+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις
Όνειρα
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Όνειρα
Μηπως βλεπεις Στρουμφακια Παναγιωτη?
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°152
οχι ρεε
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°153
Αν έβλεπε ακόμη Στρουμφάκια θα τον κορόιδευα για την υπόλοιπη ζωή του!
Σοβαρά τώρα σίγουρα δεν βλέπεις ακόμη?
Σοβαρά τώρα σίγουρα δεν βλέπεις ακόμη?
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°154
ναι ρε ποο
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°155
Εγώ κατέχω τον τίτλο του πιο κουλού όνειρου ever
Λοιπον,ξεκινώ.
Έπαιζα σε anime.Tων Πόκεμον.
Στην αρχή ήμουν με τον Άς και τον Μπροκ και περιφερόμασταν από πόλη σε πόλη και εγώ έπιασα ενα πόκεμον που έμοιαζε με την Κόκκινη Βασίλισσα από την Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων.
Στην αρχή ήμουν καλή, αλλά μετά άρχισα να νικάω στα πρωταθλήματα και ψωνίστηκα λίγο και ο Ας με ζήλευε
Μετά,έτσι στο κουλό,έρχεται ένας Light Yagami από το ανιμέ Death Note.
^Για όσες δεν ξέρουν,ο LIght Yagami.
Και μου λεγε κάτι κουλά, πως είχε χάσει το Death Note και ήθελε τη δική μυο βοήθεια για να ξεπαστέψει τον κόσμο από το κακό ακι αν γίνει κυρίαρχος του κόσμου και μου έκανε τα γλυκά μάτια. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο συμφώνησα και το πόκεμόν μου εξελίχθηκε και αρχίσαμε να καταστρέφουμε τον κόσμο με τον Λάιτ. Τότε έρχεται ένας αστυνόμος που έμοιαζε με τον Τσακ από το Gossip Girl για να μας συλλάβει και τότε ξύπνησα
Κουλό όνειρο #1!
Λοιπον,ξεκινώ.
Έπαιζα σε anime.Tων Πόκεμον.
Στην αρχή ήμουν με τον Άς και τον Μπροκ και περιφερόμασταν από πόλη σε πόλη και εγώ έπιασα ενα πόκεμον που έμοιαζε με την Κόκκινη Βασίλισσα από την Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων.
Στην αρχή ήμουν καλή, αλλά μετά άρχισα να νικάω στα πρωταθλήματα και ψωνίστηκα λίγο και ο Ας με ζήλευε
Μετά,έτσι στο κουλό,έρχεται ένας Light Yagami από το ανιμέ Death Note.
^Για όσες δεν ξέρουν,ο LIght Yagami.
Και μου λεγε κάτι κουλά, πως είχε χάσει το Death Note και ήθελε τη δική μυο βοήθεια για να ξεπαστέψει τον κόσμο από το κακό ακι αν γίνει κυρίαρχος του κόσμου και μου έκανε τα γλυκά μάτια. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο συμφώνησα και το πόκεμόν μου εξελίχθηκε και αρχίσαμε να καταστρέφουμε τον κόσμο με τον Λάιτ. Τότε έρχεται ένας αστυνόμος που έμοιαζε με τον Τσακ από το Gossip Girl για να μας συλλάβει και τότε ξύπνησα
Κουλό όνειρο #1!
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Dimitra Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2455
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2010
Magical Identity
Today's thought: 'Όταν βαριέμαι πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει...
- Δημοσίευση Ν°156
εγω ειδα πως ειμασταν στην αυλη του σπιτιου μας (παρολου που αυτο το σπιτι δν το ειχα ξαναδει στη ζωη μου)
και ειχαμε κατι σαν πολεμο με τους εξωγηινους... και ενω στην αρχη μπηκαμε ολοι μεσα στο σπιτι και εγω προσπαθουσα να βαλω μεσα ενα κοριτσακι που ολο εβγαινε , μετα εμφανιστηκαμε ξανα στην αυλη και οι εξωγηινοι ηρθαν και πηραν τους γονεις μου ... (που τετοια τυχη στην πραγματικοτητα) ...και εμενα το μονο που ενοιαζε ειναι να παω μεσα στο σπιτι με τον ξαδερφο μου, ο οποιος υποτιθεται πως πηγαινε δημοτικο ενω στην πραγματικοτητα πηγαινει γυμνασιο, και να τον βαλω να διαβασει γλωσσα .
στο μεταξυ το βιβλιο να ειναι τεραστιο και εγω να διαμαστυρομαι πως εγιναν ετσι τα βιβλια στο δημοτικο
μετα ξυπνησα...
και ειχαμε κατι σαν πολεμο με τους εξωγηινους... και ενω στην αρχη μπηκαμε ολοι μεσα στο σπιτι και εγω προσπαθουσα να βαλω μεσα ενα κοριτσακι που ολο εβγαινε , μετα εμφανιστηκαμε ξανα στην αυλη και οι εξωγηινοι ηρθαν και πηραν τους γονεις μου ... (που τετοια τυχη στην πραγματικοτητα) ...και εμενα το μονο που ενοιαζε ειναι να παω μεσα στο σπιτι με τον ξαδερφο μου, ο οποιος υποτιθεται πως πηγαινε δημοτικο ενω στην πραγματικοτητα πηγαινει γυμνασιο, και να τον βαλω να διαβασει γλωσσα .
στο μεταξυ το βιβλιο να ειναι τεραστιο και εγω να διαμαστυρομαι πως εγιναν ετσι τα βιβλια στο δημοτικο
μετα ξυπνησα...
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°157
Ρε κοριτσια, πραγματικα τι κουλονειρα ειναι αυτα?
Ποκεμον η μια, εξωγηινοι η αλλη.. Ουτε νουβελλα να γραφατε..
Ποκεμον η μια, εξωγηινοι η αλλη.. Ουτε νουβελλα να γραφατε..
BilkonGR- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°158
Εγω τωρα τελευταια ειμαι πωρομενος με την Πατυ.Λοιπον....
Ημουν εγω με εναν φιλο μου τον Φανη και καναμε παρεα με τον Ματιας.Αυτος μας ελεγε για την Αντονελλα που θελει να την φιλησει και αυτη δεν τον αφησε μια μερα.Τωρα δεν θυμαμαι πολλα αλλα τελικα συναντιουνται στον κηπο του σπιτιου του Ματιας -βλεπε Πιρανχας νετ καφε στην παραλια οφρυνιου- και ο Φανης δεν ηθελε να φυγει γιατι αγαπουσε την Αντονελλα.Τελικα τον επεισα και πηγαμε στην παραλια και ειδαμε τα κυματα πολυ χαμηλα αλλα σαν να ειναι 4x speed.Μετα γυρισαμε στο σπιτι του Ματιας αλλα εκει πριν φιληθουνε ερχεται ενας αλλος συμμαθητης μου ο Κωνσταντινος και μου λεει ελα εδω στον δρομο να παιξουμε τρακες αυτοκινητων .Τελος παντων μετα απο τις τρακες πηγαμε με τον Φανη στον Ματιας και αυτος κρατουσε ενα μωρο στην αγκαλια του.Ο Φανης ουρλιαξε και ξυπνησα.
Τωρα αυτο αν δεν ειναι κουλο να μην με λενε Βασιλη
Ημουν εγω με εναν φιλο μου τον Φανη και καναμε παρεα με τον Ματιας.Αυτος μας ελεγε για την Αντονελλα που θελει να την φιλησει και αυτη δεν τον αφησε μια μερα.Τωρα δεν θυμαμαι πολλα αλλα τελικα συναντιουνται στον κηπο του σπιτιου του Ματιας -βλεπε Πιρανχας νετ καφε στην παραλια οφρυνιου- και ο Φανης δεν ηθελε να φυγει γιατι αγαπουσε την Αντονελλα.Τελικα τον επεισα και πηγαμε στην παραλια και ειδαμε τα κυματα πολυ χαμηλα αλλα σαν να ειναι 4x speed.Μετα γυρισαμε στο σπιτι του Ματιας αλλα εκει πριν φιληθουνε ερχεται ενας αλλος συμμαθητης μου ο Κωνσταντινος και μου λεει ελα εδω στον δρομο να παιξουμε τρακες αυτοκινητων .Τελος παντων μετα απο τις τρακες πηγαμε με τον Φανη στον Ματιας και αυτος κρατουσε ενα μωρο στην αγκαλια του.Ο Φανης ουρλιαξε και ξυπνησα.
Τωρα αυτο αν δεν ειναι κουλο να μην με λενε Βασιλη
Smoking is not the best thing you can do
IN FACT IT IS THE WORST
IN FACT IT IS THE WORST
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°159
Ρε Μαρια ειδα και εγω σημερα ποκεμον.
Ειδα οτι ηταν ενας μεγαλος πραυλιος χωρος.Εκει υπηρχαν δυο εκπεδευτες με τρια ποκεμον ο καθενας.
Και ο νεας πηρε ως πρωτο ποκεμον ενα ιπταμενο γαλαζιο και ο αλλος τον Τσαρμαντερ .
Μετα αφου εχασε αυτος με το ιπταμενο(γιατι δεν μπορουσε να δει το ποκεμον του καλα τι υπαρχει κατω του οταν πεταγε ) επρεπε υποτιθεται ο ενας αντιπαλος να φαει τον αλλον.
Και τελωσπαντων φαγωθηκαν.
Και υστερα στο ακυρο ειδα αλλους δυο να προσπαθουν να σωθουν αναμεσα σε κυματα.
Αλλα ξαφνικα Ειδα πως υπαρχει μια ρουφηχτρα η οποια τους ρουφαγε ολο και πιο βαθια.
Αλλα η ρουφητρα δεν ηταν κανονικη (σιγα μην ηταν ).
Δηλαδη δεν ηταν ορθια αλλα στο πλαι.Αν καταλαβατε τι εννοω.
Μετα απο αυτο ημουν στο σπιτι μου και απο διπλα ειδα ενα καδρο με δυο ερωτευμενους και πισω τους επεφταν φθινωπορινα φυλλα.
Αλλα ξαφνικα κουνηθικαν και καταλαβα οτι δεν ηταν καδρο αλλα παραθυρο.
Και υστερα ακουσα ενα υπεροχο τραγουδι που ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαμματα απο την συγκηνηση.
Ειδα μολις τελειωσε ενα αντρα και μια γυναικα να μιλανε και να παρουσιαζουν τον Σακη ο οποιος θα εκανε ντουετο με την Ταμτα.
Μετα οταν ξυπνησα η αδελφη μου,μου ειπε οτι πραγματι ακουγοταν απο την τηλεοραση ενα τραγουδι που το τραγουδαγε ο Μαρτακης και εγω το ειδα στο ονειρο μου.
Επισης οι παρουσιαστες που ειδα τους ειδα,γιατι παραληλλα τους ακουγα στην τηλεοραση
Συνδιασα πραγματικοτητα με ονειρο
Ειδα οτι ηταν ενας μεγαλος πραυλιος χωρος.Εκει υπηρχαν δυο εκπεδευτες με τρια ποκεμον ο καθενας.
Και ο νεας πηρε ως πρωτο ποκεμον ενα ιπταμενο γαλαζιο και ο αλλος τον Τσαρμαντερ .
Μετα αφου εχασε αυτος με το ιπταμενο(γιατι δεν μπορουσε να δει το ποκεμον του καλα τι υπαρχει κατω του οταν πεταγε ) επρεπε υποτιθεται ο ενας αντιπαλος να φαει τον αλλον.
Και τελωσπαντων φαγωθηκαν.
Και υστερα στο ακυρο ειδα αλλους δυο να προσπαθουν να σωθουν αναμεσα σε κυματα.
Αλλα ξαφνικα Ειδα πως υπαρχει μια ρουφηχτρα η οποια τους ρουφαγε ολο και πιο βαθια.
Αλλα η ρουφητρα δεν ηταν κανονικη (σιγα μην ηταν ).
Δηλαδη δεν ηταν ορθια αλλα στο πλαι.Αν καταλαβατε τι εννοω.
Μετα απο αυτο ημουν στο σπιτι μου και απο διπλα ειδα ενα καδρο με δυο ερωτευμενους και πισω τους επεφταν φθινωπορινα φυλλα.
Αλλα ξαφνικα κουνηθικαν και καταλαβα οτι δεν ηταν καδρο αλλα παραθυρο.
Και υστερα ακουσα ενα υπεροχο τραγουδι που ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαμματα απο την συγκηνηση.
Ειδα μολις τελειωσε ενα αντρα και μια γυναικα να μιλανε και να παρουσιαζουν τον Σακη ο οποιος θα εκανε ντουετο με την Ταμτα.
Μετα οταν ξυπνησα η αδελφη μου,μου ειπε οτι πραγματι ακουγοταν απο την τηλεοραση ενα τραγουδι που το τραγουδαγε ο Μαρτακης και εγω το ειδα στο ονειρο μου.
Επισης οι παρουσιαστες που ειδα τους ειδα,γιατι παραληλλα τους ακουγα στην τηλεοραση
Συνδιασα πραγματικοτητα με ονειρο
- <3:
For you...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°160
Μαρια και Φλερ τα καλυτερα ονειρα
Ωρες ωρες νομιζω πως τα βγαλατε απο το μυαλο σας
IN FACT IT IS THE WORST
IN FACT IT IS THE WORST
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°161
Ο ναι! Σήμερα είδα όνειρο! Θέλω χειροκρότημα!
Ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου με την μαμά μου, την γιαγιά μου, τις δύο αδερφές μου, τον Λάζαρο[τον γνωστό Sorazal] και τον ξαδερφό μου. Και κάτι μου έλεγε ο Λαζ να κάνω, αλλά δεν μπορούσα γιατί με πονούσε η κοιλιά και αυτός ο αναίσθητος με απειλούσε με φάουλ. Σηκώθηκα μετά από λίγο για να φάω γλυκό τριαντάφυλλο και αρχίσαμε να μαλώνουμε με τον Λαζ γιατί ενώ με πονούσε η κοιλιά σηκώθηκα για να φάω[όχι που δεν θα σηκωνόμουν! ] ε μαλώσαμε, βαρέθηκα , σηκώθηκα και έφυγα και υποτείθετε θα πήγαινα να συναντήσω την Ανθή, αλλά μόλις βγήκα από το σπίτι της γιαγιάς μου βρέθηκα σε μια αίθουσα του δημοτικού...Και κάποιος με κυνηγούσε και άρχισα να τρέχω. Κατέβηκα κάτι σκάλες και εκεί βρήκα δυο συμμαθήτριες μου που είχαν γίνει αδελφές ,επειδή είχαν χωρίσει η γονείς τους και είχαν ξαναπαντρευτεί η μαμά της μιας με τον μπαμπά της άλλης, και είχαν κάνει και ένα μωράκι που ήταν στρουμπουλό στρουμπουλε και έμοιαζε με αρκουδάκι! Το πήρα στην αγγαλιά μου και το έβαλα πάνω στο χαλί για να παίξουμε. Έβγαλα τα παπούτσια μου και κάθισα μαζί του, αλλά με φώναξε κάποιος και έφυγα αμέσως. Βρέθηκα να περπατάω σε έναν διάδρομο να περπατάω με μια γνωστή μου ,αλλά είχα ξεχάσει τα παπούτσια μου μαζί με το μωράκι. Πήγα ξανά εκεί αλλά δεν έβρισκα τα παπούτσια μου πουθενά και κατάλαβα ότι τα φορούσα. Ξεκίνησα να πάω να βρω την φίλη μου ,αλλά βρέθηκα πάλι στο σπίτι της γιαγιάς ,να με πονάει η κοιλιά και ο Λαζ να με απειλεί με φάουλ! :@:
Ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου με την μαμά μου, την γιαγιά μου, τις δύο αδερφές μου, τον Λάζαρο[τον γνωστό Sorazal] και τον ξαδερφό μου. Και κάτι μου έλεγε ο Λαζ να κάνω, αλλά δεν μπορούσα γιατί με πονούσε η κοιλιά και αυτός ο αναίσθητος με απειλούσε με φάουλ. Σηκώθηκα μετά από λίγο για να φάω γλυκό τριαντάφυλλο και αρχίσαμε να μαλώνουμε με τον Λαζ γιατί ενώ με πονούσε η κοιλιά σηκώθηκα για να φάω[όχι που δεν θα σηκωνόμουν! ] ε μαλώσαμε, βαρέθηκα , σηκώθηκα και έφυγα και υποτείθετε θα πήγαινα να συναντήσω την Ανθή, αλλά μόλις βγήκα από το σπίτι της γιαγιάς μου βρέθηκα σε μια αίθουσα του δημοτικού...Και κάποιος με κυνηγούσε και άρχισα να τρέχω. Κατέβηκα κάτι σκάλες και εκεί βρήκα δυο συμμαθήτριες μου που είχαν γίνει αδελφές ,επειδή είχαν χωρίσει η γονείς τους και είχαν ξαναπαντρευτεί η μαμά της μιας με τον μπαμπά της άλλης, και είχαν κάνει και ένα μωράκι που ήταν στρουμπουλό στρουμπουλε και έμοιαζε με αρκουδάκι! Το πήρα στην αγγαλιά μου και το έβαλα πάνω στο χαλί για να παίξουμε. Έβγαλα τα παπούτσια μου και κάθισα μαζί του, αλλά με φώναξε κάποιος και έφυγα αμέσως. Βρέθηκα να περπατάω σε έναν διάδρομο να περπατάω με μια γνωστή μου ,αλλά είχα ξεχάσει τα παπούτσια μου μαζί με το μωράκι. Πήγα ξανά εκεί αλλά δεν έβρισκα τα παπούτσια μου πουθενά και κατάλαβα ότι τα φορούσα. Ξεκίνησα να πάω να βρω την φίλη μου ,αλλά βρέθηκα πάλι στο σπίτι της γιαγιάς ,να με πονάει η κοιλιά και ο Λαζ να με απειλεί με φάουλ! :@:
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°162
Τρια πραγματα.
1-Μπαινεις πολυ στο Χαριγουορλντ.
2-Σ'αρεσουν τα γλυκα.
3-Φοβασαι μην ξαναρχισει το σχολειο.
1-Μπαινεις πολυ στο Χαριγουορλντ.
2-Σ'αρεσουν τα γλυκα.
3-Φοβασαι μην ξαναρχισει το σχολειο.
IN FACT IT IS THE WORST
IN FACT IT IS THE WORST
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°163
1-Το ξέρω
2-Το ξέρω. Ήταν και προφητικό αυτό το σημείο γιατι μόλις έφαγα γλυκό τριαντάφυλλο!
3-Ψέματα
2-Το ξέρω. Ήταν και προφητικό αυτό το σημείο γιατι μόλις έφαγα γλυκό τριαντάφυλλο!
3-Ψέματα
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°164
Λοιπον να και το δικο μου
Ειναι εφιαλτης αλλα ετσι οπως θα το πω ειναι οτι ναναι.Λοιπον
Κοιμομουνα στο δωματιο μου και το σκυλι μου η Σαρα-γκολντεν ριτριβερ-ηταν πανω στο κρεβατι μου.Τωρα απο το σαλονι φαινοταν ενα πρασινο φως οπου εκει κοιμοταν ενας γνωστος που ειναι αγνωστος στην πραγματικοτητα .Αυτη η σκηνη συνεβαινε για 5 λεπτα αλλα μετα επειδη ημουν περιεργος να δω τι ηταν αυτο το πρασινο φως εστειλα την Σαρα να δει τι ηταν.Μολις εβγαλε το κεφαλι της απο την πορτα ηρθε παλι στο κρεβατι κλαιγοντας.Τοτε πεταξα την οθονη του υπολογιστη εκει οπου ηταν το φως για να δω τι θα συμβει Τοτε καταστραφηκε :@: Μετα σηκωθηκα απο το κρεβατι και ξυπνησα και ειδα στην πραγματικοτητα την αδελφη μου να κοιμαται εκει.Ξανακοιμηθηκα και εγινε το ιδιο μονο που μετα την οθονη ειδα και ενα σκελετωμενο χερι.Μετα ξυπνησα
Ειναι εφιαλτης αλλα ετσι οπως θα το πω ειναι οτι ναναι.Λοιπον
Κοιμομουνα στο δωματιο μου και το σκυλι μου η Σαρα-γκολντεν ριτριβερ-ηταν πανω στο κρεβατι μου.Τωρα απο το σαλονι φαινοταν ενα πρασινο φως οπου εκει κοιμοταν ενας γνωστος που ειναι αγνωστος στην πραγματικοτητα .Αυτη η σκηνη συνεβαινε για 5 λεπτα αλλα μετα επειδη ημουν περιεργος να δω τι ηταν αυτο το πρασινο φως εστειλα την Σαρα να δει τι ηταν.Μολις εβγαλε το κεφαλι της απο την πορτα ηρθε παλι στο κρεβατι κλαιγοντας.Τοτε πεταξα την οθονη του υπολογιστη εκει οπου ηταν το φως για να δω τι θα συμβει Τοτε καταστραφηκε :@: Μετα σηκωθηκα απο το κρεβατι και ξυπνησα και ειδα στην πραγματικοτητα την αδελφη μου να κοιμαται εκει.Ξανακοιμηθηκα και εγινε το ιδιο μονο που μετα την οθονη ειδα και ενα σκελετωμενο χερι.Μετα ξυπνησα
IN FACT IT IS THE WORST
IN FACT IT IS THE WORST
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°165
Είδες θρίλερ πριν κοιμηθείς?
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°166
Μπα αλλα ημουν στις τρομακτικες ιστοριες του Φορουμ.
IN FACT IT IS THE WORST
IN FACT IT IS THE WORST
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°167
Σύλιαα^
Εγώ χτες πάλι είδα ότι η μητέρα μου ήταν έγκυος και θα έκανε τρίδυμα. Αλλά εγώ το φοβόμουν πάρα πολύ αυτό. Το όνειρο ήταν κάτι σαν εφιάλτης.
Τι στα διάλα σημαίνει αυτό;
Σε όλους τους ονειροκρίτες λέει μόνο αν βλέπεις ότι είσαι εσύ η ίδια έγκυος.
Εγώ χτες πάλι είδα ότι η μητέρα μου ήταν έγκυος και θα έκανε τρίδυμα. Αλλά εγώ το φοβόμουν πάρα πολύ αυτό. Το όνειρο ήταν κάτι σαν εφιάλτης.
Τι στα διάλα σημαίνει αυτό;
Σε όλους τους ονειροκρίτες λέει μόνο αν βλέπεις ότι είσαι εσύ η ίδια έγκυος.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°168
1-Δεν σου αρεσει ο αριθμος 3
2-Ζηλευεις αρκετα ευκολα
3-Κατι θα γινει αυτες τις μερες στην οικογενεια σου -καλο/κακο-
4-Μην βριζεις
2-Ζηλευεις αρκετα ευκολα
3-Κατι θα γινει αυτες τις μερες στην οικογενεια σου -καλο/κακο-
4-Μην βριζεις
IN FACT IT IS THE WORST
IN FACT IT IS THE WORST
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°169
BilkonGR έγραψε:Μαρια και Φλερ τα καλυτερα ονειρα
Εμ...εγω παντα τετοια βλεπω.
Να στο εξακριβωσει αμα θες και η dream girl που με ειχε ξυπνησει μια φορα και της ελεγα ενα κουλο .
Λες να ειχα ορεξη να βγαζω ολα αυτα απο το μυαλο μου ?
Συλια πολυ πλακα το ονειρο σου.
Οντως σου αρεσουν τα γλυκα.
- <3:
For you...
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°170
Τρελένομαι για γλυκά!
Και σήμερα είδα εφιάλτη....Ήμουν ,λέει, εγώ με τα 4 αδέρφια μου[που κανονικά είναι 3] και είχαμε πάει σε ένα μαγαζί που άνοιξε πρόσφατα για να το δούμε. Και ξαφνικά άρχισε να βρέχει τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι μας που ήταν λίγα μέτρα πιο κάτω και έτσι περάσαμε εκεί την νύχτα...Οι πωλήτες όμως δεν μας άφηναν να φύγουμε και αναγκαστήκαμε να σκοτώσουμε τον έναν...Πάλεψε με τον μεγάλο αδερφό μου και δυστυχώς πέθαναν και οι δύο Όταν πέθαναν άρχισαν να βγαίνουν από το ψυγείο διάφορα φαγητά που είχε μαγειρέψει ο αδερφός μου...Τα πήραμε και τα φάγαμε και εμφανίστηκε ξαφνικά αυτός που είχε σκοτώσει ο αδερφός μου [που είχε γίνει βαμπίρ ή δαίμονας] και άρχισε να παίρνει τα φαγητά από το τραπέζι και να τα βάζει σε τάπερ για να τα πάρει μαζί του! :@:
Εγώ με τις αδερφές μου τρέξαμε πήραμε τα παπούτσια μας, βγήκαμε έξω από την αυλή του μαγαζιού και πήγαμε στην διπλανή αυλή. Βάλαμε τα παπούτσια μας και ξεκινήσαμε να φύγουμε. Όταν βγήκαμε στον δρόμο εγώ έπεσα κάτω και είδα τους μαγαζάτορες μαζί με μια συμμαθήτρια μου με μαύρους μανδύες....Είχαν γίνει όλοι τους βαμπίρ[ή δαίμονες, δεν κατάλαβα ακριβώς]. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ένας που είχε έρθει να εξετάση αν ήμουν άγγελος... ,αλλά τελικά δεν με είχε εξετάσει και έτσι και να είχα δυνάμεις δεν θα μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω για να νικήσω τα βαμπίρ... Πήρα τις αδερφές μου και ξεκίνησαμε να πάμε σπιτάκι μας. Κατεβήκαμε μια κατηφόρα και στο τέλος της κατηφόρας είδαμε σκελετωμένα χέρια με σπασμένα δάχτυλα να κινούνται απειλητικά προς το μέρος μας Εμείς συνεχίσαμε να προχωράμε και είδαμε κι άλλα βαμπίρ που είχαν στήσει γλέντι και έπιναν αίμα. Η αδερφή μου είχε εξαφανιστεί και την θέση της είχε πάρει μια φίλη μου. Εγώ είπα πως μόλις γυρίσει η μαμά της φίλης μου στο σπίτι τους θα κάνουν μεγαλύτερο γλέντι με αίμα....
1)Από πότε κάνω εγώ παρέα με βαμπίρ?
2)Το αίμα είναι γλυκό?
3)Σιγά με τις ντομάτες!
Και σήμερα είδα εφιάλτη....Ήμουν ,λέει, εγώ με τα 4 αδέρφια μου[που κανονικά είναι 3] και είχαμε πάει σε ένα μαγαζί που άνοιξε πρόσφατα για να το δούμε. Και ξαφνικά άρχισε να βρέχει τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι μας που ήταν λίγα μέτρα πιο κάτω και έτσι περάσαμε εκεί την νύχτα...Οι πωλήτες όμως δεν μας άφηναν να φύγουμε και αναγκαστήκαμε να σκοτώσουμε τον έναν...Πάλεψε με τον μεγάλο αδερφό μου και δυστυχώς πέθαναν και οι δύο Όταν πέθαναν άρχισαν να βγαίνουν από το ψυγείο διάφορα φαγητά που είχε μαγειρέψει ο αδερφός μου...Τα πήραμε και τα φάγαμε και εμφανίστηκε ξαφνικά αυτός που είχε σκοτώσει ο αδερφός μου [που είχε γίνει βαμπίρ ή δαίμονας] και άρχισε να παίρνει τα φαγητά από το τραπέζι και να τα βάζει σε τάπερ για να τα πάρει μαζί του! :@:
Εγώ με τις αδερφές μου τρέξαμε πήραμε τα παπούτσια μας, βγήκαμε έξω από την αυλή του μαγαζιού και πήγαμε στην διπλανή αυλή. Βάλαμε τα παπούτσια μας και ξεκινήσαμε να φύγουμε. Όταν βγήκαμε στον δρόμο εγώ έπεσα κάτω και είδα τους μαγαζάτορες μαζί με μια συμμαθήτρια μου με μαύρους μανδύες....Είχαν γίνει όλοι τους βαμπίρ[ή δαίμονες, δεν κατάλαβα ακριβώς]. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ένας που είχε έρθει να εξετάση αν ήμουν άγγελος... ,αλλά τελικά δεν με είχε εξετάσει και έτσι και να είχα δυνάμεις δεν θα μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω για να νικήσω τα βαμπίρ... Πήρα τις αδερφές μου και ξεκίνησαμε να πάμε σπιτάκι μας. Κατεβήκαμε μια κατηφόρα και στο τέλος της κατηφόρας είδαμε σκελετωμένα χέρια με σπασμένα δάχτυλα να κινούνται απειλητικά προς το μέρος μας Εμείς συνεχίσαμε να προχωράμε και είδαμε κι άλλα βαμπίρ που είχαν στήσει γλέντι και έπιναν αίμα. Η αδερφή μου είχε εξαφανιστεί και την θέση της είχε πάρει μια φίλη μου. Εγώ είπα πως μόλις γυρίσει η μαμά της φίλης μου στο σπίτι τους θα κάνουν μεγαλύτερο γλέντι με αίμα....
1)Από πότε κάνω εγώ παρέα με βαμπίρ?
2)Το αίμα είναι γλυκό?
3)Σιγά με τις ντομάτες!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°171
Sylvie Lovegood έγραψε:Τρελένομαι για γλυκά!
Όταν πέθαναν άρχισαν να βγαίνουν από το ψυγείο διάφορα φαγητά που είχε μαγειρέψει ο αδερφός μου...Τα πήραμε και τα φάγαμε και εμφανίστηκε ξαφνικά αυτός που είχε σκοτώσει ο αδερφός μου [που είχε γίνει βαμπίρ ή δαίμονας] και άρχισε να παίρνει τα φαγητά από το τραπέζι και να τα βάζει σε τάπερ για να τα πάρει μαζί του! :@:
:
Ρε....ΡΕ.....παλι ειδες θριλερ εσυ??Τι σου εχω πει ??? Εγω εξαιρουμαι παντως
IN FACT IT IS THE WORST
IN FACT IT IS THE WORST
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°172
Εγώ δεν βλέπω ποτέ θρίλερ! Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι επηρεάστηκα από αυτό...
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°173
Σύλια...
Εγώ πάλι χτες είδα κάτι κουλό.
Έτρεχα λέει στην Εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας με τα πόδια και λέει πήγαινα πολύ πολύ γρήγορα όπως ο Φλας ένα πράγμα... Και από την δεξιά μεριά που έτρεχα στην άκρη του δρόμου ήταν παντού σκύλοι ξαπλωμένοι. Εγώ τους φοβόμουν και όποτε πλησίαζα σε έναν έκοβα ταχύτητα για να μην με πάρει στο κυνήγι. Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω πως έβρεχε καθ' όλη την διάρκεια του ονείρου, θυμάμαι την αίσθηση του νερού πάνω στα ρούχα μου. Συνέχισα να τρέχω, σε κάποια φάση πλησιάζω σε έναν σκύλο λευκό με καφέ αυτιά και αυτός άρχισε να μου γαβγίζει. Εγώ επειδή φοβήθηκα να μην με δαγκώσει, πήγα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και
αγγίζω τα μαλλιά μου για να τα κάνω πίσω από το πρόσωπό μου και ήταν μούσκεμα από την βροχή. Μετά ξαφνικά βρέθηκα στο ντίβιντι κλάμπ της γειτονιάς και πάω να νοικιάσω ταινία έτσι μουσκίδι όπως ήμουν και αυτός μου λέει ότι κλείνουμε στις 9 και ξανανοίγουμε στις 12.30 την νύχτα. Και μετά το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πήδηξα από μία μάντρα με κάγκελα και ένας φίλος μου ο Δημήτρης μου είπε ότι παραλίγο να μου σκιστεί η φούστα. Εγώ εντωμεταξύ δεν φορούσα φούστα, αλλά καμπαρντίνα.
Τι να πεις...
Εγώ πάλι χτες είδα κάτι κουλό.
Έτρεχα λέει στην Εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας με τα πόδια και λέει πήγαινα πολύ πολύ γρήγορα όπως ο Φλας ένα πράγμα... Και από την δεξιά μεριά που έτρεχα στην άκρη του δρόμου ήταν παντού σκύλοι ξαπλωμένοι. Εγώ τους φοβόμουν και όποτε πλησίαζα σε έναν έκοβα ταχύτητα για να μην με πάρει στο κυνήγι. Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω πως έβρεχε καθ' όλη την διάρκεια του ονείρου, θυμάμαι την αίσθηση του νερού πάνω στα ρούχα μου. Συνέχισα να τρέχω, σε κάποια φάση πλησιάζω σε έναν σκύλο λευκό με καφέ αυτιά και αυτός άρχισε να μου γαβγίζει. Εγώ επειδή φοβήθηκα να μην με δαγκώσει, πήγα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και
αγγίζω τα μαλλιά μου για να τα κάνω πίσω από το πρόσωπό μου και ήταν μούσκεμα από την βροχή. Μετά ξαφνικά βρέθηκα στο ντίβιντι κλάμπ της γειτονιάς και πάω να νοικιάσω ταινία έτσι μουσκίδι όπως ήμουν και αυτός μου λέει ότι κλείνουμε στις 9 και ξανανοίγουμε στις 12.30 την νύχτα. Και μετά το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πήδηξα από μία μάντρα με κάγκελα και ένας φίλος μου ο Δημήτρης μου είπε ότι παραλίγο να μου σκιστεί η φούστα. Εγώ εντωμεταξύ δεν φορούσα φούστα, αλλά καμπαρντίνα.
Τι να πεις...
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°174
Ανθή ώρα να σηκώσω και εγώ σημαιούλα!
Και όλα αυτά τα κουλά βγαίνουν από τα βάθη της ψυχής μας? Φαντάσου κατάσταση εκεί μέσα!
Και όλα αυτά τα κουλά βγαίνουν από τα βάθη της ψυχής μας? Φαντάσου κατάσταση εκεί μέσα!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°175