από Mysterious Wizard Σαβ Φεβ 11, 2012 12:14 am
Nearly Headless Nick έγραψε:Νικόλα κι η Άναμπεθ είναι χαζή και στα βιβλία και στη ταινία.
Η Άναμπεθ είναι ΘΕΑ στα βιβλία, ντάξει;
Το τελευταίο όνειρο που είδα ήταν απ' τα πιο παράξενα. Βρισκόμουν στο καλάθι από ένα πολύχρωμο αερόστατο που πετούσε και μαζί μου είχα μία βιντεοκασέτα της Ποκαχόντας και μια γκρίζα γάτα.
Κάποια στιγμή μέσα από ένα σύννεφο βγήκε ένας τυπάς που έμοιαζε πολύ με τον μπαμπά της Βερούκα απ' το Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας, ντυμένος με ρούχα βίγκινγκ ένα πράμα και με φτερά στην πλάτη
και μου φώναξε αν ένιωθα καλά και αν ήθελα γεμιστά Παπαδοπούλου!
Εγώ του είπα πως είχα βαρεθεί και ήθελα να κατέβω και μου είπε πως για να κατέβω έπρεπε να ελαφρύνω το αερόστατο ρίχνοντας στο έδαφος ή τη γάτα ή την κασέτα Ποκαχόντας, ώστε να αρχίσω να χάνω ύψος και να προσγειωθώ. Με βαριά καρδιά αποφάσισα να ρίξω το γατάκι
Εκείνο όμως δεν έπεσε και άρχισε να πετάει με κάτι άλλα ιπτάμενα γατάκια
και όλο μαζί το γατομάνι χάθηκε μέσα στα σύννεφα και από πίσω τους και ο ιπτάμενος βίκινγκ-μπαμπάς της Βερούκα που φώναζε κάτι για τον Παπαδήμο και τα νέα μέτρα και την τιμή των πουλόβερ στα Σπρίντερς.
Τότε το αερόστατο προσγειώθηκε απότομα στο έδαφος και εγώ βγήκα από μέσα και είδα πως ήμουν μπροστά σ' έναν αρχαίο ναό Ίνκας στη μέση της ζούγκλας
και εκεί που αποφάσισα να μπω να δω τον ναό με ξύπνησε η αδερφή στις 8μισι για να μου πει πως τα σχολεία είναι πάλι κλειστά απ' το χιόνι!