Είμαι ο πρώτος που γράφω για το χθεσινό? Ζήτω που καήκατε
Λεπόν
Μετά από ατέλειωτα sms και συνεννόηση μπουζούκι, συναντηθήκαμε με τη Ρέα στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά. Μου είχε πάρει και δωράκι, ένα μπρελόκ Garfield
Το οποίο και έβαλα στα κλειδιά μου, as promised
Εγώ, ο άκυρος, είχα φάει στα Goodys προηγουμένως και είχα δει στον πάγκο ένα από αυτά τα Argoudάκια, με φανελάκι που είχε για στάμπα ένα αγγελούδι. Ωπ, λέω, εδώ είμαστε... φτυστό η Ρέα
Όταν το παίρνω, όμως, συνειδητοποιώ ότι στο κάτω μέρος είχε και την υπογραφή του Ρουβά
Τεσπα... είχα σκοπό να της το χαρίσω για αναμνηστικό, τελικά της το δωσα για προσάναμμα
Έπειτα από μια άριστη καθοδήγηση ενός άρτιου γνώστη της πρωτεύουσας (
) και αφού χρησιμοποιήσαμε πόδια, μετρό, ηλεκτρικό και λεωφορείο, φτάσαμε στο Mall κατά τις 4μιση
(Κορυφαίο σκηνικό στο Μετρό: σε μια από τις στάσεις ρωτάει η Ρέα που βρισκόμαστε, γιατί χαζοπαζαρεύαμε και δεν ακούγαμε τις ανακοινώσεις. Εγώ, βλέπω μεγάλο ποσοστό του πλήθους να κατεβαίνει και λέω με άνετο ύφος: "Πολλοί κατεβαίνουν, Σταθμό Λαρίσσης είμαστε". Στο λεπτό, γυρίζουμε ταυτόχρονα το κεφάλι και βλέπουμε την ταμπέλα "Αττική" ! Πανικόβλητοι, πεταγόμαστε έξω 1 δεύτερο πριν κλείσουν οι πόρτες!
) Καθίσαμε σε μια καφετέρια στον πρώτο όροφο και αρχίσαμε το θάψιμο
Δε θα σας περιγράφω το τρόπο με τον οποίο η Ρέα έφαγε την κρέπα της, θα σας κοπεί η όρεξη μαχαίρι
Και για τη κλοτσιά στο καλάμι ούτε λόγος
Μετά από μια τοσοδούλικη καθυστέρηση, ήρθε και ο Μερλινάκος με τα εισιτήρια
Στις εξήμισι είχαν έρθει όλοι: η Άρτεμις η Εκάτη, οι Γιάννα και 2 φίλες της, η Ελίζα και η Μαρία
Μέσα στην αίθουσα, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμασταν και ιδιαίτερα ήσυχοι... μετά από κάθε ξεκάρφωτο χειροκρότημα του κοινού, ακούγονταν και ένα ξέμπαρκο "HARRYWORLD!!!"
Και, γενικότερα, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν
Πάντως την ταινία την φχαριστηθήκαμε! Μόλις τελείωσαν και τα credits(ναι, αρχικά έκανα το λάθος και σηκώθηκα πιο ΠΡΙΝ
) βγάλαμε 2 ομαδικές φωτογραφίες(από τις οποίες φαίνεται ότι η Ελίζα κάτι μας κρύβει όλο αυτό το καιρό, ο Μέρλιν έχει τα ντοκουμέντα
) και αποχαιρετίσαμε τον Μερλινάκιο που έπρεπε να φύγει
Αποφασίσαμε να κατευθυνθούμε προς το Μοναστηράκι για εποικοδομητικό κάψιμο, αλλά, λίγο ο σωστός υπολογισμός μας, λίγο η αλάνθαστη διαίσθηση της Μαρίας, μας ανάγκασαν να αλλάξουμε ουκ ολίγες φορές μετρό, μέχρις ότου να ακολουθήσουμε τη σωστή διαδρομή και να πέσουμε πάνω σε φανατικούς Παναθηναϊκούς (από την μία τα "γαλλικά" αυτών, από την άλλη τα Ιαπωνικά Ρέας-Γιάννας, τα νεύρα μου ζαρτιέρες
) Κάπου εκεί καληνυχτίσαμε και το Μαράκι και, επειδή νηστικό αρκούδι δε μιλάει, αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό
Ακούστηκαν πολλές προτάσεις είναι η αλήθεια(McDonald's, Goody's, ισπανικό, κινέζικο) αλλά επικράτησε μία: Tυλιχτό πιτόγυρο σε τραπέζι
Τον μαγαζάτορα δεν θα τον χαρακτήριζα και πολύ εξυπηρετικό(μας έφερε ότι να 'ναι λογαριασμό και αναψυκτικά και μας ανάγκασε όλους να πάρουμε γύρο ΜΕ τζατζίκι, δηλώνοντας έμμεσα ότι θα μας πασάρει κατεψυγμένες μερίδες
), αλλά δε βαριέσαι, ήταν τέλεια η παρέα
Τέλος, σκαρφαλώσαμε σε ένα παράξενο γλυπτό εκεί κοντά, βγάλαμε κανα-δυο καμμένες φώτο και χωριστήκαμε(εγώ πήρα το ίδιο μετρό με Γιάννα και Ελίζα)
Και ένα σύτνομο σχόλιο για τα παιδιά που έβλεπα πρώτη φορά από κοντά:
dREAm Girl: Της αξίζουν συγχαρητήρια μόνο και μόνο επειδή με ανέχτηκε επί ένα εννιάωρο+έφαγε όλη τη μερίδα της
ΟΚ... το Ρεάκι το λάτρεψα, είναι πηγή πειράγματος και σκανταλιάς... ένα αξιαγάπητο διαβολάκι
Cassandra Black: Ρισπέκτ στο ντύσιμό της
Πολύ ευχάριστη και χαμογελαστή, μέσα σε όλες τις συζητήσεις
(Ελληνικές και μη
)
Hecate: Τρομερό χιούμορ, ασύλληπτες ατάκες
Και ξέρει να θάβει τους Λαρισαίους, εύγε
elliza: Πάντα με καίρια σχόλια και καυστικές τοποθετήσεις
Συμφωνούσα με όλα όσα υποστήριξε, πλην του Saw
FLEUR258: Το Μαράκι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη
Δε πρόλαβα να της μιλήσω, όμως, γιατί στην αίθουσα καθόταν στην άλλη άκρη+έπρεπε να φύγει με το πέρας της ταινίας
@RtVaVa: Την περίμενα λιγότερο ομιλητική, αλλά έκανα λάθος
Χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε από κοντά
Παιδάκια πέρασα υπέροχα
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα
Άντε... και τον Ιούλιο στην πρεμιέρα του Λονδίνου
- Σπόιλερ:
Δεν κατάλαβα? Γιατί τα ρεζιλίκια μας να περιορίζονται εντός συνόρων?