Ένα πουλάκι μου είπε ότι ήσουν στο Γεωπονικό σήμερα. Αυτό το τελευταίο ήτανε εμπνευσμένο από την σημερινή συνέλευση που πήγες??
Και τέλος,Ελισάβετ ΠΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ??
Χωρίς πλάκα πάντως,θα πάω και εγώ.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ε προφανώς αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις θα περάσει το Αθηνά, αυτός είναι και ο στόχος των καταλήψεων. Και μην τις βλέπεις με τόσο στενά πλαίσια σε μία κατάληψη συνήθως γίνεται καλύτερη οργάνωση του αγώνα, και είναι πολύ συμβολικό το ότι δεν μπαίνει λουκέτο αλλά οι φοιτητές στους οποίους στηρίζεται το πανεπιστήμιο και γενικότερα τα επαναστατικά κινήματα των τελευταίων 40 χρόνων δεν φεύγουν και κάθονται εντός των σχολών.
elliza έγραψε:Ρε παιδιά είστε σοβαροί;Πείτε μου σας παρακαλώ!
Πρώτα απ'όλα ηρεμήστε λίγο με τα εξάμηνα ειδικά οι πρωτοετείς γιατί πρώτον ακούγεστε ψιλογελοίοι και δεύτερον με τις 2-3 μέρες που γίνεται κατάληψη δεν χάθηκε ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ εξάμηνο. Βέβαια κανονικά δεν θα έπρεπε καν τα λέω αυτά γιατί αν κάποιος αντιλαμβάνεται έστω και λίγο τι συμβαινει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πανεπιστήμιο το αν θα χάσει εξάμηνο πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που θα τον απασχολεί.
elliza έγραψε:Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου Μαρία (προφανώς δεν είναι μόνο δική σου απλά επειδή το λες παραπάνω ). Γιατί επιλέγεις να ξεχάσεις πως το φοιτητικό κίνημα έχει καταφέρει πράγματα και παρόλο που του λείπει ακόμα η σωστή οργάνωση και ο συντονισμός μπορεί και θα καταφέρει και άλλα;; Δεν είναι δυνατόν να μη σου λένε τίποτα οι κινητοποιήσεις και τα γεγονότα του 2006-7 και αναφέρω αυτά επειδή λογικά τα θυμούνται ακόμα και οι μικρότεροι.
Maria Lovegood έγραψε:Ρε δε λέω αυτό, κάνουμε δράσεις και λοιπά και προφανώς υπάρχει καλύτερη οργάνωση, αλλά δε μας ενημερώνει πάντα το συντονιστικό κατάληψης για το τι έχει σχεδιάσει και είναι κρίμα
elliza έγραψε:Ναι αφορά και σένα μωρή!!! Που θα πας να βγάλεις την ουρά σου απ'έξω!! :blasé:
Ναι ήμουν, που με χάνεις που με βρίσκεις εκεί είμαι
ΕΤΣΙΙΙΙ Να περιμένεις τηλ αυριο.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Maria Lovegood έγραψε:Ρε δε λέω αυτό, κάνουμε δράσεις και λοιπά και προφανώς υπάρχει καλύτερη οργάνωση, αλλά δε μας ενημερώνει πάντα το συντονιστικό κατάληψης για το τι έχει σχεδιάσει και είναι κρίμα
Προφανώς γιατί το συντονιστικό κατάληψης δεν είναι μέσο ενημέρωσης αλλά οργάνωσης που αποτελείται απο φοιτητές, όχι εκλεγμένους γι' αυτή τη δουλειά αλλά φοιτητές που αυτοβούλως κάθονται μετά τις ΓΣ όπου έχει περάσει το πλαίσιο κατάληψης, για να οργανώσουν τις δράσεις τους. Μπορείς κι εσύ και ο οποιοσδήποτε να κάτσει μια φορά μετά τη συνέλευση, και αυτό θα τον κάνει μέλος του συντονιστικού
Phineas Nigellus Black έγραψε:Είχε και αυρες;
FLEUR258 έγραψε:από την Φιλοσοφική του ΑΠΘ(Μαρία που ήσουν?? )
Phineas Nigellus Black έγραψε:Αυτό που σας βρέχουν με πίεση!
Maria Lovegood έγραψε:FLEUR258 έγραψε:από την Φιλοσοφική του ΑΠΘ(Μαρία που ήσουν?? )
Δε με άφησαν οι δικοί μου να κατέβω
FLEUR258 έγραψε:
(Ήρθαν σε κάποια φάση και τα ΜΑΤ να μας το παίξουν τσαμπουκά )
Minerva McGonagall έγραψε:
Καλέ αυτή μεγάλωσε
FLEUR258 έγραψε:
Κρίμας.