+52
Severus John Snape
Άγγελος Γ'
Denrean
Lena*
Beatrice Lightwood
RemousLoupin
Mrs Darcy
Lady Tinϊviel
The Sorting Hat
Milady D' Hiver
Mysterious Wizard
Sorazal the Erised
Evie Frye
geowizard
Emily Lupin
Amycus
Phineas Nigellus Black
Sheldon Cooper
Nearly Headless Nick
Morgan le Fay
Rea
Aurora Sinistra
Mirabelle Salvatore
mjhp4ever
paul potter
Harry Potter Black
Arcturus Regulus Black
Gellert
Mrs Lovett
Ηarry Potter
Nena Cahill-Malfoy
-Moony
Emperor Belisarius
Fred Weasley
DraCo BaM MaLfoY
Artemisia Lufkin
Jace Wayland
Merlin Longstaff
Tom Marvolo Riddle
rozali87
@RtVaVa
Nathaniel
Shichibukai
SOLID SNAKE
Scorpion
horklum
Albus_The_Wise
Supreme Lord
Ms Padfoot
i love harry potter
Roni
Cassandra Black
56 απαντήσεις
Star Wars
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°226
Απ: Star Wars
Εκ μέρους όλων των Ελλήνων geek.
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°227
θα πω μονο οτι στην αιθουσα ειχε παιδακια και μου εσπασαν τα νευρα. ειδικα οταν γελουσαν σε σκηνη που δεν ειναι για γελια
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°228
- We seed the stars:
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°229
^Anakin's perv
- The Force Awakens Review:
Έχουμε και λέμε....
Αρχικά,εκτός από τους geek,στο σινεμά ήταν και κάτι πιτσιρίκια με lightsaber και μάσκες από τα JumboΤα ζήλεψαΚαι είχα πάει με την καινούργια Star Wars μπλούζα μου και το μίνι-lightsaber από τα κορν-φλέικς
Αρχίζω να θάβω και να αποκαλύπτω όλα τα plot holes?
Να κάψω και εγώ το σενάριο?
Ναι?
Ελλιπές soundtrack .Ούτε λίγο Imperial March,ούτε λίγο Duels of Fates...
Captain Phantom aka η γυναίκα τενεκές που είμαι 90% σίγουρη ότι ήταν lgbt
Starkiller:Κατά πολύ μεγαλύτερο του Death Star.Still destroyed pretty easy.Εγώ νόμιζα ότι θα κατέστρεφαν εκείνο το πράγμα.Αλλά όχι...Καταστράφηκε όλος ο πλανήτης .Στο λόγο εκείνου μπροστά στους Stormtroopers(σόρρυ αλλά δεν θυμάμαι σήμερα ονόματα) ήταν πολύ επηρεασμένος από Χίτλερ και 3ο Ράιχ.Και η καταστροφή των πλανητών ήταν η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι
Kylo Ren :Τι ζόρι τραβάει?Φοβόταν αν δεν έμοιαζε στον Darth Vader και καλά έκανε αφού δεν μπορεί να σηκώσει το σπαθί του ο νουμπάς.Τι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Vader?Να φέρει ισορροπία στην Δύναμη?Ήταν αγέννητος πριν πριν εξαφανιστούν οι Σιθ.Πραγματικό όνομα?Μπεν .Στην ταινία που επηρέασε ένα τεράστιο Universe,μια ιδέα,μια θρησκεία ονομάζουν τον γιο της Λέια και του Χαν Μπεν .Και περίμενα περισσότερο ψυχολογικό βασανιστήριο πριν σκοτώσει τον πατέρα του(που επί την ευκαιρία,ενώ κράταγαν το σπαθί οριζόντια,κατά κάποιον τρόπο το λέιζερ γύρισε στον Χαν,του οποίου ο θάνατος ήταν φέιλ,τον οποιό θάνατο ένοιωσε η Λέια και ας δεν είναι Force sensitive ).Θα μας πουν στην επόμενη ταινία ότι πρόλαβαν και τον μάζεψαν από τα άγνωστα πριν κάνει καμπούμ το Starkiller .Και ο Σνούπ/Σούκ/Σούπ/Σνόου/Σνούπ Ντογκ από που ξεφύτρωσε?
Rey:Τι σόι flashback είχε?Πώς βρέθηκε στον αμμώδη πλανήτη που παραδόξως μοιάζει με τον Τατουίν,με όλους τους ρακοσυλλέκτες που μαζεύουν απομεινάρια spacecraft για να εξασφαλίσουν το φαγητό τους .Ήταν συμπαθητικός χαρακτήρας πριν overreact.Και πως έμαθε να πετάει διαστημόπλοια ενώ το μόνο που οδηγούσε ήταν ένα USB Driver ( ).Πόσο τυχαίο ήταν που τους μάζεψε ο Χαν και ο Τσιούι.Και η ίδια πίστευε πως οι Jedi ήταν μύθοι,πώς άρχισε να κάνει mind trick χωρίς εκπαίδευση?Ούτε ο Άνακιν,που έιχε περισσότερα βινυλοχλωρίδια και από τον Yoda,δεν έκανε τέτοια.
Fin:Αν οι stormtrooper είναι άνθρωποι με κρίση,συναίσθημα και λογική,γιατί ο Fin ήταν ο μόνος που έφυγε?Ο ρόλος του ήταν μόνο για ηθική υποστήριξη και ένα μέσο για να νικήσει η Αντίσταση
Ο πλανήτης εκείνος που δεν ήταν η αντίσταση αλλά οι άλλοι οι παράξενοι τύποι που φτιάχνονταν:Γιατί αυτή με τα μάτια είχε τον ρόλο της Whoopi Goldberg?Τελικά,το lightsaber του Άνακιν που το βρήκε?
Ending:Χμμμ,αφού φέραμε το παλιό cast πίσω,πρέπει να φέρουμε και τον Luke κάπως πίσω.Χμμμ,ας ξυπνήσει-εντελώς random-ο R2D2 από τον ρομποτικό διαλογισμό του να μας πει την τοποθεσία του αφέντη του.Και πάει η Rey στα Χανιά.Ανεβαίνει πολλές σκάλες.Βρίσκει τον Luke.Βγάζει την κουκούλα του.Τον κοιτάει.Την κοιτάει.Την ξανακοιτάει.Του αναποδίδει το κοίταγμα σε φάση "Στάσου,'μύγδαλα" .Το epic κορύφωμα του soundtrack(The Force) γίνεται σε λάθος και πολύ λάθος στιγμή.
Λοιπά:Το χέρι του C3PO τι έγινε?Ο BB-8 και ο Σόλο ήταν το comic relief.Πώς επιβίωσε οEdgar AllanPoe?Γιατί όλοι,πλιν ελαχίστων,ξέρουν να μεταφράζουν ρομποτικά/εξωγηινιτικά?Ούτε Time Lord να ήταν(Doctor Who reference ).Θέλαμε περισσότερο lightsaber duels και X-Wing battle της προκοπής.Ο Qui-Gon Jin και ο Douku καλύτερα πολέμαγαν στα prequels.Σε κάποια φάση ήμουν "Λάθος ταινία έβαλάν","Μήπως είναι Παπακαλιάτης?".Μας έφαγε η διαφήμιση και το franchise....It's a trap!
Γενικά,ήταν ωραία ταινία,μου άρεσε σε γενικές γραμμές και της δίνω 9/10 γιατί είναι Star Wars ρε μαμώτο .Απλώς δεν αξιοποίησαν την πλοκή και το Universe όπως έπρεπε.Ο Jar Jar έλειπε
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ο Kylo Ren είναι γιός του Σνέιπ .
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°230
Ακολουθούν σπόιλερς σε bulletpoints.
- Η Δύναμη έκλεισε το ξυπνητήρι κι αποκοιμήθηκε:
- -Αγαπώ Ρέι είτε είναι Σκαϊγουόκερ είτε Κενόμπι Ίσως είμαι team Kenobi λίγο παραπάνω. Αλλά και κόρη του Λουκ να 'ναι δε θα με χαλάσει γιατί θα υπάρξει έτσι πιθανότητα να δούμε και Mara Jade
-Ο Kylo Ren εκεί που σταμάτησε μέχρι και λέιζερ στον αέρα Βέβαια έβγαλε τη μάσκα κι ήταν λίγο baby-face αλλά ντάξει, παλεύεται. Πάντως είναι τόσο emo
-Εντωμεταξύ την ήξερε από κάπου τη Ρέι? Είναι αδέρφια? Ξαδέρφια? Κάτι άλλο?
-Φιν και Πο σας αγαπώ! Και δεν τους το 'χα ότι θα τους συμπαθούσα τόσο. Θέλω OT3 Finn/Rey/Poe.
-Χαν Γιατί
-"Έλα μωρέ, θα χρησιμοποιήσουμε τη Δύναμη!"
"Δεν χρησιμοποιείται έτσι η Δύναμη!"
-"Σταμάτα πια να μου πιάνεις το χέρι!"
-Αυτό με το φωτόσπαθο και τα οράματα και τις φωνές πώς σκατά έγινε? Ας μας εξηγήσει κάποιος.
-Infodump της ημέρας: το "these are your first steps" ήταν από Ewan
-BB8
-*Σχόλιο για την αποπάνω* Η Λέια είναι Force-sensitive, αφού ένιωσε και τον Λουκ στο 5 καθώς έφευγαν από Bespin. Απλώς για κάποιο λόγο στο canon δεν εκπαιδεύτηκε ποτέ, στις νουβέλες γίνεται κανονικά Jedi.- Σπόιλερ:
-Μου άρεσε το ότι το φωτόσπαθο του Άνακιν ήταν το κλασικό λέιζερ ενώ του Ρεν ήταν σαν να πετούσε φλόγες
-Ο R2 όντως πώς ξύπνησε και γιατί? Η εμφάνιση του Λουκ στο τέλος πάντως ήταν όλα τα λεφτά
-To Starkiller Base είχε πολύ ωραίο σχεδιασμό Και ο παραλληλισμός με Τρίτο Ράιχ μ' άρεσε
- We seed the stars:
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°231
Σίγουρα θα το ξαναδώ άλλη μια φορά στο σινεμά και άλλες πέντε-έξι όταν βγει σε bluray.
Mέχρι τότε, ας πω όσα μου 'ρθουν.
Mέχρι τότε, ας πω όσα μου 'ρθουν.
- THE SPOILERS AWAKEN:
Αρχικά θέλω να πω κάποια πραγματάκια που ίσως δεν αφορούν και πολλούς, αλλά εγώ θέλω να τα πω.
Για εμένα ήταν εμφανές το χεράκι που έβαλε η Disney στην ταινία. Είχε ένα πιο kids friendly ύφος σε σχέση με την πρώτη τριλογία. Όχι απαραίτητα αρνητικό, αλλά κάτι που με ξένισε αρχικά. Κάτι σίγουρα θετικό, που μάλλον οφείλεται στην Disney, ήταν το χιούμορ της ταινίας, που ήταν από τα highlights της.
Και τώρα μια όχι και τόσο δημοφιλής άποψη.
Για εμένα το χειρότερο κομμάτι της ταινίας ήταν ο Χάρισον Φορντ. Για να μην παρεξηγηθώ, ήταν εκπληκτικός ως Χαν Σόλο, καλύτερος από ποτέ ίσως. Και η στιγμή που μπήκε στο Millennium Falcon ήταν απλά όλα τα λεφτά.
Το πρόβλημα μου είναι ο Χάρισον Φορντ. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στις promotional συνεντεύξεις του, ήταν ξεκάθαρο πως δεν ψηνόταν και πολύ να παίξει στην ταινία και ότι το έκανε μόνο και μόνο για τα τσουβάλια λεφτά που πήρε. Εξού και ο θάνατος του Χαν Σόλο. Δε λέω, ήταν μια εξαιρετική σκηνή, αλλά το 'νιωσα κάπως βεβιασμένο κι ίσως θα 'ταν καλύτερο να συμβεί σε κάποια επόμενη ταινία.
Και από κει πάω στον Κάιλο Ρεν. Η είσοδός του ήταν ό,τι καλύτερο, επιβλητική, τρομαχτική, επική. Η στολή, η φωνή του, όλα καταπληκτικά. Ένας άψογος κακός.
Αυτό όμως που με χάλασε ήταν η αποκάλυψη της ταυτότητάς του από τόσο νωρίς. Και δεν μιλάω μόνο για το πρόσωπό του, που όντως μοιάζει με γιο του Σνέιπ, αλλά και για το γεγονός ότι είναι παιδί του Χαν και της Λέια. Ο Βέιντερ ήταν ένας τόσο πετυχημένος κακός, επειδή το κοινό δεν είχε απολύτως καμία ιδέα ποιος ήταν και πώς έμοιαζε αυτός ο τύπος. Δεν χρειαζόταν να το μάθουμε αυτό από τώρα. Έπρεπε όμως να γίνει, για να γίνει ακόμα πιο δραματικός ο θάνατος του Χαν Σόλο. -.-
Από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπόρεσα να τον πάρω και πολύ στα σοβαρά. Τον έβλεπα απλά σαν ένα παιδάκι που ήθελε να πάει κόντρα στη μαμά και στον μπαμπά επειδή ο παππούς του ήταν κακός.
Δεν έβλεπα το αρχικό του κύρος, ούτε καταλάβαινα τις προθέσεις του.
Στα θετικά τώρα, λάτρεψα Ρέι και Φιν. Είχαν πολύ καλή χημεία και ήταν κάτι φρέσκο και άκρως διασκεδαστικό. Αυτά.
Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται απ' τα παραπάνω να το πιστέψετε, η ταινία μου άρεσε. Απλά όταν υπάρχει τόσο μεγάλο hype, ίσως εστιάζουμε περισσότερο στα αρνητικά παρά στα θετικά. Ίσως περίμενα περισσότερο βάθος και λιγότερες τρύπες στην πλοκή.
Η ταινία όμως ήταν ένα πολύ καλό summer blockbuster στα μέσα Δεκεμβρίου και πιστεύω ότι τα Star Wars μπαίνουν πάλι σε σωστή τροχιά.
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°232
RemousLoupin έγραψε:
- Σπόιλερ:
Και από κει πάω στον Κάιλο Ρεν. Η είσοδός του ήταν ό,τι καλύτερο, επιβλητική, τρομαχτική, επική. Η στολή, η φωνή του, όλα καταπληκτικά. Ένας άψογος κακός.
Αυτό όμως που με χάλασε ήταν η αποκάλυψη της ταυτότητάς του από τόσο νωρίς. Και δεν μιλάω μόνο για το πρόσωπό του, που όντως μοιάζει με γιο του Σνέιπ, αλλά και για το γεγονός ότι είναι παιδί του Χαν και της Λέια. Ο Βέιντερ ήταν ένας τόσο πετυχημένος κακός, επειδή το κοινό δεν είχε απολύτως καμία ιδέα ποιος ήταν και πώς έμοιαζε αυτός ο τύπος. Δεν χρειαζόταν να το μάθουμε αυτό από τώρα. Έπρεπε όμως να γίνει, για να γίνει ακόμα πιο δραματικός ο θάνατος του Χαν Σόλο. -.-
Από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπόρεσα να τον πάρω και πολύ στα σοβαρά. Τον έβλεπα απλά σαν ένα παιδάκι που ήθελε να πάει κόντρα στη μαμά και στον μπαμπά επειδή ο παππούς του ήταν κακός.
- Σπόιλερ:
- Φαντάζομαι θα μάθουμε στη συνέχεια περισσότερα περί προθέσεων, αν και όντως τον είχαν κάνει πολύ emo χωρίς λόγο. Άσε πια τα temper tantrums κάθε λίγο και λιγάκι. Σιγά καλέ μου, θα σκίσεις κανά καλσόν ξέρωγω.
Υπάρχει βέβαια θεωρία πως όλο αυτό είναι act και πως ο πραγματικός του σκοπός είναι να σκοτώσει τον Snoke και να φέρει την ισορροπία στη Δύναμη ("I will finish what you started"). Η ίδια θεωρία θέλει τη Rey σύμμαχο και αντιπρόσωπο της Φωτεινής Πλευράς όπως ο Kylo/Ben είναι της Σκοτεινής. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά θα μου άρεσε.
Εντωμεταξύ πρόσεξε κι άλλος ότι τον ονόμασαν από τον Obi-Wan αλλά και πάλι ήταν μια απογοήτευση? Ούτε μετά θάνατον δεν ησυχάζει αυτός ο άνθρωπος
edit
- Θεωρία για Snoke:
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°233
Evie Frye έγραψε:
Αρχικά,εκτός από τους geek,στο σινεμά ήταν και κάτι πιτσιρίκια με lightsaber και μάσκες από τα JumboΤα ζήλεψαΚαι είχα πάει με την καινούργια Star Wars μπλούζα μου και το μίνι-lightsaber από τα κορν-φλέικς
Captain Phantom aka η γυναίκα τενεκές που είμαι 90% σίγουρη ότι ήταν lgbt
Kylo Ren :Τι ζόρι τραβάει?Φοβόταν αν δεν έμοιαζε στον Darth Vader και καλά έκανε αφού δεν μπορεί να σηκώσει το σπαθί του ο νουμπάς.Τι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Vader?Να φέρει ισορροπία στην Δύναμη?Ήταν αγέννητος πριν πριν εξαφανιστούν οι Σιθ.Πραγματικό όνομα?Μπεν .Στην ταινία που επηρέασε ένα τεράστιο Universe,μια ιδέα,μια θρησκεία ονομάζουν τον γιο της Λέια και του Χαν Μπεν .Και περίμενα περισσότερο ψυχολογικό βασανιστήριο πριν σκοτώσει τον πατέρα του(που επί την ευκαιρία,ενώ κράταγαν το σπαθί οριζόντια,κατά κάποιον τρόπο το λέιζερ γύρισε στον Χαν,του οποίου ο θάνατος ήταν φέιλ,τον οποιό θάνατο ένοιωσε η Λέια και ας δεν είναι Force sensitive ).Θα μας πουν στην επόμενη ταινία ότι πρόλαβαν και τον μάζεψαν από τα άγνωστα πριν κάνει καμπούμ το Starkiller .Και ο Σνούπ/Σούκ/Σούπ/Σνόου/Σνούπ Ντογκ από που ξεφύτρωσε?
Rey:Τι σόι flashback είχε?Πώς βρέθηκε στον αμμώδη πλανήτη που παραδόξως μοιάζει με τον Τατουίν,με όλους τους ρακοσυλλέκτες που μαζεύουν απομεινάρια spacecraft για να εξασφαλίσουν το φαγητό τους .Ήταν συμπαθητικός χαρακτήρας πριν overreact.Και πως έμαθε να πετάει διαστημόπλοια ενώ το μόνο που οδηγούσε ήταν ένα USB Driver ( ).Πόσο τυχαίο ήταν που τους μάζεψε ο Χαν και ο Τσιούι.Και η ίδια πίστευε πως οι Jedi ήταν μύθοι,πώς άρχισε να κάνει mind trick χωρίς εκπαίδευση?Ούτε ο Άνακιν,που έιχε περισσότερα βινυλοχλωρίδια και από τον Yoda,δεν έκανε τέτοια.
Fin:Αν οι stormtrooper είναι άνθρωποι με κρίση,συναίσθημα και λογική,γιατί ο Fin ήταν ο μόνος που έφυγε?Ο ρόλος του ήταν μόνο για ηθική υποστήριξη και ένα μέσο για να νικήσει η Αντίσταση
Ending:Χμμμ,αφού φέραμε το παλιό cast πίσω,πρέπει να φέρουμε και τον Luke κάπως πίσω.Χμμμ,ας ξυπνήσει-εντελώς random-ο R2D2 από τον ρομποτικό διαλογισμό του να μας πει την τοποθεσία του αφέντη του.Και πάει η Rey στα Χανιά.Ανεβαίνει πολλές σκάλες.Βρίσκει τον Luke.Βγάζει την κουκούλα του.Τον κοιτάει.Την κοιτάει.Την ξανακοιτάει.Του αναποδίδει το κοίταγμα σε φάση "Στάσου,'μύγδαλα" .Το epic κορύφωμα του soundtrack(The Force) γίνεται σε λάθος και πολύ λάθος στιγμή.
Λοιπά:Το χέρι του C3PO τι έγινε?Ο BB-8 και ο Σόλο ήταν το comic relief.Πώς επιβίωσε οEdgar AllanPoe?Γιατί όλοι,πλιν ελαχίστων,ξέρουν να μεταφράζουν ρομποτικά/εξωγηινιτικά?Ούτε Time Lord να ήταν
Γενικά,ήταν ωραία ταινία,μου άρεσε σε γενικές γραμμές και της δίνω 9/10 γιατί είναι Star Wars ρε μαμώτο .Απλώς δεν αξιοποίησαν την πλοκή και το Universe όπως έπρεπε.Ο Jar Jar έλειπε
.
.
Ο Kylo Ren είναι γιός του Σνέιπ
Cassandra Black έγραψε:
- Η Δύναμη έκλεισε το ξυπνητήρι κι αποκοιμήθηκε:
-Αγαπώ Ρέι είτε είναι Σκαϊγουόκερ είτε Κενόμπι Ίσως είμαι team Kenobi λίγο παραπάνω. Αλλά και κόρη του Λουκ να 'ναι δε θα με χαλάσει γιατί θα υπάρξει έτσι πιθανότητα να δούμε και Mara Jade
-Ο Kylo Ren εκεί που σταμάτησε μέχρι και λέιζερ στον αέρα Βέβαια έβγαλε τη μάσκα κι ήταν λίγο baby-face αλλά ντάξει, παλεύεται. Πάντως είναι τόσο emo
-Εντωμεταξύ την ήξερε από κάπου τη Ρέι? Είναι αδέρφια? Ξαδέρφια? Κάτι άλλο?
-Φιν και Πο σας αγαπώ! Και δεν τους το 'χα ότι θα τους συμπαθούσα τόσο. Θέλω OT3 Finn/Rey/Poe.
-Χαν Γιατί
-"Σταμάτα πια να μου πιάνεις το χέρι!"
-Αυτό με το φωτόσπαθο και τα οράματα και τις φωνές πώς σκατά έγινε? Ας μας εξηγήσει κάποιος.
-Infodump της ημέρας: το "these are your first steps" ήταν από Ewan
-BB8
-*Σχόλιο για την αποπάνω* Η Λέια είναι Force-sensitive, αφού ένιωσε και τον Λουκ στο 5 καθώς έφευγαν από Bespin. Απλώς για κάποιο λόγο στο canon δεν εκπαιδεύτηκε ποτέ, στις νουβέλες γίνεται κανονικά Jedi.
-Μου άρεσε το ότι το φωτόσπαθο του Άνακιν ήταν το κλασικό λέιζερ ενώ του Ρεν ήταν σαν να πετούσε φλόγες
-Ο R2 όντως πώς ξύπνησε και γιατί? Η εμφάνιση του Λουκ στο τέλος πάντως ήταν όλα τα λεφτά
RemousLoupin έγραψε:
- THE SPOILERS AWAKEN:
Για εμένα το χειρότερο κομμάτι της ταινίας ήταν ο Χάρισον Φορντ. Το πρόβλημα μου είναι ο Χάρισον Φορντ. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στις promotional συνεντεύξεις του, ήταν ξεκάθαρο πως δεν ψηνόταν και πολύ να παίξει στην ταινία και ότι το έκανε μόνο και μόνο για τα τσουβάλια λεφτά που πήρε. Εξού και ο θάνατος του Χαν Σόλο. το 'νιωσα κάπως βεβιασμένο κι ίσως θα 'ταν καλύτερο να συμβεί σε κάποια επόμενη ταινία.
Και από κει πάω στον Κάιλο Ρεν. Η είσοδός του ήταν ό,τι καλύτερο, επιβλητική, τρομαχτική, επική. Η στολή, η φωνή του, όλα καταπληκτικά. Ένας άψογος κακός. Αυτό όμως που με χάλασε ήταν η αποκάλυψη της ταυτότητάς του από τόσο νωρίς. Και δεν μιλάω μόνο για το πρόσωπό του, που όντως μοιάζει με γιο του Σνέιπ, αλλά και για το γεγονός ότι είναι παιδί του Χαν και της Λέια. Ο Βέιντερ ήταν ένας τόσο πετυχημένος κακός, επειδή το κοινό δεν είχε απολύτως καμία ιδέα ποιος ήταν και πώς έμοιαζε αυτός ο τύπος. Δεν χρειαζόταν να το μάθουμε αυτό από τώρα. Έπρεπε όμως να γίνει, για να γίνει ακόμα πιο δραματικός ο θάνατος του Χαν Σόλο. -.-
Στα θετικά τώρα, λάτρεψα Ρέι και Φιν. Είχαν πολύ καλή χημεία και ήταν κάτι φρέσκο και άκρως διασκεδαστικό.
Cassandra Black έγραψε:
- Σπόιλερ:
Φαντάζομαι θα μάθουμε στη συνέχεια περισσότερα περί προθέσεων, αν και όντως τον είχαν κάνει πολύ emo χωρίς λόγο. Άσε πια τα temper tantrums κάθε λίγο και λιγάκι. Σιγά καλέ μου, θα σκίσεις κανά καλσόν ξέρωγω.
Υπάρχει βέβαια θεωρία πως όλο αυτό είναι act και πως ο πραγματικός του σκοπός είναι να σκοτώσει τον Snoke και να φέρει την ισορροπία στη Δύναμη ("I will finish what you started"). Η ίδια θεωρία θέλει τη Rey σύμμαχο και αντιπρόσωπο της Φωτεινής Πλευράς όπως ο Kylo/Ben είναι της Σκοτεινής. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά θα μου άρεσε.
Εντωμεταξύ πρόσεξε κι άλλος ότι τον ονόμασαν από τον Obi-Wan αλλά και πάλι ήταν μια απογοήτευση? Ούτε μετά θάνατον δεν ησυχάζει αυτός ο άνθρωπος
Επισης, Ιωαννα. Και η παρασταση που πηγα εγω ηταν γεματη με παιδακια -.-
Και τα ξαδερφακια μου για τα χριστουγεννα τους πηραν φωτοσπαθα και αλλα star wars related πραγματα. Και ουτε τα παιδια ούτε οι γονεις εχουν δει καμια απο τις ταινιες. -.- ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ. Μονο μια μπλουζα darth vader εχω.
- may the spoilers be with you:
- Πολυ με ξενισε που ο ρολος της Φασμα ηταν τοσο μικρος. Απο την προωθηση μου ειχαν δωσει να καταλαβω οτι θα ηταν πιο βασικη χαρακτηρας. Δεν ξερω αν ηταν lgbt. Μακαρι να την δουμε παρακατω και να μαθουμε.
Και μενα με ενοχλησε που δυσκολευοταν να πιάσει ο Κάιλο το φωτοσπαθο του Ανακιν. Αλλα εχω την εντυπωση οτι τα σπαθια αυτα ειναι λιγο σαν τα ραβδια του Χαρι Ποττερ. Δηλαδη, ειδαμε προηγουμενως οτι το σπαθι "μιλουσε" και τραβουσε την Ρει. Αρα διάλεξε εκεινη. Ισως. Και σε εκεινη την σκηνη το τραβουσαν και οι δυο. Το οτι δεν πηγε απο την αρχη στην Ρευ αλλα κουνιοταν στο χιονι μου λεει οτι και εκεινος ειναι δυνατος.
Για τα flashback της Ρευ ειναι που θελω να ξαναπαω να δω την ταινια. Περιμενω να την δουν αλλοι για να γραψουν σχολια και εξηγησεις στο tumblr.
Οι stormtroopers δεν ειναι ανθρωποι με κριση. Γι αυτο ειναι ο Φιν τοσο σημαντικος. Γιατι ειναι ο πρωτος που απεκτησε. Ειναι επικινδυνο. Σημαινει οτι στο μελλον μπορει να γινουν και αλλοι ετσι. Αυτο καταλαβα εγω. Ή ισως σκεφτομαι οτι μπορει ο Κάιλο Ρεν να τον τροποποιησε με καποιον τροπο. Γιατι τον καταλαβε στην αρχη της ταινιας, διαβασε το μυαλο του και ομως τον αφησε να ζησει. Εάν ισχυει η θεωρια οτι ειναι μυστικος πρακτορας για τον Λουκ και την Καλη Πλευρα της Δυναμης και πηγε να σκοτωσει τον Σνοουκ εκ των Εσω τοτε μπορει να τον αφησε επιτηδες να ζησει γιατι ηξερε οτι θα καταληξει στην αντισταση και θα βοηθησει.
Ενθουσιαστηκα παντως με την εμφανιση του Λουκ στο τελος. Η μανα που καθοταν στην διπλανη θεση απο την δικη μου ελεγε στα παιδια της οτι ο Λουκ εχει φυγει και δεν ειναι στην ταινια και εγω σκεφτομουν οτι δεν μπορει, δεν γινεται... τον ειχα δει στο imdb. *κραυ* Και οταν τελικα εμφανιστηκε χοροπηδουσα απο μεσα μου! Στις παλιες ταινιες ηταν φλωρος και μου εσπαγε τα νευρα αλλα γερος μ αρεσε!
Πραγματικα, ο C3PO γιατι εχει κοκκινο χερι; :Ι Ο ββ-8 ηταν υπεροχος. Οταν ακουσα το ονομα του σκεφτηκα οτι πρεπει να φτιαξουν κρεμα bb σε τετοιο μπουκαλακι *angel* Ειναι στους 10 αγαπημενους μου χαρακτηρες της σειρας!
Και γω το εχω απορια πως επιβιωσε ο Poe. Επειδη το ειδα τν τω μεταξυ χωρις υποτιτλους και δεν ειχα ενημερωθει απο πριν, νομιζα οτι τον ελεγαν Paul. :p
Οταν σχολιαζαμε την ταινια στον γυρισμο ειπα οτι ο Κάιλο Ρεν ειναι σαν τον Σνειπ! Μαυρα ψιλολιγδιασμενα μαλλια μεχρι το πηγουνι. Μαυρα Ρουχα. Ειναι στο στρατοπεδο των κακων αλλα στο τελος θα βγει καλος (; )
Υπαρχει πιθανοτητα η Ρευ να ειναι Κενομπι; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εμενα του Λουκ μου φαινοταν. Δηλαδη δεν το ειχα σκεφτει πολυ. Ηταν πιθανοτητα απλα. Και μετα την ταινια μου το ειπαν "στα σιγουρα" οι αλλοι, οποτε μου εκατσε ωραια. Θελω να πω, βγαζει νοημα με το ολο "its a generational γουατεβερ" Αφηστε που τον Λουκ τον εχω να παραβιαζει λιγο τους κανονες των Τζενται απο την στιγμη που δεν υπηρχε καποιος να τον ελεγξει. Ενω ο Ομπι-Γουαν ηταν υπερβολικα νομοταγης. <3 Mara Jade ειναι γυναικα του Λουκ απο τα βιβλια;
Σωστα, αυτο με τα λειζερ το ειχα ξεχασει!! Ημουν σε φαση, ποσο γκαμαουα! Αυτο μηπως το ειχαν σαν ιδεα απο παλια αλλα δεν μπορουσαν να το κανουν λογω τεχνολογιας;
Η θεωρια ειναι οτι ειναι ξαδερφια και η Ρει ηταν και αυτη μαθητευομενη Τζενται και δεν την σκοτωσε τοτε πριν χρονια αλλα την εκρυψε σε εκεινον τον πλανητη.
Ο Πο δεν με ενθουσιασε παντως οσο ο Φιν. Και παρολο που σιππαρω Φιν/Ρευ (γιατι πραγματικα ειχαν πολυ καλη χημεια και μου αρεσαν) δεν θα με χαλουσε και αυτο που προτεινεις Γιαννα *.*
ΟΠΑ που μιλησε ο Ewan; Στο φλασμπακ της Ρευ;
Δεν ηξερα οτι η Λεια γινεται Τζενται στα βιβλια! Ηξερα ομως οτι ηταν force sensitive.
Για τα φωτοσπαθα που λες Γιαννα δεν το ειχα παρατηρησει. Το ειδα αφου το διαβασα απο το ποστ σου σε gifακια του ταμπλρ.
Ο R2D2 εχω την εντυπωση πως ξυπνησε λογω της Ρευ. Ενιωσε την παρουσια της και ξυπνησε. Επιβεβαιωνεται ολο και περισσοτερο οτι ειναι Skywalker.
Καταλαβαινω τι λες Remous (σορρυ δεν θυμαμαι ονομα). Δεν συμφωνω με το χειροτερο κομματι που λες αλλα το ειδα και γω στις συνεντευξεις. Δεν φαινοταν 100%
Η εισοδος ομως του Καιλο δεν ηταν σε καμια περιπτωση οσο επικη ηταν του Νταρθ Βειντερ. Προσωπικα δεν ηθελα ουτε να αποκαλυψουν την ταυτοτητα του ουτε και το προσωπο του τοσο νωρις. Σοκαριστηκα που εβγαλε την μασκα τοσο νωρις και εκνευριστηκα που το προσωπο του ηταν μια χαρα. -.-
Και απο μενα 9/10 παιρνει overall. <3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°234
Milady D' Hiver έγραψε:
- may the spoilers be with you:
Πολυ με ξενισε που ο ρολος της Φασμα ηταν τοσο μικρος. Απο την προωθηση μου ειχαν δωσει να καταλαβω οτι θα ηταν πιο βασικη χαρακτηρας. Δεν ξερω αν ηταν lgbt. Μακαρι να την δουμε παρακατω και να μαθουμε.
Υπαρχει πιθανοτητα η Ρευ να ειναι Κενομπι; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εμενα του Λουκ μου φαινοταν. Δηλαδη δεν το ειχα σκεφτει πολυ. Ηταν πιθανοτητα απλα. Και μετα την ταινια μου το ειπαν "στα σιγουρα" οι αλλοι, οποτε μου εκατσε ωραια. Θελω να πω, βγαζει νοημα με το ολο "its a generational γουατεβερ" Αφηστε που τον Λουκ τον εχω να παραβιαζει λιγο τους κανονες των Τζενται απο την στιγμη που δεν υπηρχε καποιος να τον ελεγξει. Ενω ο Ομπι-Γουαν ηταν υπερβολικα νομοταγης. <3 Mara Jade ειναι γυναικα του Λουκ απο τα βιβλια;
ΟΠΑ που μιλησε ο Ewan; Στο φλασμπακ της Ρευ;
Για τα φωτοσπαθα που λες Γιαννα δεν το ειχα παρατηρησει. Το ειδα αφου το διαβασα απο το ποστ σου σε gifακια του ταμπλρ.
- Σπόιλερ:
- Κι εγώ ήθελα περισσότερη Φάσμα Να τη γλίτωσε άραγε?
Υπάρχει μια τέτοια θεωρία και συμφωνώ ότι ταιριάζει και για κόρη του Λουκ απλώς δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να είναι όλοι Skywalker Θα μου άρεσε περισσότερο ακόμα αν ήταν κόρη του Λουκ και της κόρης του Όμπι-Γουάν ξέρωγω H Mara Jade ναι είναι η γυναίκα του Λουκ και μάλιστα ήταν η προσωπική assassin του Αυτοκράτορα και αυτομόλησε. Την αγαπώ
Φωνάξανε λέει τον Ewan να ηχογραφήσει μια φράση και όλοι πιστεύουν ότι είναι το "these are your first steps" στο τέλος του οράματος της Ρέυ
Διάβασα ότι το φωτόσπαθο το 'χε φτιάξει μόνος του με πυρήνα έναν ραγισμένο κρύσταλλο, γι' αυτό και είναι τόσο ασταθές, και ότι τα crossguards λειτουργούν ως αγωγοί της επιπλέον δύναμης του κρυστάλλου που δεν μπορεί να διοχετευτεί μόνο στη λεπίδα.
- We seed the stars:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°235
- Να_σχολιασουμε_τον_TR-8R? :
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°236
Α μ αρεσει
Και ναι, εψαξα μετα στην βικιπαιδεια και εμαθα. Θα ηταν οντως πολυ ενδιαφερον.
Η φωτογραφια ειναι λες και ετοιμαζεται να χορεψει το gangnam style
- Σπόιλερ:
- η θεωρια Λουκ-κορη ΟμπιΓουαν!!
Οπως και η εξηγηση του σπαθιου του Καιλο για την οποια δεν ηξερα
Και ναι, εψαξα μετα στην βικιπαιδεια και εμαθα. Θα ηταν οντως πολυ ενδιαφερον.
Η φωτογραφια ειναι λες και ετοιμαζεται να χορεψει το gangnam style
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°237
Ήρθα να δηλώσω πως ο Τσουμπάκα μου σπάει τα νεύρα κι ο 'Χρυσός' το ίδιο.
Αντίθετα λατρεύω τον R2 , πάω να δω κι το 6ο, κι αύριο πρώτα η Δύναμη κι το 7ο.
Ατουταλέεεεεεεεεεεε
Αντίθετα λατρεύω τον R2 , πάω να δω κι το 6ο, κι αύριο πρώτα η Δύναμη κι το 7ο.
Ατουταλέεεεεεεεεεεε
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°238
Evie Frye έγραψε:
Ending:Χμμμ,αφού φέραμε το παλιό cast πίσω,πρέπει να φέρουμε και τον Luke κάπως πίσω.Χμμμ,ας ξυπνήσει-εντελώς random-ο R2D2 από τον ρομποτικό διαλογισμό του να μας πει την τοποθεσία του αφέντη του.
Και πάει η Rey στα Χανιά. Ανεβαίνει πολλές σκάλες. Βρίσκει τον Luke.
Βγάζει την κουκούλα του.
Τον κοιτάει.
Την κοιτάει.
Την ξανακοιτάει.
Του αναποδίδει το κοίταγμα σε φάση "Στάσου,'μύγδαλα"
Πετυχα αυτο στο tumblr και προσπαθησα να στο στειλω γιατι θυμηθηκα το ποστ σου και γελασα παραπανω απο οτι επρεπε αλλα δεν θυμομουν το url σου.
- Σπόιλερ:
http://jasontoddism.tumblr.com/post/136213093360/ihatepeacocks-my-favorite-quote-from-star-wars
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°239
Rey Skywalker έγραψε:Evie Frye έγραψε:
Ending:Χμμμ,αφού φέραμε το παλιό cast πίσω,πρέπει να φέρουμε και τον Luke κάπως πίσω.Χμμμ,ας ξυπνήσει-εντελώς random-ο R2D2 από τον ρομποτικό διαλογισμό του να μας πει την τοποθεσία του αφέντη του.
Και πάει η Rey στα Χανιά. Ανεβαίνει πολλές σκάλες. Βρίσκει τον Luke.
Βγάζει την κουκούλα του.
Τον κοιτάει.
Την κοιτάει.
Την ξανακοιτάει.
Του αναποδίδει το κοίταγμα σε φάση "Στάσου,'μύγδαλα"
Πετυχα αυτο στο tumblr και προσπαθησα να στο στειλω γιατι θυμηθηκα το ποστ σου και γελασα παραπανω απο οτι επρεπε αλλα δεν θυμομουν το url σου.
- Σπόιλερ:
http://jasontoddism.tumblr.com/post/136213093360/ihatepeacocks-my-favorite-quote-from-star-wars
- Σπόιλερ:
- Τον_πλήρωσαν_για_αυτήν_την_σκηνή_ή_πήγε_εθελοντικά?
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°240
Χεχεχεχεχε εεε δεν θα πληρωθηκε;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°241
- Γκχ... γκχ... μην ανοίξετε αν δεν είστε ψυχολογικά έτοιμοι. :
- Έχοντας τα φρέσκα, κι διαβάζοντας όλα τα σχόλια (επιτέλους) ομολογώ πως τείνω περισσότερο προς την κριτική της Evie Frye, Βγαίνοντας απ' την αίθουσα μετά το τέλος της ταινίας, ένιωθα όπως όταν ξεκίνησα την original τριλογία, πως μας δίνουν μια ιστορία απ' τη μέση κι πέρα κι δεν γνωρίζουμε την αρχή της. Λίγο-πολύ θεωρούσα πως έπραξαν όπως κι το 1977-1983, κι μετά από χρόνια γύρισαν τα prequel κι ίσως μετά από καμιά δεκαετία, κάνουν το ίδιο. Δεν ξέρω... ίσως η συνέχεια δοθεί στα επόμενα δυο φιλμ, κι μέχρι το 2019 μάθουμε όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα που σε πολλούς φαντάζομαι δημιουργήθηκαν με αυτή την ταινία. Ή ίσως δοθεί κι στα Anthology κάπου πήρε το μάτι μου, φιλμ με Han Solo, ενδιαφέρον θα έχει. Πάντως αυτό το πίσω-μπρος δεν μ'αρέσει μπερδεύομαι, αλλά anyway, κι εγώ 9/10 του έβαλα καθότι είναι star wars μ'άρεσε η περιπέτεια κι το καστ όπως πάντα, αλλά κι η όλη πλοκή ( μπορεί να με μπέρδεψε αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν με ενθουσίασε.)
Όσον αφορά τους χαρακτήρες.
Kylo Ren aka Ben: Βαλεριάνες, κι ZANNAX αγόρι μου για να ηρεμήσεις. Μην προσπαθείς να μιμηθείς τον παππού, δεν ήταν έτσι, δεν λέω κι εκείνος σκατά τα έκανε, αλλαξοπίστησε τελευταία στιγμή, αλλά δεν ήταν έτσι. *ΣΙΠΠΑΡΩ Reylo κι δεν μπα να λέτε*
Rey: Από που κρατά η σκούφια της? Στην αρχή... μετά όπως με το φωτόσπαθο κι με τα φλας-μπακ πείστηκα (κατά 95%) πως είναι μια γνήσια Skywalker, συμπλήρωνε τις φράσεις του θείου μέσα στο σκάφος, είδε τα οράματα μόλις έπιασε το σπαθί του πατέρα, κι μετά μας έδωσαν στο τέλος κι μια σκηνή έτσι σπαξικάρδια, (ολίγον ξενέρα, ούτε μια αγκαλιά, για εθελοντισμό όντως πήγε ο Μαρκ) αλλά όλα αυτά είναι για μένα αρκετά για να πειστώ που ανήκει το κορίτσι. Τώρα η πειθώ κι η Δύναμη μέσα της πως αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα μόνο ο Γιόντα ξέρει Κάπου διάβασα για κόρη του Obi-wan , δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τέτοιο, πότε πρόλαβε ο άλλος, και γιατί να μην έχουμε καμία αναφορά σε όλες τις ταινίες μέχρι τώρα? Το απορρίπτω κι ας έρθει εδώ η αδελφή να φωνάξει όσο θέλει
Finn: ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ???!!! είμαι σκληρή το ξέρω αλλά ο τύπος υπήρχε στην ταινία για μένα ως ζογκλέρ/γελωτοποιός, το τι γέλιο έριξα με τις ατάκες του δεν λέγεται. Δεν τον σιππάρω με την Rey, αλλά ξέρω ότι δεν εξαρτάται από μένα αυτό κι η πατάτα εδώ θα εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια. Οπότε... τα λόγια είναι περιττά , χαρακτήρας αδιάφορος προς το παρόν, αλλά περιμένω να δω τι θα δώσει στις άλλες ταινίες.
Poe Dameron: Δεν έχω να πω πολλά, εκτός από... ".... " τι άλλο να πει κανείς εδώ? Πάλι καλά που σώθηκε το παιδί κι εμφανίστηκε στα μισά της ταινίας μετά. Το πως? Παραμένει ανεξήγητο, Κι εδώ συμφωνώ σε πολλά με την Evie Frye όπως προείπα.
*Για τον κακό της ταινίας ονόματι Σνοκ είδα το βίντεο πιο πάνω, δεν κατάλαβα κι πολλά, εντάξει ο καινούργιος κακός είναι το καταλάβαμε, τώρα από που ξεφύτρωσε κι πως προέκυψε ελπίζω να απαντηθεί στα επόμενα φιλμ, (έμπαζε από παντού σε κάποια σημεία , αφού κάποια στιγμή λέω "Τι έγινε ρε παιδιά? από που μας ήρθε αυτός, ? γιατί είναι τόσο πελώριος?" )
Και για τους παλιούς αλλοτινών χρόνων, στεναχωρέθηκα με τον Χαν , δεν του άξιζε τέτοιο τέλος, αλλά ο Χάρρισον κάποια στιγμή έπρεπε να πάρει σύνταξη. Εντάξει κι η Carrie εμφανίστηκε κι έκανε το καθήκον της, αλλά ο Μαρκ μας τα χάλασε, ... Μια σκηνή μόνο στο ΄"όρος Σινά" βρε παππού τι είναι αυτά? Δηλαδή έλεος τι ξενέρωμα κι αυτό, προς το τέλος, μου θύμισε λίγο τους δώδεκα Αποστόλους που ψάρευαν μαθητές όπως ο Ιησούς στο τέλος, κι λίγο Άλεκ Γκίνες ερμηνεύοντας τον μεγάλο Obi-Wan.
Aυτά από εμένα.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
geowizard- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3125
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°242
Την είδα κι εγώ την ταινία. Εντάξει, την δουλειά* της την έκανε, και πολύ καλά μάλιστα.
*Δουλειά της = Να είναι αξιόλογη ταινία, να διορθώσει τα λάθη των Prequels, και να διατηρήσει το κλίμα, την ατμοσφαίρα, και τα βασικά συστατικά στοιχεία της original τριλογίας.
*Δουλειά της = Να είναι αξιόλογη ταινία, να διορθώσει τα λάθη των Prequels, και να διατηρήσει το κλίμα, την ατμοσφαίρα, και τα βασικά συστατικά στοιχεία της original τριλογίας.
Geowizard
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°243
- Σπόιλερ:
- Κι εγώ σιπάρω Reylo αλλά δεν πιστεύω πως χρειαζόταν κάτι παραπάνω στο φινάλε της ταινίας. Δεν ξέρω, μου άρεσε ακόμα κι αν δε μίλησαν
Αλλά Ο ΦΙΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ??? ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ???
Ναι, για πέρασε εσύ όλη σου τη ζωή σκλάβος σε ένα τυραννικό καθεστώς και θα σου 'λεγα πόσο γελοία θα ήσουν. Δε λες καλά που με όλα αυτά που είχε περάσει είχε και αίσθηση του χιούμορ.
Poe και lip-biting ήταν
Πάντως έχει πάρει κάτι το μάτι μου και για Poe/Rey αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε μισή κουβέντα. Παρόλα αυτά δε θέλω να μείνει κανείς απ' το τρίο εκτός οπότε παραμένω στο OT3, μην πω και OT4
Εντωμεταξύ βλέποντας το Fifth Element κατάλαβα από πού επηρεάστηκε η prequel trilogy
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°244
- ^ :
- ^Ποιος είναι ο 4ος μάνα μου, ο Τσούι?
Δεν ξέρω εμένα μου προκαλούσε γέλιο, όποτε άνοιγε το στόμα του.
^ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ^
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°245
- Σπόιλερ:
- Ο Kylo μωρέ
Είχε γέλιο γιατί είχε χιούμορ αλλά όχι και γελωτοποιός, το ισοπέδωσες πια
- We seed the stars:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°246
Yoda η μαμά σου ξέρει τι δουλειά κάνεις ;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°247
Άρθρο στο ίντερνετ έγραψε:Star Wars
Rumors of a Star Wars spinoff movie focusing on the adventures of Obi-Wan Kenobi between the events of Revenge of the Sith and A New Hope have been circulating almost since Disney announced there would be spinoff Star Wars movies—but now those rumors have evolved into a whole trilogy, starring Ewan McGregor.
The latest iteration comes from the Schmoes Know podcast—and even they advise skepticism, so that goes to show how stretched this one is—who claim that Disney are in talks with McGregor for an unspecified role. That role is believed to be a Post-Episode III Ben Kenobi in not just one movie, but three in a spinoff series that are separate from the Anthology/Star Wars Story series that Rogue One is part of.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°248
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μακαρι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°249
Και τριλογία με τον Μπεν να μην γυρίσουν , εγώ πιστεύω θα τον δούμε στα επόμενα φιλμ (anthology) κάπου.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°250
ανακοινωσαν "ημι-τελικη" λιστα των ηθοποιων που σκεφτονται για τον χαν και ειναι η ακολουθη:
οι αντιδρασεις δεν ηταν καλες και πολλοι φαν ζητανε αυτον:
Κοιταχτε. Ας μην τσακωθουμε οι φαν μεταξυ μας για το καστινγκ του Χαν Σολο. Ας κανουν αντ' αυτου τριλογια με τον Ομπι Γουαν και θα τον παιξει ο Ewan McGregor
- Σπόιλερ:
Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, “Brooklyn” star Emory Cohen and “Everybody Wants Some” actor Blake Jenner
οι αντιδρασεις δεν ηταν καλες και πολλοι φαν ζητανε αυτον:
- Σπόιλερ:
- http://www.imdb.com/name/nm3452021/
O Anthony επαιξε στο Age of Adaline τον ρολο του Χαρισον Φορντ στα flashback και ειχε ξεκινησει την "καρριερα" του κανοντας βιντεο στα οποια μιμούνταν διασημους. Ενα παλιο βιντεο που ειχε ανεβασει στο καναλι του το 2008 ειναι ιδιαιτερως σημαντικο. Δειτε και εσεις:
Κοιταχτε. Ας μην τσακωθουμε οι φαν μεταξυ μας για το καστινγκ του Χαν Σολο. Ας κανουν αντ' αυτου τριλογια με τον Ομπι Γουαν και θα τον παιξει ο Ewan McGregor
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................