+52
Severus John Snape
Άγγελος Γ'
Denrean
Lena*
Beatrice Lightwood
RemousLoupin
Mrs Darcy
Lady Tinϊviel
The Sorting Hat
Milady D' Hiver
Mysterious Wizard
Sorazal the Erised
Evie Frye
geowizard
Emily Lupin
Amycus
Phineas Nigellus Black
Sheldon Cooper
Nearly Headless Nick
Morgan le Fay
Rea
Aurora Sinistra
Mirabelle Salvatore
mjhp4ever
paul potter
Harry Potter Black
Arcturus Regulus Black
Gellert
Mrs Lovett
Ηarry Potter
Nena Cahill-Malfoy
-Moony
Emperor Belisarius
Fred Weasley
DraCo BaM MaLfoY
Artemisia Lufkin
Jace Wayland
Merlin Longstaff
Tom Marvolo Riddle
rozali87
@RtVaVa
Nathaniel
Shichibukai
SOLID SNAKE
Scorpion
horklum
Albus_The_Wise
Supreme Lord
Ms Padfoot
i love harry potter
Roni
Cassandra Black
56 απαντήσεις
Star Wars
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°401
Απ: Star Wars
Είστε στα καλά σας?? Star wars σε harry forum?? Ιεροσυλία
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°402
ΑΑΑΑΑΑ για οσους δεν με εχουν στο ινσταγκραμ.....
ανοιξα τα δυο αβγα κιντερ που ειχα παρει για τον εαυτο μου για το πασχα. απο τα μικρα. τα ειχα παρει επειδη ειχαν δωρακι σταρ γορς. και στο πρωτο ειχα την ρευ και μετα ανοιξα το δευτερο, ειδα το κοκκινο φωτοσπαθο και αρχισα να χοροπηδαω γιατι τωρα εχω δυο μινι φιγουρες ρευλο και ΑΑΓΚΧΧ δεν μπορω ειμαι ρευλο τρας <3
-----
https://www.cnet.com/news/solo-a-star-wars-story-movie-runtime-revealed-by-cannes-film-festival/
6 βδομαδες!!
ανοιξα τα δυο αβγα κιντερ που ειχα παρει για τον εαυτο μου για το πασχα. απο τα μικρα. τα ειχα παρει επειδη ειχαν δωρακι σταρ γορς. και στο πρωτο ειχα την ρευ και μετα ανοιξα το δευτερο, ειδα το κοκκινο φωτοσπαθο και αρχισα να χοροπηδαω γιατι τωρα εχω δυο μινι φιγουρες ρευλο και ΑΑΓΚΧΧ δεν μπορω ειμαι ρευλο τρας <3
-----
https://www.cnet.com/news/solo-a-star-wars-story-movie-runtime-revealed-by-cannes-film-festival/
6 βδομαδες!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°404
Milady D' Hiver έγραψε:ΑΑΑΑΑΑ για οσους δεν με εχουν στο ινσταγκραμ.....
-----
6 βδομαδες!!
Εγώ είχα την απορία πως χώρεσαν στα αυγά
Επειδή όπως τα είδα, φαινόντουσαν να είναι μονοκόμματα.
25 το Σταρ Γουόρς, 27 Αβέντζερς. Θα έχει ενδιαφέρον αν και βλέπω ο Χαν Σόλο να τρώει χυλόπιτα
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°405
μονοκομματα ηταν. το φωτοσπαθο του Κάυλο και το οπλο της Ρευ ηταν χωριστα και επρεπε να τα συνδεσω αλλα κατα τα αλλα ηταν μονοκομματο. Δεν ξερω. Ισως να εχουν μεγαλωσει λιγο τα αβγα σε μεγεθος;
Θα παω να το δω σιγουρα. Δεν μπορω να ΜΗΝ παω. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μου αρεσει. Θελω να πω το rogue one μου αρεσε αλλα ηταν χαρακτηρες και ηθοποιοι κυριως αγνωστοι. Ο Χαν ειναι τοσο επικος χαρακτηρας. Βεβαια... δεν ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Οποτε δεν ξερω πως θα μου φανει η ταινια, θα δειξει.
Θα παω να το δω σιγουρα. Δεν μπορω να ΜΗΝ παω. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μου αρεσει. Θελω να πω το rogue one μου αρεσε αλλα ηταν χαρακτηρες και ηθοποιοι κυριως αγνωστοι. Ο Χαν ειναι τοσο επικος χαρακτηρας. Βεβαια... δεν ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Οποτε δεν ξερω πως θα μου φανει η ταινια, θα δειξει.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°406
ο Χαν σόλο πάντα μου άρεσε σαν ηθοποιός, και στο star wars αλλά και στις indiana jones ταινιες το... Είναι ο μονος λογος που το εβλεπα το star wars
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°407
God forbid να μας αρέσουν κι άλλα πράγματα εκτός από ΧΠ.teliosmetonma έγραψε:Είστε στα καλά σας?? Star wars σε harry forum?? Ιεροσυλία
Τα είδαααα είναι τόσο χαριτωμέναMilady D' Hiver έγραψε:ανοιξα τα δυο αβγα κιντερ που ειχα παρει για τον εαυτο μου για το πασχα. απο τα μικρα. τα ειχα παρει επειδη ειχαν δωρακι σταρ γορς. και στο πρωτο ειχα την ρευ και μετα ανοιξα το δευτερο, ειδα το κοκκινο φωτοσπαθο και αρχισα να χοροπηδαω γιατι τωρα εχω δυο μινι φιγουρες ρευλο και ΑΑΓΚΧΧ δεν μπορω ειμαι ρευλο τρας <3
Σιγά μην έρθουν Ελλάδα
- We seed the stars:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°408
Πλάκα θα είχε να κάναμε ποστ "Star Wars vs. Harry potter" και να είχε περισσότερες ψήφους το star wars
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°409
αν ηταν συγκεκριμενη ταινια vs συγκεκριμενης ταινιας πολυ πιθανο να συνεβαινε^
δεν τα ειχατε εσεις; νομιζα ηταν σπεσιαλ εκδοση για πασχα. γιατι βρηκα και "αβγο" μεγαλο σε σχημα R2-D2. ακομα δεν το εχω σπασει αυτο. καθεται σχεδον 1 μηνα στο ψυγειο μου και πιανει χωρο
δεν τα ειχατε εσεις; νομιζα ηταν σπεσιαλ εκδοση για πασχα. γιατι βρηκα και "αβγο" μεγαλο σε σχημα R2-D2. ακομα δεν το εχω σπασει αυτο. καθεται σχεδον 1 μηνα στο ψυγειο μου και πιανει χωρο
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°411
Milady D' Hiver έγραψε:Νομιζω εννοεις Ανακιν και οχι Αακεν
Τα ειδες με αυτη τη σειρα λοιπον ε; και οχι οριτζιναλ τριλογια (4, 5, 6) και επειτα την πρικουελ (1, 2, 3)
ωχ Άνακιν γράφεται? Εγώ Άνακεν τον έλεγα
Ναι ναι με αυτή την σειρά τα είδα,για να έχω μια ροή.
Μαρινααα πως σε λένε στο insta??
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°412
nemesis_of_love εγκω σε ακολουθω παντως. νομιζω και εσυ με ακολουθεις.
τις καινουριες ταινιες τις ειδες; 7 και 8;
τις καινουριες ταινιες τις ειδες; 7 και 8;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°413
Αχ ναι ισχύει σε ακολουθώ
Όχι δεν τις έχω δει ακόμα! Πρέπει να το δρομοληγήσω και να δω Είναι καλές?
Όχι δεν τις έχω δει ακόμα! Πρέπει να το δρομοληγήσω και να δω Είναι καλές?
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°414
Καλές είναι αλλά προσωπικά βρήκα πιο ώριμο το Rogue One, οπότε το έχω και σε υψηλότερη θέση
- We seed the stars:
Higgs Boson- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 646
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2017
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°415
HAPPY STAR WARS DAY! MAY THE 4TH BE WITH YOU!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°416
may the 4th be with us
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Higgs Boson- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 646
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2017
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°417
Yesterday was May the 4th. Now prepare for the revenge of the 5th.
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°418
Ξενέρωσα την ζωή μου αλλά μετά είδα τα memes στα σχόλια
- Stuff and Thangs:
Teddy Lupin- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°419
Δεν ήμουν ποτέ φαν του Star Wars, οπότε ας κάνει ό,τι θέλει το Χολυγουντ. Το Lotr να μην πειράξουν . . .
- Σπόιλερ:
I never found beauty longing for the impossible
and never found the possible to be beyond my reach.
and never found the possible to be beyond my reach.
- .:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°420
'Σπέρα
Πήγα προβολή 17:50. Ωραία είναι νωρίς γιατί μετά τρως σουβλάκια νωρίς και δεν βαρυστομαχιάζεις.
Δεν είχε κόσμο. Αρκετοί φόρεσαν μπλούζα Star Wars (μιας και έβγαλε νέες το Pull & Bear), ήταν ένας τυπάς με κάπα και φωτόσπαθο και ήταν μια κοπέλα που ήρθε ντυμένη Ρέι και την αγάπησα. Έπρεπε να πάρουμε και εμείς τα φωτόσπαθα με 5 ευρώ που είχε στα τζάμπο που πήγαμε πριν.
Για την ταινία τώρα.
Ε, νταξ'. Δεν είναι ότι είχαμε και τίποτα σούπερ high προσδοκίες. Η αρχή ωραία, αν και το άγνωστης διάρκειας time skil ήταν αισθητό και απορούσες πως, τι και γιατί.
Όταν αποκάλυψαν ποιοι είναι οι γονείς της Ρέι, μεγάλη ξενέρα. Κρατήθηκα μην ρίξω μούντζα στην οθόνη. Κακό. Πολύ κακό.
Ο μόνος που συμπαθούσα ήταν ο Πόε. Στην λίστα μπήκε και ο General Pride ή όπως τον έλεγαν για τον απλό λόγο ότι Richard E. Grant
General Hux. Lol.
Μετά στο τέλος, το πολύ τέλος μου άρεσε. Μάλλον επειδή τελείωσε η ταινία.
Και γύρισα σπιτάκι μου, έπαιξα swtor και τι καλός villain είναι ο Darth Malgus... Δώστε μας Old Republic. Δώστε Revan μπας και καταλάβουμε γιατί τέτοια αγάπη προς το πρόσωπό του.Για Revan δέχομαι μόνο Keeanu.
Πήγα προβολή 17:50. Ωραία είναι νωρίς γιατί μετά τρως σουβλάκια νωρίς και δεν βαρυστομαχιάζεις.
Δεν είχε κόσμο. Αρκετοί φόρεσαν μπλούζα Star Wars (μιας και έβγαλε νέες το Pull & Bear), ήταν ένας τυπάς με κάπα και φωτόσπαθο και ήταν μια κοπέλα που ήρθε ντυμένη Ρέι και την αγάπησα. Έπρεπε να πάρουμε και εμείς τα φωτόσπαθα με 5 ευρώ που είχε στα τζάμπο που πήγαμε πριν.
Για την ταινία τώρα.
Ε, νταξ'. Δεν είναι ότι είχαμε και τίποτα σούπερ high προσδοκίες. Η αρχή ωραία, αν και το άγνωστης διάρκειας time skil ήταν αισθητό και απορούσες πως, τι και γιατί.
Όταν αποκάλυψαν ποιοι είναι οι γονείς της Ρέι, μεγάλη ξενέρα. Κρατήθηκα μην ρίξω μούντζα στην οθόνη. Κακό. Πολύ κακό.
Ο μόνος που συμπαθούσα ήταν ο Πόε. Στην λίστα μπήκε και ο General Pride ή όπως τον έλεγαν για τον απλό λόγο ότι Richard E. Grant
General Hux. Lol.
Μετά στο τέλος, το πολύ τέλος μου άρεσε. Μάλλον επειδή τελείωσε η ταινία.
Και γύρισα σπιτάκι μου, έπαιξα swtor και τι καλός villain είναι ο Darth Malgus... Δώστε μας Old Republic. Δώστε Revan μπας και καταλάβουμε γιατί τέτοια αγάπη προς το πρόσωπό του.
- Σπόιλερ:
Final verdict: Nobody truly dies.
Πείτε μου πως δεν ένιωθα μόνο εγώ πως είχα δει την ίδια ταινία τουλάχιστον 3 φορές. Αναμασημένη τσίχλα η μισή πλοκή.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°421
την ειδα και εγω επιτελους προχθες. λοιπον, δεν μου αρεσε και τοσο. ειναι ισως απο τις χειροτερες απο τις 9 ταινιες.
αυτα θυμαμαι τωρα.
- Σπόιλερ:
- μου αρεσε βεβαια η εξιλεωση του καιλο ρεν/μπεν σολο. γενικα μ αρεσει πολυ ο ανταμ ντράιβερ σαν ηθοποιος και ενω η φατσα του δεν ειναι ομορφη, ε ΘΑ ΤΟ ΠΩ: μ αρεσει και σαν αντρας.
εκει που ο ρεν και η ρευ τραβουσαν το ιπταμενο στο οποιο νομιζαν οτι ο τσουι ειναι μεσα και η ρευ της ξεφυγε και εκανε τους κεραυνους απο τα χερια της Ε ΕΝΤΑΞΕΙ τοτε εγινε προφανες οτι ειναι κατι του παλπατιν. εγω εκεινη την ωρα το ειπα στην Βικυ, "αρα ειναι κορη του παλπατιν". σκεφτηκα οτι μπορει να πηγε με καποια ακυρη κοπελα -ειτε με την θεληση της ειτε χωρις- και μετα αυτη μεγαλωσε την ρευ κρυφα τα πρωτα της χρονια με ισως καποιον που την αγαπουσε να ειναι στην ουσια θετος πατερας. και μετα την παρατησαν εκει γιατι τους εψαχνε ο παλπατιν και τον φοβοντουσαν. τελικα ηταν εγγονη του. και ειχε γιο μεγαλο αυτος που κανενας δεν γνωριζε την υπαρξη του στην αυτοκρατορια. ΓΤΦ τελος παντων. προτιμουσα να ειναι εγγονη του παλπατιν παρα οντως να μην εχει κανεναν γνωστο συγγενη.
μου αρεσε πολυ εκεινη η στιγμη που η ρευ ηταν πεσμενη και ακουσε τις φωνες ολων των jedi που ηρθαν πριν απο εκεινη και καταφερε να σηκωθει.
ηταν Α Θ Λ Ι Ο το πως ειχαν κανει την Λεια με το cgi.
ξενερωσα απιστευτα εκει που η ρευ τρυπαει τον ρεν αλλα μετα τον γιατρευει;! γιατι "ηθελα να παρω το χερι του μπεν" ΣΚΑΣΕΕΕ ναι, σας σιππαρω. ηταν κιουτ αλλα σταθειτε ενα λεπτο πανω σε αυτους τους δυο να πω και οτι εκνευριστηκα οταν ο παλπατιν "αφαιρεσε" τον δεσμο τους. θεωρησα οτι ηταν κατι τοσο βαθυ και ισχυρο που ακομα και αν μπορουσε να το αφαιρεσει δεν θα μπορουσε να το κρατησει ή/και αφαιρεσει ολο. καθ'ολη την διαρκεια αυτης της σκηνης περιμενα να πιαστουν χερι χερι και να σηκωθουν και να τον σκοτωσουν μαζι.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΕΣ σκηνες ηταν εκει που ο ρεν πηρε ενα απο τα δυο φωτοσπαθα απο την ρευ παρολο που βρισκονταν αλλου. ΑΛΛΑ υπηρχε ενα λαθος γιατι ενα απο αυτα ηταν μπλε και το αλλο θα επρεπε να ειναι πρασινο αλλα μετα ειχαν και οι δυο μπλε.
αυτα θυμαμαι τωρα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°422
Ανακοινώθηκαν νέα προτζεκτάκια γιατί αν δεν γεμίσουμε Star Wars content τι κάνουμε με τη ζωή μας
https://www.starwars.com/news/future-lucasfilm-projects-revealed
Too excited για Kenobi και Ahsoka, και το Bad Batch φαίνεται promising αν και πιστεύω ότι θα είναι τέρμα στρατοκ****
Επιτέλους όμως δώστε στον Filoni περισσότερες δουλειές, the guy gets it.
https://www.starwars.com/news/future-lucasfilm-projects-revealed
Too excited για Kenobi και Ahsoka, και το Bad Batch φαίνεται promising αν και πιστεύω ότι θα είναι τέρμα στρατοκ****
Επιτέλους όμως δώστε στον Filoni περισσότερες δουλειές, the guy gets it.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°423
αχ τα ειδα και ενθουασιαστηκα. και ο Hayden Christensen θα εμφανιστει στο κενομπι. ααααχ ανακιν και ομπι γουαν <3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°424
Το λινκ είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από τα 2-3 τρέιλερ που έδειξαν γιατί αυτά δεν μου γέμισαν το μάτι.
- Stuff and Thangs:
Lena*- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2854
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: i solemnly swear that you're a huge fucking nerd.
- Δημοσίευση Ν°425
Πρεπει να κανουν κατι με τον money maker, Kylo Ren/Ben Solo.
- ♡:
- http://lenv-xo.tumblr.com/
"Moonwalkius Maxima!"