Αρχικά είχα ραντεβού με τον Χρήστο, με τον καλό μου πηγαίναμε στο ίδιο σχολέιο, αλλά αυτός δεν με θυμόταν καν και ας του έδειξα φωτογραφίες μου! Εγώ βέβαια με το που είδα φωτογραφία του τον θυμήθηκα αμέσως!
Με τον Χρήστο μιλούσαμε άπειρες ώρες μέχρι να έρθει η μέρα της συνάντησης και γελούσαμε πάρα πολύ κάθε φορά ( κυρίως λόγω της φράσης " τι καλααααααα" ) οπότε όταν συναντηθήκαμε δεν νιώθαμε καθόλου σαν ξένοι!Πήγε πρώτος στο ραντεβού ο καλός μου και με περίμενε! Άρχισα αμέσως τα "τι καλαααααα" οπότε γελάσαμε και έσπασε ο πάγος ( που δεν υπήρχε αλλά σχήμα λόγου ) Στην αρχή ήταν μαζεμένος και ντροπαλούλης και δεν μου μιλούσε πολύ και προσπάθησα να τον κάνω να γελάει! Καθήσαμε για καφέ και αρχίσαμε να μιλάμε για το φόρουμ και να κουτσομπολεύουμε γενικά Αλλά και να λέμε τα γνωστά " τι καλοοοοοοος", " τι καλάαααααα" , "υπέροχααααα" κτλ ...
Κάποια στιγμή πέρασε ένας κυριούλης με τριαντάφυλλα και ο Χρήστος σαν σωστός κύριος μου πήρε ένα κόκκινο τριανταφυλλάκι υπέροχοοοοο!!!
Ευχαριστώ και πάλι καλέ μου!!!
Μετά απο 3 ώρες που πέρασαν απίστευτα γρήγορα πήγαμε να συναστήσουμε στην παραλία τον Λάζαρο, τον Αντρέα και την Κατερίνα!Είχα πάρα πολύ αγχος πρέπει να πω...
Αρχικά πήγαμε στα Goodys να φάμε απο όπου μόνο που δεν μας έδιωξαν με τις κλοτσιές Ύστερα η Κατερίνα έφυγε δυστυχώς και με τα 3 αγόρια αποφασίσαμε να πάμε λιμάνι για ποτό και σε όλη την διαδρομή μαλώναμε και βριζόμασταν με τον Αντρέα για τα μάτια του Χρήστου.Ξεκατινιαστήκαμε κανονικά και γίναμε ρεζίλι σε όλη τη παραλία
Έσκασε απο την ζήλια του ο Δίας που ο Χρήστος μόνο σε μένα έδωδε λουλουδάκι!!!
Και φυσικά ο Λάζαρος με τον Χρήστο είχαν σκάσει στα γελια! Όταν επιτελους κάτσαμε για ποτό ο Αντρέας συνέχισε να διεκδικεί τον Χρήστο και να ξεκατινιάζεται αλλά χωρίς να καταφέρει απολύτως τίποτα Περάσαμε πάρα πολύ καλάαααααα γελάσαμε και χορέψαμε!!!
Κάποια στιγμή ο Χρήστος ( κανείς δεν ξέρει γιατί ) σήκωσε το ποτό του και το έχυσε πάνω μου Με αποτέλεσμα βέβαια και πάλι οι άλλοι να σκάσουν στα γέλια και εγώ να έχω μείνει! Γιατί καλέ μου? Τελικά ο Λάζαρος με τον Αντρέα έφυγαν νωρίτερα ( μάλλον επειδή ο δεύτερος δεν άντεχε άλλο την απόρριψη ) οπότε έμεινα πάλι με τον Χρήστο!!Κάτσαμε λίγο ακόμη και μετά γυρίσαμε σπιτάκια μας με τα πόδια!Μακάρι να καθόμασταν κ άλλο μαζί!
Χρήστο μου , είσαι πραγματικά το καλύτερο παιδί, όπως σε περίμενα!!! Τι καλόοοοοοος !!!! Φοβερή παρέα !!! Απίστευτα πρόσχαρος και ευγενικός!!! Επίσης γλυκός και ντροπαλός !!! Με έκανε να νιώθω άνετα, να γελάω και να περνάω υπέροχαααααα !!!!! Όποια κοπέλα κ να βγει μαζί του πιστεύω θα την κάνει να νιώθει βασίλισσα όπως εγώ! Πραγματικά με σκλάβωσε!!! Είσαι λατρεία και τι καλόοοοοοοοος!!!
Αντρέας...πολύ
Λάζαρος Στο φόρουμ φαίνεται λίγο αυστηρός και κακούλης καμιά φορά αλλά έιναι πολύ καλόοοοοοοοος και αυτός!!! Τι γελαστό παιδί !!! Και πολύ συμπαθητικός!!!
Δεν μιλήσαμε πολύ καλέ μου επειδή πιο πολύ γελούσες μαζί μου και με τον Αντρέα και δεν μπορούσες να μιλήσεις αλλά δεν θα μου την γλυτώσεις!Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα!Είπες και το κορυφαίο με τον γάμο... Μην ξεχάσεις το καπέλο σου την άλλη φορά!!!
Κατερίναααααα κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς!!!Πολύ γελαστή κοπέλα ευγενική και πρόσχαρη!!! Εσύ γιατί είσαι σλίθεριν καλή μου ???
Ελπίζω να ξαναβρεθούμε γλυκιά μου !!!!
- Σπόιλερ:
- Είπα πολλά αλλά άξιζε γιατί περάσα υπέροχα καλά μου