Δεν είχα φάει τίποτα περίεργο. Αλήθεια. Μόνο κρέπα νωρίς το βράδυ. Ίσως επηρρεάστηκα επειδή το απόγευμα χάζευα μια ταινία με κάτι παππούδες που πήγαν στο διάστημα. Και στο κάτω-κάτω τα όνειρά μου ή θα είναι περίεργα ή δε θα τα θυμάμαι.
+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις
Όνειρα
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°401
Απ: Όνειρα
Ήμουν με 4 φίλες μου στο σχολείο, που υποτίθεται ότι ήταν σαν κολέγιο και μπορούσαμε να πάμε και το απόγευμα και αν κοιμηθούμε κιόλας εκεί αλλά γινόταν να μπαινοβγαίνουμε όποτε θέλουμε. Κάποια στιγμή ενώ πήγαινα στο σχολείο ήταν κάποιοι που μας είπαν ότι αφού θα καταστραφεί ο κόσμος μπορούσαμε να μεταναστεύσουμε στο διάστημα. Εν τω μεταξύ οι φίλες μου ενθουσιάστηκαν, ενώ εγώ ήμουν σε φάση wtf? Aλλά υποτίθεται ότι είχαμε συμφωνήσει, και πηγαίναμε στο μέρος από όπου θα φεύγαμε, αλλά μετά τις ρώτησα αν το είχαν πει στους γονείς τους και από ότι κατάλαβα έγινε κάτι του στυλ η Φ. έιπε στη Μ. να πει στην Ε. να το πει στους γονείς μας και τότε τρόμαξα και πήρα στο κινητό τη μαμά μου αλλά δεν είχε σήμα. Τελικά αποφάσισα ότι δεν ήθελα να πάω και βρέθηκα ξαφνικά στο σπίτι μου (όχι στο τωρινό, στο παλιό) όπου στόλιζαν τα Χριστουγεννιάτικα και μετά ξύπνησα.
Δεν είχα φάει τίποτα περίεργο. Αλήθεια. Μόνο κρέπα νωρίς το βράδυ. Ίσως επηρρεάστηκα επειδή το απόγευμα χάζευα μια ταινία με κάτι παππούδες που πήγαν στο διάστημα. Και στο κάτω-κάτω τα όνειρά μου ή θα είναι περίεργα ή δε θα τα θυμάμαι.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°402
^Ξέρεις τι? Θες διακοπές. Οχι στο διαστημα!Αλλα στο λέει το υποσυνείδητο σου.
Εγώ είδα οτι ήμουν με 3 φίλες μου, και η μια επρεπε για καποιο λόγο να ντυθεί αι βασίλης αλλά η άλλη δεν την άφηνε. Μετά λέει, προσπαθούσα να βγάλω φωτό με την τρίτη φίλη μου με τον νετμπουκ μου, και λέει δεν έβρισκα που ειναι το προγραμμα που βγάζει φωτό. Αλλά το βρήκε αυτη και βγάζαμε και ήρθε μια συμμαθητρια που είχα στο δημότικο και βγαζαμε και οι 3. Και μετά ήμουν σπιτι μου και στο δωμάτιο που ειναι το τζάκι μια άλλη φιλη μου είχε στολίσει για χριστούγεννα και είχε το δεντρο στο μπαλκόνι και της έλεγα οτι κι εμεις το ίδιο θα κάνουμε. Μετα ξύπνησα.
Εγώ είδα οτι ήμουν με 3 φίλες μου, και η μια επρεπε για καποιο λόγο να ντυθεί αι βασίλης αλλά η άλλη δεν την άφηνε. Μετά λέει, προσπαθούσα να βγάλω φωτό με την τρίτη φίλη μου με τον νετμπουκ μου, και λέει δεν έβρισκα που ειναι το προγραμμα που βγάζει φωτό. Αλλά το βρήκε αυτη και βγάζαμε και ήρθε μια συμμαθητρια που είχα στο δημότικο και βγαζαμε και οι 3. Και μετά ήμουν σπιτι μου και στο δωμάτιο που ειναι το τζάκι μια άλλη φιλη μου είχε στολίσει για χριστούγεννα και είχε το δεντρο στο μπαλκόνι και της έλεγα οτι κι εμεις το ίδιο θα κάνουμε. Μετα ξύπνησα.
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°403
Χαχαχα έλεος!!
EleniArmstrong-Potter- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1082
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Magical Identity
Today's thought: Guitar*-*
- Δημοσίευση Ν°404
Εγώ είχα δει μία φορά ότι ήμουν στην οδοντίατρο και μου έβγαζε τα σιδεράκια (τα έχω βγάλει εδώ και ένα χρόνο περίπου ) και σε κάποια φάση έφυγε για να πάρει ένα εργαλείο...εε τότε ξαφνικά το οδοντιατρείο έγινε σαν να ήταν πολύ παλιό,με μισογκρεμισμένους τοίχους και σκουριασμένα εργαλεία και χωρίς φώτα κλπ...και τότε ποιος εμφανίζεται?Ο Freddy Krueger!Και την στιγμή που πήγε να με σκοτώσει ξύπνησα!Πάλι καλά να λες...
My guitar is not a thing.It is an extension of myself.It is who I am.
- guitar:
Bitch Please, I'm Hufflepuff
Proud Rusher
mikemike781- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
- Δημοσίευση Ν°405
εγω τις περισσοτερες φορες βλεπω καποιον να με κυνιγαει
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°406
Τις προάλλες ονειρεύτηκα μία κάτασπρη αγελάδα που έβοσκε σε ένα παρτέρι δίπλα στο δρόμο. Μετά η αγελάδα μπήκε σ' ένα τεράστιο πράσινο λιβάδι και άρχισε να βόσκει πάλι. Στη συνέχεια ήρθε ένας κατάμαυρος, τρομακτικός ταύρος και άρχισε να ξεσκίζει με τα κέρατα του την αγελάδα ώσπου από τη μεταξύ τους πάλη έγιναν και τα δύο ζώα κάτι σα λάσπη από γάλα. Μετά μαράθηκε το χόρτο σε όλο το λιβάδι και τέλος ξύπνησα.
Μπορεί να σημαίνει κάτι;
Μπορεί να σημαίνει κάτι;
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°407
Αν δει κάποιος πως βρίσκεται σ'ένα τρένο που φρενάρει απότομα με αποτέλεσμα να σκωτοθούν 2 ζώα,και ύστερα να εμφανιστεί η κυρία σου και σε αγκαλιάζει σφιχτά αλλά όσο προχωράει το τρένο το μαλλί της γίνεται πιο σκούρο καστανό και εμφανίζει ρυτίδες,τι είναι?
Και επιπλέον πως γίνεται να ξυπνάω και ύστερα να ξανά κοιμάμαι και να βλέπω την συνέχεια,στην οποία πήγα να την ρωτήσω αν είναι καλά το ένα ζώο,μετά να πετυχαίνω μια αντιπαθητικιά και ύστερα να την αποχαιρετάω με μεγάλη στεναχώρια τη κυρία μου λέγοντας της"Μην χάνεστε όμως "και να απαντάει"Δεν χάνω εγώ εσάς.Εσείς χάνετε εμένα".
Τι στο καλό σημαίνει?
Και επιπλέον έχει κανείς ιδέα τι σημαίνει όταν κάτι επαναλαμβάνεται στο όνειρό σου?
Και επιπλέον πως γίνεται να ξυπνάω και ύστερα να ξανά κοιμάμαι και να βλέπω την συνέχεια,στην οποία πήγα να την ρωτήσω αν είναι καλά το ένα ζώο,μετά να πετυχαίνω μια αντιπαθητικιά και ύστερα να την αποχαιρετάω με μεγάλη στεναχώρια τη κυρία μου λέγοντας της"Μην χάνεστε όμως "και να απαντάει"Δεν χάνω εγώ εσάς.Εσείς χάνετε εμένα".
Τι στο καλό σημαίνει?
Και επιπλέον έχει κανείς ιδέα τι σημαίνει όταν κάτι επαναλαμβάνεται στο όνειρό σου?
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°408
Αμάν βρε κορίτσι μου αυτά τα όνειρα σου!! Ανήσυχο ύπνο κάνεις μου φαίνεται... :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°409
Μπα σαν πουλάκι κοιμάμαι.
Και ήταν τόσο έντονο το σημερινό όνειρο. Μπορώ να σου περιγράφω και ακριβώς τι φόραγαν όλοι.
Και ήταν τόσο έντονο το σημερινό όνειρο. Μπορώ να σου περιγράφω και ακριβώς τι φόραγαν όλοι.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°410
Τστστς τόοσο πολύ???
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°411
Ναι.
Τι να πω,έχω απελπιστεί με τα όνειρά μου.
Τι να πω,έχω απελπιστεί με τα όνειρά μου.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°412
Χαχα δεν πειράζει, να έχεις να μας λες εδώ!!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°413
χαχα ναι
Χμ βρήκα αυτό
"Τα επαναλαμβανόμενα όνειρα είναι ίσως και τα πιο σημαντικά. Είναι αυτά που θέλουν όλη την προσοχή σας και την άμεση επίλυση του θέματος για το οποίο «μιλούν». Όσο πιο έντονα είναι ή όσο πιο «εφιαλτικά» είναι τόσο πιο πολύ πιστεύει το υποσυνείδητο ότι χρειάζεται την προσοχή σας. Η βασική ιδέα αυτών των ονείρων είναι ένα πρόβλημα που σας απασχολεί για πολύ καιρό ή ένα σημαντικό μήνυμα που θέλει να σας περάσει το υποσυνείδητο το οποίο εσείς δεν έχετε καταλάβει τελείως και συνεχίζει να σας το στέλνει μέχρι να το καταλάβετε πλήρως."
Αυτό που βλέπω σχεδόν συνέχεια είναι την κυρία μου,που έχει ξανθά μαλλιά,με μαύρα ή καστανά μαλλιά.Κάθε φορά σοκαρίζομαι και την ρωτάω γιατί τα έβαψε αφού είπε ότι δεν θα τα βάψει ποτέ.Και κάθε φορά μου απαντάει ότι δεν γινόταν αλλιώς.
Δεν θα βγάλω πότε άκρη με το υποσυνείδητό μου.
Χμ βρήκα αυτό
"Τα επαναλαμβανόμενα όνειρα είναι ίσως και τα πιο σημαντικά. Είναι αυτά που θέλουν όλη την προσοχή σας και την άμεση επίλυση του θέματος για το οποίο «μιλούν». Όσο πιο έντονα είναι ή όσο πιο «εφιαλτικά» είναι τόσο πιο πολύ πιστεύει το υποσυνείδητο ότι χρειάζεται την προσοχή σας. Η βασική ιδέα αυτών των ονείρων είναι ένα πρόβλημα που σας απασχολεί για πολύ καιρό ή ένα σημαντικό μήνυμα που θέλει να σας περάσει το υποσυνείδητο το οποίο εσείς δεν έχετε καταλάβει τελείως και συνεχίζει να σας το στέλνει μέχρι να το καταλάβετε πλήρως."
Αυτό που βλέπω σχεδόν συνέχεια είναι την κυρία μου,που έχει ξανθά μαλλιά,με μαύρα ή καστανά μαλλιά.Κάθε φορά σοκαρίζομαι και την ρωτάω γιατί τα έβαψε αφού είπε ότι δεν θα τα βάψει ποτέ.Και κάθε φορά μου απαντάει ότι δεν γινόταν αλλιώς.
Δεν θα βγάλω πότε άκρη με το υποσυνείδητό μου.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°414
Χαχαχα δεν βγάζεις άκρη...
lefter4- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 311
Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2011
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°415
ένα κοντινό μου άτομο είδε στο όνειρο του πως την πλησίασε ένα άτομο της άνοιξε το χέρι ώστε να βλέπει την παλάμη της και της είπε πως ή σε 2 ή σε 10 χρόνια θα χωρίσει με τον άντρα της
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°416
^Omg
Εγώ που επί 3 μέρες έβλεπα αίματα και σκοτωμούς να ανησυχήσω;
FLEUR258 έγραψε:"Τα επαναλαμβανόμενα όνειρα είναι ίσως και τα πιο σημαντικά."
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°417
Ααα θα το ψάξω και θα σου πω...:/
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°418
Σ'ευχαριστώ. Είχα φρικάρει.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°419
Χαχα λογικό είναι! Αίματα και σκοτωμούς... Άπαπαπαπα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°420
TiNaKi έγραψε:FLEUR258 έγραψε:"Τα επαναλαμβανόμενα όνειρα είναι ίσως και τα πιο σημαντικά."
Μπα δεν νομίζω. Διάβασα ότι οι σκωτωμοί,ότι κάποιος μας κυνηγάει ή τα αίματα είναι αρκετα συνηθισμένα.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°421
Κ εγώ παλιά έβλεπα ότι με κινηγάνε, Τίνα το έψαξα στον "Καζαμία" αλλά δεν βρήκα τίποτα για αίματα και σκοτομούς... Πάντως μην ανησυχείς, δε νομίζω να συμβεί κάτι άσχημο. Αν είδες να φοράς εσύ ή κάποιος άλλος κόκκινα όλα γρήγορα θα γίνουν!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°422
Αα οκ ευχαριστώ κορίτσια!
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°423
Από όλα τα κουλά όνειρα που είδα ΚΑΙ απόψε θυμάμαι μόνο ένα και θα το γράψω επειδή υπήρχαν άτομα από εδώ
Ήμουν λέει σ' ένα γάμο της αριστοκρατίας, με πολύ άγνωστο κόσμο. Ακόμα και την δική μου την παρέα στην πραγματικότητα δεν την ήξερα
Κάποια στιγμή αρχίζει η ορχήστρα και παίζει ένα τραγούδι που θα ήταν σαν σινιάλο μεταξύ συνομωτών. Δεν ξέρω ποιος είχε βάλει στο μάτι τον γαμπρό και τη νύφη, αλλά εγώ με την παρέα μου καταλάβαμε ότι κάτι κακό θα γινόταν κι αρχίσαμε να τρέχουμε προς την έξοδο (μα τους Εφτά, πρέπει να κόψω το ASOIAF ).
Αφού καταφέραμε και βγήκαμε απ' την αίθουσα χωρίς να μας πειράξει κανείς, μπαίνουμε σε ένα αμάξι που μας περίμενε και θα μας πήγαινε σε ασφαλές μέρος. Το οποίο αμάξι έκανε 2 στροφές και μας έβγαλε λίγο πιο κάτω απ' το σπίτι μου στο χωριό
Εκεί ξαφνικά εξαφανίστηκε όλη η προηγούμενη παρέα κι εμφανίστηκαν δίπλα μου η Ρέα με την Εκάτη. Εντωμεταξύ ήμασταν κι οι τρεις ντυμένες με σορτσάκια κι έτσι
Καθώς περπατούσαμε λοιπόν την ανηφόρα προς το σπίτι μου, περνάμε έξω από το ακριβώς από κάτω σπίτι και μας έρχεται κάτι υγρό στα πόδια Και βλέπουμε τον κηπουρό (το πού τον βρήκαν είναι άλλο θέμα) εκείνου του σπιτιού, ο οποίος ήταν και αλλοδαπός , να μας καταβρέχει με τη μάνικα
Για κάποιο λόγο το βλέπουμε σαν προσβολή, σαν να ήθελε να μας κάνει κακό και τρέχουμε τρομαγμένες στο σπίτι μου, που μέσα καμία σχέση με το πραγματικό, εντελώς παλάτι ήταν
Μας περιμαζεύει τέλος πάντων ο μπάτλερ μου ( :blasé: ) και μας λέει να προσέχουμε γιατί λέει ο κηπουρός θα φέρει τους δικούς του και θα κάνουν επίθεση στο σπίτι για να μας βιάσουν Και πράγματι βλέπουμε μια ομάδα με αρχηγό αυτόν να έρχεται προς το σπίτι με άγριες διαθέσεις, οπότε τρέχουμε και κρυβόμαστε σε μια ντουλάπα
Ξύπνησα απ' το φόβο μου όταν ένας από αυτούς άνοιξε την πόρτα και μας έβγαλε έξω με το ζόρι
Ήμουν λέει σ' ένα γάμο της αριστοκρατίας, με πολύ άγνωστο κόσμο. Ακόμα και την δική μου την παρέα στην πραγματικότητα δεν την ήξερα
Κάποια στιγμή αρχίζει η ορχήστρα και παίζει ένα τραγούδι που θα ήταν σαν σινιάλο μεταξύ συνομωτών. Δεν ξέρω ποιος είχε βάλει στο μάτι τον γαμπρό και τη νύφη, αλλά εγώ με την παρέα μου καταλάβαμε ότι κάτι κακό θα γινόταν κι αρχίσαμε να τρέχουμε προς την έξοδο (μα τους Εφτά, πρέπει να κόψω το ASOIAF ).
Αφού καταφέραμε και βγήκαμε απ' την αίθουσα χωρίς να μας πειράξει κανείς, μπαίνουμε σε ένα αμάξι που μας περίμενε και θα μας πήγαινε σε ασφαλές μέρος. Το οποίο αμάξι έκανε 2 στροφές και μας έβγαλε λίγο πιο κάτω απ' το σπίτι μου στο χωριό
Εκεί ξαφνικά εξαφανίστηκε όλη η προηγούμενη παρέα κι εμφανίστηκαν δίπλα μου η Ρέα με την Εκάτη. Εντωμεταξύ ήμασταν κι οι τρεις ντυμένες με σορτσάκια κι έτσι
Καθώς περπατούσαμε λοιπόν την ανηφόρα προς το σπίτι μου, περνάμε έξω από το ακριβώς από κάτω σπίτι και μας έρχεται κάτι υγρό στα πόδια Και βλέπουμε τον κηπουρό (το πού τον βρήκαν είναι άλλο θέμα) εκείνου του σπιτιού, ο οποίος ήταν και αλλοδαπός , να μας καταβρέχει με τη μάνικα
Για κάποιο λόγο το βλέπουμε σαν προσβολή, σαν να ήθελε να μας κάνει κακό και τρέχουμε τρομαγμένες στο σπίτι μου, που μέσα καμία σχέση με το πραγματικό, εντελώς παλάτι ήταν
Μας περιμαζεύει τέλος πάντων ο μπάτλερ μου ( :blasé: ) και μας λέει να προσέχουμε γιατί λέει ο κηπουρός θα φέρει τους δικούς του και θα κάνουν επίθεση στο σπίτι για να μας βιάσουν Και πράγματι βλέπουμε μια ομάδα με αρχηγό αυτόν να έρχεται προς το σπίτι με άγριες διαθέσεις, οπότε τρέχουμε και κρυβόμαστε σε μια ντουλάπα
Ξύπνησα απ' το φόβο μου όταν ένας από αυτούς άνοιξε την πόρτα και μας έβγαλε έξω με το ζόρι
- We seed the stars:
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°424
Cassandra Black έγραψε:Από όλα τα κουλά όνειρα που είδα ΚΑΙ απόψε θυμάμαι μόνο ένα και θα το γράψω επειδή υπήρχαν άτομα από εδώ
Αφού καταφέραμε και βγήκαμε απ' την αίθουσα χωρίς να μας πειράξει κανείς, μπαίνουμε σε ένα αμάξι που μας περίμενε και θα μας πήγαινε σε ασφαλές μέρος.
Βαρετό
Το οποίο αμάξι έκανε 2 στροφές και μας έβγαλε λίγο πιο κάτω απ' το σπίτι μου στο χωριό
Χαζέεεεες
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°425
χχαχαχ Γιάννα.
Εγώ σήμερα είδα πως ήμουν στο σπίτι από την αρχή(Ναι πήρα την θέση του Δημήτρη )και μου δόθηκε ένα κουρτηνόξυλο για να το βάψω.Αλλά εγώ του κόλλησα αυτοκόλητα. Μετά θυμάμαι την Εκάτη να ξεπετάγεται από κάπου και ύστερα την ξαδέρφη μου να με τραβάει να πάμε να κάνουμε ποδήλατο.Τέλος την περσινή κυρία των Λατινικών μου να της λέω ότι δεν κατάλαβα μια απαρεμφατική και ότι θα της στείλω μνμ στο φβ να την ρωτήσω.
Εγώ σήμερα είδα πως ήμουν στο σπίτι από την αρχή(Ναι πήρα την θέση του Δημήτρη )και μου δόθηκε ένα κουρτηνόξυλο για να το βάψω.Αλλά εγώ του κόλλησα αυτοκόλητα. Μετά θυμάμαι την Εκάτη να ξεπετάγεται από κάπου και ύστερα την ξαδέρφη μου να με τραβάει να πάμε να κάνουμε ποδήλατο.Τέλος την περσινή κυρία των Λατινικών μου να της λέω ότι δεν κατάλαβα μια απαρεμφατική και ότι θα της στείλω μνμ στο φβ να την ρωτήσω.
- <3:
For you...