+49
Alviva Black
Phineas Nigellus Black
Μia Melanie Hawkins
anthian9
Lena*
Druella Black
lefter4
Ηarry Potter
snapefan3
Arcturus Regulus Black
Hermione Black
Ronerm
Andromeda Black
Lily Luna Potter
Madam Rosmerta
Amycus
Anactaciaa_Rosetta
Clary Fray
Jace Wayland
ΑΦΡΟ
elliza
Ignazya
Rea
Tom Marvolo Riddle
Rowena Ravenclaw
FLEUR258
Fleur Delacour
Lavender Brown
Minerva McGonagall
Punk'sNotDeadGC9
Laverne de Montmorency
Hecate
sabinosss
Ginny4ever
Shichibukai
EL.J girl
darkdemon
Anjelina Johnson!
bugs_bunny
Pansy Parkinson
!!Mariechen!!
Madame Maxime
Rose Black
Celebrintal
elena!
Wanderer
RemousLoupin
Cassandra Black
multi
53 απαντήσεις
Πως κρίνετε την πόλη σας;
Ψηφοφορία
Η πόλη μου
- [ 2 ]
- [9%]
- [ 13 ]
- [57%]
- [ 7 ]
- [30%]
- [ 1 ]
- [4%]
Σύνολο Ψήφων: 23
Η Ψηφοφορί έκλεισε
Η Ψηφοφορί έκλεισε
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Πως κρίνετε την πόλη σας;
Μακάρι να μέναμε κάπου πιο ήρεμα!Στο χάος της Αθήνας με το που βγεις από την πόρτα τρελαίνεσαι!
"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."
Ginny4ever- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 133
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°27
Εγώ μένω Θεσσαλονίκη... Γενικά η πόλη είναι χάλια! Παντού καυσαέριο αυτοκίνητα φωνές και φασαρία! Στην πειριοχή που μένω όμως είναι αρκετά ήσυχα (όταν δεν έχει αγώνα ο Αρης) και είναι πολύ καλα! Εχει δίπλα και ένα πάρκο και είναι τέλεια!!!
Ι never really gave up on you... Not really.. i've always hoped. Hermione told me to get on with life... maybe go out with some other people... relax a bit around you. 'Cause i never was able to speak if you we were in the same room remember...?"... HARRY + GINNY 4 EVER!
www.freewebs.com/hpsbsblue
sabinosss- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 989
Ημερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°28
μετρια
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°29
μα ειπες οτι δεν ζεις σε πολη
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°30
ικανοποιητική αλλά υπάρχει περιθόρειο βελτίωσης.Λίγη καθαριότητα δε θα έβλαπτε.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Punk'sNotDeadGC9- Υπάλληλος Γκρίνγκοτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 829
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2010
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°31
εγώ μένω λεμεσό και την βρίσκω αρκετά ικανοποιητική τώρα που πήγα γυμνάσιο
γενικά mαρέσει εδώ που μένω gt αν και μένω μακριά από φίλους μου είναι ok
γενικά mαρέσει εδώ που μένω gt αν και μένω μακριά από φίλους μου είναι ok
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°32
Εγω μενω στην ελευσινα. Η ελευσινα ειναι γνωστο οτι αντιμετωπιζει τεραστιο προβλημα μολυνσης, λογω της χαλυβουργικης και της Petrola. Αλλα αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι μενω σε μια απο τις πιο μολυσμενες πολεις της ελλαδας, ειναι πολυ ομορφα να ζει κανεις εδω! Η ελευσινα δεν ειναι αχανης, σαν την αθηνα , και ετσι γνωριζεσαι με αρκετους ανθρωπους, εχεις ξερω γω επαφες με τους γειτονες κλπ, ομως δεν ειναι και σαν χωριο, που γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και ξερει ο ενας μεχρι τι ωρα τρωει ο αλλος. Εχει πολλες καφετεριες, παραλια(φυσικα οχι για μπανιο), ομορφα δρομακια και πολλα μαγαζια. Το μονο που μου λειπει απο δω περα ειναι ενα σινεμα...Παλια υπηρχαν δυο , μα εκλεισαν επειδη ανοιξε το Village και το Mall και ολοι τα προτιμουσαν. Αυτα :P
Mischief managed.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°33
Pansy Parkinson έγραψε:Μετριότατη. Αλλά όχι και χάλια....Επειδή είναι σχετικά νέα περιοχή και τα τελευταία 7 χρονια άρχισε να έρχεται ο κόσμος όλα είναι όπως να ναι...αποχετευση δεν έχουμε...σχολεία δεν έχουμε... κάπου να πάμε να τα πούμε σαν άνθρωποι [ηλικες 14-17] δεν έχουμε... δρομοι...αφήστε καλύτερα.... και επειδή δεν με βλέπω να τελειώνω ούτε αύριο σταματάω εδώ. πάντως έχουμε δραστήριους πολίτες, πάλια καλά έχουμε μόνο μεζονέτες γιατι έχουμε ευτυχως νόμους που απαγορεύουν διάφορα...[πολυκατοικίες...εργοστασια και τέτοια εντος περιοχής]. μπορεί η κατάσταση να είναι ό,τι να ναι...αλλά οποιον και να ρωτήσετε απο εδώ θα πουν ότι αγαπάνε τον τόπο τους, χωρίς λόγο!
που καλε? :S:S
Lavender Brown- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2714
Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°34
Καλη ειναι αλλα μες το καυσαεριο!
Purple Dreams full of Lavender....
So...Dream me...
Proud member of Black's family
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°35
Αν και αγαπάω πολύ την Αθήνα, δεν μπορώ να πω ότι στο σύνολό της είναι φιλόξενη ή ωραία πόλη. Έχει πολύ ωραίες περιοχές, π.χ. Θησείο, Πλάκα, Κολωνάκι, η περιοχή από το Χίλτον ως το Σύνταγμα, το Σύνταγμα, η Ερμού και μερικές άλλες (μέσα σε αυτές ανήκουν και τα Εξάρχεια όταν δεν γίνονται επεισόδια :P ). Όμως έχει και περιοχές όχι μόνο επικίνδυνες αλλά και κυριολεκτικά άσχημες, όπως π.χ. η Πλατεία Βάθης που δεν αντέχεται με τίποτα. Κανένας δήμαρχος δεν έκανε ποτέ τίποτα για αυτές και ούτε νομίζω ότι θα κάνει ποτέ. Το καυσαέριο και το κυκλοφοριακό πρόβλημα τα θεωρώ δεδομένα και για αυτό δεν τα αναφέρω :P
Πέρα από τα προβλήματα όμως, είναι και μια πόλη που σου δίνει την δυνατότητα να διασκεδάσεις, να δραστηριοποιηθείς, γενικά να κινηθείς με όποιο τρόπο θέλεις. Οι επιλογές που προσφέρει είναι πάρα πολλές σε όλους τους τομείς κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλες πόλεις.
Πέρα από τα προβλήματα όμως, είναι και μια πόλη που σου δίνει την δυνατότητα να διασκεδάσεις, να δραστηριοποιηθείς, γενικά να κινηθείς με όποιο τρόπο θέλεις. Οι επιλογές που προσφέρει είναι πάρα πολλές σε όλους τους τομείς κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλες πόλεις.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°37
Ικανοποιητικη!
Εχει μονο μονοκατικιες,και ετσι δεν νιωθω σαν να πνιγομαι οπως με τις πολυκατικοιες :P Εχει πλατιες και δεν κυκλοφορουν πολλα αυτοκιτνητα.Πιο ψηλα εχει και δεντρα αρκετα : γενικα βασικα εχει δεντρα .Παω οπου θελω με το αυτοκινητο ή το λεωφορειο,βασικα μονο ενα λεωφορειο εχουμε :P
Αλλα το πιο τελειο ειναι το περπατημα.Περπατας και δεν φωβασε ουτε για αυτοκιντα ουτε για εγκληματιες.
Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει κανενα μαγαζι εκτος απο μια καφετερια,ενα σουβλατζιδικο,και 2 κωμωτιρια.
Οποτε παμε σε αλλες περιοχες :P Αλλα το καλοκαιρι τριγυρναμε συνηθως εδω
Εχει μονο μονοκατικιες,και ετσι δεν νιωθω σαν να πνιγομαι οπως με τις πολυκατικοιες :P Εχει πλατιες και δεν κυκλοφορουν πολλα αυτοκιτνητα.Πιο ψηλα εχει και δεντρα αρκετα : γενικα βασικα εχει δεντρα .Παω οπου θελω με το αυτοκινητο ή το λεωφορειο,βασικα μονο ενα λεωφορειο εχουμε :P
Αλλα το πιο τελειο ειναι το περπατημα.Περπατας και δεν φωβασε ουτε για αυτοκιντα ουτε για εγκληματιες.
Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει κανενα μαγαζι εκτος απο μια καφετερια,ενα σουβλατζιδικο,και 2 κωμωτιρια.
Οποτε παμε σε αλλες περιοχες :P Αλλα το καλοκαιρι τριγυρναμε συνηθως εδω
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
Σε προαστιο της Αθηνας :
- <3:
For you...
Rowena Ravenclaw- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 6959
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2008
Magical Identity
Today's thought: Μμμ..μαλιστα
- Δημοσίευση Ν°40
Athens FTW
- <3:
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°42
Εγώ δεν θυμάμαι αν έχω κράξει την Κατερίνη, οπότε με ευχαρίστηση θα το ξανακάνω.
Είναι σχετικά μεγάλη πόλη, όμως χωρίς να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο. Κυκλοφορείς όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς να περιμένεις ώρες στα φανάρια, δεν θα δεις ποτέ μποτιλιάρισμα γιατί οι κεντρικοί μας δρόμοι είναι τεράστιοι αναφορικά με τον πληθυσμό. Έχει κάποια ωραία κτίρια, νεοκλασικά, στο κέντρο. Έχει πνευματικό κέντρο, έχει τεράστιο πάρκο πρασίνου-με συντριβάνια- και ένα ιδιαίτερα μεγάλο αθλητικό κέντρο με κολυμβητήριο και γήπεδα.
Έχει ακόμα έναν υποφερτό πεζόδρομο, μία πλατεία που δεν μπορώ να περιγράψω γιατί δεν έχει σταθερή μορφή-κάθε χρόνο την ξαναχτίζουν, τώρα θα γίνει κάπως έτσι.
Όμως έχουμε άλλα προβλήματα.
Ο δήμαρχος και το επιτελείο του κοιτάει συνήθως να διαμορφώσει το κέντρο, που φαίνεται, και ξεχνάει τα προάστια. Για παράδειγμα το σχολείο που πάω εγώ είναι γεγονός, δεν μας χωράει όλους.
Δεν παραπονιέμαι για την δική μου περιοχή(λέγεται Ευαγγελικά επειδή "χαρίστηκε" στους Ευαγγελικούς Πρόσφυγες της μικράς Ασίας, οι οποίοι την έκαναν όμως είναι σήμερα, παλιότερα ήταν χάλι μαύρο), ειδικότερα στην καρδιά της είναι γεμάτη πράσινο, είναι σαν κηπούπολη. Έχει και δικό της πάρκο-με δικό της συντριβάνι :P .
Όμως υπάρχουν περιοχές που είναι σαν να μην ανήκουν στην Κατερίνη, με άσχημα έως ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωματόδρομους κ.τλ.
Γενικά πάντως, ελλείψεις δεν έχουμε. Σίγουρα δεν είναι ωραίο που δεν έχουμε ένα θέατρο αξιόλογο, αλλά νομίζω πως είναι σημαντικότερο να έχουμε ένα σωστό νοσοκομείο.
Και η αλήθεια να λέγεται, νοσοκομείο μέχρι τώρα δεν είχαμε. Έχουμε ένα προπολεμικό που δεν καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρου του νομού. Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για την λαμογιά με το νοσοκομείο Κατερίνης που χτίζεται τώρα, που το ανέλαβαν 3 εργολάβοι, και οι 3 έφαγαν όσα περισσότερα μπορούσαν και το παράτησαν.
Κτιριακά είναι έτοιμο, και επειδή δε θέλω να γκρινιάζω πρέπει να παραδεχτώ πως είναι τεράστιο για τα μέτρα μας-και εξω από την πόλη, δυο βήματα από το σπίτι μου,χα!-όμως εξοπλισμό δεν έχει. Δεν ξέρω πότε θα έχει :
Σχόλιο: Ο Κωνσταντόπουλος, πάλαι ποτέ υφυπουργός υγείας, τόσο καιρό δεν έκανε τίποτα για το νοσοκομείο(κυκλοφορεί μάλιστα πως έφαγε κι αυτός γερή μίζα). Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, φέτος, έκανε τα εγκαίνια. Σας καταλάβαμε ρεεε
Έχω όμως και όρεξη να μακρηγορήσω.
Το παλαιό πρώτο δημοτικό, στο κέντρο ακριβώς της πόλης, λειτουργεί πλέον σαν εκθεσιακός χώρος, με το σχολείο και τους μαθητές του να έχουν μεταφερθεί σε ένα νεόδμητο λίγο πιο μακριά από εκεί που ήταν παλιά, το οποίο έχει τα πάντα, από γήπεδα μέχρι εργαστήρια και τάξεις λίγων ατόμων.
Προβλήματα ανεργίας ευτυχώς δεν έχουμε, ούτε φαινόμενα ρατσισμού, βίας κ.τλ. Ήσυχη πόλη, για ήσυχους κατοίκους
Με άριστα το 10, της βάζω 8.
Στοιχείο που έμαθα μόλις. Στα χαρτιά την έχουν γραμμένη ως Αγία Αικατερίνη. Το λάτρεψα<3
Φωτογραφιούλες:
Στο βάθος φαίνεται το πάρκο με τα συντριβάνια που σας είπα προηγουμένως.
Και βρήκα και μία ακόμα:
Ένα από τα συντριβάνια!
Το google earth έχει και άλλες :P
Είναι σχετικά μεγάλη πόλη, όμως χωρίς να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο. Κυκλοφορείς όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς να περιμένεις ώρες στα φανάρια, δεν θα δεις ποτέ μποτιλιάρισμα γιατί οι κεντρικοί μας δρόμοι είναι τεράστιοι αναφορικά με τον πληθυσμό. Έχει κάποια ωραία κτίρια, νεοκλασικά, στο κέντρο. Έχει πνευματικό κέντρο, έχει τεράστιο πάρκο πρασίνου-με συντριβάνια- και ένα ιδιαίτερα μεγάλο αθλητικό κέντρο με κολυμβητήριο και γήπεδα.
Έχει ακόμα έναν υποφερτό πεζόδρομο, μία πλατεία που δεν μπορώ να περιγράψω γιατί δεν έχει σταθερή μορφή-κάθε χρόνο την ξαναχτίζουν, τώρα θα γίνει κάπως έτσι.
Όμως έχουμε άλλα προβλήματα.
Ο δήμαρχος και το επιτελείο του κοιτάει συνήθως να διαμορφώσει το κέντρο, που φαίνεται, και ξεχνάει τα προάστια. Για παράδειγμα το σχολείο που πάω εγώ είναι γεγονός, δεν μας χωράει όλους.
Δεν παραπονιέμαι για την δική μου περιοχή(λέγεται Ευαγγελικά επειδή "χαρίστηκε" στους Ευαγγελικούς Πρόσφυγες της μικράς Ασίας, οι οποίοι την έκαναν όμως είναι σήμερα, παλιότερα ήταν χάλι μαύρο), ειδικότερα στην καρδιά της είναι γεμάτη πράσινο, είναι σαν κηπούπολη. Έχει και δικό της πάρκο-με δικό της συντριβάνι :P .
Όμως υπάρχουν περιοχές που είναι σαν να μην ανήκουν στην Κατερίνη, με άσχημα έως ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωματόδρομους κ.τλ.
Γενικά πάντως, ελλείψεις δεν έχουμε. Σίγουρα δεν είναι ωραίο που δεν έχουμε ένα θέατρο αξιόλογο, αλλά νομίζω πως είναι σημαντικότερο να έχουμε ένα σωστό νοσοκομείο.
Και η αλήθεια να λέγεται, νοσοκομείο μέχρι τώρα δεν είχαμε. Έχουμε ένα προπολεμικό που δεν καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρου του νομού. Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για την λαμογιά με το νοσοκομείο Κατερίνης που χτίζεται τώρα, που το ανέλαβαν 3 εργολάβοι, και οι 3 έφαγαν όσα περισσότερα μπορούσαν και το παράτησαν.
Κτιριακά είναι έτοιμο, και επειδή δε θέλω να γκρινιάζω πρέπει να παραδεχτώ πως είναι τεράστιο για τα μέτρα μας-και εξω από την πόλη, δυο βήματα από το σπίτι μου,χα!-όμως εξοπλισμό δεν έχει. Δεν ξέρω πότε θα έχει :
Σχόλιο: Ο Κωνσταντόπουλος, πάλαι ποτέ υφυπουργός υγείας, τόσο καιρό δεν έκανε τίποτα για το νοσοκομείο(κυκλοφορεί μάλιστα πως έφαγε κι αυτός γερή μίζα). Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, φέτος, έκανε τα εγκαίνια. Σας καταλάβαμε ρεεε
Έχω όμως και όρεξη να μακρηγορήσω.
Το παλαιό πρώτο δημοτικό, στο κέντρο ακριβώς της πόλης, λειτουργεί πλέον σαν εκθεσιακός χώρος, με το σχολείο και τους μαθητές του να έχουν μεταφερθεί σε ένα νεόδμητο λίγο πιο μακριά από εκεί που ήταν παλιά, το οποίο έχει τα πάντα, από γήπεδα μέχρι εργαστήρια και τάξεις λίγων ατόμων.
Προβλήματα ανεργίας ευτυχώς δεν έχουμε, ούτε φαινόμενα ρατσισμού, βίας κ.τλ. Ήσυχη πόλη, για ήσυχους κατοίκους
Με άριστα το 10, της βάζω 8.
Στοιχείο που έμαθα μόλις. Στα χαρτιά την έχουν γραμμένη ως Αγία Αικατερίνη. Το λάτρεψα<3
Φωτογραφιούλες:
Στο βάθος φαίνεται το πάρκο με τα συντριβάνια που σας είπα προηγουμένως.
Και βρήκα και μία ακόμα:
Ένα από τα συντριβάνια!
Το google earth έχει και άλλες :P
Statler
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°43
εμενα δε μου αρεσει.
ουτε η αθηνα-στην οποια περναω το 80% του χρονου μου, λογω σχολης και του οτι εκει συναντιεμαι με τους φιλους μου, αλλα ουτε και ο πειραιας.
η αθηνα εχει μερικους δρομους που ειναι απλα αγαπες -πχ ο πεζοδρομος της αρεοπαγιτου στο θησειο, η πλακα με τα πολυ στενα σοκακια κλπ- αλλα ειναιο ανυποφορη. εχει παντα υπερβολικα πολυ κοσμο (την ερμου για να την κατεβεις θες κανα 10λεπτο τις καθημερινες. ολο πεφτεις πανω σε αργοσχολους που κοιτανε βιτρινες), πολυ φασαρια, ανθρωπους που προσπαθουν με το ζορι να σου πουλησουν αχρηστα αντικειμενα, τεραστιο κυκλοφοριακο προβλημα (τουλαχιστον εχει το μετρο), ανυπαρκτη πολεοδομια -κ καπως ετσι καταντας να βλεπεις διπλα σε υπεροχα νεοκλασικα κτηρια κατι απαισιες 10οροφες πολυκατοικιες- και περιοχες που πραγματικα δεν μπορεις να πλησιασεις.
τα στενα γυρω απο την μενανδρου και την πλατεια θεατρου στην ομονοια, η πλατεια της βικτωριας και καποια μικρα δρομακια κοντα στην σολωνος (στα οποια δυστυχως βρισκονται και αρκετα απο τα βιβλιοπωλεια στα οποια πηγαινουμε να παρουμε τα συγγραματα της σχολης) ειναι αθλια. οχι μονο γιατι εχουν γκετοποιηθει, οπως η βικτωρια που εχει γεμισει ναρκωμανεις που ζητανε λεφτα για τη δοση τους με ασταματητη συχνοτητα, αλλα κυριως γιατι κανεις δεν κανει κατι για να τα αναβαθμισει ως περιοχες.
ο πειραιας παλι... τι να πω, ειναι απλα ασχημος. πραγματικα, δεν ξερω αν υπαρχει πιο ασχημη πολη. ενταξει, εχει και αυτος την πειραικη που ειναι πανεμορφη και την καστελα που εχει μερικα υπεροχα διατηρητεα κτηρια, αλλα ολος ο υπολοιπος πειραιας ειναι βρωμικος. απιστευτα βρωμικος. και αν αυτο ειναι καπως λογικο στην περιοχη κοντα στο λιμανι, ειναι τραγικο στο κεντρο του πειραια
ουτε η αθηνα-στην οποια περναω το 80% του χρονου μου, λογω σχολης και του οτι εκει συναντιεμαι με τους φιλους μου, αλλα ουτε και ο πειραιας.
η αθηνα εχει μερικους δρομους που ειναι απλα αγαπες -πχ ο πεζοδρομος της αρεοπαγιτου στο θησειο, η πλακα με τα πολυ στενα σοκακια κλπ- αλλα ειναιο ανυποφορη. εχει παντα υπερβολικα πολυ κοσμο (την ερμου για να την κατεβεις θες κανα 10λεπτο τις καθημερινες. ολο πεφτεις πανω σε αργοσχολους που κοιτανε βιτρινες), πολυ φασαρια, ανθρωπους που προσπαθουν με το ζορι να σου πουλησουν αχρηστα αντικειμενα, τεραστιο κυκλοφοριακο προβλημα (τουλαχιστον εχει το μετρο), ανυπαρκτη πολεοδομια -κ καπως ετσι καταντας να βλεπεις διπλα σε υπεροχα νεοκλασικα κτηρια κατι απαισιες 10οροφες πολυκατοικιες- και περιοχες που πραγματικα δεν μπορεις να πλησιασεις.
τα στενα γυρω απο την μενανδρου και την πλατεια θεατρου στην ομονοια, η πλατεια της βικτωριας και καποια μικρα δρομακια κοντα στην σολωνος (στα οποια δυστυχως βρισκονται και αρκετα απο τα βιβλιοπωλεια στα οποια πηγαινουμε να παρουμε τα συγγραματα της σχολης) ειναι αθλια. οχι μονο γιατι εχουν γκετοποιηθει, οπως η βικτωρια που εχει γεμισει ναρκωμανεις που ζητανε λεφτα για τη δοση τους με ασταματητη συχνοτητα, αλλα κυριως γιατι κανεις δεν κανει κατι για να τα αναβαθμισει ως περιοχες.
ο πειραιας παλι... τι να πω, ειναι απλα ασχημος. πραγματικα, δεν ξερω αν υπαρχει πιο ασχημη πολη. ενταξει, εχει και αυτος την πειραικη που ειναι πανεμορφη και την καστελα που εχει μερικα υπεροχα διατηρητεα κτηρια, αλλα ολος ο υπολοιπος πειραιας ειναι βρωμικος. απιστευτα βρωμικος. και αν αυτο ειναι καπως λογικο στην περιοχη κοντα στο λιμανι, ειναι τραγικο στο κεντρο του πειραια
Ignazya- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 765
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
χαλια δεν θελω καν να το συζητησω
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°45
Την Αθηνα γενικως την κρινω καλη απο θεμα διασκεδασης,μετρια εως κακη απο θεμα υποδομης και οσο για πρασινο ας μην το συζητησουμε καλυτερα!
Συγκεκριμενα τη γειτονια μου την κρινω ικανοποιητικη!
Συγκεκριμενα τη γειτονια μου την κρινω ικανοποιητικη!
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
ΑΦΡΟ- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°46
^εμεις ελιζα ειμαστε λιγο τυχερες γιατι αν και μενουμε κεντρο(Πατησια)η γειτονια μας εχει κανα δυο παρκα και λιγη περισσοτερη απλα απο καποιες αλλες....Γενικα η Αθηνα εχει το χαλι της,δεν εχει πρασινο και οπου υπαρχει κανα παρκο το χτιζουν.Ενταξει το κεντρο ειναι μοναδικο,Θησειο,ακροπολη κτλ αλλα ενω υπαρχουν τοσα νεοκλασικα ή τα γκρεμιζουν ή τα παρατανε.Το κακο ειναι οτι ειναι βρωμικη πολη και εμεις οι ιδιοι της οι κατοικοι τη βρωμιζουμε ακομα περισσοτερο
Οσο αναφορα τωρα τα πραγματα που μπορεις να κανεις εδω(πχ για διασκεδαση ή αλλες δραστηριοτητες),ενταξει φυσικα και ειναι απειρα.
Οσο αναφορα τωρα τα πραγματα που μπορεις να κανεις εδω(πχ για διασκεδαση ή αλλες δραστηριοτητες),ενταξει φυσικα και ειναι απειρα.
Matthew Bourne's Swan Lake
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°47
λοιπον εμενα η πολη μου ο Αγιος Νικολαος ειναι τελειαα! εχει πρασινο αλλα δεν ειναι σαν και χωραφι εχει πολλες παραλιες για μπανιο ιδιαιτερη νυχτερινη ζωη μαγαζια τα παντα!! Ειναι βεβαια μικρη πολη αλλα τα εχει ολα! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτην βεβαια τον χειμωνα ειναι καπως βαρετη γιατι κανουμε τα ιδια και τα ιδια αλλα το καλοκαιρι που ερχονται οι τουριστες και παμε σε παραλιες ειναι...ΓΑΜΑΤΑΑΑ ελατε μια εβδομαδα το καλοκαιρι για διακοπες να γνωρισω κι εγω κανα μελος του φορουμ!!!
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°48
Ικανοποιητικη!
Μενω Αλεξανδρουπολη! Μου αρεσει η πολη μου γιατι εχει θαλασσα! Εχει ολα οσα χρειαζεται καποιος. Ειναι επισης πολυ καλη και για τους τουριστες! Ειναι στη βορεια Ελλαδα οποτε δε κανει πααααρα πολυ ζεστη το καλοκαιρι. Και ειναι κοντα στο δελτα του Εβρου που ειναι ενα πολυ σημαντικο οικοσυστημα! Μου αρεσει πολυ η πολη μου!!!!
Μενω Αλεξανδρουπολη! Μου αρεσει η πολη μου γιατι εχει θαλασσα! Εχει ολα οσα χρειαζεται καποιος. Ειναι επισης πολυ καλη και για τους τουριστες! Ειναι στη βορεια Ελλαδα οποτε δε κανει πααααρα πολυ ζεστη το καλοκαιρι. Και ειναι κοντα στο δελτα του Εβρου που ειναι ενα πολυ σημαντικο οικοσυστημα! Μου αρεσει πολυ η πολη μου!!!!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
Εβγαλα μια φοτο της περιοχης μου !
Ιδου !
Ιδου !
- Σπόιλερ:
- <3:
For you...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°50