+63
Sofia Snow
Severus John Snape
Evie Frye
Magic Is Might
Katherine Black
Severus.Snape
Mr. Ollivander
Violleta Black
@RtVaVa
Roxanne Derwent
Ignotus Peverell
Eloise Prewett
Gellert
Venam Artis
Con Black
Nethiel
Minerva McGonagall
Beatrice Baudelaire
Sheldon Cooper
Maria Granger
Vindictus Viridian
Cassandra Black
Morgan le Fay
Romilda Vane
Amycus
Aurora Sinistra
Druella Black
Nearly Headless Nick
Leonie Vernier
Clary Fray
Alviva Black
Imperio
Ariana Lestrange
elliza
Phineas Nigellus Black
Bella Black
Lydia Granger
-Moony
Fleur Delacour
Dimitra Peverell
Laverne de Montmorency
Eleanna Lovegood
Alicia Spinnet
Maria Lovegood
Isabelle Lightwood
Cassiopeia Black
Hecate
Mysterious Wizard
Hermione Granger.
Jace Wayland
Phyllida Spore
Maria-Mia Granger
Andros the Invincible
SiMoS
Lily Luna Potter
Elohim Meth
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Berenice
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
anthian9
Madame Maxime
67 απαντήσεις
Γενική Συζήτηση
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°226
Απ: Γενική Συζήτηση
Ρε Λευτέρη συγγνώμη τώρα αν μιλάω σε ιδιοφυΐα, αλλά δεν σου χει τύχει να έχεις κάνει επανάληψη της λυμένες ασκήσεις και να μην γράψεις καλά; Με το παρδόν δηλαδή.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°227
Βασικά όποτε ήταν να γράψουμε έλυνα μόνος ασκήσεις, δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στις λυμένες
Statler
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°228
Σωστά εξάλλου το θεωρώ απίθανο να σου βάλουν άσκηση που έχεις ήδη λύσει...ίδιας λογικής ναι
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°229
^ευχαριστώ καλέ μου, μόλις κέρδισες έναν βαθμό συμπάθειας
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°230
Παρακαλώ καλέ μου
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°231
Ρε Λευτέρη δεν εννοώ να μην έλυνες άλλες, αν είναι δυνατόν. Απλώς αναφέρω ότι πάντα εγώ ρίχνω μια ματιά στις ήδη λυμένες μήπως τυχόν βάλλουν παρόμοια.
Αυτό που λέω είναι ότι εμείς ακόμη και έτσι, ναι, υπάρχει περίπτωση να μην γράψουμε. Τώρα αν εσύ είσαι αλάνθαστος κ πάντα έπαιρνες τουλάχιστον 15, οκ.
Αυτό που λέω είναι ότι εμείς ακόμη και έτσι, ναι, υπάρχει περίπτωση να μην γράψουμε. Τώρα αν εσύ είσαι αλάνθαστος κ πάντα έπαιρνες τουλάχιστον 15, οκ.
♩ - ♫
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°232
Tom Marvolo Riddle έγραψε:ΔΕ ΦΑΚ;
Ποιος είπε ότι στην θετική/τεχνολογική μπορεί να διαβάσεις και να μη γράψεις;
Μπορεί να γράψεις χωρίς να διαβάσεις. ΔΕΝ μπορεί να διαβάσεις και να μην γράψεις όμως.
Σε περίπτωση που συμβεί το δεύτερο απλά κάτι δεν κάνεις καλά
Δεν υπάρχει αυτό που λες
Μην εκτιμάτε τα πάντα με βάση τον εαυτό σας,δεν δουλεύει το μυαλό όλων των ανθρώπων με τον ίδιο τρόπο
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°233
Hallelujah.elliza έγραψε:
Μην εκτιμάτε τα πάντα με βάση τον εαυτό σας,δεν δουλεύει το μυαλό όλων των ανθρώπων με τον ίδιο τρόπο
C. Addicts for the win.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°234
^Ditto.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν έναν καλό μαθητή να γράψει άσχημα. Στο ΤΕΙ μου οι βάσεις είναι αρκετά χαμηλές, η σχολή μου κυμαινόταν στα 11 χιλιάδες μόρια πριν μπουν οι φετινοί με -6. Και όμως αρκετά παιδιά ήταν καλοί μαθητές που πήγαν καλά διαβασμένοι στις Πανελλήνιες και για κάποιον λόγο κατέληξαν εδώ. Αυτό δεν το ξέρω επειδή μου το είπαν αλλά επειδή φαινόταν στις αρχές που κάναμε γενικά μαθηματικά και φυσική ότι αυτά τα παιδιά ήξεραν πολλά πράγματα και κάποιοι είχαν και γνώσεις πέραν την ύλης του λυκείου.
Φυσικά μπορεί να ισχύει και το αντίθετο αλλά πολύ σπανιότερα. Εγώ πήγα να δώσω Πανελλήνιες με απόλυτη αδιαφορία, κανένα ενδιαφέρον και μηδαμινό διάβασμα και έγραψα 11κάτι χιλιάδες μόρια παραπάνω απ' όσα περίμεναν οι άλλοι να γράψω.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν έναν καλό μαθητή να γράψει άσχημα. Στο ΤΕΙ μου οι βάσεις είναι αρκετά χαμηλές, η σχολή μου κυμαινόταν στα 11 χιλιάδες μόρια πριν μπουν οι φετινοί με -6. Και όμως αρκετά παιδιά ήταν καλοί μαθητές που πήγαν καλά διαβασμένοι στις Πανελλήνιες και για κάποιον λόγο κατέληξαν εδώ. Αυτό δεν το ξέρω επειδή μου το είπαν αλλά επειδή φαινόταν στις αρχές που κάναμε γενικά μαθηματικά και φυσική ότι αυτά τα παιδιά ήξεραν πολλά πράγματα και κάποιοι είχαν και γνώσεις πέραν την ύλης του λυκείου.
Φυσικά μπορεί να ισχύει και το αντίθετο αλλά πολύ σπανιότερα. Εγώ πήγα να δώσω Πανελλήνιες με απόλυτη αδιαφορία, κανένα ενδιαφέρον και μηδαμινό διάβασμα και έγραψα 11κάτι χιλιάδες μόρια παραπάνω απ' όσα περίμεναν οι άλλοι να γράψω.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°235
Άρα επαληθεύεις το δεύτερο σκέλος της δήλωσής μου Όπως το επαληθεύω και εγώ βέβαια Τώρα όσον αφορά το οτι δεν μπορεί να διαβάζεις και να μη γράψεις, εγώ το πιστεύω και στήστε με στον τοίχο αν σας κάνει κέφι Όποιον ήξερα πέρυσι που διάβαζε σωστά, χωρίς να κλείνει 12ωρα αλλά δίνοντας σημασία στα σωστά σημεία και προσέχοντας τις σωστές λεπτομέρειες, φέτος τον βλέπω να ναι σε μία από τις 3 πρώτες σχολές της επιλογής του.
Statler
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°236
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Άρα επαληθεύεις το δεύτερο σκέλος της δήλωσής μου Όπως το επαληθεύω και εγώ βέβαια Τώρα όσον αφορά το οτι δεν μπορεί να διαβάζεις και να μη γράψεις, εγώ το πιστεύω και στήστε με στον τοίχο αν σας κάνει κέφι Όποιον ήξερα πέρυσι που διάβαζε σωστά, χωρίς να κλείνει 12ωρα αλλά δίνοντας σημασία στα σωστά σημεία και προσέχοντας τις σωστές λεπτομέρειες, φέτος τον βλέπω να ναι σε μία από τις 3 πρώτες σχολές της επιλογής του.
Και να υποθέσουμε πως η σιγουριά στηρίζεται στο γεγονός πως ξέρεις όλους τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2011 ή στο ότι οι γνωστοί σου ειναι όλοι ιδιοφυίες;
Στα τρία μέτρα
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°237
Σήμερα θα γράφαμε Αρχαία Γενικής. Η καθηγήτρια μας είχε πει ήδη ποια μετάφραση να διαβάσουμε, ποιες ερωτήσεις θα βάλει και τι είδους λεξιλογικές θα πέσουν. Ήταν λοιπόν μεγάλη γυφτιά το να κάνεις σκονάκι στην μετάφραση που ξέρεις πως θα πέσει, αν και ήταν αρκετά μεγάλη.
Έκατσα χθες και διάβασα για πρώτη φορά στα τρία χρόνια του λυκείου σοβαρά μετάφραση αρχαίων και την έμαθα και απ' έξω. Γιατί; Για να μην γράψουμε σήμερα καθώς η καθηγήτρια μπερδεύτηκε με τα κείμενα.
Συμπέρασμα: δε διαβάζουμε αρχαία.
Έκατσα χθες και διάβασα για πρώτη φορά στα τρία χρόνια του λυκείου σοβαρά μετάφραση αρχαίων και την έμαθα και απ' έξω. Γιατί; Για να μην γράψουμε σήμερα καθώς η καθηγήτρια μπερδεύτηκε με τα κείμενα.
C. Addicts for the win.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°238
Madame Maxime έγραψε:Στη θεωρητική τα πράγματα δεν είναι τόοοσο εύκολα.
Έχεις μερικά στάνταρ τμήματα: (Λατινικά, γνωστό στα Αρχαία, Ιστορία χωρίς τις πηγές, Βιολογία γενικής που δίνει το 95% αυτής της κατεύθυνσης) αλλά έχεις και το άγνωστο στα αρχαία όπου χάνεις μόρια πολύ εύκολα, τις πηγές στην ιστορία και το μάθημα της λογοτεχνίας όπου γίνεται σφαγή.
Πιστεύω πως οι βασικές διαφορές είναι πως στη θεωρητική, ακόμη κι αν δεν έχεις ξεσκιστεί στο διάβασμα, πιάνεις πιο εύκολα μόρια απ' ότι στη θετική/τεχνολογική. Οπότε στη θεωρητική με το μπλα μπλα ένα 12-13 μπορείς να το γράψεις ενώ στη θετική όχι.
Στη θεωρητική όμως είναι δύσκολο να πιάσεις το απόλυτο 20, το 100%.
Εγώ βλέπω τα παιδιά της θεωρητικής που ξενυχτάνε και έρχονται στο σχολείο με 3 ώρες ύπνου και νιώθω άσχημα που πέφτω για ύπνο από τις 11.
Χμ, Λογοτεχνία υπάρχουν φοβερές αποκλείσεις. Σε μια γνωστή μου ενας της έβαλε 93 και ο άλλος 67 Δηλαδή έλεος. Και στις πηγές είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω πως στη Θεωρητική αν διαβάσεις γράφεις. Αν πας μισοδιαβασμένος, επείσης γράφεις. Και υπάρχουν μαθήματα που αν διαβάσεις ένα-δύο πράγματα γράφεις κάτι(Λατινικα λ.χ. πιάνεις 8/20 μόνο από τη μετάφραση. Και σε σύνολο ένας καλός μαθητής κατά μέσο όρο γράφει 18.5-19 )
Συμφωνώ με όλα τα άλλα ωστόσο...όμως δεν ξέρω αν είναι εύκολο θετικη-τεχνολογικη να γράψετε. Έχετε ΤΟΣΑ πολλά, δεν ξερω αν σας φτανουν οι 3 ωρες των πανελληνιων.
anthian9 έγραψε:Ρε Λευτέρη συγγνώμη τώρα αν μιλάω σε ιδιοφυΐα, αλλά δεν σου χει τύχει να έχεις κάνει επανάληψη της λυμένες ασκήσεις και να μην γράψεις καλά; Με το παρδόν δηλαδή.
Σε μενα έχει συμβεί και σε αρκετούς φίλους μου
Εμείς είχαμε 4 σελίδες θεωρία φυσική και 3 από τις ασκήσεις βιβλίου που θα έμπαινε η μια. Την ασκηση μου την έλυσε ο πίσω μου και τη θεωρια την αντέγραψα κοπι/πέιστ από το βιβλίο. Συμπέρασμα: μη χαλάς φαία ουσία με τα γενικής.Madame Maxime έγραψε:Σήμερα θα γράφαμε Αρχαία Γενικής. Η καθηγήτρια μας είχε πει ήδη ποια μετάφραση να διαβάσουμε, ποιες ερωτήσεις θα βάλει και τι είδους λεξιλογικές θα πέσουν. Ήταν λοιπόν μεγάλη γυφτιά το να κάνεις σκονάκι στην μετάφραση που ξέρεις πως θα πέσει, αν και ήταν αρκετά μεγάλη.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°239
Φαιά ουσία δε λέγεται;
Ρε συ, δεν μπορώ. Νιώθω άσχημα αν αντιγράψω στην συγκεκριμένη καθηγήτρια.
Καλά, η φυσική γενικής είναι γελοία. Τρεις τύπους πρέπει να ξέρεις στο πρώτο κεφάλαιο. Όλα λύνονται με αυτούς.
Ρε συ, δεν μπορώ. Νιώθω άσχημα αν αντιγράψω στην συγκεκριμένη καθηγήτρια.
Καλά, η φυσική γενικής είναι γελοία. Τρεις τύπους πρέπει να ξέρεις στο πρώτο κεφάλαιο. Όλα λύνονται με αυτούς.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°240
^Βιαστικά λάθη στο πληκτρολόγιο
Λίζα για εσένα ίσως είναι εύκολη, εγώ εχω να λύσω σοβαρά φυσική από την πρώτη λυκείου. Και αν μην τι άλλο, δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα. Έχουμε πολλά να διαβάσουμε, οπότε πάσης φύσεως σκονάκι δικαιολογείται
Λίζα για εσένα ίσως είναι εύκολη, εγώ εχω να λύσω σοβαρά φυσική από την πρώτη λυκείου. Και αν μην τι άλλο, δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα. Έχουμε πολλά να διαβάσουμε, οπότε πάσης φύσεως σκονάκι δικαιολογείται
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°241
Εγώ πέρυσι δεν έκανα ούτε ένα σκονάκι και δεν έγραψα ποτέ κάτω από 18, συμπεριλαμβάνονται και τα εκτός κατεύθυνσης
Αν διαβάσεις τι στο διάβολο γράφω θα καταλάβεις που στηρίζεται η σιγουριά μου Τόσο πολύ αποκλίνουν στατιστικά το 2011 με το 2012;
elliza έγραψε:
Και να υποθέσουμε πως η σιγουριά στηρίζεται στο γεγονός πως ξέρεις όλους τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2011 ή στο ότι οι γνωστοί σου ειναι όλοι ιδιοφυίες;
Στα τρία μέτρα
Αν διαβάσεις τι στο διάβολο γράφω θα καταλάβεις που στηρίζεται η σιγουριά μου Τόσο πολύ αποκλίνουν στατιστικά το 2011 με το 2012;
Statler
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°242
Έχω τόσες ασκήσεις Αλκένια ΧΓ που βαριέμαι κ μόνο να πλησιάσω το καταραμένο βοήθημα του Σαλτερη
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°243
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Εγώ πέρυσι δεν έκανα ούτε ένα σκονάκι και δεν έγραψα ποτέ κάτω από 18, συμπεριλαμβάνονται και τα εκτός κατεύθυνσης
Εγώ μόνο φυσική έκανα φέτος, στα άλλα διάβασα κανονικά Είμαι ό,τι να 'ναι
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°244
Το ξέρετε ότι από πολλούς βαθμολογητές στα μαθ.γεν. δεν είναι αποδεκτοί οι τύποι κατεύθυνσης;Αυτό είναι ότι πιο ηλίθιο και αντιεπιστημονικό έχω ακούσει και δεν με νοιάζει αν αδικείται η θεωρητική.Στην τελική η θεωρητική έκανε πέρσυ φιλοσοφία και δίνει φέτος έκθεση μαζί μας.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°245
Εξαρτάται για ποιους τύπους μιλάμε
Λες για τη χρήση της εφαπτομένης πχ?...Σε αυτό συμφωνώ αλλά αν λες πχ για τυροπιτάλ-νοσοκομείο-De L' Hospital τότε θα ναι βλακεία να χρησιμοποιηθεί στα μαθηματικά γενικής
Γενικά τα μαθηματικά γενικής είναι τόσα κλικ παρακάτω από τα κατεύθυνσης που δεν νομίζω οτι κάποιος που ασχολείται με τα κατεύθυνσης να έχει πρόβλημα να λύσει τα γενικής με τον τρόπο τους-με τον τρόπο που απαιτείται.Ας μη τα πάμε όλα στη μεθοδολογία-->εγώ έτσι το χω μάθει και έτσι το λύνω...πάντως ότι είναι αντιεπιστημονικό είναι απλά και εγώ μπορεί να ήθελα να χρησιμοποιήσω άλλους τρόπους επίλυσης ακόμα και στα κατεύθυνσης που δεν θα ήταν αποδεκτοί.
Γενικά όμως είμαι της λογικής ότι χρησιμοποιείς όποιο μέσο θέλεις,ξέρεις και είναι σωστό για τη λύση μιας άσκησης μου τη δίνουν οι περιορισμοί επειδή ορισμένοι μαθηματικοί έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο λύσης μπροστά τους και οι άλλοι απορρίπτονται.
Λες για τη χρήση της εφαπτομένης πχ?...Σε αυτό συμφωνώ αλλά αν λες πχ για τυροπιτάλ-νοσοκομείο-De L' Hospital τότε θα ναι βλακεία να χρησιμοποιηθεί στα μαθηματικά γενικής
Γενικά τα μαθηματικά γενικής είναι τόσα κλικ παρακάτω από τα κατεύθυνσης που δεν νομίζω οτι κάποιος που ασχολείται με τα κατεύθυνσης να έχει πρόβλημα να λύσει τα γενικής με τον τρόπο τους-με τον τρόπο που απαιτείται.Ας μη τα πάμε όλα στη μεθοδολογία-->εγώ έτσι το χω μάθει και έτσι το λύνω...πάντως ότι είναι αντιεπιστημονικό είναι απλά και εγώ μπορεί να ήθελα να χρησιμοποιήσω άλλους τρόπους επίλυσης ακόμα και στα κατεύθυνσης που δεν θα ήταν αποδεκτοί.
Γενικά όμως είμαι της λογικής ότι χρησιμοποιείς όποιο μέσο θέλεις,ξέρεις και είναι σωστό για τη λύση μιας άσκησης μου τη δίνουν οι περιορισμοί επειδή ορισμένοι μαθηματικοί έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο λύσης μπροστά τους και οι άλλοι απορρίπτονται.
*
*
*
*
*
*
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°246
Λέω για τον τύπο της εφ.
Ξες τι;Κάποιοι καθηγητές μου μού λένε να πηγαίνω με τον πιο προφανή τρόπο,χωρίς να δίνω παράξενες λύσεις γιατί μερικοί δεν έχουν πολλή πείρα ή δεν ασχολούνται πλέον και αρχίζουν να ρωτάνε άλλους διορθωτές κτλ
Ξες τι;Κάποιοι καθηγητές μου μού λένε να πηγαίνω με τον πιο προφανή τρόπο,χωρίς να δίνω παράξενες λύσεις γιατί μερικοί δεν έχουν πολλή πείρα ή δεν ασχολούνται πλέον και αρχίζουν να ρωτάνε άλλους διορθωτές κτλ
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°247
Εγώ πάντα στο φροντ. και στο σχολείο χρησιμοποιούσα κατεύθυνση για ευκολία στην Γενική ενώ μου έλεγαν να μην το κάνω.Την ώρα της κρίσης όμως ψιλοφοβήθηκα και χρησιμοποίησα μόνο τύπους γενικής.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°248
^^Ισχύει το λένε και οι ίδιοι αυτό
^Κότεψες?
^Κότεψες?
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°249
Το ντε λ'οπιτάλ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάντως αν το αποδείξεις πρώτα
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°250
Όσοι είναι κυνικοί το λένε ντε'λοπιτάλ ...εμείς οι high class students χρησιμοποιούμε παρατσούκλια
*
*
*
*
*
*