από Milady D' Hiver Παρ Ιουν 23, 2017 3:12 pm
Θελω να κανω ενα τοπ 5/10 με υποψηφιες ή εβδομαδες αλλα φοβαμαι οτι αμα ξεκινησω θα πιασω να τα δω ολα.
Σαν να ειδα παραπανω οτι δεν σας αρεσε η Κατια; Αν ειναι η ξανθια ρωσιδα απο μυτιλυνη, εχω να σας πω οτι σας βρισκω λαθος. Μπορει να μην ηταν 100% στο θεμα αλλα το στυλ της ηταν υπεροχο και οι αποψεις της παντα σωστες. Πολυ μου αρεσαν ολες της οι εμφανισεις κατα την διαρκεια της εβδομαδας και η ντουλαπα της πολυ σωστη.
Αυτη που πηγε για να παρει πραγματα που ελειπαν απο την ντουλαπα της... ηταν καλο επεισοδιο
ειδικα στο τελος της βδομαδας που εβαλε τα κλαμματα
Εννοειται πως θυμαμαι την μαυρη που στην βδομαδα της πηγε πρωτη και δεν ντυθηκε καλα και μετα στην υπολοιπη βδομαδα εβγαλε νυχια και πικρα.
Την γρια "σοπι σταρ" που δεν κουβαλαει τσαντα γιατι πληρωνει ο αντρας της. Και επιτεθηκε σε μια γλυκουλα που ειχε βαλει ενα ψιλομιλιτερ σακακι. (Οχι "στρατιωτικο" αλλα σαν αυτα των αξιωματικων)
Θυμαμαι επισης την Σουμελα και μια αλλη ψιλοαμερικανιδα αδυνατη. Θυμαμαι μια μιση Συρια, μιση Πολωνη; Σκοροχρωμη με καμπυλες και ξανθια βαμμενα κρεπαρισμενα μαλλια.
Θυμαμαι μια φοροτεχνικο που μου εβγαλε το λαδι γιατι αργησε πολυ στον χρονο της. Και μετα πηγε η κορη της και εβαζε σε ολες 2-3?
Αγαπημενες μου νικητριες η κυριουλα του Χριστουγεννιατικου με τα κοκκινα και τον φιογκο που εμενα ο φιογκος μου αρεσε. Και μια νεαρουλα. Οχι η πρωτη με το φρυδι και τα τσοκερ. Μια αλλη. Θα ψαξω να βρω φρυδι γιατι την συμπαθουσα σε ολα τα επεισοδια της εβδομαδας εκεινης.
ΕΝΤΙΤ. παραλιγο να ξεχασω την μαυρη χηρα. μια που ελεγε συνεχεια για κηδειες και στο εντιτινγκ της εβαζαν πενθιμη καμπανα καθε φορα που το ελεγε.