Ταρατατα!!!!!
:
Τρίτη συνάντηση: Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ώρα 19:00 :P
Από το προηγούμενο βράδυ, ο Δημήτρης με είχε προϊδεάσει-προειδοποιήσει
:P για το επικείμενο meeting. Όταν έφτασα(guess where
: ) στη Καμάρα, ήταν ήδη εκεί ο Θάνος και ο Λευτέρης(ούτε που θέλω να φανταστώ τι έλεγαν
: ). Μόλις με είδε ο "κύριος" Τομ, γύρισε πλάτη και έρχισε να θαυμάζει τον χειμωνιάτικο ουρανό της Θεσσαλονίκης σφυρίζοντας δήθεν αδιάφορα
Που θα πάει... μετά από 6128312 ακόμη συναντήσεις, θα μάθει τρόπους
Τον Θάνο τον ήξερα ήδη, αν και με πιο πυκνό μαλλί
: , κι έτσι δεν είχαμε τέτοια προβλήματα :P Μόλις ήρθε κι ο Μήτσος(κλασσικά τελευταίος
: ) συμπληρώθηκε το καρέ :P
Ο Θάνος πρότεινε να πάμε Snob και οι υπόλοιποι σεβαστήκαμε την επιλογή του συμπρωτευουσιάνου
: Μετά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας(κατά τις οποίες ο Λευτέρης τσουρομάδησε το κασκόλ του
: ) "λυθήκαμε" και έχοντας ως chief τον Τομ Νεκροθαύτη Ριντλ
: , αρχίσαμε το κουτσομπολιό. Το θάψιμο ήταν εκλεπτισμένο και ογανωμένο - αναλύαμε κάθε κοιτώνα χωριστά
: Βέβαια, δεν άργησαν να πέσουν και οι μπηχτές για τους συμμετέχοντες στη συζήτηση και οι υπολογισμοί για τον ακριβή αριθμό παραιτήσεων του Λευτέρη(ο οποίος btw φορούσε Μάρτη
: )
Δυστυχώς, όμως, το διαλύσαμε γρήγορα. Ο Μήτσος-Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα του σε Θάνο και Λευτέρη και μας κέρασε τους καφέδες :@: (όσο και αν προσπαθήσαμε εγώ κι ο Λευτέρης να το αποφύγουμε - την επόμενη φορά θα είμαστε πιο οργανωμένοι
: ) Μετά βγήκαμε έξω, το δαγκώσαμε καλά-καλά
:, φάγαμε κανα τέταρτο για να βγάλουμε μια φωτογραφία της προκοπής και κινήσαμε για την Καμάρα. Στη διαδρομή, το μάτι μας έπεσε σε μια βιτρίνα και ένα παιχνίδι-παζλ του Edward
: Κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλουμε μια φώτο γύρω από το παζλ και να τη δείξουμε στη Λίζα
: , αλλά τελικά η ιδέα απορρίφθηκε... και ο καημένος ο Θάνος είχε ήδη στήσει τους φίλους του
: Κάπου εκεί τελείωσε το "πανηγυράκι", το οποίο εγώ προσωπικά ευχαριστήθηκα
Είμαστε ένας κι ένας τρομάρας μας και τόση τρέλα αποτελεί μαγικά εκρηκτικό συνδυασμό
Ήταν το meeting των τεσσάρων διαχειριστών!