εχτές έμαθα πως το 3ο μου και τελευταίο έτος ξεκινάει 15 Αυγούστου του '13 και τελειώνει αρχές Ιούλη του '14.
RIP Kon Arg.
FLEUR258 έγραψε:Δεν έχω πληρωφορηθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.
Και κατ'εμέ όλο αυτό είναι πλήρης παραπληροφόρηση των κομμάτων.Τον Οκτώβρη μας έπιασαν και μας είπανε ότι από το θερινό θα τα πληρώνουμε.Τελικά τίποτα δεν συνέβει.Τώρα μας λένε από του χρόνου,αλλά αν δεν αποφασιστεί κάτι επίσημα,εγώ δεν πιστεύω λέξη.
Τι ακριβώς εννοείς Δημήτρη?Gellert έγραψε:
Ξέρεις θα τεθεί θέμα σε καποιους φοιτητές, για το αν θα τελειωσουν τις σπουδες τους
Απεργιακές κινητοποιήσεις του προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Θεματική Ενότητα: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Κατηγορίες: Εσωτερικά Νέα
09/09/2013 19:34:17
Σας ενημερώνουμε ότι, η Γ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου σε συνεδρίασή της στις 04.09.2013, αποφάσισε ομόφωνα την ενεργή συμμετοχή των μελών του Συλλόγου της , στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει η ΟΔΠΤΕ, ως εξής:
1. Δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες 10,11 και 12,13 Σεπτεμβρίου 2013.
2. Μία πενθήμερη απεργία από τις 16 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2013, μετά από επαναξιολόγηση της κατάστασης.
Τασούμπαϊ μην αγχώνεσαι ^^Phineas Nigellus Black έγραψε:
να δω πότε θα γραφτώ.
Εσύ ξέρεις από τέτοια.elliza έγραψε:^εγώ που ξέρω χαχαχαχα
Παίζει ότι η κυβέρνηση ξεκίνησε τις διαδικασίες για να απολυθεί, αν θυμάμαι καλά, το 25% των διοικητικών υπαλλήλων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ προφασιζόμενη πως αποτελούν πλεονάζον προσωπικό. Γι' αυτό και η σύγκλητος του ΕΚΠΑ χθες αποφάσισε "προειδοποιητική" αναστολή λειτουργίας του ιδρύματος για μια βδομάδα. Εν τω μεταξύ η απεργία των διοικητικών ξεκίνησε σήμερα όπως ακριβώς είχε κηρυχθεί.
Αύριο έχετε συνέλευση Μαράκι, να πας!!!
Όσο για τα μαθήματα, μη στεναχωριέσαι, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που τρέχουν αυτήν την περίοδο! Άλλωστε δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να χαθεί εξεταστική, απλά θα πιεστούμε αλλα ΓΙΟΛΟ.