, του Παλαιού Hμερών, του Tρισαγίου.
♩ - ♫
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°530
Έχω υπολογιστή έχω υπολογιστή έχω υπολογιστήηηη-ΔΙΚΟ ΜΟΥ!
Μία εξομολόγηση χαράς που ήθελα να μοιραστώ.
Μία εξομολόγηση χαράς που ήθελα να μοιραστώ.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°531
Et de ratage en ratage, on s'habitue à ne jamais dépasser le stade du brouillon. La vie n'est que l'interminable répétition d'une représentation qui n'aura jamais lieu.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°532
Αυτό το χαζό μαύρο.Το έβλεπα πάνω μου.Στην γιαγιά μου.
Τώρα το βλέπω και σε μία από τις κολλητές μου.Απαίσιο μαύρο.
Εντάξει κάποιος μας έχει μουτζώσει.
~~
"Sometimes everything is wrong...Everybody cries.
And everybody hurts sometimes."
"If you feel like re alone NO you are not alone......"
"Sometimes it's difficult...but i khnow that i am not alone"
"Μαράκι μου...."
Όμορφο.Πολύ όμορφο να σε νοιάζονται.
Τώρα το βλέπω και σε μία από τις κολλητές μου.Απαίσιο μαύρο.
Εντάξει κάποιος μας έχει μουτζώσει.
~~
"Sometimes everything is wrong...Everybody cries.
And everybody hurts sometimes."
"If you feel like re alone NO you are not alone......"
"Sometimes it's difficult...but i khnow that i am not alone"
"Μαράκι μου...."
Όμορφο.Πολύ όμορφο να σε νοιάζονται.
- <3:
For you...
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°533
Δεν έχει σημασία αν καβγαδίζεις με τον άλλον, είτε ερωτική σχέση είναι είτε φιλική. Ούτε αν βάζεις τα κλάματα κάθε φορά, είτε φταις εσύ είτε ο άλλος. Σημασία έχει να μπορείς να ξανασυνδέεις τα κομμάτια. Εκεί φαίνεται αν αγαπάς.
Γι' αυτό μην ξανακούσω βλακείες του τύπου "αν σε έκανε να κλάψεις, δεν άξιζε απ' την αρχή". Άμα ήταν έτσι, κανένα ζευγάρι στον κόσμο δεν θα παρέμενε ζευγάρι για πολύ. Αυτά είναι για αδύναμες και πρόσκαιρες σχέσεις, όχι για κάτι δυνατό.
Γι' αυτό μην ξανακούσω βλακείες του τύπου "αν σε έκανε να κλάψεις, δεν άξιζε απ' την αρχή". Άμα ήταν έτσι, κανένα ζευγάρι στον κόσμο δεν θα παρέμενε ζευγάρι για πολύ. Αυτά είναι για αδύναμες και πρόσκαιρες σχέσεις, όχι για κάτι δυνατό.
- We seed the stars:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°534
^Θυμάμαι κάτι που είχα διαβάσει στο νετ. Ρώτησε ένας δημοσιογράφος ένα ζεύγος 80χρονων: Πως τα καταφέρνετε μέσα από τόσα χρόνια γάμου και παραμένετε αγαπημένοι και μαζί κλπ κλπ.
Και απάντησαν: Είμαστε ακόμα μαζί επειδή μεγαλώσαμε σε μία εποχή που όταν κάτι χαλούσε, προσπαθούσες να το φτιάξεις
Και απάντησαν: Είμαστε ακόμα μαζί επειδή μεγαλώσαμε σε μία εποχή που όταν κάτι χαλούσε, προσπαθούσες να το φτιάξεις
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°535
Για εκεινο το πραγμα.. πως το λενε.... Εκεινο που τον πρωτο καιρο ανεβαζεις πυρετο και μονο στην σκεψη της. Που καταπινεις την γλωσσα σου οταν την συναντας. Που κοιτας αλλου, οταν παει να σε κοιταξει στα ματια;
Αυτο. Το εχω περασει ηδη μια φορα, με μεγαλη επιτυχια. Δεν εμαθα απο τις μ#@!κιες μου. Το ξαναπερναω . Καλα να παθω λοιπον.
Ααα και να τελειωσω. Εκεινο που οταν αποφασιζεις να αφοσιωθεις στο διαβασμα, και δεν σου βγαινει σελιδα, διοτι την σκεφτεσαι; Αυτο!!!
Αυτο, αυτο, την τυχη μου τη μαυρη!
Αυτο. Το εχω περασει ηδη μια φορα, με μεγαλη επιτυχια. Δεν εμαθα απο τις μ#@!κιες μου. Το ξαναπερναω . Καλα να παθω λοιπον.
Ααα και να τελειωσω. Εκεινο που οταν αποφασιζεις να αφοσιωθεις στο διαβασμα, και δεν σου βγαινει σελιδα, διοτι την σκεφτεσαι; Αυτο!!!
Αυτο, αυτο, την τυχη μου τη μαυρη!
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°536
Όταν δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου, το βλέμμα σου απ'το κινητό σου μην μπορώντας στιγμή να περάσεις την μέρα σου χωρίς να διαβάσεις ένα μήνυμά του. Κι όταν σκέφτεσαι ότι είναι μακριά πολύ μακριά από σένα σε ένα τόσο επικίνδυνο και απωθητικό περιβάλλον κι ανησυχείς για την ζωή του, για το αν είναι καλά, για το αν θα αντέξει κι άλλη μέρα... Κι επίσης δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τα όμορφα λόγια του να σε 'ζεσταίνουν', να σε 'αγκαλιάζουν' να σου δίνουν έστω μια ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά... Πως θα τα καταφέρεις και θα συνεχίσεις την ζωή σου...
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°537
Δεν είσαι η μόνη που θέλει να μη φοβάται, ξέρεις. Όλος ο κόσμος φοβάται για το αύριο, και πολλοί από αυτούς όχι πετρέλαιο δεν βάλανε, ούτε σπίτι σαν το δικό σου δεν έχουνε. Αυτό δεν μπορείς να το εκτιμήσεις;
Βγάλε τα κόμπλεξ σου αλλού. Εμένα μόνο μη με βγάζεις άχρηστη.
Βγάλε τα κόμπλεξ σου αλλού. Εμένα μόνο μη με βγάζεις άχρηστη.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°538
Ένας Έλληνας πήγε στην κόλαση και τον συνοδεύει κάποιος μέχρι να τον πάει εκεί όπου φυλάνε τους υπόλοιπους Έλληνες. Βλέπει λοιπόν στον πρώτο λάκκο να φυλάει στρατός άρματα αεροπλάνα κτλ. και ρωτάει ποιοι είναι εδώ; Οι Εβραίοι, τους φυλάμε διότι συνεργάζονται και ξεφεύγουν. Στον επόμενο λάκκο βλέπει συρματοπλέγματα, χοντρά σίδερα γύρω γύρω και ξαναρωτά. Του απαντά ότι εδώ είναι οι Γιαπωνέζοι γιατί σκάβουν τούνελ και δραπετεύουν. Στον τελευταίο λάκκο βλέπει έναν φαντάρο με πεταμένα τα όπλα και τις εξαρτήσεις να κάθεται μακριά από το λάκκο σε μια σκιά και ρωτάει το φαντάρο ποιοι είναι εδώ; Εκείνος απαντά: Εδώ είναι οι Έλληνες. Και γιατί δεν τους φυλάει κανείς; Γιατί δεν χρειάζεται, όποιος πάει να βγει από το λάκκο τον τραβάνε οι υπόλοιποι μέσα.
...
...
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°539
"Μια σχολική μονάδα πρέπει να λειτουργεί πάντα, ασχέτως με τις ελλείψεις"
But mister, that's compromising...
But mister, that's compromising...
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°540
Σήμερα πήρα τηλ. την γιαγιά.
Μου την δίνει τόσο που δεν της κάνω πια την καθιερωμένη ερώτηση"Τι κάνει ο παππούς?".Είναι παράξενο.Και μετά να μου δώσει το τηλ. και να του πω"Η Μαρία είμαι παππού μου."
"Δεν είσαι η Μαρία,δεν ξέρω καμία Μαρία,η Θέκλα είσαι!"θα μου πει(πάντα μανία με το 2ο όνομα).
"Κατά των ρούντων γεγονότων?"
"Ναι,και ως εχόντων των πραγμάτων έλα να παίξουμε χαρτιά!"
"Άσε με καήμενη?χαχα"
"Χαμένοοοοο!!Θα πάρω κανένα τούβλο"
"Αχαααα!"
"Όντως ε?"
Και μετά θα σκεφτώ πόσο καμένος είναι με τις κλασσικές ατάκες που έχουν καθιερωθεί να λέμε μεταξύ μας και πόσο τον αγαπώ.
Και μετά πνίγομαι,πνίγομαι,πνίγομαι...Ουφ. Και μετά εξαφανίζεται.Αλλά νιώθω πως δεν θα περάσει ποτέ.
ps:Ξάχνοντας έναν φάκελο συνειδητοποίησα πόσες πιο πολλές φώτο του έχω απο την γιαγιά!
Μου την δίνει τόσο που δεν της κάνω πια την καθιερωμένη ερώτηση"Τι κάνει ο παππούς?".Είναι παράξενο.Και μετά να μου δώσει το τηλ. και να του πω"Η Μαρία είμαι παππού μου."
"Δεν είσαι η Μαρία,δεν ξέρω καμία Μαρία,η Θέκλα είσαι!"θα μου πει(πάντα μανία με το 2ο όνομα).
"Κατά των ρούντων γεγονότων?"
"Ναι,και ως εχόντων των πραγμάτων έλα να παίξουμε χαρτιά!"
"Άσε με καήμενη?χαχα"
"Χαμένοοοοο!!Θα πάρω κανένα τούβλο"
"Αχαααα!"
"Όντως ε?"
Και μετά θα σκεφτώ πόσο καμένος είναι με τις κλασσικές ατάκες που έχουν καθιερωθεί να λέμε μεταξύ μας και πόσο τον αγαπώ.
Και μετά πνίγομαι,πνίγομαι,πνίγομαι...Ουφ. Και μετά εξαφανίζεται.Αλλά νιώθω πως δεν θα περάσει ποτέ.
ps:Ξάχνοντας έναν φάκελο συνειδητοποίησα πόσες πιο πολλές φώτο του έχω απο την γιαγιά!
- <3:
For you...
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°541
ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (ΑΠΟ ATHENS VOICE)
Παιδί μου, μην ξαφνιάζεσαι. Και μην τρομάζεις. Κρίνε όσα βλέπεις γύρω σου σαν να είναι κάτι παροδικό, μια κρίση όπου όλοι δοκιμάζονται. Εσύ μην αφήνεις την ψυχή σου να μολυνθεί από το μίσος και τον φανατισμό. Το μίσος και ο φανατισμός δεν οδηγούν πουθενά. Δες όσα περισσότερα μπορείς να δεις, διάβασε όσα περισσότερα μπορείς να διαβάσεις. Ψάξε. Και κράτα πάντοτε τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις την αληθεια, μακριά από τις αλήθειες που σου σερβίρονται έτοιμες από κείνους που περιμένουν να πιστέψεις οτιδήποτε θα σου πουν.
Μείνε μακριά από τη τυφλή πίστη, τη δογματική πίστη, και επιδίωξε την πίστη που προκύπτει μέσα από τις αντιφάσεις. Θες να πιστέψεις στο Θεό; Κάντο. Θέλεις να πιστέψεις στην αγάπη ενός ανθρώπου; Κάντο. Θες να πιστέψεις σε βιβλία και συγγραφείς; Κάντο. Οπουδήποτε κι αν θελήσεις να πιστέψεις όμως, επίτρεψε στον εαυτό σου το προνόμιο του διαλόγου. Ακόμα κι αν πιστέψεις σε ένα είδος λουλουδιού, θα έχει μεγαλυτερη αξία το να ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να αποδεχτείς εκείνους που δε πιστεύουν στο λουλούδι που αγαπάς. Η διαδικασία είναι πιο επώδυνη έτσι, γιατί ό,τι σε καθιστά έτοιμο να δεχτείς τη γλώσσα των άλλων σου αφαιρεί το είδος της ασφάλειας που νομίζουν ότι απολαμβάνουν εκείνοι που κηρύττουν με μένος τη τυφλή τους πίστη. Επίτρεψε τους αυτή την αδυναμία με τη ψυχραιμία που εσύ έχεις και αυτοί δεν έχουν. Και προχώρα στον δρόμο της λιγότερης ασφάλειας έχοντας κατά νου ότι αυτός ο δρόμος οδηγεί σε μέρη χωρίς πλακάτ, χωρίς διδάγματα, χωρίς στρεβλές υποσχέσεις, χωρίς σωτήρες. Είναι δύσκολος δρόμος, το ξέρω, αλλά θα σε αποζημιώσει με στιγμές μαγικές, επειδή κάθε ανακάλυψη θα βασίζεται στο αισθητήριό σου, θα πηγάζει από μαθήματα που πραγματικά άξιζαν. Οπότε: Στη δική τους φανατική ρητορική, αντιπαράβαλε την σκέψη. Και στη βία τους το χαμόγελο. Και μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει να φοβηθείς. Ο δικός τους φόβος είναι μεγαλύτερος από τον δικό σου. Όσοι προσπαθούν να σε κατευθύνουν τυφλά, φοβούνται πολύ περισσότερο από σένα γιατί ξέρουν πως η διαλεκτική τους βασίζεται στη θεωρία του εξαναγκασμού ενώ η δική σου στο μεγαλείο του ενστίκτου. Αυτό το μεγαλείο θα σε οδηγήσει να φιλτράρεις και τη δική τους άποψη για τη ζωή, μα πάνω από όλα θα σε ανυψώσει στη θέση όπου θα μπορείς να συζητήσεις για όλα, μακριά από εντάσεις. Θα νιώθεις τόσο δυνατός που δε θα χρειάζεται να υψώσεις τη δική σου φωνή.
Συμβαίνουν πολλά στη χώρα σου, παιδί μου, αλλά συνέβαιναν πάντα και σε άλλες χώρες. Ο κόσμος μας φτιάχτηκε για να συμβαίνουν παράξενα πράγματα, για να αδικούνται άνθρωποι, για να καίγονται βιβλία, για να προπηλακίζονται θεατές θεατρικών παραστάσεων, για να επιβιώνουν κράτη ανάλγητα και συμμορίες που προσπαθούν να τα υποκαταστήσουν. Δεν φταις εσύ που βρήκες έτσι αυτόν τον κόσμο – αυτή τη χώρα. Φταίει που ξεχάσαμε να σκεφτόμαστε εμείς που σε μεγαλώνουμε. Που βάλαμε λάθος στόχους πολλά χρόνια τώρα. Που σταματήσαμε να διαβάζουμε, να ακούμε ο ένας τον άλλον, να συζητάμε. Φταίει που πιάσαμε να τρέχουμε σε έναν αγώνα δρόμου για το έπαθλο κι όχι για τη διαδρομή. Η μόνη ελπίδα είσαι εσύ λοιπόν. Ένας μεγάλος συγγραφέας από τη Κρήτη έλεγε κάποτε ότι η βαθύτερη πίστη έρχεται από την μη πίστη. Δεν τον κατάλαβαν και τον αφόρισαν. Ίσως εσύ μπορείς να τον αντιληφθείς καλύτερα. Όχι, δεν πρέσβευε την αθεΐα, την αναρχία, τη βία. Πρέσβευε την στάση ζωής που χτίζεται από την κατανόηση των πεποιθήσεων του άλλου. Αυτό είναι που μας λείπει, από κει ξεκινάει ο διχασμός μας. Κάνε ό,τι έκανε κι εκείνος, υπερασπίσου τις απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνείς κι άνοιξε τα μάτια σου όσο περισσότερο μπορείς. Και διεκδίκησε με πάθος το δικαίωμα στην αμφιβολία, τον σκεπτικισμό, την ασέβεια, τη σάτιρα, την κωμωδία και την ανευλαβή χαρά. Μόνο έτσι θα κατανοήσεις πραγματικά όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τον εαυτό σου.
Παιδί μου, μην ξαφνιάζεσαι. Και μην τρομάζεις. Κρίνε όσα βλέπεις γύρω σου σαν να είναι κάτι παροδικό, μια κρίση όπου όλοι δοκιμάζονται. Εσύ μην αφήνεις την ψυχή σου να μολυνθεί από το μίσος και τον φανατισμό. Το μίσος και ο φανατισμός δεν οδηγούν πουθενά. Δες όσα περισσότερα μπορείς να δεις, διάβασε όσα περισσότερα μπορείς να διαβάσεις. Ψάξε. Και κράτα πάντοτε τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις την αληθεια, μακριά από τις αλήθειες που σου σερβίρονται έτοιμες από κείνους που περιμένουν να πιστέψεις οτιδήποτε θα σου πουν.
Μείνε μακριά από τη τυφλή πίστη, τη δογματική πίστη, και επιδίωξε την πίστη που προκύπτει μέσα από τις αντιφάσεις. Θες να πιστέψεις στο Θεό; Κάντο. Θέλεις να πιστέψεις στην αγάπη ενός ανθρώπου; Κάντο. Θες να πιστέψεις σε βιβλία και συγγραφείς; Κάντο. Οπουδήποτε κι αν θελήσεις να πιστέψεις όμως, επίτρεψε στον εαυτό σου το προνόμιο του διαλόγου. Ακόμα κι αν πιστέψεις σε ένα είδος λουλουδιού, θα έχει μεγαλυτερη αξία το να ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να αποδεχτείς εκείνους που δε πιστεύουν στο λουλούδι που αγαπάς. Η διαδικασία είναι πιο επώδυνη έτσι, γιατί ό,τι σε καθιστά έτοιμο να δεχτείς τη γλώσσα των άλλων σου αφαιρεί το είδος της ασφάλειας που νομίζουν ότι απολαμβάνουν εκείνοι που κηρύττουν με μένος τη τυφλή τους πίστη. Επίτρεψε τους αυτή την αδυναμία με τη ψυχραιμία που εσύ έχεις και αυτοί δεν έχουν. Και προχώρα στον δρόμο της λιγότερης ασφάλειας έχοντας κατά νου ότι αυτός ο δρόμος οδηγεί σε μέρη χωρίς πλακάτ, χωρίς διδάγματα, χωρίς στρεβλές υποσχέσεις, χωρίς σωτήρες. Είναι δύσκολος δρόμος, το ξέρω, αλλά θα σε αποζημιώσει με στιγμές μαγικές, επειδή κάθε ανακάλυψη θα βασίζεται στο αισθητήριό σου, θα πηγάζει από μαθήματα που πραγματικά άξιζαν. Οπότε: Στη δική τους φανατική ρητορική, αντιπαράβαλε την σκέψη. Και στη βία τους το χαμόγελο. Και μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει να φοβηθείς. Ο δικός τους φόβος είναι μεγαλύτερος από τον δικό σου. Όσοι προσπαθούν να σε κατευθύνουν τυφλά, φοβούνται πολύ περισσότερο από σένα γιατί ξέρουν πως η διαλεκτική τους βασίζεται στη θεωρία του εξαναγκασμού ενώ η δική σου στο μεγαλείο του ενστίκτου. Αυτό το μεγαλείο θα σε οδηγήσει να φιλτράρεις και τη δική τους άποψη για τη ζωή, μα πάνω από όλα θα σε ανυψώσει στη θέση όπου θα μπορείς να συζητήσεις για όλα, μακριά από εντάσεις. Θα νιώθεις τόσο δυνατός που δε θα χρειάζεται να υψώσεις τη δική σου φωνή.
Συμβαίνουν πολλά στη χώρα σου, παιδί μου, αλλά συνέβαιναν πάντα και σε άλλες χώρες. Ο κόσμος μας φτιάχτηκε για να συμβαίνουν παράξενα πράγματα, για να αδικούνται άνθρωποι, για να καίγονται βιβλία, για να προπηλακίζονται θεατές θεατρικών παραστάσεων, για να επιβιώνουν κράτη ανάλγητα και συμμορίες που προσπαθούν να τα υποκαταστήσουν. Δεν φταις εσύ που βρήκες έτσι αυτόν τον κόσμο – αυτή τη χώρα. Φταίει που ξεχάσαμε να σκεφτόμαστε εμείς που σε μεγαλώνουμε. Που βάλαμε λάθος στόχους πολλά χρόνια τώρα. Που σταματήσαμε να διαβάζουμε, να ακούμε ο ένας τον άλλον, να συζητάμε. Φταίει που πιάσαμε να τρέχουμε σε έναν αγώνα δρόμου για το έπαθλο κι όχι για τη διαδρομή. Η μόνη ελπίδα είσαι εσύ λοιπόν. Ένας μεγάλος συγγραφέας από τη Κρήτη έλεγε κάποτε ότι η βαθύτερη πίστη έρχεται από την μη πίστη. Δεν τον κατάλαβαν και τον αφόρισαν. Ίσως εσύ μπορείς να τον αντιληφθείς καλύτερα. Όχι, δεν πρέσβευε την αθεΐα, την αναρχία, τη βία. Πρέσβευε την στάση ζωής που χτίζεται από την κατανόηση των πεποιθήσεων του άλλου. Αυτό είναι που μας λείπει, από κει ξεκινάει ο διχασμός μας. Κάνε ό,τι έκανε κι εκείνος, υπερασπίσου τις απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνείς κι άνοιξε τα μάτια σου όσο περισσότερο μπορείς. Και διεκδίκησε με πάθος το δικαίωμα στην αμφιβολία, τον σκεπτικισμό, την ασέβεια, τη σάτιρα, την κωμωδία και την ανευλαβή χαρά. Μόνο έτσι θα κατανοήσεις πραγματικά όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τον εαυτό σου.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°542
Διαπιστώσεις
α)Η αγκαλιά της χαράς,με την αγκαλιά της παρηγοριάς-πόνου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο πράγμα.
β)Όταν αντιμετωπίσεις τον μεγαλύτερό σου φόβο,δεν σου μένει πια τίποτα άλλο για να φοβάσαι..
α)Η αγκαλιά της χαράς,με την αγκαλιά της παρηγοριάς-πόνου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο πράγμα.
β)Όταν αντιμετωπίσεις τον μεγαλύτερό σου φόβο,δεν σου μένει πια τίποτα άλλο για να φοβάσαι..
- <3:
For you...
Hermione Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 11974
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°543
Είναι τόσο μεγάλη γαιδουριά να μη διευκολύνεις, και αντιθέτως να δυσκολεύεις κάποιον που χρειάζεται μια διευκόλυνση!
Παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων, καταστρέφουν ηλεκτρονικούς εξωπλησμούς τυπώματος μπρέιλ στο άσχετο...
Πράγματα που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι δεδομένα για άλλους δεν ισχύουν, είναι δύσκολο να μπούμε στη θέση των ανθρώπων αυτών όμως με ποιο δικαίωμα κάποιοι τους δυσκολεύουν ή τους δουλεύουν?
Παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων, καταστρέφουν ηλεκτρονικούς εξωπλησμούς τυπώματος μπρέιλ στο άσχετο...
Πράγματα που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι δεδομένα για άλλους δεν ισχύουν, είναι δύσκολο να μπούμε στη θέση των ανθρώπων αυτών όμως με ποιο δικαίωμα κάποιοι τους δυσκολεύουν ή τους δουλεύουν?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°544
Και έρχονται ξαφνικά να σου κάνουν μαθήματα αυτοπεποίθησης.
Ποιοι; Εκείνοι που πέρσι σε γέμιζαν ενοχές με το που σε έβλεπαν να τρως σοκολάτα.Εκείνοι που σου ζούπαγαν την κοιλιά και σου έλεγαν "Καλά μαρή,τι τρως όλη μέρα και έχεις παχύνει έτσι;".Εκείνοι που σε έλεγαν χοντρή χωρίς να περάσει από το μυαλό τους ότι μπορούν έτσι να σε κάνουν χώμα.
Γιατί πάντα ήσουν η μικρή,χαζούλα,παχουλούλα Άννα,που ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι μπορεί και να σε πειράξουν αυτά που έλεγαν,που ποτέ δεν άνοιξες το στόμα σου να τους σκυλοβρίσεις που σε έκαναν να μην θες να βγεις από το σπίτι...μόνο έσκυβες το κεφάλι,δεχόσουν όλα τα σχόλια, κατάπινες όλες τις προσβολές και τις χοντράδες και σώπαινες.
Και τώρα,μετά από ένα χρόνο έρχονται και σου λένε να μην χάσεις άλλα κιλά,πως τα 10 ήταν αρκετά,πως έχεις λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό σου και πως πρέπει να αγαπάς το σώμα σου και να το αποδέχεσαι όπως ακριβώς είναι,με τα ελαττώματα του.
Βρε δε γ*αμιέστε λέω εγώ;
Ποιοι; Εκείνοι που πέρσι σε γέμιζαν ενοχές με το που σε έβλεπαν να τρως σοκολάτα.Εκείνοι που σου ζούπαγαν την κοιλιά και σου έλεγαν "Καλά μαρή,τι τρως όλη μέρα και έχεις παχύνει έτσι;".Εκείνοι που σε έλεγαν χοντρή χωρίς να περάσει από το μυαλό τους ότι μπορούν έτσι να σε κάνουν χώμα.
Γιατί πάντα ήσουν η μικρή,χαζούλα,παχουλούλα Άννα,που ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι μπορεί και να σε πειράξουν αυτά που έλεγαν,που ποτέ δεν άνοιξες το στόμα σου να τους σκυλοβρίσεις που σε έκαναν να μην θες να βγεις από το σπίτι...μόνο έσκυβες το κεφάλι,δεχόσουν όλα τα σχόλια, κατάπινες όλες τις προσβολές και τις χοντράδες και σώπαινες.
Και τώρα,μετά από ένα χρόνο έρχονται και σου λένε να μην χάσεις άλλα κιλά,πως τα 10 ήταν αρκετά,πως έχεις λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό σου και πως πρέπει να αγαπάς το σώμα σου και να το αποδέχεσαι όπως ακριβώς είναι,με τα ελαττώματα του.
Βρε δε γ*αμιέστε λέω εγώ;
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°545
^Ωραία και σωστά τα λες κοπέλα μου, τον αστερίσκο στο τέλος τι τον βάζεις τζάμπα;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°546
Έλα μου ντε,η ευγένεια θα με φάει
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°547
Η θεία μου και ο θείος μου είναι μαζί από τα 19 τους,και τώρα είναι 40.Και είναι τόσο τέλειο που είναι ακόμα ερωτευμένοι,και φιλιούνται,και κοιτάζουν ο ένας τον άλλον με τρυφερότητα.Και λες,να ρε παιδί μου,τελικά υπάρχει η πραγματική αγάπη.
Μου αρέσει να είμαι παρέα τους,νιώθω την αγάπη στην ατμόσφαιρα. Επίσης μακάρι να μπορούσα να εκφράσω με λόγια πόσο όμορφα νιώθω όταν με αγκαλιάζουν,ζεστά,δυνατά,ΑΛΗΘΙΝΑ.
Μου αρέσει να είμαι παρέα τους,νιώθω την αγάπη στην ατμόσφαιρα. Επίσης μακάρι να μπορούσα να εκφράσω με λόγια πόσο όμορφα νιώθω όταν με αγκαλιάζουν,ζεστά,δυνατά,ΑΛΗΘΙΝΑ.
- <3:
For you...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°548
Και υπάρχουν οι στιγμές που απογοητεύομαι από αυτό τον κόσμο και τους παπαγάλους του με τα κίτρινα φτερά τους.
Και μετά, βλέπω τον συμμαθητή μου τον Γιάννη να σηκώνει χέρι και να διαφωνεί, ξανά και ξάνα και σκέφτομαι: δεν χάθηκε όλη η ελπίδα τελικά.
Και μετά, βλέπω τον συμμαθητή μου τον Γιάννη να σηκώνει χέρι και να διαφωνεί, ξανά και ξάνα και σκέφτομαι: δεν χάθηκε όλη η ελπίδα τελικά.
♩ - ♫
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°549
"Ας μην το συζητησουμε".
Τι ωραια που θα λυθουν ετσι ολα μας τα προβληματα.
Ελα τωρα να κανουμε τα χαζοχαρουμενα, να πουμε και καμια βλακεια να σκοτωσουμε την ωρα μας.
Τι ωραια που θα λυθουν ετσι ολα μας τα προβληματα.
Ελα τωρα να κανουμε τα χαζοχαρουμενα, να πουμε και καμια βλακεια να σκοτωσουμε την ωρα μας.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°550
Και ήτανε η ώρα που έπρεπε να αποχωριστούμε όλοι.
Την αγκάλιασα,αλλά δεν μπορούσα να την αφήσω.Και την ξανά αγκάλιασα.Αναστέναξα βαθιά.
"Όλα καλά θα πάνε,ναι?"μου ψιθύρισε.Τα μάτια της βούρκωσαν.
Πόσο καιρό είχε να μου πει κάποιος,πως βρε παιδί,στο τέλος κάτι καλό θα γίνει.
"Ναι."βούρκωσαν και τα δικά μου.
Ρούφηξα λίγο τον καθαρό αέρα.Πήρα λίγη από την ζεστασιά του ήλιου.
"Να προσέχεις"
"Και εσύ"
"Άσε εμένα..."
Την αγκάλιασα,αλλά δεν μπορούσα να την αφήσω.Και την ξανά αγκάλιασα.Αναστέναξα βαθιά.
"Όλα καλά θα πάνε,ναι?"μου ψιθύρισε.Τα μάτια της βούρκωσαν.
Πόσο καιρό είχε να μου πει κάποιος,πως βρε παιδί,στο τέλος κάτι καλό θα γίνει.
"Ναι."βούρκωσαν και τα δικά μου.
Ρούφηξα λίγο τον καθαρό αέρα.Πήρα λίγη από την ζεστασιά του ήλιου.
"Να προσέχεις"
"Και εσύ"
"Άσε εμένα..."
- <3:
For you...