Επιτέλους! Ένα σοβαρό τόπικ εδώ μέσα!
Λοιπόν η Τζίνα είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από κει μέσα γιατί είναι ο μοναδικός άνθρωπος με αντίληψη των πραγμάτων, που καταλαβαίνει πόσο φτωχιές, μηδαμινές, δεύτερες και καθόλου πρωτοκλασάτες είναι οι παίκτριες. Μας το απέδειξε αυτό όχι μόνο με την ριγέ ολόσωμη καταπληκτική φόρμα που γίνεται και πιτζάμα αλλά γίνεται και ταπετσαρία (Εκάτη), αλλά και με το πώς-μπορέσατε-να-το-ξεχάσετε φραμπαλαδένιο ροζ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, που ποιος ξέρει πόσα έσκασε για να το πάρει ενώ ούτε τα κινέζικα δεν καταδέχονται να το πουλήσουν
Η Έρη παίζει να νόμιζε ότι έκανε τη μαγκιά του αιώνα που απλά αγνόησε το θέμα και ψώνισε ότι της έλειπε από τη ντουλάπα χωρίς να υπολογίσει ούτε το κράξιμο της Καγιά ούτε το δημόσιο εξευτελισμό αφού χτες που τσέκαρα το επεισόδιο της είχε πάνω από 200.000 views, δηλαδή όλος ο κόσμος ξέρει τις γυφτιές της
Μου άρεσε πολύ εκτός από τη γιαγιά της πρώτης εβδομάδας που κέρδισε και μια άλλη μεγαλούτσικη που δε θυμάμαι πως τη λένε (κέρδισε και αυτή) η οποία ήταν πολύ γλυκιά, δε της καιγόταν καρφί τι έλεγαν οι άλλες για την ηλικία της και είπε ότι πήγε εκεί για να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και με συγκίνησε πολύ
Οι σχολιασμοί είναι όλα τα λεφτά, όλη η υπόθεση είναι ότι όλοι ξέρουμε πόσο κακόγουστες είναι και θάβουν με το χειρότερο τρόπο το γούστο των υπολοίπων (εκτός από ορισμένες που συμπαθιούνται οπότε και στολή μπάτμαν να βγάλει η άλλη από τη ντουλάπα της, θα πουν αχ αγάπη μου πόσο πάει στο ιδιαίτερο στυλ σου), η συντηρίκλα τους είναι επίσης απίθανη, και όπως και στην πραγματική ζωή, όσο κατεβαίνει η ηλικία και μεγαλύτερη
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην τύπισσα που φόραγε μόνο ροζ πετσετέ πράγματα (η Άμπριτζ θα τη συμπαθούσε ιδιαίτερα) και δαχτυλίδια με αγγελάκια πάνω, αλλά είχε και κάποια φορέματα για "πονηρά" ραντεβού (
). Επίσης, σε αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας που έμενε με το αγόρι της και είχαν στους καναπέδες μαξιλάρια με φωτογραφίες που φιλιούνται σε παραλία και παζλ με φωτό τους στον τοίχο
Τέλος, δείτε το σημερινό επεισόδιο όπου στην αρχή η εικοσιδυάχρονη παντρεμένη με δύο παιδιά γνωρίζει την εικοσάχρονη φοιτήτρια και λέει: "Μία απλή αδιάφορη κοπέλα. Είναι φοιτήρια, μια κοπελίτσα απλά."
Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε καλά αυτή τη βδομάδα. Δε ξέρω τι.