- Σπόιλερ:
- αχ ναι. υπηρχε!! και οχι μονο στην πρωτη σκηνη τους. γενικως υπηρχε.
βασικα διαβασα οτι εκοψαν ενα μεγαλο μερος της ιστοριας τους. οταν προσπαθουσαν να μπουν στο σκαφος του σνοουκ. το ψευδισμα του μεχρι που διαβασα ριβιουζ νομιζα οτι το κανει ο χαρακτηρας για να κοροιδεψει φιν και ροουζ και οχι οτι ο χαρακτηρας ηταν οντως ψευδος. πολυ κακο ψευδισμα.
το παιδακι δεν το ανεφερα επειδη ειναι force sensitive. αλλα επειδη εχει μεχρι στιγμης παρομοια ιστορια με τον ανακιν.
εμενα μ αρεσε. ημουν σε φαση "ω ρε φιλε. επιτελους βλεπουμε την Λια να χρηστιμοποιει Φορς." τοσες ταινιες και μονο τον αδερφο της και τον γιο της διαισθανοταν τελος παντων.
τα πλασματακια στο νησι του Λουκ δεν με ενοχλησαν. Καμια σχεση με την φυλη του Τζαρ Τζαρ Μπινγκς που ηθελα να τους δολοφονησω εναν εναν. Το πρασινο γαλα ειδα στο review του Τσαρλι (emergency awesome) οτι ηταν ρεφερενς στην πρωτη ταινια που ο Λουκ επινε πρασινο γαλα με το φαι του στο σπιτι του θειου του. Και ηταν γλυκουλι. Εκεινη την ωρα που το ειδα δεν με πειραξε το χρωμα. Με πειραξε το πως το ηπιε...
Ναι, καποια αστειακια ηταν περιεργα αλλα εχει να κανει με το οτι... Disney. θελουν νομιζω οι ταινιες να γινουν για mass consumption. Παιδια στα σινεμα, περισσοτεροι "φανς" χωρις να ειναι hardcore που μπορει να αγορασουν merch για χριστουγεννα και αλλες φασεις (γενεθλια). Μεχρι στιγμης δεν με εχει ενοχλησει αρκετα.
τι πιστευετε για τους γονεις της Ρευ; ηταν οντως καποιοι ακυροι που την πουλησαν για λεφτα;
+52
Severus John Snape
Άγγελος Γ'
Denrean
Lena*
Beatrice Lightwood
RemousLoupin
Mrs Darcy
Lady Tinϊviel
The Sorting Hat
Milady D' Hiver
Mysterious Wizard
Sorazal the Erised
Evie Frye
geowizard
Emily Lupin
Amycus
Phineas Nigellus Black
Sheldon Cooper
Nearly Headless Nick
Morgan le Fay
Rea
Aurora Sinistra
Mirabelle Salvatore
mjhp4ever
paul potter
Harry Potter Black
Arcturus Regulus Black
Gellert
Mrs Lovett
Ηarry Potter
Nena Cahill-Malfoy
-Moony
Emperor Belisarius
Fred Weasley
DraCo BaM MaLfoY
Artemisia Lufkin
Jace Wayland
Merlin Longstaff
Tom Marvolo Riddle
rozali87
@RtVaVa
Nathaniel
Shichibukai
SOLID SNAKE
Scorpion
horklum
Albus_The_Wise
Supreme Lord
Ms Padfoot
i love harry potter
Roni
Cassandra Black
56 απαντήσεις
Star Wars
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°376
Απ: Star Wars
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°377
- Σπόιλερ:
Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι έκανε ρώσικη προφορά
Αυτό με τη Disney ισχύει και το έχει πετύχει. Στο TFA έβλεπες παιδάκια δημοτικού με φωτοσπαθα και μάσκες στο σινεμά. Τώρα πάλι οι ενήλικες ήταν μετρημένοι σε εμάς. Δεν λέω ότι είναι κακό να γίνουν φαν τα μικρά, απλά να γίνουν φαν σωστά και όχι από το Disney channel. Θυμάμαι πως κάποτε το αντ1 έδειχνε τις ταινίες. Πού είναι αυτές οι ένδοξες μέρες της τηλεόρασης?
Χλωμό το κόβω να είναι τίποτα τυχαίοι και ότι θέλουν να δείξουν ότι οποιοσδήποτε, ένας ασήμαντος, μπορεί να είναι ισχυρά force sensitive. Απλά δεν πάει. Όλο το franchise είναι γύρω από το Skywalker family και τώρα μας πετάνε ένα "Ξέρω ποιοι είναι οι γονείς σου. Είναι ασημαντοι.". Η Ρέι είπε στον Λουκ ότι πήγε στο νησί για να μάθει την αλήθεια για τους γονείς της, είχαμε και τη σκηνή με τους καθρέφτες...Δεν πιστεύω πως θα γίνει ολοκληρωμένη Τζεντάι αν δεν βρει πνευματική γαλήνη και αυτό θα γίνει αν οι γονείς της είναι ονόματα στη πιάτσα.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°378
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°379
- Stuff and Thangs:
Higgs Boson- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 646
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2017
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°380
Λοιπόν, το είδα κι εγώ, το φύλαγα για την τελευταία μέρα του χρόνου για να μου κλείσει καλά το 2017, φορώντας το μπλουζάκι Star Wars και με το φωτόσπαθο στο χέρι.
- Spoilers (duh):
- Ήταν αντικειμενικά καλή ταινία. Μπορώ να πω ότι ίσως η δεύτερη ή η τρίτη καλύτερη από όλο το franchise. Είχε καλή εξέλιξη χαρακτήρων και αρκετά δυνατά σημεία, έθιγε πολλά θέματα (π.χ. άξονας καλού - κακού, εξιλέωση, κακοποίηση των ζώων, παιδική εργασία...) και εμβάθυνε περισσότερο στην έννοια της Δύναμης.
Αγαπώ Kylo. Τον θεωρώ έναν ικανοποιητικό villain. Ο Adam Driver είναι εξαιρετικός ηθοποιός, με πολύ εκφραστικά μάτια και γενικά η γλώσσα του σώματός του αποδίδει πολύ φυσικά τη σύγκρουση και τα συναισθήματα του χαρακτήρα του.
Σπάστηκα με τον Kylo που προσπάθησε να κάνει force choke τον Bill Weasley aka Ginger Hitler 2.0. Το παιδί το λυπήθηκα, μία ο Poe, μία ο Snoke, μία ο Kylo. #LeaveHuxAlone
IS IT A BIRD? IS IT A PLANE? NO, IT'S GENERAL LEIA ORGANA USING THE FORCE.
Ο ΡΟΕ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ IS2G-
#VoteForPoeAsTheNewResistanceLeader
Ο Snoke άξιζε καλύτερο θάνατο. Αλλά να πω την αλήθεια δυσκολευόμουν λίγο να τον πάρω στα σοβαρά με το κιμονό που φόραγε. Όπως και με τη Holdo και τη Rose. Girl Power και τα σχετικά, αλλά το μαλλί ασ'τα να πάνε.
Δεν ήθελα να πεθάνει ο Luke. Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι'αυτό. Thug Life μέχρι το τέλος όμως.
Τα παιδάκια νομίζω τα έδειξε επειδή η Rey σκοπεύει να επανιδρύσει το τάγμα των Jedi με τα βιβλία που έκλεψε από τον Ναό, οπότε αυτά τα παιδιά θα είναι μάλλον η επόμενη γενιά πολεμιστών.
Στο τέλος νομίζω ότι θα εξιλεωθεί και ο Kylο και θα ιδρύσουν μαζί το τάγμα των Grey Jedi κι έτσι κάπως θα έρθει παντελής ισορροπία στη Δύναμη και θα τελειώσει το saga. Thoughts?
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°381
- Σπόιλερ:
Ναι, και έπαιρνες στα σοβαρά τον Darth Sidious που ήταν σαν μια γιαγιά που την έβαλαν να πάει με το ζόρι εκδρομή με το καπί
Εγώ διαφωνώ στον Adam Driver. Περισσότερη υποκριτική έβγαλε ως Matt παρά ως Kylo.
"Γλώσσα του σώματος". I see what you did there ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Δεν νομίζω πως η Rey θα επανιδρύσει το τάγμα. Δεν έχει πειθαρχία (Everyone: Rey no, Rey: Rey yes)
Και στο τελευταίο διαφωνώ. Πρώτων, γιατί δεν θα τελειώσει το saga για τον απλό όγο των $$$. Και δεύτερον, δεν θεωρώ κανένα από τους δύο Grey Jedi. Είναι messed-up force users.
Τα τρέιλερ του SWTOR έχουν καλύτερες μάχες,γραφικά και ιστορία σε 30 λεπτά από ότι η νέα τριλογία.
Εν ολίγοις, από τότε που είδα το TFA, δεν μπορώ να απολαύσω ταινία στο σινεμά. :/
- Stuff and Thangs:
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°382
Evie Frye έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ναι, και έπαιρνες στα σοβαρά τον Darth Sidious που ήταν σαν μια γιαγιά που την έβαλαν να πάει με το ζόρι εκδρομή με το καπί
Εγώ διαφωνώ στον Adam Driver. Περισσότερη υποκριτική έβγαλε ως Matt παρά ως Kylo.
"Γλώσσα του σώματος". I see what you did there ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Δεν νομίζω πως η Rey θα επανιδρύσει το τάγμα. Δεν έχει πειθαρχία (Everyone: Rey no, Rey: Rey yes)
Και στο τελευταίο διαφωνώ. Πρώτων, γιατί δεν θα τελειώσει το saga για τον απλό όγο των $$$. Και δεύτερον, δεν θεωρώ κανένα από τους δύο Grey Jedi. Είναι messed-up force users.
Τα τρέιλερ του SWTOR έχουν καλύτερες μάχες,γραφικά και ιστορία σε 30 λεπτά από ότι η νέα τριλογία.
Εν ολίγοις, από τότε που είδα το TFA, δεν μπορώ να απολαύσω ταινία στο σινεμά. :/
- Θπόιλερθ:
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΧΙΙΙΙΙ! Δεν υπάρχεις, ειλικρινά.
Λέτε ότι όντως οι γονείς της ήταν αλκοολικοί που την πούλησαν σαν σκλάβα για να πιουν; Εμένα μου φαίνεται πιο πιθανό από το να είναι Skywalker. Εντάξει, ολόκληρος γαλαξίας είναι. Ας μην ασχολούμαστε συνέχεια με τα οικογενειακά του Darth Vader.
Όχι, εννοούσα χειρονομίες, εκφράσεις και τέτοια, αλλά ναι, κανείς δεν εντυπωσιάζεται που μπορεί να κάνει 10 push-ups και κάθεται αλειμμένος με λάδι όλη μέρα περιμένοντας πότε θα του έρθει "αναπάντεχη" κλήση στο Skype.
Ναι καλά, με τέτοιο χρυσωρυχείο που είναι το Star Wars σιγά μην τελειώσει ποτέ. Θα γεράσουμε και θα βγαίνουν ακόμα. Έχουμε το Solo τον Μάιο (που προβλέπεται να είναι παταγώδης αποτυχία), την ταινία για τον Kenobi που το καλό που τους θέλω να βάλουν τον Ewan McGregor, υπάρχει και πολύ υλικό από τις πιο παλιές εποχές, ίδρυση Jedi - ίδρυση Sith, Darth Revan, θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°383
Σχόλια με ό,τι θυμάμαι από την πρώτη θέαση.
- Σπόιλερ:
- Ο Ren μου άρεσε. Αρκετά περισσότερο απ' ό,τι στο TFA, πιστεύω κι εγώ ότι το έχει σε εκφράσεις και βλέμματα και ευτυχώς έχει κι ωραία βαθιά φωνή γιατί δεν θα άντεχα δεύτερο Christensen.
Η μάχη στην αίθουσα του θρόνου με τους praetorians μ' άρεσε πάρα πολύ, το 'χαν δουλέψει μπόλικο. Μονομαχία Anakin vs. Obi-Wan δε φτάνει, αλλά είναι κοντά.
Ο θάνατος του Snoke με πήγε πίσω κάποια χρόνια που διάβαζα το τελευταίο Inheritance κι ο κακός ψόφησε μέσα σ' ένα κεφάλαιο ενώ υποτίθεται ότι δεν μπορούσε να τον αγγίξει κανείς. Απλά όχι.
Το floating through space της Leia... δεν μπορώ να αποφασίσω αν μ' άρεσε ή όχι. Σίγουρα το cgi ήταν χάλια. Ίσως θα προτιμούσα να είχε πεθάνει εκεί, δεν ξέρω
Η Holdo μ' άρεσε και δεν το περίμενα! Εννοείται σιπάρω PoexHoldo Κι εννοείται ο Poe έχει γίνει ο αγαπημένος μου χαρακτήρας των sequels.
Κι η Rose κομπλέ, δεν είχα πρόβλημα. Ίσα-ίσα μου φάνηκε καλογραμμένος κι ολοκληρωμένος χαρακτήρας κι έπαιζε και καλά η κοπελίτσα.
Όλη η σκηνή με τον ForceSpirit!Luke μου άρεσε αρκετά, ειδικά το τίναγμα στον ώμο αφού έχουν αδειάσει τα μισά πυρομαχικά τους στον αέρα
Όχι άλλο bullying στον Hux
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα επανιδρυθεί το τάγμα. Πιο πιθανό είναι να καταρριφθούν όλες οι θεωρίες περί dark και light side και όλοι οι Force-users απλώς να υπάρχουν και να εκπαιδεύονται σε μια γκρίζα ζώνη χωρίς όμως να λέγονται Grey Jedi που έτσι κι αλλιώς στην παρούσα φάση δεν είναι πολύ δόκιμο.
- We seed the stars:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°384
- Σπόιλερ:
- Η μάχη ήταν οκ. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο από θέμα τεχνικής και χορογραφίας, γιατί και οι δύο είναι ψιλοnoobάδες στις μάχες αλλά ναι, υπήρχε ένα μεγάλο level up από το "What's this glowstick" στο TFA.
Μου θύμισες μια σκηνή που έτυχα να δω σήμερα από το swtor, όπου ο Valkorion ο Immortal Emperor of the Eternal Empire, κυριευμένος από ένα αιώνιο force entity, όχι μόνο πέθανε, αλλά πέθανε και με τον πιο anticlimax τρόπο.
Το καλό ξύρισμα και το βάψιμο μαλλιού πάει πακέτο με το force projection?
Το dark side πάντα θα υπάρχει όπως και αυτοί που θα γοητευτούν από αυτή τη πλευρά της δύναμης.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°385
Higgs Boson έγραψε:
- Θπόιλερθ:
Λέτε ότι όντως οι γονείς της ήταν αλκοολικοί που την πούλησαν σαν σκλάβα για να πιουν; Εμένα μου φαίνεται πιο πιθανό από το να είναι Skywalker. Εντάξει, ολόκληρος γαλαξίας είναι. Ας μην ασχολούμαστε συνέχεια με τα οικογενειακά του Darth Vader.
- Σπόιλερ:
- Δεν το πολυπιστεύω να πω την αλήθεια, θεωρώ ότι για κάποιο λόγο της είπε ψέματα, αλλά ούτε Skywalker θέλω να είναι. Αλίμονο πια αν όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες ήταν Skywalkers
Darth Bane, Darth Revan/Malak (γενικώς Old Republic), λίγο Thrawn έτσι να γουστάρουμε.Higgs Boson έγραψε:υπάρχει και πολύ υλικό από τις πιο παλιές εποχές, ίδρυση Jedi - ίδρυση Sith, Darth Revan, θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο.
Ρε δεν ξέρω, πιστεύω ότι όλο αυτό το "balance in the Force" κατευθύνεται προς ένα σημείο όπου δεν θα υπάρχει σκοτάδι και φως, όπου η χρήση της Δύναμης θα είναι κάτι πολύ ουδέτερο και ο καθένας θα τη χρησιμοποιεί όπως θεωρεί σωστό. Τύπου Red Robes από Dragonlance ξέρωγω. Idk tho.Evie Frye έγραψε:Το dark side πάντα θα υπάρχει όπως και αυτοί που θα γοητευτούν από αυτή τη πλευρά της δύναμης.
- We seed the stars:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°386
Ουδέν σχόλιον
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°387
δεν ξερω αν μ αρεσει... το rogue one απο τα τρειλερ μου αρεσε πολυ περισσοτερο
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°388
Δεν με ενθουσιάζει και ιδιαίτερα, έπειτα από κάποιο σημείο το παρατραβάνε, αλλά δεν καταλαβαίνω το hate πριν ακόμα βγει η ταινία.
Edit: Όταν λέω hate, για να καταλάβετε τι εννοώ, απλά κοιτάξτε τα σχόλια στο YouTube.
Edit: Όταν λέω hate, για να καταλάβετε τι εννοώ, απλά κοιτάξτε τα σχόλια στο YouTube.
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°389
Επειδή στην πλειοψηφία δεν αρέσει το τρέιλερ και ο ηθοποιός και είναι αρκετοί που έχουνε φάει Χ από τη νέα τριλογία.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°390
Κι εμένα δε μ' ενθουσιάζει το concept, δεν καταλαβαίνω καν προς τι ο πανικός για τον Χαν Σόλο, αλλά δε θα ρίξω hate πριν τη δω, μπορεί να 'ναι και καλή εν τέλει.
Στο μεταξύ, κρατάμε fingers crossed για ανακοίνωση ημερομηνίας για την ταινία Kenobi.
Στο μεταξύ, κρατάμε fingers crossed για ανακοίνωση ημερομηνίας για την ταινία Kenobi.
- We seed the stars:
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°391
Προσωπικά μόλις είδα το τρέιλερ και μου φαίνεται ενδιαφέρον.
Dany is that you?
Επίσης αυτό το πλάσμα απ' τα 'όμορφα πλάσματα', υπέστη μετάλλαξη ορ σαμθινγκ?
Dany is that you?
Επίσης αυτό το πλάσμα απ' τα 'όμορφα πλάσματα', υπέστη μετάλλαξη ορ σαμθινγκ?
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°392
ωραιο αβαταρ^
ποιο πλασμα απο το ομορφα πλασματα; λες τον κεντρικο χαρακτηρα απο την ταινια; ή κατι αλλο που μου διαφευγει; γιατι δεν προσεξα κανεναν γνωστο περα απο την εμιλια κλαρκ
ποιο πλασμα απο το ομορφα πλασματα; λες τον κεντρικο χαρακτηρα απο την ταινια; ή κατι αλλο που μου διαφευγει; γιατι δεν προσεξα κανεναν γνωστο περα απο την εμιλια κλαρκ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°393
^O Alden Ehrenreich έπαιζε στα 'όμορφα πλάσματα' τον Ίθαν, κι εδώ τον Han Solo.
Σε ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“You're not alone.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°394
α αυτος ειναι; οντως αγνωριστος. στα ομορφα πλασματα μου αρεσε περισσοτερο.
συμφωνω με την Γιαννα και δεν θελω να προτρεξω και να πω κακα λογια για μια ταινια που ακομα δεν εχω δει αλλα μου βγαζει το ιδιο vibe με αλλες ταινιες που βγηκαν περσι και εν μερει λογω χρονου και λογω χρηματων επελεξα να μην παω να τις δω εφοσον απο το τρειλερ μου εδωσαν την εντυπωση οτι θα ειναι λιγο μιεχ και εντελει οταν της ειδα φετος, επιβεβαιωθηκα.
συμφωνω με την Γιαννα και δεν θελω να προτρεξω και να πω κακα λογια για μια ταινια που ακομα δεν εχω δει αλλα μου βγαζει το ιδιο vibe με αλλες ταινιες που βγηκαν περσι και εν μερει λογω χρονου και λογω χρηματων επελεξα να μην παω να τις δω εφοσον απο το τρειλερ μου εδωσαν την εντυπωση οτι θα ειναι λιγο μιεχ και εντελει οταν της ειδα φετος, επιβεβαιωθηκα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
marilenalove123- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2018
Magical Identity
Today's thought: i am not a girl i am a storm with skin
- Δημοσίευση Ν°395
η γνωμη μου ειναι οτι το 3 ειναι το καλυτερο αν και μου αρεσαν και τα αλλα το 3 τα σπαει
- Alohomora :
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°396
Cassandra Black έγραψε:
Καταρχήν, fingers crossed να έχουμε Γιούαν στον ρόλο του Κενόμπι
- Stuff and Thangs:
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°397
Fingers crossed η νέα τριλογία που ψιθυρίζεται να είναι για την Old Republic, θέλω να δω Darth Revan και Mandalorian Wars, άντε γεια.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°398
Άφησε μούσι και μαλλί Κενόμπι. Έχω ελπίδεςEvie Frye έγραψε:Καταρχήν, fingers crossed να έχουμε Γιούαν στον ρόλο του Κενόμπι
ΝαιιιιιHiggs Boson έγραψε:Fingers crossed η νέα τριλογία που ψιθυρίζεται να είναι για την Old Republic, θέλω να δω Darth Revan και Mandalorian Wars, άντε γεια.
Ας γίνει το KOTOR canon επιτέλους!
- We seed the stars:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°399
Μετά από χρόνια είδα και εγώ Star Wars. Είδα τα επισόδεια 1,2,3,4,5,6 Μου άρεσαν αρκετά. Δεν περίμενα πως θα εξελλιζόταν η ιστορία του Άακεν. Είχα πάθει λίγο σοκ στο 3ο.
Αγαπημένος μου ο Κενόμπι.
Αγαπημένος μου ο Κενόμπι.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°400
Νομιζω εννοεις Ανακιν και οχι Αακεν
Τα ειδες με αυτη τη σειρα λοιπον ε; και οχι οριτζιναλ τριλογια (4, 5, 6) και επειτα την πρικουελ (1, 2, 3)
Τα ειδες με αυτη τη σειρα λοιπον ε; και οχι οριτζιναλ τριλογια (4, 5, 6) και επειτα την πρικουελ (1, 2, 3)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................