Ήμουν λέει και περπάταγα φορώντας γαλότσες Ευτυχώς δλδ γιατί ο δρόμος ήταν γεμάτος λασπόνερα!Στο άκυρο έρχεται ο Ντράκο Μαλφόι και μου λέει να του δώσω τις γαλότσες
Ξαφνικά βρίσκομαι με τον αδερφό μου στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας όπου μας απαγάγουν κάτι τύποι Τελικά ήταν το τάγμα
Εκεί ήταν μια πολύ καλή κοπελίτσα η οποία ήταν διπλή πράκτορας και μου έδωσε κάτι παπούτσια με τα οποία μπορούσα να διακτινυστώ από οποιοδήποτε μέρος(Ακόμη και το Χόγκουαρτς) προς το σπίτι της κοπέλας(και κρυσφήγετο του τάγματος ) στην οδό Κάπρου αριθμός 75
Τέσπα,τελικά ο Βόλντεμορτ απαγάγει εμένα και τον αδερφό μου Ο αδερφός μου ψήνεται στον πυρετό και εγώ προσπαθώ να διαπραγματευτώ την απελευθέρωση του Ευτυχώς έρχεται η διπλή πράκτορας αλλά δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε γιατί μας άκουγαν οι Θανατοφάγοι.
Την επόμενη μέρα ήταν κανονισμένο να πάνε οι Θανατοφάγοι σε μια καφετέρια όπου έκανε έρανο για τον καρκίνο του μαστού Με πήραν και εμένα μαζί και λίγο πριν μπούμε στην καφετέρια,η διπλή πράκτορας κρατώντας μια πιατέλα με κομμένα μήλα μου είπε ότι ο αδερφός μου είναι ασφαλής οπότε έπρεπε να απομονωθώ από τους Θανατοφάγους(και τον Βόλντεμορτ) για να διακτινυστώ.
Είπα ότι ήθελα να πάω στην τουαλέτα Αλλά για να πας έπρεπε να σε πάνε με αυτοκίνητο Οπότε ξεκίνησα με έναν Θανατοφάγο Που τελικά ήταν ο πατέρας μου που είχε μεταμφιεστεί Ωστόσο δεν μπορούσα να του προδώσω το σχέδιο.
Κάποια στιγμή με ρωτάει "Νικολέτα,τώρα εσύ κυβερνάς;"
Και προσπαθούσα να τον προστατέψω λέγοντας του ψέματα Αλλά με κατάλαβε,μου έδωσε χρήματα για να διακτινιστώ και εγώ άρχισα να τρέχω και εκεί ξύπνησα
Βασικά ήταν αρκετά τρομακτικό