Ο Κ-2 ήταν γαματούλης,
"Yπάρχει ένα πρόβλημα με τον Ορίζοντα, δεν υπάρχει Ορίζοντας"
& "Τους πάω στη φυλακή για να τους φυλακίσω" + το χαστούκι γελάω απ' τη Τετάρτη όταν τα φέρνω στο νου.
Εν τω μεταξύ ρε φίλε είναι ιδέα μου, ή ο Cassian δάγκωσε τη λαμαρίνα αμέσως μόλις την είδε στο συμβούλιο στην αρχή, αν προσέξεις όλα τα βλέμματα που της χαρίζει στην ταινία, πραγματικά πόσο cutie!
μα να μην υπάρχει αρσενικό που να με κοιτά κι μένα έτσι;;
Εντάξει όταν εμφανίστηκε ο Vader (υπήρχαν κάτι κοριτσόπουλα του λυκείου από πάνω μου που φώναζαν
Anakin? λέω
'what the hell?' ) γιουχάρισαν όλοι, έπεσε κι ένα χειροκρότημα, ειδικά την στιγμή με την κίνηση στο χέρι..
Σε πολλά σημεία, -όπως στο tfa- είχα την αίσθηση ότι έβλεπα γαλαξιακό πόλεμο εν έτη δεύτερου παγκοσμίου πολέμου,έκανα πολλούς συνειρμούς , το μυαλό μου εκεί πήγαινε.
Στο σημείο
'Η δύναμη είναι μαζί μου, μαζί μου είναι η δύναμη' που είχαμε κι την πρώτη απώλεια, άρχισα να βγάζω την Softex... εκεί που πέθαναν μαζί στην ακρογιαλιά αγκαλίτσα, τι να πω? Τους λυπήθηκε η ψυχούλα μου, τλχστν ήταν μαζί μέχρι το τέλος...
Ένα δάκρυ το έριξα κι στο ολόγραμμα/μήνυμα του πατέρα της (Mads you are the best)
Οι αγαπημένες μου σκηνές στο τέλος, όπου βλέπεις τους Επαναστάτες να ρίχνουν τον
Αγώνα, μιλάμε , με κίνδυνο τη ζωή τους, μέχρι να φτάσουν τα σχέδια στα χέρια της Υψηλότητας της (τα ειδικά εφέ , ούτε μια μέρα δεν πέρασε από πάνω σου Carie:lol: ) και βέβαια στο σημείο που εμφανίστηκε ο Vader με το φωτόσπαθο, (κι άλλο γιουχάρισμα) αυτές οι σκηνές, το τελευταίο λεπτό ήταν νομίζω το αποκορύφωμα της ταινίας, την ανέβασε κατά πολύ στα μάτια μου.