Λοιπον δωστε βαση
Ξεκιναω με μενα σαν ευγενικος που ειμαι...
- Σπόιλερ:
Uploaded with ImageShack.us
Και συνεχιζω με τον ψειρο..
- Σπόιλερ:
Uploaded with ImageShack.us
Απολαυστε!!!!
Το δικό μου το έχασα την επόμενη μέραCassandra Black έγραψε:Πιο πάνω, σε έναν από τους πάγκους με τα χειροποίητα βρήκαμε κάτι ζαμάτες μπαρέτες μαλλιών που μοιάζαν με ραβδιά και πήρα εγώ ένα με μωβ πετρούλα (Ντάρμστρανγκ γαρ) και η Εκάτη ένα με πράσινη (τι σκατά Σλίθεριν θα 'τανε).
Ξες τι φταίει? Οι αριστοκρατικές μας αύρες Δεν μας αφήνουν να αρχίσουμε τις καμμενιές αμέσως οπότε κοιτάγαμε γύρω γύρω το σταθμό σαν περισκόπια λες και περιμέναμε την επιφοίτηση. : Πλάκα πλάκα η μοναδική φορά που σου είχα μιλήσει άνετα από την αρχή ήταν όταν είχα βγει με τη Ρέα και σε είχε πάρει τηλέφωνο και σε κάποια φάση της το πήρα και άρχισα να σου μιλάω (κάτι που δεν κάνω ποτέ, συνήθως με κυνηγάνε για να μιλήσω).Cassandra Black έγραψε:Με την Εκάτη για κάποιο λόγο νιώθω πάντα κάπως άβολα στην αρχή. Όμως αυτή τη φορά μας πέρασε σχετικά γρήγορα. Μάλλον συνηθιζόμαστε :
Να ρθούτε στην Λάρισα που χει και πολλούς πεζόδρομους για περπάτημα (αλλά δεν έχει συγκοινωνία τα βράδυα )Cassandra Black έγραψε:Συνολικά ήταν μια απόλυτα καμένη βραδιά. Ανυπομονώ για επανάληψη
Cassandra Black έγραψε:πιάσαμε θάψιμο για φίλους και γνωστούς αλλά και βιβλία και ταινίες (Λυκόφως -γκουχ )
Cassandra Black έγραψε:Εμείς βγήκαμε με την Εκάτη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά καμία από τις δύο μας δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει περιγραφή οπότε θα γράψω εγώ:
elliza έγραψε:Λαζαρε και Αντρεα τι διακριτικα γιαλακια ειναι αυτα? :