Τι λες να συμβαίνει?
Λες να είμαι νεράιδα που έπεσε στην γη και θέλουν να με πάρουν πίσω? Και έρχονται στα όνειρα μου για να με προειδοποιήσουν?
Sylvie Lovegood έγραψε:Πάλι νεράιδες...ναι..!!
Τι λες να συμβαίνει?
Λες να είμαι νεράιδα που έπεσε στην γη και θέλουν να με πάρουν πίσω? Και έρχονται στα όνειρα μου για να με προειδοποιήσουν?
Στειλτην με πμ αν μπορείς! Και αν έχεις και το βιβλίο και βαριέσαι να τα γράψεις βγαλε φότο το κείμενο!FLEUR258 έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Πάλι νεράιδες...ναι..!!
Τι λες να συμβαίνει?
Τωρα θα σου ελεγα μια θεωρια απο ενα βιβλιο με τους ονειροφυλακες,αλλα αστο ειναι μεγαλη ιστορια.
Hecate έγραψε:Να το γράψω, να μην το ξεχάσω
Λοιπόν, ήταν η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού εκτός των Χόμπιτ, ο Σνέιπ και μερικοί Αρχαίοι Έλληνες στρατιώτες κάπου στο ύπαιθρο, σε ένα μέρος γεμάτο βότσαλα και ψάχνανε ένα διαμάντι. Το μέρος αυτό όμως είχε μια μεγάλη τζαμαρία που από τη μία πλευρά καθόσουν εσύ σε ένα δωμάτιο και τους κοίταγες και από την άλλη μεριά αυτοί ψάχνανε κσι δεν σου δίνανε σημασία. Σε κάποια φάση εντοπίζω το διαμάντι και αρχίζω να χτυπάω το τζάμι πανευτυχής για να τους πω που είναι. Μετά από 5 λεπτά που χτυπιόμουν σαν φαν-γκερλ, καταλαβαίνουν που τους δείχνω και ο Γκίμλι πηγαίνει και το παίρνει. Και ξύπνησα. Αφού ξύπνησα είχα την αίσθηση πως έχω ξαναβρεθεί στην ίδια κατάσταση αλλά είχα βρει το διαμάντι την τελευταία στιγμή και είχαν βγει γκέιμ όβερ.
Koza kashi?Ρε, μάζεψέ τες, δεν αντέχω άλλο