Athens Meeting Vol. 2
Oπως ευθεως ειχα απειλησει καποτε τους πρωτευουσιανους και τις πρωτευουσιανες, στην Αθηνα θα ξανακατεβαινα.Ετσι και εγινε (Δυστυχως αυτην την φορα χωρις Φουλη.. -Φουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....
)!!
Ετσι λοιπον καταφερα να φθασω υστερα απο καθυστερησεις δυσκολιες και μερικες κακες πραξεις (που καποιοι υποστηριζουν πως θα μου γυρισουν μπουμερανγκ αλλα εγω αρνουμαι να το πιστεψω..
) καταφερα να φθασω στον Κηφισο!
Σε ενα δεκαλεπτο ηρθε ο Merlinακος και με πηρε με το αυτοκινητο (
) και με πηγε στο ξενοδοχειο που μου εκλεισε (
) και μετα απο ενα καφε στα γρηγορα την χωριστηκαμε λογω υποχρεωσεων και μου εδωσε οδηγιες πως να κατεβω στο Συνταγμα (
).Αυτο βεβαια δεν μετραει για meeting..
Μeeting ηταν αυτο της επομενης ημερας!
Ξυπνησα-με τα χιλια ζορια- και
καταφερα να παω μονος μου στο Συνταγμα χωρις να χαθω -σχεδον- καθολου! (
).Και εκει εγινε το θαυμα!Και εγω και η Ρεα φτασαμε πιο πριν απο ολους!!
Βρεθηκαμε και γιναμε ρεζιλι σε ποσα δευετερολεπτα Ρεα?? 2? 3??
Μετα βρεθηκαμε με την Μαρια και την Χριστινα (Οκ Δαφνη θα την λεω Ρεα
) και περιμεναμε την Poisonous_touch και οταν εσκασε μυτη λατρεψε κατευθειαν το καπελακι μου..
(Ελλιζα τρεμε ερχεται αντιζηλος...
).Επειτα περασαμε να κοροιδεψουμε μια γνωστη μας σερβιτορα (Ρεα Σουηδια τελικα ή Ισπανια?
) αλλα ελειπε και ετσι με αναγκασαν να παω σε ενα
απαισιο μαγαζι με
απαισιο κοσμο και ακομα πιο
απαισιο τσαι ( :@: Θα μου το πληρωσετε αυτο..).
Μετα πηγαμε για Ποκυ αλλα δεν ειχε (Σκυλααααααααααααα Γιαπωνεζα baka aho :@:
) και καπου εκει οι Διδυμες μας εγκατελειψαν λογω διαγωνισματων..Επειτα καταληξαμε στα γνωστα και μη εξαιρετεα Goodys οπου με την Ρεα καναμε το απολυτο και πηραμε junior (
) το οποιο και καταβροχθισαμε σε κλασματα δευτερολεπτου..
Η Ειρηνη το επαιζε ανωτερη και δεν πηρε τιποτα..
Μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες να με πεισει η Ρεα να παμε στον παιδοτοπο σκαει μυτη το επομενο θυμα της ονοματι Merlin the Great (που καταφερε και ηρθε μας δει τελικα..
)! Φυσικα η υπουλη σσ μου δεν καταφερε τιποτα και εμεινε με τον καημο..(
).
-Οπως εχετε παρατηρησει δεν ανεφερα τιποτα για 8@fting-
Υστερα απο αρκετουτσικες καμμενες συζητησεις εκει ειπαμε να την κανουμε σιγα σιγα και αποχαιρετισαμε την Ειρηνη και σε εκεινο το σημειο -για μενα τουλαχιστον- το meeting επαψε να ειναι meeting.Μολις εμεινα μονος με την Ρεα και τον Δημητρη ηταν λες και ειχα βγει εξω με δυο παλια φιλαρακια.. (
)
Πηγαμε και καναμε κουνιες -κανανε βασικα γιατι ειχε μονο 2 και εγω δεν προλαβα να κατσω
- στο Θησειο αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος..
Αποκαλυψεις συζητησεις καψιμμο χορο προκες τραγουδι απο ολα ειχε το προγραμμα..
Επειτα απο ωρα αφησαμε τον Δημητρη και πηραμε το μετρο για Συνταγμα καναμε μια βολτα στο Συνταγμα οπου μας επιτεθηκαν εκεινοι οι τσολιαδες (
) και μετα στο Μοναστηρακι οπου μας επιτεθηκε με την σειρα του εκεινο το βρωμοσκυλο (ομολογω πως η Ρεα αντιδρασε πολυ πιο ψυχραιμα απο οσο φανταζομουν
).
Μετα κατσαμε και παλι Συνταγμα και μιλησαμε πιο σοβαρα και με κρισεις αυτοαποκαλυψης (
) και επειτα επρεπε να φυγει (
SS το ξερω οτι δεν φταις..
).Και ετσι αρχισε το μοναχικο ταξιδι της επιστροφης.Και να ειναι γεγονος καταφερα να χαθω -για λιγο στο μετρο επειδη ειχα αποχαυνωθει απο την πολυ συζητηση και οταν κατεβηκα Ομονοια βραδιατικα ημουν λιγακι σαν την μυγα μες το γαλα...
Καταφερα να βρω το σωστο λεωφορειο (Λατρεψτε με
) και να παω στον Κηφισο..Πηρα το λεωφορειο μου και καπως ετσι τελειωσε μια απο τις πιο ομορφες εμπειριες της ζωης μου..
Τα Highlights..-Μια λεξη θα πω.Ταυρος!!
-Το γεγονος οτι τοσες ωρες δεν καταφεραμε να πουμε στον Δημητρη με την Ρεα τι σημαινει SS.
-To οτι Ρεα αυτο που σου χρωσταω θα στο δωσω.
-H διαφορα αναμεσα σε Συνταγμα,Πλατεια Συνταγματος και Βουλη.
-Οι γραμμουλες που μετρουσαμε με την Ρεα - ναι Ειρηνη 25 ηταν!
.
-Το οτι χρειαστηκαν 2 meeting 600 χλμ και πολυ δουλεμα για να μαθω τι ειναι η Ακροπολη τι ο Παρθενωνας και τι το Θησειο..
-Το οτι για Διδυμες δεν εμοιαζαν και τοσο η Μαρια με την Χριστινα-Δαφνη.
-Το οτι ηξερα καλυτερα το δρομο για τα Goodys απο την Ειρηνη -που εκει ειναι και το σχολειο της ετσι?
-Το οτι Δημητρη πρεπει να αλλαξεις παρμπριζ και να σταματησεις να εκνευριζεις κοσμο..
-Το οτι ακομα δεν εχω ιδεα ποια ειναι η Μαρια Κοχ.
-Το οτι ειχα παλι τρελες κατακτησεις κατω απο την Ακροπολη.
-Το οτι η Μαρια και η Χριστινα εφυγαν νωρις
-Το οτι θα πεισω την Ειρηνη να ξαναενεργοποιηθει.
-Το οτι ο Merlin ειναι λατρεια.Απλα.
-Το οτι με την Ρεα σιγουρα εχουμε τοσα που μας συνδεουν που αποκλειεται να μην ειμαστε SS, λατρεια...
Αυτααααααα....
You know you love me!
StE