από Mirabelle Salvatore Κυρ Δεκ 20, 2020 4:03 pm
Μη βαράτε κορίτσια, μακάρι να το έπιανα (cw) αλλά δεν υπάρχει χρόνος! Θα κάνω μια προσπάθεια τα Χριστούγεννα στην άδεια ίσως αλλά και πάλι δεν υπόσχομαι. Πάλι καλά που βρέθηκε χρόνος για τις βασικές σειρές , δεν λες?
Αυτό που πόσταρε η Lena* κατά πόσο έγκυρο είναι για τους knights of Ren , δλδ ήμαρτον!
καλά η ασχετίλα με την sequel τριλογία κάνει μπαμ, απ το θάνατο του παιδιού, ενώ θα μπορούσαν να το αφήσουν ζωντανό και να κάνουν μεγάλα πράγματα στη συνέχεια όσον αφορά projects με σειρές κτλ
Αλλά και πάλι μπορούσαν να χτίσουν κι άλλα πράγματα πάνω σε αυτό, επίσης να εξηγήσουν την εμφάνιση palpatine που την πέρασαν επίσης στο ντούκου, μου πάσαρεις έναν κλώνο εκεί μετά και καλά για να εξηγήσεις τα ανεξήγητα!! ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ!! Kι μου παρουσιάζεις ένα ήρωα, (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΌΛΟ ΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ ΣΤΟΡΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ POTENTIALS = ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ - ελπίζω να μην το σκότωσα και μου τον καθαρίζεις αργότερα?!) να φάτε γαλαξιακές σκατούλες!!
Σε άλλα νέα, το Mandalorian έχει εξελιχθεί σε σειρά φαινόμενο! Din Djarin δώσε πόνο σύντροφε!
Να σαι καλά που κρατάς το fandom ζωντανό, Αχ...
Αδελφή ωραία εμφάνιση, εγώ τη δική μου δεν την αλλάζω, λέω να μείνω έτσι για καμιά 5ετία ακόμα, δεν ξέρεις τι γίνεται... Αν κι έχουν γίνει βαριές δηλώσεις... Αχ και βαχ...