.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις

Όνειρα

Berenice
    Berenice
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 18387
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: well behaved women rarely make history

Όνειρα - Σελίδα 11 Empty Απ: Όνειρα

Δημοσίευση από Berenice Δευ Νοε 15, 2010 12:59 pm

Είχα ΧΠοτερικό όνειρο!
    Ήμουν λέει και περπάταγα φορώντας γαλότσες Razz Ευτυχώς δλδ γιατί ο δρόμος ήταν γεμάτος λασπόνερα!Στο άκυρο έρχεται ο Ντράκο Μαλφόι και μου λέει να του δώσω τις γαλότσες =/
    Ξαφνικά βρίσκομαι με τον αδερφό μου στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας όπου μας απαγάγουν κάτι τύποι =/ Τελικά ήταν το τάγμα hippie
    Εκεί ήταν μια πολύ καλή κοπελίτσα η οποία ήταν διπλή πράκτορας και μου έδωσε κάτι παπούτσια με τα οποία μπορούσα να διακτινυστώ από οποιοδήποτε μέρος(Ακόμη και το Χόγκουαρτς) προς το σπίτι της κοπέλας(και κρυσφήγετο του τάγματος Razz ) στην οδό Κάπρου αριθμός 75 ti?
    Τέσπα,τελικά ο Βόλντεμορτ απαγάγει εμένα και τον αδερφό μου =/ Ο αδερφός μου ψήνεται στον πυρετό και εγώ προσπαθώ να διαπραγματευτώ την απελευθέρωση του Razz Ευτυχώς έρχεται η διπλή πράκτορας αλλά δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε γιατί μας άκουγαν οι Θανατοφάγοι.
    Την επόμενη μέρα ήταν κανονισμένο να πάνε οι Θανατοφάγοι σε μια καφετέρια όπου έκανε έρανο για τον καρκίνο του μαστού Razz Με πήραν και εμένα μαζί και λίγο πριν μπούμε στην καφετέρια,η διπλή πράκτορας κρατώντας μια πιατέλα με κομμένα μήλα μου είπε ότι ο αδερφός μου είναι ασφαλής οπότε έπρεπε να απομονωθώ από τους Θανατοφάγους(και τον Βόλντεμορτ) για να διακτινυστώ.
    Είπα ότι ήθελα να πάω στην τουαλέτα Razz Αλλά για να πας έπρεπε να σε πάνε με αυτοκίνητο sweatdrop smiley Οπότε ξεκίνησα με έναν Θανατοφάγο Razz Που τελικά ήταν ο πατέρας μου που είχε μεταμφιεστεί Razz Ωστόσο δεν μπορούσα να του προδώσω το σχέδιο.
    Κάποια στιγμή με ρωτάει "Νικολέτα,τώρα εσύ κυβερνάς;" Razz
    Και προσπαθούσα να τον προστατέψω λέγοντας του ψέματα =/ Αλλά με κατάλαβε,μου έδωσε χρήματα για να διακτινιστώ και εγώ άρχισα να τρέχω και εκεί ξύπνησα Razz

Βασικά ήταν αρκετά τρομακτικό =/

Όνειρα - Σελίδα 11 Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo8_r3_250    Όνειρα - Σελίδα 11 Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo7_r3_250 

“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
    “Believe me, Iʼve made up my mind.”
    (x)
    Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Δευ Νοε 15, 2010 1:33 pm

Κάπρου 75 rofl
    Μ' αρέσει που έπρεπε να πας στην τουαλέτα με αυτοκίνητο rofl
    Γαμάτο Razz

Θα πω και το αποψινό δικό μου Razz
    Έβλεπα λέει live action Hellsing ταινία, όμως ήταν στυλ Beowulf. Και η πλοκή ήταν αλλαγμένη -αυτό το κατάλαβα όταν είχαν σε τραπέζια νεκροτομείου τα πτώματα των καλών που ψοφάνε στο μάνγκα κι αυτά ζωντάνεψαν Razz Ανάμεσα στους ήρωες εντωμεταξύ υπήρχαν και χαρακτήρες απ' το Code Geass (θυμάμαι καθαρά Tohdoh, Chiba και Tamaki Razz).
    Μόλις λοιπόν επανήλθαν οι φίλοι μας (Razz) η κάμερα κάνει ζουμ στην Integra η οποία αν και κανονικά είναι 23 φαινόταν 30άρα και ως συνήθως κάπνιζε Razz και στον Alucard που την πλησιάζει και της λέει:
    "Ο πόλεμος τελείωσε". (εγώ: σώωωωωπα ti?)
    Αυτή του πιάνει το χέρι, τον τραβάει κοντά και τον φιλάει Razz (εγώ: wiii)
    Οπότε αυτός πάει να την δαγκώσει Razz Η Integra:
    "Όχι τώρα, το βράδυ". (εγώ: \\\\\\\\\\ μα αφού είναι ήδη βράδυ ti? )
    Μετά του κάνει:
    "Δεν θυμάσαι τη φωτογραφία που μας έβγαλαν χτες βράδυ?" (ζντουβ ti? Ακόμα δεν έχω καταλάβει πού κόλλαγε αυτό)
    Και στο τέλος έδειχνε σαν credits φωτογραφίες όλων των χαρακτήρων Razz

Πριν από αυτό είχα δει ότι παντρευόμουν και μετά από αυτό ότι ήμουν σε σούπερ μάρκετ, είχα πάρει πάαααρα πολλά πράγματα κι ο ταμίας αρνιόταν να μου τα χτυπήσει επειδή ήταν γιος του διευθυντή ti? Κι εγώ φώναζα και του'λεγα "είναι η δουλειά σου, κάντην σωστά!" και κάτι τέτοια Razz

Όνειρα - Σελίδα 11 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Δευ Νοε 15, 2010 1:56 pm

Νικόλ, respeeee! Όνειρα - Σελίδα 11 422287

Γιάννα, και οι δύο ανιμέ είδαμε. Όνειρα - Σελίδα 11 235444

Σπόιλερ:

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    ALEX CRAZY 4
    Πρωτοετής στην Σχολή
    Πρωτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 6
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2010

Δημοσίευση από ALEX CRAZY 4 Σαβ Νοε 27, 2010 11:00 pm

χαχαχαχαχαχα hehe
    Maria Lovegood
    Maria Lovegood

Αριθμός μηνυμάτων : 19672
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Touching the starlight....

Δημοσίευση από Maria Lovegood Σαβ Νοε 27, 2010 11:35 pm

Nικόλ, όλα τα λεφτά το όνειρο Very Happy hoho

Γιάννα respekt

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Κυρ Νοε 28, 2010 12:36 am

Νικολ rofl
    Ειδικα ο Ντρακο αναρωτιεμαι τι ηθελε τις γαλοτσες. :P

Γιαννα επιρεασμενη. Laughing Laughing

Εγω σημερα ειδα οτι ειχαμε μαζευτει καπου παρα πολλα ατομα.
    Και εκει ηταν και η Κατερινα και η Ελλιζα απο εδω.
    Καποιος φωναζε τα ονοματα μας για να εκπροσωπησουμε τους κοιτωνες μας σε μια ομιλια στην οποια θα μιλαγε κυριως η κυρια της Εκθεσης μου. Razz
    Και μετα θυμαμαι οτι ημουν βραδυ στο σχολειο και εκανα στατιστικη. ti?

Όνειρα - Σελίδα 11 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Sylvie Lovegood
    Sylvie Lovegood
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 15673
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.

Δημοσίευση από Sylvie Lovegood Σαβ Δεκ 04, 2010 1:21 pm

^άτιμο σχολείο. erimi

Εγώ πάλι είδα πως μας είχαν πάρει όλους τις 2 Γυμνασίου στο δημοτικό και μας είπαν πως θα μείνουμε για πάντα στην 6 Δημοτικού erimi Εγώ έφυγα για να πάω προπόνηση στο βόλεϋ και όταν ξαναγύρισα στο σχολείο βρήκα στην αυλή έναν συμμαθητή μου, ο οποίος αποφάσισε να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση Shocked [3η φορά σε 2 μήνες erimi ]

Μετά έφυγα από την αυλή του σχολείο και είδα πως στον δρόμο κάποιοι [γνωστοί και άγνωστοι]έφτιαχναν σουφλέ και έκαναν διαγωνισμό,όποιος θα φτιάξει και θα φάει τα περισσότερα κερδίζει.

Εκεί ήταν και ο Σίμος[ο γνωστός] και τους έδινε οδηγίες για το πως να μαγειρέψουν το σουφλέ Shocked

Εγώ τους κοιτούσα που μαγείρευαν...Μετά ήθελα να δω τον Σίμο, ο οποίος ήταν κρυμμένος κάπου και φαινόταν μόνο το κεφάλι του όλη αυτή την ώρα. Μόλις κατάφερα να τον δω ολόκληρο είδα πως το κεφάλι του βρισκόταν σε σώμα κούκλας και το κανονικό του σώμα είχε χαθεί Shocked
    Τον ρώτησα να μου πει πως έγινε αυτό και μου είπε πως 3 μάγισσες τον είχαν αποκεφαλίσει και είχαν βάλει το κεφάλι του στο σώμα της κούκλας και το κεφάλι της κούκλας στο σώμα του erimi

Υ.Γ.: Δεν έχω δει ποτέ φότο του Σίμου. erimi

Yes i Am a Shadowhunter
    Demons beware

ΜΜΚΓΘ:

We love Zeus
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Σαβ Δεκ 04, 2010 2:51 pm

^Ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη Σίμου awesome

Εγώ είδα πως κάναμε πεζοπορία με τους γονείς μου σ' ένα βουνό, και κάποια στιγμή φτάσαμε σ' ένα σταυροδρόμι. Από τη μία συνέχιζε κανονικά ο ίσιος δρόμος (άσφαλτος παρακαλώ, μέσα στην ερημιά Shocked ) κι απ' την άλλη ήταν γεμάτος πέτρες και πήγαινε κάτω από έναν θόλο σαν τούνελ. Κι ο πατέρας μου να'χει φαγωθεί να πάμε από κει Razz Εντωμεταξύ εγώ ήθελα να συνεχίσουμε από την άσφαλτο γιατί νύχτωνε και φοβόμουν κιόλας αλλά δεν μου'δινε σημασία sweatdrop smiley
    Τέλος πάντων, μπαίνουμε στο τούνελ, περπατάμε, και φτάνουμε σ' ένα δάσος Shocked Το οποίο ήταν πολύ όμορφο, πρασινάδα κλπ αλλά εμένα κάτι δεν μου καθόταν καλά, σαν να ένιωθα να απειλούμαι.
    Αφού πήρε χαμπάρι ο πατέρας ότι δρόμο μέσα από το δάσος δεν θα βρίσκαμε, μας παίρνει και γυρνάμε πίσω. Καθώς πλησιάζαμε στη σπηλιά, ακούω κάτι σαν κραυγές/ουρλιαχτά ζώων? Άλλων πλασμάτων? Δεν ξέρω, πάντως τρόμαξα κι άρχισα να τρέχω και μετά ξύπνησα κι ήμουν -> ti?
    Razz

Όνειρα - Σελίδα 11 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Sylvie Lovegood
    Sylvie Lovegood
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity
    Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.

Δημοσίευση από Sylvie Lovegood Κυρ Δεκ 05, 2010 4:56 pm

Εγώ είδα δυο όνειρα σήμερα[γιατί τρόμαξα με το ένα ,ξύπνησα και μετά ξαναξεράθηκα Razz ]
    Στην αρχή ήταν φανταστικόοοο awesome
    Έκανα κοπάνα από το σχολείο για να πάω με κάποιες φίλες μου βόλτα. Και μετά από την βόλτα ξαναγυρίσαμε στο σχολείο και πήγαμε εκδρομή σε ένα υπέροχο μέρος! Με μπλε, καθαρή θάλασσα, πλούσια βλάστηση γύρω από την παραλία και χρυσαφένια αμμουδιά! In Love Βάλαμε τα μαγιό μας και εγώ πήγα να κολυπμήσω. Αλλά το νερό ήταν πάρα πού αρμυρό και ενώ ήταν βαθιά ξαφνικά έγινε τόσο ρηχή που τονερό δεν έφτανε ούτε μέχρι τους αστραγάλους μου. Εγώ ντύθηκα, πέρασα την θάλασσα και έφτασα σε ένα δρόμο, κοντά στην πλατεία. Εκεί περπατούσες μέσα στο νερό της θάλασσας. Κατέβηκα τον κατυφορικό αυτό δρόμο και βρήκα έναν φίλο μου ο οποίος έτρεχε να σωθεί από κάτι. Μόλις με έφτασε μου είπε: Ήρθαν! Τρέχα να σωθείς!. Ακριβώς την στιγμή που τελείωσε την πρόταση του είδα μαύρες σκιές να σηκώνονται από το έδαφος. Τρόμαξα και του είπα: Θα μας βγάλω από εδώ. Και εκεί ξύπνησα erimi

Στο άλλο όνειρο είδα πως είμουνα στο σαλόνι το ξενοδοχείου και έστειλε ο μπαμπάς εμένα και την αδερφή μου να πάμε να πάρουμε κάτι από ένα μαγαζί στα Γιάννενα. Πήρα το αυτοκινητο και μέχρι ενός σημείου οδηγούσα σωστά. Μετά δεν έστριψα σε μια στροφή και συνέχισα ευθεία. Κάπου στον δρόο βρήκαμε ένα περίπτερο και σταματήσαμε για να αγοράσουμε τίποτα να φάμε... Razz
    Εκεί στο περίπτερο ,λοιπόν, περάσαμε κάμποσες ώρες και ο περιπτεράς μας κάλεσε να μείνουμε σπίτι του, το οποίο ήταν το σπίτι της γιαγιάς μου.
    Η κόρη του καταστηματάρχη ήταν ξωτικό και μας έδειξε μα σπηλιά, τα τέρατα της οποίας πρέπει να πολεμήσει κάποιο ξωτικό για να έχει δικαίωμα άσκησης της δύναμης του.
    Εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέρατα και μπήκα μέσα στην σπηλιά. Ξαφνικά τα τέρατα άρχισαν να βγαίνουν από τις γωνίες...Κατατρόμαξα. Έτρεξα και σταρφάλωσα σε ένα μέρος κοντά στην σπηλιά, ώστε να έχω θέα την μάχη.
    Η κοπέλα πολέμουσε με έναν πήγασο ο οποίος έριχνε κεραυνούς. Η κοπέλα τους χτυπούσε με τις πλαστικές σόλες των παπουτσιών της, ενώ συνέχιζε να μάχεται με τα υπόλοιπα τέρατα που έβγαιναν από την σπηλιά.
    Ο πήγασος είδε πως δεν τα κατάφερνε μαζί της κι έτσι επιτέθηκε σε μένα crying Εγώ τον αντιμετώπησα όπως τον είχε αντιμετωπίσει και η κοπέλα και τον εξολόθρευσα Cool
    Η κοπέλα εξολόθρευσε και όλα τα υπόλοιπα τέρατα και κλείσαμε την είσοδο της σπηλιάς, γιατί θα έβγαιναν κι άλλα τέρατα, αφού πέθαναν οι πρόγονοι τους, και πήγαμε στο σπίτι της να φάμε.
    Εκεί ήταν και η μαμά μου με τη αδερφή μου, οι οποίες ποτίθετε πως θα πήγαιναν με το αυτοκίνητο στην Ευρωπαϊκή Ένωση... Shocked
    Κι ενώ περνούσαμε καλά η πόρτα της σπηλιάς άνοιξε και τα τέρατα μπήκαν μέσα στο σπίτι. Εγώ με την αδερφή μου πήραμε τρόφιμα και ετοιμαστήκαμε να φύγουμε, αλλά δεν προλάβαμε, γιατί η γιαγιά μου[την οποία τα τέρατα είχαν άνει ίδια με αυτά] με κυνήγησε μέχτι τελικής πτώσεως. Και όταν με άγγιξε και υποτίθετε πως θα γινόμουν τέρας ξαναξύπνησα erimi
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Κυρ Δεκ 05, 2010 8:24 pm

Καλέ τι ευχάριστα όνειρα βλέπουμε τελευταία! Razz

Και γω είδα κάτι πολύ όμορφο όπως θα μαντέψατε. sweatdrop smiley

Το πρώτο ήταν ότι είχα πάει για κούρεμα, για να μου φτιάξει μπροστά τις μύτες γιατί είχαν χαλάσει και το κομμωτήριο ήταν μέσα σε μια παλιά τουαλέτα-αποθήκη. erimi Και με κούρευε μια ηλικιωμένη, που ήταν φίλη της γιαγιάς μου, έχει πεθάνει εδώ και κάτι χρόνια. (μπρρρ scared)
    Αλλά αντί να μου φτιάξει τα μαλλιά, τα σήκωσε και άρχισε να μου τα κόβει πολύ κοντά και εγώ είχα φρικάρει. Και μου έλεγε "Έχεις πολλά μαλλιά, πρέπει να κοπούν." Σύμφωνα με ονειροκρίτη σημαίνει πως χάνω την δύναμή μου ή κάτι τέτοιο. unsure

Το δεύτερο τώρα.
    Ήμουν στην αυλή του σπιτιού, για την ακρίβεια στο πεζοδρόμιο και εμφανίστηκε ένα μικρό φίδι και εγώ άρχισα να τρέχω, γιατί τα φοβάμαι. Αυτό στην πορεία άρχισε να μεγαλώνει και να χοντραίνει υπερβολικά μέχρι που έγινε ένα φίδι ΝΑ, χρώματος κόκκινου με καφέ ρίγες! erimi
    Εγώ κατατρομαγμένη κρύφτηκα μέσα στο σπίτι μου και έβλεπα απ' το παράθυρο πως είχε τυλίξει τον πατέρα μου και τον έσφιγγε και του έκανε δύο μικρές πληγές. Αυτός όμως κατάφερε και ξέφυγε και το χτυπούσε με ένα φτυάρι μέχρι που σκοτώθηκε.

Ήταν τρομακτικό. plz

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Sylvie Lovegood
    Sylvie Lovegood
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity

Δημοσίευση από Sylvie Lovegood Κυρ Δεκ 05, 2010 10:09 pm

Θεέ μου. Το σχολείο μας κάνει κακό.- :P

Μέχρι και νεκρούς βλέπουμε erimi

Yes i Am a Shadowhunter
    Demons beware

ΜΜΚΓΘ:

We love Zeus
    Hecate
    Hecate

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Δευ Δεκ 06, 2010 2:27 pm

Σήμερα το πρωί συνειδητοποίησα πως δεν έχω κάνει καμία απουσία όλο το εξάμηνο οπότε αποφάσισα να μην πάω στο εργαστήριο τοπογραφίας και ξανακοιμήθηκα.

Είδα πως είχα κάνει κοπάνα από την τοπογραφία και είχα πάει σε μια παραλία για να κοιμηθώ στις ξαπλώστρες. Αλλά ο καθηγητής της τοπογραφίας μαζί με κάποια από τα παιδιά του εργαστηρίου είχαν πάει και αυτοί στην ίδια παραλία για να μετρήσουν το μέγεθος μιας τρύπας στο νερό που είχε μπετό γύρω γύρω. Αποφάσισα να τους ακολουθήσω. Μετά με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο και προσπαθούσα να το κλείσω αλλά δεν μ' άφηνε. Και μετά βρέθηκα σε μία μικρή τάξη όπου ήταν οι συμμαθητές μου από το δημοτικό και η δασκάλα που είχα στην πέμπτη και έκτη δημοτικού. Υποτίθεται πως ήμουν στην τρίτη λυκείου. Το εκπαιδευτικό σύστημα ήταν κάπως έτσι: στη δευτέρα λυκείου έδινες εξετάσεις κτλ. όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα και στην τρίτη λυκείου έκανες μαθήματα δημοτικού για να ξεκουραστείς. Το όνειρο τελείωσε με εμένα να υπόσχομαι στον εαυτό μου πως θα είμαι η καλύτερη μαθήτρια της τάξης γιατί τα μαθήματα ήταν γελοία.

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Όνειρα - Σελίδα 11 Ws1999D
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Δευ Δεκ 06, 2010 2:37 pm

Ούτε μια ώρα ύπνου δεν μπορούμε να χαρούμε πλέον! Razz

♩ - ♫

Sylvie Lovegood
    Sylvie Lovegood
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity

Δημοσίευση από Sylvie Lovegood Δευ Δεκ 06, 2010 3:45 pm

Τι σας λέω... Το σχολείο μας καταστρέφει....δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτό... erimi

Yes i Am a Shadowhunter
    Demons beware

ΜΜΚΓΘ:

We love Zeus
    Helena Ravenclaw
    Helena Ravenclaw
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 10829
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Itʼs not just that she makes him a better person. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, her beliefs. Damon is either the best thing for her or the worst.

Δημοσίευση από Helena Ravenclaw Κυρ Δεκ 26, 2010 2:10 pm

Λοιποοον..
    Σημερα ονειρευτηκα οτι ημουν στο σχολειο,καθομουν πρωτο θρανιο και αυτος που μας εκανε μαθημα δεν ηταν ο κανονικος καθηγητης μας Razz .
    Μολις αλλαζει η ωρα μπαινει μεσα ενα ατομο που ποτε δεν πιστευα οτι θα δω :P
    Σπόιλερ:
    Αφου μπαινει,εγω βεβαια να τρεμω - τι θα μου κανει τωρα,θα με σκοτωσει,θα με βασανισει scared - και οι αλλοι απλα να μιλανε.Ηταν πολυ πιο τρομαχτικη απο οτι ειναι στις ταινιες cross .Λοιπον και κανει τα συνηθισμενα της.Πηρε εναν μαθητη τον βασανισε κλπ,κπλ.Και τοτε σηκωνομαι εγω της κανω εναν Βασανους αντι για Crucio giveup,αστοχησε βεβαια και μετα ξυπνησα.

Δεν νομιζω οτι θελω να δω την συνεχεια giveup
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Κυρ Δεκ 26, 2010 3:29 pm

Θέλω να δω κι εγώ τη Βellatrix. erimi

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Maria Lovegood
    Maria Lovegood

Αριθμός μηνυμάτων : 19672
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Touching the starlight....

Δημοσίευση από Maria Lovegood Δευ Ιαν 03, 2011 3:42 pm

Εγώ σήμερα με είδα με ένα φίλο μου, τον Ανδρέα σε ένα τεράστιο μαγαζί. Υποτίθεται πως αυτό το μαγαζί είχε τα πάντα. Και μου λέει ο Ανδρέας:"Ακολουθησε τη συμβουλή που σου είχα δώσει καποτε στο facebook". Παλιά μου είχε πει να παρω ενα μικρο μπλοκ σχεδιου και να το εχω παντα μαζι μου για να ζωγραφιζω και να εξασκούμαι. Έτσι μόνη μου άρχισα να ψάχνω το μπλοκ αυτό. Και δεν έβρισκα πουθενά. Πουθένα. Είχα αγχωθεί και κατέληξα να χαθώ στο μαγαζί και ένας έγωνστος μου είπε: "Κάθε ελπίδα σου είναι χαμένη". erimi

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 11974
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα

Δημοσίευση από Hermione Black Πεμ Ιαν 13, 2011 4:31 pm

εγω εδώ και δό μέρες βλέπω ονειρο εμένακαι τον ορέστη να παίζουμε κιθάρα και μετά να έρχετε ενας και να μου παίρνει την κιθάρα και ο ορέστης να εξαφανίζεται και να φωνάζω το όνομά του και μετά να μου πέφτει ένας κου΄βας βισινί μπογιά στο κεφάλι

Όνειρα - Σελίδα 11 Kaiksis_OLD_SCORE124
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Σαβ Ιαν 15, 2011 9:09 pm

Χτες το βράδυ είδα ότι με έβλεπα να κοιμάμαι από το ταβάνι και αν ξυπνούσα, θα πέθαινα λέει, γιατί ήμουν υπνωτισμένη ή κάτι τέτοιο. jesus! cross

♩ - ♫

Padma Patil
    Padma Patil
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6919
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Padma Patil Κυρ Ιαν 16, 2011 11:14 am

Είδα όνειρο ήταν έγινε πόλεμος και εγώ ήμουν στο σχολείο και είχα τρομάξει , ύστερα ξυπνάω απότομα και σκέφτομαι :<< Έχουμε πόλεμο αύριο δεν έχουμε σχολείο ωραία >> και μετά από λίγο: <<Τι λες μωρή ηλίθια !>>Και ξανά ξεράθηκα . sweatdrop smiley
    Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity
    Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα

Δημοσίευση από Hermione Black Κυρ Ιαν 16, 2011 12:38 pm

Σπόιλερ:
    Razz
    εγώ είδα όνειρο χτες ότι δούλευα σε ένα κοτέτσι (ναι καλά διαβάσατε) και το έσκασε ένα κοτόπουλο και το ψάχναμε μέσα σε ένα σουπερ μα΄ρκετ έλεος και το κινηγούσε μια αλεπού και προσπαθούσαμε να το σωσουμε και ξύπνησα και ήμουνα με τη μικρή μου ξαδέρφη που της διάβαζα χτες το βράδυ ένα παραμύθι για κάτι κοτοπουλάκια και εκείνη κοιίθηκα και εγώ συναίχισα να διαβάζω και τελικά εμεινα με τα γυαλιά και το βιβλίο στα χερια

anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Σαβ Ιαν 29, 2011 12:16 am

ερμιόνη.στ έγραψε:
    Σπόιλερ:
    Razz
    εγώ είδα όνειρο χτες ότι δούλευα σε ένα κοτέτσι (ναι καλά διαβάσατε) και το έσκασε ένα κοτόπουλο και το ψάχναμε μέσα σε ένα σουπερ μα΄ρκετ έλεος και το κινηγούσε μια αλεπού και προσπαθούσαμε να το σωσουμε και ξύπνησα και ήμουνα με τη μικρή μου ξαδέρφη που της διάβαζα χτες το βράδυ ένα παραμύθι για κάτι κοτοπουλάκια και εκείνη κοιίθηκα και εγώ συναίχισα να διαβάζω και τελικά εμεινα με τα γυαλιά και το βιβλίο στα χερια

rofl rofl rofl

Εγώ χτες που λέτε είδα ότι δούλευα σε μια οικοδομή ( cross ) και έπαιζα κιθάρα για να μου δώσουν τον μισθό μου. {faint}
    Μην ξεχνάτε την φάση που είδα ότι ο αδερφός μου πηδούσε πάνω κάτω στον καναπέ. erimi

Με 'χει στοιχειώσει το ζιζάνιο. Βοήθεια! erimi

♩ - ♫

Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Hermione Black Σαβ Ιαν 29, 2011 12:24 am

Σπόιλερ:

εγώ χθες είδα όνειρο ότι ξύπνησα και το δωματιο μου ήταν κατασκότεινο και κατι έτριζε και αρχισα να τρεμω και μετα κάποιος μου έλεγε έλα έλα κι εσύ πρεπει να πεθάνεις θα ζεις καλύτερα αλά αν ζήσεις και δν έρθεις μαζί μου οι ανθρωποι σου ποου έχουν πεθάνει θα υποφε΄ρουν μέχρι την αιωνιότητα και μετά κάτι ασπο διαφανές με πλσίαζε και εγώ φώναζα την αδερφή μοου και τότε ανακάλυψα πως ήταν ανάμεσα στους νεκρούς που είχε μαζί του και τότε φωναξα στα ληθεια την αδερφη μου και μ έβριζε μια ωρα που την ξύπνησα

Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Σαβ Ιαν 29, 2011 1:14 pm

Πολύ κουλό: Είδα πως ένας γνωστός μου ήταν χορδή ενός κύκλου κέντρου Ο (0,0). erimi

Όνειρα - Σελίδα 11 2w13
    C. Addicts for the win.
    Beedle the Bard
    Beedle the Bard
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 5006
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011

Magical Identity
    Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.

Δημοσίευση από Beedle the Bard Κυρ Ιαν 30, 2011 5:07 pm

εχω γεμισει εφιαλτες...

Όνειρα - Σελίδα 11 Alwaysh

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 11:46 am