Γράφω και γω.
Που λέτε, το ταγάρι ο χημικός μου μας καθυστέρησε στο μουσείο επειδή καθυστέρησε η ξεναγός. Και βλέπω πως δεν πάει άλλο, πρέπει λίγη ωρίτσα να το αναβάλλω. Μισή τουλαχιστον. Και μόλις μαθαίνω πως βρίσκονται όλοι κάτω, παρατάω τα λεγόμενα της ξεναγού (η μόνη που έκανε ερωτήσεις εγώ ήμανε
) και αμέσως αρχίζω και παίρνω σβάρνα τα νύχια μου για γεύμα περιμένοντας να κατέβουμε. Κατεβαίνω πρώτη πρώτη, και κοιτάω από την πόρτα μία Ρέα αλλά δεν βγαίνω γτ δεν ήξερα αν μας αφήναν ακόμα τα ταγάρια.
Και μας βγάζουν και πρώτη πρώτη βλέπω πάλι τη Ρέα που από ό, τι κατάλαβα το μεγαλύτερο τσούξιμο να με δει ΑΥΤΉ είχε κι ας σνόμπαρε τον Θεσσαλονικιώτικο τόνο που είχα με το ΛΛΛΛΛΛ
: Και μετά μας το παίζει κιουρία σλιθέρινω και δεν έχω αισθήματα για σένα και τραβά την καημένη την Ειρήνη (θεικό μαλλί, είναι να την κυκλοφοράς με φορεματάκι αέρινο όλη την ώρα και αυτή και την Ρέα
) και βουρ 843514012304912345913 χιλιόμετρα μακρυά από μας όταν ξεκινήσαμε το περπάτημα. Ενδωμεταξύ βλέπω μία κοπελιά, ένας μπόγος που λέτε, και δεν κατάλαβα πως ήταν η γριά (που θέλει να βρίσει και τις συνομίληκές της ρε στο μετρό
) και μετά ψάχνω και καταλαβαίνω πως ετούτο το χαρτί μου έτυχε για οχτρός
και την λέω: Ποιά είσαι σύ; Και ξεκινώ την κλασσική σνομπαρία περί ηλικιακής ακράτειας και ευγενούς κοιτώνα σλίθεριν εναντίον τρώγλης γκριφ, και βλέπω έναν κυριούλη με μακρύ μαλλάκι, τελείως τρόμπας, συμφωνώ με την γριά σε αυτό, αντικοινωνικότατος, μονο σε μένα μίλησε ο μπαγλαμάς και τον πίεσα κιόλα γιατί καιγόμουν να τον ρωτήσω σοβαρά πράματα. 18ρης έμοιαζε κι ας το παίζει 23 και τζαμώ.
Βρίσκω και 3 ανορεξικά καημένα με καρπό κλαράκι να φανταστείτε.
1.60 κάτι και 44 κιλά.
Άλλη ήταν να ταίσω μόλις κατέβω από το τρένο, άλλες πρέπει να ταίσω, διότι τελικά η Ρέα το φαγε το παγωτάκι της.
Μία Μαρία λοιπόν, μία Δάφνη και την Έλενα τον γλυκό τον χαρακτήρα. Κούκλες όλες. Πραγματικά, ένιωθα weird. Πόση ομορφιά να μαζευτεί στο φόρουμ αυτό;
Τόσο γλυκές και οι 3 τους.
Και ομπρός την δόξα τραβά το πάνθεον των επιμελητών και διαφόρων άλλων μελών. Η Ρέα κλασσικά, ο άκυρος στρατηγός της υπόθεσης να τραβά το τάγμα αγκαζέ με το δηλητηριώδες άγγιγμα του οποίου το χέρι θα έβγαινε, το ορκίζομαι.
Και ο κακός πυρήνας, η Ρέα προτείνει να με παρατήσουν και να μην έρθουν μαζί μου με το μετρό. Καλώς, δεσποινίδα μου.
: Στέλνω σουμουσου στην Ειρήνη πως έφτασα και μαθαίνω μυστηριωδώς πως πρώτη πρώτη έτρεξε η Ρέα από πίσω της η Ειρήνη να με βρουν. Τελικά με αγαπά, ΧΑ!
Και ξεκινά η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο
:
Παίρνω γω αγκαζέ την γριά να την περπατήσω χωρίς την πατερίτσα της. Κούτσα κούτσα περπατά ο μπόγος. Συζητάμε τα αισθηματικά μας που είναι χάλι μαύρο τα δικά της, τα δικά μου: μου λείπει, μου λείπει, μου λείπει
Και πιάνω από την άλλη τον τρόμπα τον οινοποιό και τονε ρωτάω για τα δικά του τα γκομενικά.
Και διάφορα τέλος πάντων, εγώ δεν το ξερα πως πήραν τον Λεωνίδα οι μουσίτσες και το χα πεί στην Ειρήνη να το καλέσει το παιδί.
Τέσπα, η ορδή ξεκινά με την στρατηγό Ρέα, και να χοροπηδάνε και γω να τους τραγουδάω: Ένα πρωινόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
Κλπ κλπ, φτάνουμε στης ιεροδούλης το σιδηρούν κιγκλίδωμα και μας το παίζει κινέζος η Ρέα.
Τρώμε παγωτό και βρίσκει ο Γέλλερδ καταφύγιο για τους χγιανούς σε ένα καφέ της πεντάρος
:
Και πάω γω τα κανονίζω πως ή θα πληρώσω εγώ ή δεν θα πατήσω πόδι ξανά στο μαγαζί (εντωμεταξύ πέταξα ένα πετυχημένο γεια χαρρουά και με πέρασε για Αθηναία.) Και μιλάμε χωρίς τελειωμό. Παίρνουμε τηλέφωνο το ΜΠΑΟΚι το οποίο έχει ΤΗΝ φωνάρα και μιλάμε όλοι από λίγο. παίρνουμε τηλέφωνο και έναν κύριο πως τον είπαμε; Ναθάνιελ, ναι, και έπεσε ΤΟ γέλιο. Θάψιμο πολύ δεν έπεσε παρά τις σοβαρές παρακλήσης εμού και της Ρέως να βγάλουμε και λεκτικά και κανονικά φτυάρια. Εγώ να παρακαλάω να θάψουμε τον Σίμο και τον Τομ, οι άλλες αναποφάσιστες. Πφφφφ
Κλπ κλπ με βρίσαν που κέρασα αλλά δεν έπαιζε να μην κεράσω, και τραβιόμεθα προς μετρό μεριά. Φεύγουν όλοι εκτός εμού και Ρέας και γριάς ξενέρας και φιλιούνται αγκαλιάζονται κλπ κλπ. Και μεις αφού αποφασίσαμε πως δεν προλαβαίνω σε 5' να φτάσω μοναστηράκι πίσω, παίρνουμε μετρό. Άργησα 5' και μία φίλη μου μου την έλεγε και μλκίες, ενώ τότε ακριβώς είχαν φύγει και άλλοι, π@απάρια δλδ. Και φτάνουμε με τα ποδάρια μας στο ξενοδοχείο και μπαίνουμε στο δωμάτιο, η γριάμε την ακράτεια αμέσως τουαλέτα, η Ρέα ξάπλα στο κόκκινο κρεβάτι Ι-Ο-Υ το χρώμα και μου την έμπαινε η γριά για αυτό.
(Να μην ξεχάσω πως έβγαλα 3 φώτο στον δρόμο με όλες και μία κρυφή γκέλερτ-ρέας να συζητάνε και να θάβουνε, αλλά όταν πήρα σειρά για την wc το δε και το διέγραψε η κουφαλίτσα
)
Και αρχίζουμε τις συνηθείς μαλακίες μας, να ψάχνει η Ρέα τις επαφές μου να δούμε ποιόν θα πάρουμε, και καλούμε ξανά τον boo παππού.
:
Κλπ κλπ, παίρνουμε την Τίνα μα είχε δουλειά και κάπου εκεί η Ρέα θέλει να μου επιδείξει το άθλιο ταλέντο της στο γαργάλημα, και εφόσον κατάλαβε πως σε μένα δεν πιάνει, περνάω στην σφοδρή επίθεση. Αυτή από πάνω μου (ξαπλωμένες στο ιου κόκκινοκρέβατοπου να μου χαθεί) και ζητάω βοήθεια της γριάς που την είπα κιόλα πως την αγαπώ, αλλά πήρε το μέρος της Ρέας, το τέκνον Βρούτον.
Τέλος βγήκαμε να τις κατεβάσω κάτω και 2 τύποι την πέσανε στην Ρέα που θα τους το κάψω το σπίτι. Μόλις την είδαν μικρούλα με αγαθό πρόσωπο αποθαρρύνθηκαν και χάρηκα. Κλπ κλπ τις κατεβάζω κάτω, μιλάμε 1 λεπτάκι με την Ελμίνα στο τηλέφωνο, και με αγκαλιάζει η γριά και μία απροσδόκητη αγκαλιά μου δωσε η Ρέα.
:
Και περπατάνε αυτές προς τα πάνω εγώ να κουνάω το μαντήλι, 10' μέσα στο κρύο να τις βλέπω μέχρι να στρίβουν.
ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ, πόσο θα μου λείψουν...
Να πω και άλλα.
Δευτέρα κατέβηκα Γλυφάδα.
Του designer interior το τηλέφωνο δεν το χα αλλιώς δεν τον γλίτωνε τον βιασμό.
Απελπισία εντελώς, ήθελα να τον κάψω.
:
Κλπ κλπ και σήμερα να φανταστείτε ανεβαίνω προς κατερίνη μεριά με το πούλμαν και παίρνω τηλέφωνο ένα χαζό που δεν κατάλαβε που βρισκόμουν και του λεω που είμαι και απαντά ο ελευθέριος: όταν κάτσετε να μου πείτε που είστε να έρθω να φάμε μαζί.
Τελικά κάναμε στάση για φαί πιο έξω και λίγο μακρυά και τον πήρα και του το πα οπότε άκυρο.
Και ήθελα πολύ να παίξουμε ξύλο ρεεεεεεεεεεεεε
Αυτά.
Ά και ο Σίμος δεν ήρθε παρόλες τις φιλότιμες προσπάθεις από μεριάς μου.