από Sylvie Lovegood Κυρ Σεπ 12, 2010 12:26 am
Και το σημερινό:
Μας είχαν δώσει μια λίστα με κάποια πολύ δύσκολα φίλτρα και εμείς έπρεπε να χωριστούμε σε ομάδες ,να βρούμε τα υλίκα[που ήταν πολύ σπάνια] και να τα έχουμε έτοιμα σε 3 μέρες για να τα δώσουμε σε έναν διαγωνισμό. Στην δικιά μου ομάδα ήμασταν εγώ και άλλα 3 κορίτσια που δεν έχω ξαναδει ποτέ...Βρήκαμε τα υλικά και πήγαιμε στην αυλή του δημοτικού σχολείου ,στήσαμε το εργαστήρι μας και αρχίσαμε να κατασκευάζουμε τα φίλτρα. Στην ίδια αυλή όμως ήταν και άλλη μια ομάδα δύο άτομων. Ο Βόλντι και ο Χάρος. Ο δεύτερος ήθελε να κερδίσει τον διαγωνισμό και να μας σκοτώσει όλους[για να χει πελατεία λογικά]. Στην λίστα ήταν και ένα φίλτρο που αν το έπινες σε σκότωνε...Αυτό το φιλτρό το έδωσε στον Βόλντι και μετά ήρθε σε εμάς ,πήρε τα φίλτρα που είχαμε φτιάξει και μας τα πετούσε. Εμένα μου πέταξε το φίλτρο του θανάτου και το φίλτρο του έρωτα, αλλά δεν με πέτυχε κανένα.
Πέτυχε όμως τις άλλες κοπέλες...
Εγώ έφυγα τρέχοντας και με κυνήγησε. Μου είπε "Οι Μαγκλ δεν ξέρουν ποιος είσαι. Δεν πρόκειτε να σε βοηθήσουν" εγώ φώναξα "Μαγκλ!!!!!"γύρισαν όλοι το κεφάλι τους σε εμένα, αλλά δεν είδαν τον Χάρο....
Λίγο πιο κάτω και ενώ με είχε σχεδόν φτάσει είδα στο χέρι του ένα σημάδι[πανέμορφο
] που υποτείθετε ήταν τη Ροβένα Ραβενκλοου...Εγώ ήθελα να το αγγίξω και αυτός έδεσε τα χέρια του για να μην ανυσηχώ, αλλά κατάλαβα πως ήταν παγίδα και έφυγα γρήγορα...Δυστυχώς πρόλαβε και με ακούμπησε στον ώμο με ένα μάτι και μου είπε "Από δω και πέρα θα μπορείς να θυμάσε, αλλά δεν θα μπορείς να κινήσε. Θα θυμάσε τους φίλους σου, αλλά αυτοί δεν θα σε θυμούντε. Κάθε μέρα θα χάνεις όλο και περισσότερες δυνάμεις και στο τέλος θα νιώσεις πως οι δυνάμεις που σου απέμειναν φευγουν από εσένα και πηγαινουν σε κάποιον άλλο."
Εγώ έφυγα παραπέρα και ξαφνικά βρέθηκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου. Είχα μόλις ξυπνήσει. Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Συγκέντρωσα όλες μου τις δυνάμεις και κατάφερα να καθίσω όρθια. Δεν άντεξα πολύ και έπεσα στο κρεβάτι. Άνοιξα την τηλεόραση, όμως δεν μπορούσα να κουνήσω το κεφάλι μου ,άρα ούτε να κοιτάξω..... :@: Έτσι την έκλεισα και ξαναέπεσα για ύπνο. Δεν ξανακοιμήθηκα γιατί μετά από λίγο ήρθαν οι αδερφες μου στο δωμάτιο και κατάφερα να σηκωθώ!
Ήρθε και ο Χάρος μες στο δωμάτιο και εγώ σαν καλή ηθοποιός έπαιξα τον ρόλο μου...Πως μπορούσα να κουνηθώ με μεγάλη δυσκολία! Και φυσικά τον ξεγέλασα!
Μόλις έφυγε από το δωμάτιο σηκώθηκα και έφυγα και εγώ και πήγα πάλι στην αυλή του σχολείου, όπου τα κορίτσια της ομάδας ξαναέφτιαχναν τα φίλτρα. Πήγα στην πόρτα που οδηγούσε στο εσωτερικό του σχολείου και είδα πως είχε γίνει πύλη προς τον Άδη. Ήμουν έτοιμη να πέσω μέσα ,αλλά ,δυστυχώς για πολλούς, την γλύτωσα!
3 μέρες συνεχόμενες με όνειρα! Ρεκόρ!