πφφφφ
δεν ξέρω,δεν είμαι θυμωμένη με κάποιον συγκεκριμένα.Είμαι θυμωμένη με την γενικότερη κατάσταση...μόνο αδιέξοδο τόσους μήνες.
^Σοφία,στο εξωτερικό δεν έχεις πάει να σπουδάσεις?Fleur Delacour έγραψε:Σας διαφεύγει ότι τα Πανεπιστήμια δεν έχουν λεφτά, ποτέ δεν είχαν ούτε για χαρτί τουαλέτας, οπότε τους είναι δύσκολο να πληρώνουν catering για εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές. Εκτός αυτού τι σας αρέσει τόσο πολύ στο φαγητό αυτό; Δυο φορές έχω πάει με φίλες μου που είχαν κάρτα σίτισης και αποφάσισα πως από αυτό καλύτερα να φάω whiskas
Σίγουρα είναι αναλόγως το άτομο και εγώ δεν πιστεύω στα στεγανά των κατευθύνσεων (είμαι υπέρ να καθιερωθεί κατεύθυνση με μαθηματικά και αρχαία μαζί. ) Απλώς η πραγματικότητα για πολύ κόσμο είναι: πήγα θεωρητική γιατί δεν πάω τα μαθηματικά. Ή αντίστροφα: πήγα θετική/τεχνολογική γιατί πάω τα μαθηματικά και δεν αντέχω τα αρχαία/την αποστήθιση. Επειδή λοιπόν οι πανελλαδικές για πολύ κόσμο είναι μια περίοδος κατά την οποία επικεντρώνεσαι σε έναν τύπο διαβάσματος (λύνω ασκήσεις ή μαθαίνω κείμενα απ' έξω αντίστοιχα) για αρκετούς μήνες, η προσαρμογή σε κάτι ελαφρώς διαφορετικό ίσως να σου φαίνεται δύσκολη. Τουλάχιστον έτσι ερμήνευσα το παράπονο της ξαδέρφης μου. Μπορεί να έλεγε γενικόλογα.FLEUR258 έγραψε:^είναι αναλόγως το άτομο
Εμένα μια φίλη μου πήγε λογοθεραπεία και πραγματικά τα πάει τέλεια.
AΠ'ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ ΑΥΤΙ.@RtVaVa έγραψε:είμαι υπέρ να καθιερωθεί κατεύθυνση με μαθηματικά και αρχαία μαζί.
βασικά ούτε εγω το είδα πουθενά επισημα,αλλά και να θέλουν τόσο χρόνος που έχει περάσει πότε ακριβώς να το κάνουμε το εξάμηνο?elliza έγραψε:^^Αναρτήθηκε κάπου επίσημα αυτό;;
Phineas Nigellus Black έγραψε:Αχ τι καλά μόλις είδα στο Πρόγραμμα σπουδών μου οτι δεν έχω μαθηματικά ΙΙ
βέβαια πρέπει να περάσω τα αυτά αλλά κάτι θα κάνουμε
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο ΠΑΜΑΚSorazal the Erised έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Αχ τι καλά μόλις είδα στο Πρόγραμμα σπουδών μου οτι δεν έχω μαθηματικά ΙΙ
Τι σπουδάζεις είπαμε;
και το μόνο που έχω διαβάσει ως τώρα είναι Ιταλικάanthian9 έγραψε:Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο ΠΑΜΑΚSorazal the Erised έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Αχ τι καλά μόλις είδα στο Πρόγραμμα σπουδών μου οτι δεν έχω μαθηματικά ΙΙ
Τι σπουδάζεις είπαμε;