Τι βαθμολογιες βαζατε? :
dREAm Girl έγραψε:Όπως καταλάβατε, η Ρέα έκανε όλες τις μακακίες πάλι. :P
Παντα :P
Αλλα ξεχνας και τα δικα μου που χοροπηδαγα προσπαθωντας να τρομαξω περιστερια? :P
dREAm Girl έγραψε:Όπως καταλάβατε, η Ρέα έκανε όλες τις μακακίες πάλι. :P
Dan_Liza έγραψε:Άστα διάλα. :
Ρε σεις, έχω μια απορία: ο Λευτέρης με πήρε τηλ εν παρουσία σας;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Ρε συ υπερβολές του Νίκου! : Πες Νίκο, δεν υπερβάλλεις; :
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κορίτσια για τις βαθμολογίες δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα Μαράκι, εσύ κάτι μου χες τάξει. Θα το σκεφτώ αν το κάνεις
FoNikos21 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Ρε συ υπερβολές του Νίκου! : Πες Νίκο, δεν υπερβάλλεις; :
Όχι :
Εκεί που πέφτει ο Δημήτρης στους θάμνους, έπρεπε να παίζεται από πίσω το: "Γύρισε στη φύση,γύρισε στην φύση... ροκάς πήγε ξανάγινε και ρούφαγε χασίσι" :
Dan_Liza έγραψε:Αστα διάλα συγκινήθηκα.
Merlin the Great έγραψε:
1) Που αλλου;;;; Με τους κομμουνιστάς και τους λοιπούς αριστερούς σε ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ! Οταν με τα πολλά φτάσαμε εκεί μια μυρωδιά μας θύμισε το τραγούδι...Οταν καπνίζει ο λουλάς εσύ δεν πρέπει να μιλάς! Μετα το σύννεφο του παποριού απο την Περσία φάνηκε στην είσοδο το γνώριμο ζαβό!
2) Ο Λευτέρης θέλω να καταγγείλω οτι με έριξε γιατί έφτασα πρώτος στο παγκάκι.
3) Εσπασα κάτι ποτήρια, ο Ριντλ μας έσπασε τα νεύρα με κάτι πετυχημένες ιδέες που είχε...και ο Νικος πέτυχε κατι γνωστούς του και χάρηκε πάρα πολύ *τοση χαρά δεν ήξερε που να την βάλει! *
Queen Titania έγραψε:Χα ωραία φωτογραφία!
Λοιπόν ο Νίκος λάμπει ολόκληρος κοίτα δω χαρά (Επιβεβαιώνεται η υποψία μου οτιο Ρίντλ σας μαστούρωσε:P)
O Λευτεράκος είναι γλύκας μόνο που η κουρτίνα(μαλλί) κρύβει το ένα του μάτι :
Μέρλιν σε όλες τις φωτό σχεδόν παίρνεις αυτη τη πόζα.Έχεις καλό προφίλ σαν τη Ντενίση? :
- Σπόιλερ:
Θέλουμε και μια έγχρωμη