+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις
Όνειρα
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: Όνειρα
με έχει επηρεάσει σοβαρά το Χάρι Πότερ Έμυ μουυυ!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°127
Το βλεπω, δεν το βλεπω?
Εγω Χαριποτερικο ονειρο, καθαρα, δεν εχω δει ακομα.. Που θα μου παει, θα δω..
Εγω Χαριποτερικο ονειρο, καθαρα, δεν εχω δει ακομα.. Που θα μου παει, θα δω..
Andromeda Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 16892
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Μischief managed.
- Δημοσίευση Ν°128
Ονειρο που είδα πρίν 2 βδομάδες περίπου, δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες, ήταν μετά απο ένα πάρτυ...
Ήταν βράδυ με πανσέληνο, και πολλόι άνθρωποι άρχισαν να σεληνιάζονται και να κυνηγούν τους άλλους ανθρώπους για να τους κάνουν κακό ή να τους σκοτώσουν, και το μόνο αντίδοτο ή πρόληψη γι'αυτό ήταν η βότκα, και έτρεχα με τους φίλους μου για να ψάξουμε να βρούμε βότκα να πιούμε ( absolut συγκεκριμένα! ) αλλά σχεδόν όλα τα αποθέματα είχαν τελειώσει, και βρίκαμε ένα μικρό μπουκάλι κ πίναμε απο αυτό σφηνάκια...
( μην με περάσετε για αλκοολική.......)
Ήταν βράδυ με πανσέληνο, και πολλόι άνθρωποι άρχισαν να σεληνιάζονται και να κυνηγούν τους άλλους ανθρώπους για να τους κάνουν κακό ή να τους σκοτώσουν, και το μόνο αντίδοτο ή πρόληψη γι'αυτό ήταν η βότκα, και έτρεχα με τους φίλους μου για να ψάξουμε να βρούμε βότκα να πιούμε ( absolut συγκεκριμένα! ) αλλά σχεδόν όλα τα αποθέματα είχαν τελειώσει, και βρίκαμε ένα μικρό μπουκάλι κ πίναμε απο αυτό σφηνάκια...
( μην με περάσετε για αλκοολική.......)
- i solemnly swear that i am up to no good:
- Proud to be a Gryffindor
Proud to be a Marauder
Proud to be Padfoot's wife ♥
♥ Sirius Black ♥
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°129
Ειδες εμενα?Zacharias Smith έγραψε:μετά είδα την Μαρία και εσένα Έμυ και μιλούσατε στο μσν
Ακου τωρα επηρεασμος Ανθη μου.anthian9 έγραψε:με έχει επηρεάσει σοβαρά το Χάρι Πότερ Έμυ μουυυ!
Ειδα αρχικα οτι ημουν σ'ενα νησι.Και εκει πηγα και κοιταγα μερικα βιβλια του Χαρι Ποτερ.
Και ειπα "Προσελθε" και ηρθε στα χερια μου το 4ο Χαρι Ποτερ.
Αλλα μετα παρατηρησα οτι το ραβδι μου ξεφλουδιζε και πηρε τηλεφωνον εναν αντρα και ακολουθει ο εξης διαλογος:
"Ελα με ακους?"
"Ναι πες μου μονο γρηγορα χρυση μου γιατι πνιγομαι στην δουλεια"
"Θελω ΤΩΡΑ να μου φτιαξεις ενα καινουργιο ραβδι.Στελε μου το με το πρωτο καραβι."
"Καλα κατι θα κανω "
"Το χρειαζομαι σου λεω!"
"Καλα οκ."
Και υποτιθεται οτι μου το εστειλε ενα.
Μετα το σκηνικο αλλαζει και ειμαι σε μια σκηνη,που ολο και πιο πανω εχει καρεκλες(κατι σαν την Επιδαυρο ),και πισω απο τις καρεκλες ενα διαδρομο.
Εγω ημουν στην σκηνη και ξαφνικα φωναζω σ'εναν"Αποχαυνωσιους".Αυτπς μενει αναισθητος αλλα μετα απο λιγο ξαναξυπναει .
Και μετα βλεπω να πηγαινουν πισω απο την σκηνη καποιοι κακοι.Ετσι εγω ανεβαινω στον διαδρομο και εκει ειναι στημενα στην σειρα πολλα παιδια με στολες απο το Χογουαρτς.
Παω εκει και βλεπω τον Νταμπλιντορ να λεει"Πρεπει να παλεψετε με θαρρος και τολμη"
Και ρωταω"Γιατι τους βαζετε τις στολες?Δεν θα μπορουν να κινηθουν ευκολα στην μαχη"
"Για να ξεχωριζεται μεσα στην μαχη πιο ειναι ο εχθρος σας και ποιος ο αντιπαλο σας"μου απανταει .
"ααααα..τοτε πρεπει να παω να βρω και εγω τον μανδυα μου."
Παω να δω και ηταν πεταμενος στην σκηνη. Δεν μπορω να παω.Μπορει να εμφανιστουν ξαφνικα οι κακοι,σκεφτομαι .
Ετσι φωναζω"Προσελθε μανδυα"και ηρθε.Τον εδωσα στον Νταμπλιντορ και μου τον εδεσε-εφτιαξε .Φυσικα ο μανδυας ειχε το εμβλημα του Γκριφιντορ
Ξαφνικα πεταγονται οι κακοι,και ολοι αρχιζουμε να τρεχουμε και να ριχνουμε καταρες .
"Μαρια σε θελω για βοηθεια"μου ειπε ο Νταμπλ.Ετσι τον ακολουθησα και πηγαμε σε μια αποβαθρα του μετρο που ομως ηταν πλυμυρησμενη μεχρι πανω .
"Θα πνιγουμε! "του λεω.
Υποτιθεται οτι ψαχναμε γαλα για το μωρο του Νταμπλ.( ) Και υποτιθεται οτι ο Νταμπ. ειχε παντρευτει μια νεα Αφρικανη και το μωρακι του ηταν και αυτο μαυρουλικο.
"Καλα φυγε εσυ με τα αλλα παιδια!Εγω θα κατσω εδω μετο μωρακι μου και την γυναικα μου και θα περιμενουμε να παιθανει αφου δεν μπορουμε να κανουμε κατι "
Μετα απο αυτο ανεβηκαμε σε μια στριφογυριστη κιλιομενη σκαλα πολλα παιδια και ειπαμε στον Νταμπλ. να πατησει γρηγορα ενα κουμπι αλλιως το πολυ νερο θα μπλοκαρηζε την σκαλα .
Πατησε το κουμπι και βγηκαμε αλλου.Εκει ειδα εναν κακο Μαγλ και φωναζω"Αποχαυνωσιους!"μα δεν επαθε τιποτα.
"Βασανους"ξαναλεω αλλα τιποτα.
"Χχαχαχα Δεν μπορεις να κανεις τιποτα" απανταει αυτος.
"Τι κολπα σου εχει μαθει η παλιο Μπελατριξ? "
"ΑΒΑΝΤΑΑΑ... ......ή μαλλον οχι δεν θα σε σκοτωσω."
"Σιγα μην μπορουσες "απανταω και φευγω.
Μετα μαζευομαστε παρα πολλα ατομα σε μια αλλη αποβαθρα.Στην μεση εμφανιζεται ενας με 4 μικρα δαχτυλιδια και ενα μεγαλο.Και αρχιζει να μας τα παρουσιαζεις .
Τοτε δεν ειμαι η Μαρια,αλλα βλεπω μεσα απο τα ματια του Χαρι. Και σκεφτεται ο Χαρι πως αυτο το δαχτυλιδι που βρισκεται στην μεση ειναι αυτο που θελει ο Νταμπλ. για να δωσει γαλα στο παιδι του.
Περιμενει.....και ξαφνικα ριχνει μια καταρα.Ολοι αναστατωνονται..Ο Χαρι αρπαζει ολα τα δαχτυλιδια αλλα δεν τον βλεπει κανεις μεσα στον κοσμο.
Ανοιγει την πετρα απο ενα δαχτυλιδι,παει στο μωρο του Νταμπλ. που το κραταγε αγκαλια,και μολις ανοιγει την πετρα τρεχει γαλααα... Και το μωρο τελικα σωθηκε .
Υστερα ξαναριχνουν διαφοροι ξορκια και ο Χαρι(που εγω βλεπω παντα μεσα απο τα ματια του )ανεβαινε τις σκαλες.
Ξαφνικα βλεπει οτι κραταει στα χερια του την πετρα της Αναστασης.Σηκωνει το βλεμμα και βλεπει στην απεναντι αποβαθρα τον Νταμπλιντορ.Αλλα μ'ενα υπερβολικα θλιμεννο υφος.Τα ματια του μαυρα και θλιμενα και αυτα.
"Χαριιι...."του φωναζει ο Νταμπλ. αλλα οχι αυτος απο την απεναντι αποβαθρα αλλα αυτος που πρωχοραει πιο μπροστα απο εκεινον και κραταει το μωρο.
"Μα κυριε...πως γινεται να ειστε και εκει και εδω?"ρωταει ο Χαρι.
"Δεν ειμαι εκει Χαρι.Εδω ειμαι...Μην κοιτας αλλου.Εινα ψεμα.Εδω ειμαι"
Ο Χαρι υπακουσε αλλα συνεχισε να βλεπει στην απεναντι αποβαθρα αυτον τον Νταμπλιντορ με το θλιμενο υφος και τα μαυρα ματια.
Και παραλληλα ακουγετα να συζηταει ο κανονικος Νταμπλ. διπλα διπλα με τον Βολντι."Μεχρι που μπορει να σε οδηγησει η πετρα της Αναστασης?"ρωταει ο Νταμπ.
"Μεχρι την τρελαα....."απανταει ο Βολτι.
και παραληλα παλι αυτο το θλιμενο υφος με τα μαυρα ματια του αλλου Νταμπλ.
Αυτοοοοοοοοο
Οποιος μου το ερμηνευσει περνει ευσημα.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°130
εγω ειδα ενα τελειως ακυρο ονειρο
Ηταν λεει ο Γκελερτ και ειχε κανει μια ολοκληρη ενοτητα στο φορουμ και εγραφε τα καλυτερα σχολια για μενα σας λεω εγκωμιο το πιο αστειο μελος το πιο αξιοτιμο κτλ κτλ
Ηταν λεει ο Γκελερτ και ειχε κανει μια ολοκληρη ενοτητα στο φορουμ και εγραφε τα καλυτερα σχολια για μενα σας λεω εγκωμιο το πιο αστειο μελος το πιο αξιοτιμο κτλ κτλ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°131
^Καλο ειναι αυτο.
Εγω ξεχασα να συμπληρωσω πως το αποπανω ονειρο μου τελειωσε γιατι ξαφνικα εμφανιστηκαν διαφημησεις.
Εγω ξεχασα να συμπληρωσω πως το αποπανω ονειρο μου τελειωσε γιατι ξαφνικα εμφανιστηκαν διαφημησεις.
- <3:
For you...
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°132
Πο μιλάμε πολύ ψώνιο!Nicolo Machiavelli έγραψε:εγω ειδα ενα τελειως ακυρο ονειρο
Μαρία το δικό σου θα σου το ερμηνέψω εγώ! Θέλεις?
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°133
Ναι,για πες Συλια.
- <3:
For you...
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°134
Λοιπόν
1)Είσαι φοβερά επηρεασμένη από το harry potter[λες και δεν το ξερες ]
2)Το τέλος δείχνει ότι θα βρεις δυσκολίες και θα προσπαθήσουν να σε κοροιδέψουν, αλλά με δυσκολία θα αντισταθείς
3)Το μωρό σημαίνει νέο ξεκίνημα
Δεν νομίζω πως κάτι άλλο χρειάζεται ερμηνεία....
1)Είσαι φοβερά επηρεασμένη από το harry potter[λες και δεν το ξερες ]
2)Το τέλος δείχνει ότι θα βρεις δυσκολίες και θα προσπαθήσουν να σε κοροιδέψουν, αλλά με δυσκολία θα αντισταθείς
3)Το μωρό σημαίνει νέο ξεκίνημα
Δεν νομίζω πως κάτι άλλο χρειάζεται ερμηνεία....
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°135
1)Ναι οντως
2)Δυσκολιες? ...Τα μαθηματα θα ειναι ..ή κατι αλλο?
3)Νεο ξεκινημα? Γενικα ή οχι? Γιατι θα μποσουσε να ειναι το ξεκηνιμα του σχολειου ...αλλα αν ειναι γενικα,πολυ θελω καποιο νεο ξεκινημα.
Τα τοσο θλιμενα μαυρα ματια τι να σημαινουν?
2)Δυσκολιες? ...Τα μαθηματα θα ειναι ..ή κατι αλλο?
3)Νεο ξεκινημα? Γενικα ή οχι? Γιατι θα μποσουσε να ειναι το ξεκηνιμα του σχολειου ...αλλα αν ειναι γενικα,πολυ θελω καποιο νεο ξεκινημα.
Τα τοσο θλιμενα μαυρα ματια τι να σημαινουν?
- <3:
For you...
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°136
Είναι δυσκολίες που αν υποκίψεις θα σε καταστρέψουν!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°137
ααααα...Ευχαριστω Συλιαα...
- <3:
For you...
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°138
Nicolo Machiavelli έγραψε:εγω ειδα ενα τελειως ακυρο ονειρο
Το όνειρο του Παναγιώτη. Όμιτζι.
FLEUR258 έγραψε:^Καλο ειναι αυτο.
Τι άλλο να πω;;
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°139
Μαρια, εχω μεινει speechless.. Εκτος απο ολα τα αλλα, το οτι ο Νταμπλιντορ ειχε πανρευτει μια νεα Αφρικανη και ειχε και μωρο ηταν το αποκορυφωμα..
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°140
Ανθη
Οντως Εμμυ αυτο ηταν το ατου του ονειρου.
Ειδα και σημερα ενα....
Καταρχην ημουν σ'ενα μεγαλο ξενοδοχειο σ'εναν διαδρομο μαζι με την Δαφνη απο τα Ιχνη. (Επηρεασμος )
Για οσους δεν ξερουν να και μια εικονα
Απο τα αριστερα προς τα δεξια:Χαρης,Αννα,Μαρκος,Δαφνη,Δημητρης.
Και που λετε ειμασταν στο διαδρομο με την Δαφνη. Και ξαφνικα πεταγεται μια ξανθια με ενα πιστολι απο ενα δωματιο και μπαινει μεσα στο ανσασερ .
Εγω με την Δαφνη παμε να κατεβουμε τις σκαλες γιατι στον απο κατω οροφο βρισκοταν ο Μαρκος και επρεπε να τον προειδοποιησουμε.Δεν προλαβαινουμε ομως και πεταγεται η ξανθια απο το ανσασερ και αρχιζει να πυροβολαει.
Εμεις με την Δαφνη μειναμε στην σκαλα για να μην παθουμε τιποτα...Αλλα ξαφνικα ακουμε ενα μπουμ. Ο Μαρκος ειχε πυροβοληθει στο ποδι .
Μετα μπαινω εγω σ'ενα δωματιο και βλεπω 3 δεμενους αντρες."Αργα ή γρηγορα θα την ποιασουμε την φιλη σας ...Στειλαμε τα λυκοσκυλα μας να την βρουν"τους λεω και ξαναβγαινω .
Μετα τρεχουμε στο μπαλκονι εγω και η Δαφνη και βλεπουμε την ξανθια να τρεχει αλλα την εποιασαν τα λυκοσκυλα μας .
Μετα βλεπω στο μπαλκονι την αδελφη μου να συζηταει με την Αννα. Και μετα γυρναω στην Δαφνη και της κανω"Αγκαλιστα? "Και αφου την αγκαλιασα ειδα το μελλον.
Και ειδα την Δαφνη με ενα οπλο να πολιορκει το ιδιο ξενοδοχειο. Και μετα μου κανει η Δαφνη"Τι επαθες? "
"Τιποτα "απανταω εγω.
Μετα το σκηνικο αλλαζει και περπαταω με ολη την πανω παρεα (^) σ'εναν πεζοδρομο.
Απο διπλα βρισκονται φυλακες και μεσα ειναι διαφοροι ανθρωποι.
Και βλεπω στα ξαφνικα παλι το μελλον. Και μεσα ειναι η Δαφνη μ'ενα χαλια ασπρο λρωμενο μπλουζακι και μιλαει με αλλους κρατουμενους.
Κοκαλωνω και με ρωταει η Δαφνη"Τι επαθες? "
"Τιποτα...οταν ερθει η στιγμη θα καταλαβεις "της απανταω.
"Μονο που τοτε θα ειναι πολυ αργα..."μου λεει.
Και αρχιζω και σκεφτομαι εγω"Η Δαφνη κακια? Η Δαφνη? Αυτη που θαυμαζω ποιο πολυ απο ολους θα γινει κακια? Το ειδωλο μου? Οχι...Οχι...αυτο δεν γινεται....Αυτο ειναι προδοσια. "
Και μετα απο αυτο παμε και μπαινουμε καπου που εχει παντου καφετερειες.
Αλλα αυτη η παρεα ξαφνικα μεταμωρφονεται στην Ξανθιπη-Ειρηνη-Ελισαβετ απο το 50-50.
Και παμε και καθομαστε σε κατι πορτοκαλι καναπεδες.
Αλλα μετα ξαναεμφανιζεται η προηγουμενη παρεα...και παμε σ'ενα καταστηματαρχη και του κανουμε ανακριση.
Υστερα παμε και καθομαστε σ'ενα συντριβανι που στην μεση ειχε πολλα αγαλματα.
Αλλα ξαφνικα βλεπουμε μεσα στα αγαλματα μια σκωτομενη με αιματα και πεφτει στο νερο.
Εμεις απομακρυνομαστε να μην λερωθουμε απο τα αιματα και η Αννα εξεταζει το πτωμα.
Και μετα βλεπουμε με την Δαφνη εναν με και λεω εγω:
"Δεν σου φαινεται οτι αυτος..."
"Εχει υπερβολικα αστραφτερο χαμογελο..."συμπληρωνει η Δαφνη. Δεν ξερω γιατι,αλλα για καποιο λογο το τοσο αστραφτερο χαμογελο τον καθιστουσε υποπτο.
Μετα απο αυτο με ξυπνησε η αδερφη μου.
Ειμασταν ωραια ομαδα με την Δαφνη.
Ασχετα αν στο μελλον θα γινοταν κακια.
Οντως Εμμυ αυτο ηταν το ατου του ονειρου.
Ειδα και σημερα ενα....
Καταρχην ημουν σ'ενα μεγαλο ξενοδοχειο σ'εναν διαδρομο μαζι με την Δαφνη απο τα Ιχνη. (Επηρεασμος )
Για οσους δεν ξερουν να και μια εικονα
- Σπόιλερ:
Απο τα αριστερα προς τα δεξια:Χαρης,Αννα,Μαρκος,Δαφνη,Δημητρης.
Και που λετε ειμασταν στο διαδρομο με την Δαφνη. Και ξαφνικα πεταγεται μια ξανθια με ενα πιστολι απο ενα δωματιο και μπαινει μεσα στο ανσασερ .
Εγω με την Δαφνη παμε να κατεβουμε τις σκαλες γιατι στον απο κατω οροφο βρισκοταν ο Μαρκος και επρεπε να τον προειδοποιησουμε.Δεν προλαβαινουμε ομως και πεταγεται η ξανθια απο το ανσασερ και αρχιζει να πυροβολαει.
Εμεις με την Δαφνη μειναμε στην σκαλα για να μην παθουμε τιποτα...Αλλα ξαφνικα ακουμε ενα μπουμ. Ο Μαρκος ειχε πυροβοληθει στο ποδι .
Μετα μπαινω εγω σ'ενα δωματιο και βλεπω 3 δεμενους αντρες."Αργα ή γρηγορα θα την ποιασουμε την φιλη σας ...Στειλαμε τα λυκοσκυλα μας να την βρουν"τους λεω και ξαναβγαινω .
Μετα τρεχουμε στο μπαλκονι εγω και η Δαφνη και βλεπουμε την ξανθια να τρεχει αλλα την εποιασαν τα λυκοσκυλα μας .
Μετα βλεπω στο μπαλκονι την αδελφη μου να συζηταει με την Αννα. Και μετα γυρναω στην Δαφνη και της κανω"Αγκαλιστα? "Και αφου την αγκαλιασα ειδα το μελλον.
Και ειδα την Δαφνη με ενα οπλο να πολιορκει το ιδιο ξενοδοχειο. Και μετα μου κανει η Δαφνη"Τι επαθες? "
"Τιποτα "απανταω εγω.
Μετα το σκηνικο αλλαζει και περπαταω με ολη την πανω παρεα (^) σ'εναν πεζοδρομο.
Απο διπλα βρισκονται φυλακες και μεσα ειναι διαφοροι ανθρωποι.
Και βλεπω στα ξαφνικα παλι το μελλον. Και μεσα ειναι η Δαφνη μ'ενα χαλια ασπρο λρωμενο μπλουζακι και μιλαει με αλλους κρατουμενους.
Κοκαλωνω και με ρωταει η Δαφνη"Τι επαθες? "
"Τιποτα...οταν ερθει η στιγμη θα καταλαβεις "της απανταω.
"Μονο που τοτε θα ειναι πολυ αργα..."μου λεει.
Και αρχιζω και σκεφτομαι εγω"Η Δαφνη κακια? Η Δαφνη? Αυτη που θαυμαζω ποιο πολυ απο ολους θα γινει κακια? Το ειδωλο μου? Οχι...Οχι...αυτο δεν γινεται....Αυτο ειναι προδοσια. "
Και μετα απο αυτο παμε και μπαινουμε καπου που εχει παντου καφετερειες.
Αλλα αυτη η παρεα ξαφνικα μεταμωρφονεται στην Ξανθιπη-Ειρηνη-Ελισαβετ απο το 50-50.
Και παμε και καθομαστε σε κατι πορτοκαλι καναπεδες.
Αλλα μετα ξαναεμφανιζεται η προηγουμενη παρεα...και παμε σ'ενα καταστηματαρχη και του κανουμε ανακριση.
Υστερα παμε και καθομαστε σ'ενα συντριβανι που στην μεση ειχε πολλα αγαλματα.
Αλλα ξαφνικα βλεπουμε μεσα στα αγαλματα μια σκωτομενη με αιματα και πεφτει στο νερο.
Εμεις απομακρυνομαστε να μην λερωθουμε απο τα αιματα και η Αννα εξεταζει το πτωμα.
Και μετα βλεπουμε με την Δαφνη εναν με και λεω εγω:
"Δεν σου φαινεται οτι αυτος..."
"Εχει υπερβολικα αστραφτερο χαμογελο..."συμπληρωνει η Δαφνη. Δεν ξερω γιατι,αλλα για καποιο λογο το τοσο αστραφτερο χαμογελο τον καθιστουσε υποπτο.
Μετα απο αυτο με ξυπνησε η αδερφη μου.
Ειμασταν ωραια ομαδα με την Δαφνη.
Ασχετα αν στο μελλον θα γινοταν κακια.
- <3:
For you...
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°141
OMG!Τι όνειρο είναι αυτό ρε μαρία.
Υπερπαραγωγή για Χρυσά Βατόμουρα είναι!
Υπερπαραγωγή για Χρυσά Βατόμουρα είναι!
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°142
Τι ειναι τα χρυσα βατομουρα?
- <3:
For you...
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°143
^Βραβεία χειρότερης ταινίας κτλ αν θυμάμαι καλά..
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°144
λοιποον εγω ειδα ΤΟ ακυρο ονειρο
ειμουν λεει με κατι παιδια που δεν ηξερα αλλα καταβαθως ειμασταν φιλοι και ειχαμε παει σε μια τεραστεια παρετημενη επαυλη...παμε λοιπον ανεβαινουμε σκαλες κτλ ηταν πολυ τρομακτικα γιατι ακουγοταν θορυβοι και τελικα βλεπουμε μια γρια σε ενα δωματιο και ετρωγεε καλη γριουλα ηταν αλλα δεν ξερω για ποιο λογο εμεις φοβηθηκαμε και αρχισαμε να τρεχουμε
και που λετε φτανουμε σε ενα μεγαλο δωματιο και βλεπουμε εναν ιπταμενο δισκο στο πατωμα και μεσα ηταν ενα τεραστειο σκουληκι με δονταρες και ηταν σε σχημα σοκοφρετας
εντωμεταξυ η γρια χτυπαει την πορτα και φωναζε ειναι σημαντικο δεν πρεπει να ανοιξετε τον δισκο και κατι τετοια αλλα εμεις μπηκαμε στον δικο απο μια αλλη πορτα πεταξαμε στον αερα και ριξαμε το σκουληκι απο μακρια και επεσε και εσκασε
και μετα λες και ειμασταν σε εντελως αλλο μερος ακουγαμε την φωνη της γριας που ελεγε οτι αυτο το σκουληκι περασε απο την γη με τον δισκο και μπορουσε να φαει την ανθρωποτητα γουατεβα
και εκει ξυπνησα
θελω να μου εξηγησετε το ονειρο οποιος το καταφερει ειναι πραγματικα κινουμενος ονειροκριτης
ειμουν λεει με κατι παιδια που δεν ηξερα αλλα καταβαθως ειμασταν φιλοι και ειχαμε παει σε μια τεραστεια παρετημενη επαυλη...παμε λοιπον ανεβαινουμε σκαλες κτλ ηταν πολυ τρομακτικα γιατι ακουγοταν θορυβοι και τελικα βλεπουμε μια γρια σε ενα δωματιο και ετρωγεε καλη γριουλα ηταν αλλα δεν ξερω για ποιο λογο εμεις φοβηθηκαμε και αρχισαμε να τρεχουμε
και που λετε φτανουμε σε ενα μεγαλο δωματιο και βλεπουμε εναν ιπταμενο δισκο στο πατωμα και μεσα ηταν ενα τεραστειο σκουληκι με δονταρες και ηταν σε σχημα σοκοφρετας
εντωμεταξυ η γρια χτυπαει την πορτα και φωναζε ειναι σημαντικο δεν πρεπει να ανοιξετε τον δισκο και κατι τετοια αλλα εμεις μπηκαμε στον δικο απο μια αλλη πορτα πεταξαμε στον αερα και ριξαμε το σκουληκι απο μακρια και επεσε και εσκασε
και μετα λες και ειμασταν σε εντελως αλλο μερος ακουγαμε την φωνη της γριας που ελεγε οτι αυτο το σκουληκι περασε απο την γη με τον δισκο και μπορουσε να φαει την ανθρωποτητα γουατεβα
και εκει ξυπνησα
θελω να μου εξηγησετε το ονειρο οποιος το καταφερει ειναι πραγματικα κινουμενος ονειροκριτης
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°145
Αυτό το όνειρο δεν έχει εξήγηση!
Μαρία κι άλλο όνειρο υπερπαραγωγή!
Μαρία κι άλλο όνειρο υπερπαραγωγή!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°146
Αυριο μην περιμενεις γιατι θα ξυπνησω νωρις και οταν ξυπναω νωρις δεν βλεπω.
- <3:
For you...
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°147
λοιποοον σημερα ειδα ονειρο οτι ειμουν αναμαλιασμενος γιατι φορουσα ενα καπελο και ετσι εβγαλα το καπελο εβγαλα μια χτενα που την ειχα στην σχολικη μου τσαντα
και αρχισα να χτενιζομαι ξαφνικα το σκηνικο αλλαξε τελειως και ειμουν σε ενα δρομο που ηταν ολα γαλαζια βαμενα και ειδα ενα φιλο μου και του λεω μα που ειμαστε στο στρουμφοχωριο?
και μου λεει αυτος ναι και ετσι με πιανει απο το χερι και κατεβενουμε τον δρομο τρεχοντας και τραγουδουσαμε το τραγουδι απο τα στρουμφακια εκει ξυπνησα τι λετε να σημαινει?
και αρχισα να χτενιζομαι ξαφνικα το σκηνικο αλλαξε τελειως και ειμουν σε ενα δρομο που ηταν ολα γαλαζια βαμενα και ειδα ενα φιλο μου και του λεω μα που ειμαστε στο στρουμφοχωριο?
και μου λεει αυτος ναι και ετσι με πιανει απο το χερι και κατεβενουμε τον δρομο τρεχοντας και τραγουδουσαμε το τραγουδι απο τα στρουμφακια εκει ξυπνησα τι λετε να σημαινει?
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°148
Αυτό σημαίνει πως θα σε πάω τελικά στην παιδική χαρά!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°149
καλυτερα
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°150
Ούτε στο όνειρο σου δεν γλυτώνεις!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ: