Εντάξει το σημερινό μου όνειρο ήταν από τα πιο κουλά έβερ!
Λοιπόν αρχικά είδα ότι συνάντησα 3 φίλες μου και πήγαμε βόλτα κάτω στην Αθήνα.
Τότε εγώ λέω"Κάποιον θα συναντήσω"και ξαφνικά βλέπω την Μαρία-Ιμπέριο,την Γιάννα και την Εκάτη.Αφου της χαιρετάω,ξεκινάμε όλοι μαζί να πάμε Μοναστηράκι.Ξαφνικά ο ουρανός σκοτινιάζει.Κάτι αστράφτει στον ουρανό.
"Πέφτουν αστέρια!"
λέω εγώ.Αμ δε...
Ξαφνικά έρχεται με τεράστια ταχύτητα ένας μεγαλός μετεωρίτης στην γη!
Γίνεται μια τεράστια έκρηξη και εγώ πετάγομαι στον αέρα.Ξαφνικά σκοτάδι.Μετά βλέπω ένα κουτάκι στον υπολογιστή που να λέει:"εγκεφαλικά κύτταρα:ακούγεται ένα τιν,τιν,τιν και ύστρεα check."
Μετά από αυτό γράφει:"Χτύποι καρδιάς:τιν,τιν,τιν...τιν,τιν,τιν"(Έλα δεν πρέπει να πεθάνω τώρα!
Πρέπει να ζήσω )τιν,τιν...ckeck!
Ανοίγω τα μάτια μου.Χαμός παντού.Άνθρωποι να φωνάζουν.Φασαρία.
Πάω να βρω την αδερφή μου.Μιλάει με μια φίλη μου λέγοντας μου"Κοίτα Θέκλα,έγινες σκόνη
".(
)
Μετά από αυτό βρίσκω μια άλλη μου φίλη και μπαίνουμε σ'ένα μαγαζί για να αγοράσουμε τράπουλα τίτσου.Αλλά ο τυπάς μας λέει ότι δεν έχει.
Μετά μπαίνει μια κοπέλα και λέει"Τελικά εκεί που ήμουν μαζί με την Πεντάμορφη και το τέρας δεν χίονισε.
Ότι θέλει μου λέει η μαμά μου.
"Εμείς την κοιτάμε με ένα ύφος:
Το σκηνικό αλλάζει.Εγώ,η Ρέα,η Εκάτη,ο Λάζαρος,και η Μαρία-Ιμπέριο είμαστε σ'ένα αυτοκίνητο σ'ένα υπέροχο νησί.Από μακριά φαίνεται η γαλάζια θάλασσα και δίπλα μας υπάρχουν παντού ωραίες άσπρες πολυκατικοίες(??).
Βρίσκουμε την δικιά μας πολυκατοικία και πάμε να βολευτούμε.Εγώ βγαίνω έξω παρέα με την Ρέα και την Μαρία.
Καθώς γυρνάμε στο δωμάτιο η Εκάτη ανοιγοκλείνει το στόμα της λέγοντας"Με φίλησε!
",εννοώντας τον Λάζαρο.
"Τι? "
"απαντάει η Ρέα.
"Αμάν ρε Ρέα!Εγώ κατάλαβα!
"απαντάω.
Μετά βγαίνω για να απλώσω τις θαλασσινές μας πετσέτες μαζί με την Μαρία.
Όταν γυρνάμε στο δωμάτιο η Εκάτη ανοιγοκλείνει πάλι το στόμα της λέγοντας"Τα φτιάξαμε
"
"Τι?"
"απαντάει η Μαρία!.
"ααα,καλά.
Μόνο εγώ καταλαβαίνω σ'αυτή την παρέα τι λέει η Εκάτη?
"λέω εγώ.
Τέλος είδα ότι η Εκάτη τα είχε με ένα χοντρό ψηλό κύριο,ο οποίος της έκανε σκηνή ζήλιας για τον Λάζαρο.
"Καλά και εσύ κάποτε τα είχες με μια ψηλή θεά,ντίβα,αλλά δεν ζήλεψα!"του απάντησε η Εκάτη.
Αυτοοοοοοοοοο.