Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Δεν σας ειπα τι παθαμε και στον γυρισμο Πεσαμε και σ'εναν κλεφτη που κυνηγαγε η αστυνομια Εντωμεταξυ ο κλεφτης ανεβηκε τις σκαλες τρεχοιντας και οι αστυνομικοι πηγαν με το πασο τους απο τις κιλιομενες :P
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
FLEUR258 έγραψε: Δεν το ειχαμε προγραματισμενο να παρουμε τον Λεωνιδα :P .Αυτος πηρε την Ειρηνη
Αμαν! :
FLEUR258 έγραψε:Τις φοτο θελω να τις δω πριν την ανεβασεις :
Και εγω. Για να τις εγκρινω. :
FLEUR258 έγραψε:Μπραβο :
Δεν σας ειπα τι παθαμε και στον γυρισμο Πεσαμε και σ'εναν κλεφτη που κυνηγαγε η αστυνομια Εντωμεταξυ ο κλεφτης ανεβηκε τις σκαλες τρεχοιντας και οι αστυνομικοι πηγαν με το πασο τους απο τις κιλιομενες :P
Εγω με τον Δημητρη ομως που ημασταν μεσα στο μετρο, περιμεναμε μιση ωρα για να τον πιασουν και να κλεισουν τις πορτες, να παμε σπιτια μας. :
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Εγω με τον Δημητρη ομως που ημασταν μεσα στο μετρο, περιμεναμε μιση ωρα για να τον πιασουν και να κλεισουν τις πορτες, να παμε σπιτια μας. :
Ναι και εγω για να τις εγκρινω τις θελω :
ωχ,καταλαβα : Εμας δεν καθυστερησε καθολου
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Ρε κορίτσια αμάν, και μας μας την είχε πέσει πρεζόνι που ευγενικά μας ζήτησε και το κινητό του Μήτσου αλλά δεν κάναμε έτσι, το χαμε προβλέψει άλλωστε :
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ρε κορίτσια αμάν, και μας μας την είχε πέσει πρεζόνι που ευγενικά μας ζήτησε και το κινητό του Μήτσου αλλά δεν κάναμε έτσι, το χαμε προβλέψει άλλωστε :
Ελα!
Πως σας το ζητησε? Και τι του ειπατε?
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Μας είδε που ταλαιπωρούμασταν για να βγάλουμε μία φώτο, και λέει: "Ρε παιδιά, να σας βγάλω εγώ; και θέλω να σας κάνω μία ερώτηση μόλις τελειώσετε", εμείς δεν τον αφήσαμε -gosh-να μας βγάλει αυτός, και η ερώτηση ήταν αν έχουμε ένα ευρώ γιατί αν θυμάμαι καλά είχε κλειδωθεί απ' έξω και ήθελε να καλέσει κλειδαρά :
Γιατι σ βρίσκει τι θα πάρεις σε χρόνο dt δεν ξέρω για σας αλλά εγώ μπορεί να περιπλανιέμαι στα μαγαζιά για ώρες και να μην βρω τίποτα που να μ αρεσει... Αλλά έλυσα το πρόβλημά μου!
Ναρκίσσα κυρίες και κύριοι...
Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family