+46
Sev
Andromeda Black
Nena Cahill-Malfoy
Helena Ravenclaw
Sylvie Lovegood
Jace Wayland
The Guardian Angel
Imperio
Emperor Belisarius
Isabelle Lightwood
Clary Fray
Rose Black
Queen Maeve
Maria Lovegood
Artemisia Lufkin
Νymphadora Tonks
Sorazal the Erised
Pansy Parkinson
Sirius Black
elliza
Narcissa
EL.J girl
Gellert
SiMoS
Rowena Ravenclaw
Berenice
Morgan le Fay
Angel of Death
just reaper
Rea
Hecate
FoNikos21
FLEUR258
Poisonous_touch
Tom Marvolo Riddle
Leonie Vernier
Cassandra Black
anthian9
Madame Maxime
Mr. Filch
Helga Hufflepuff
Ms Padfoot
Minerva McGonagall
Fleur Delacour
RemousLoupin
Merlin the Great
50 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Sirius Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18489
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Μischief Managed
- Δημοσίευση Ν°676
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Πολυ αναλυτικη η αδερφουλα!! Το 1,2,3 κοκκινο φως παντως ηταν η κορυφη!! : Εμετοπατουλης!!
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Proud to be Meda's husband♥
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°677
Τι καλα που περασατε
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
The Guardian Angel- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 3113
Location : στον κόσμο των ονείρων μου...εκεί που όλα είναι ιδανικά...
Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: 8α εκτιμήσεις κάτι μόνο όταν το χάσεις... και 8α το χάσεις γιατί ποτέ δεν το εκτιμήσεις όπως του άξιζε...
- Δημοσίευση Ν°678
χα... εμενα μου τα ειπε αυτα ολα η Μαριλου χ8ες το βραδακι που μειναμε οι δυο μας...
πρεπει οντως να ηταν τοσο τελεια... και εγω ημουν σε γαμο εκεινη την μερα.. οχι αυτον που πετυχαν τα παιδια... σε αλλον!! :P
πρεπει οντως να ηταν τοσο τελεια... και εγω ημουν σε γαμο εκεινη την μερα.. οχι αυτον που πετυχαν τα παιδια... σε αλλον!! :P
Pay attention to your dreams - God's angels often speak directly to our hearts when we are asleep.
No, you'll never be alone
When darkness comes I'll light the night with stars
Hear the whispers in the dark
When darkness comes you know I'm never far
Whispers in the dark
Slytherin Fiction Team When darkness comes I'll light the night with stars
Whispers in the dark
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°679
1η Συναντηση την Πεμπτη
Εγω ο Ανδρεας και ο Χρηστος...
Συναντιομαστε με τον Φουλη (Που εισαι φουληηηηηηηηηηη???? ) και προχωραμε προς Καμαρα οπου βρισκομαστε με τον Χρηστο.Κατευθειαν πιασαμε κουβεντα και λεγαμε -ειτε το πιστευετε ειτε οχι- τα καμμενα μας ( : ) καναμε λιγι Θ.Γ.Κ. (Θαφτινγκ Γενικων Προσωπικοτητων) και περασαμε ποοοοολυ ωραια!
Ομολογω οτι ηταν η συναντηση που η ωρα περασε πιο γρηγορα απο καθε αλλη φορα...
2η συναντηση το Σαββατο
Καθως ετοιμαζομαι για να παω στις πατουσες ( :P ) δεχομαι ενα μαλλον απειλητικο τηλεφωνημα απο 1 προσωπο εκπληξη και μαθαινω οτι ο Γνωστος Αγνωστος (Βλεπε και Merlin the Great) ειναι Σαλονικα και μαλιστα με λεει να βρεθουμε να παμε μαζι! στα υπολοιπα παιδια!Ετσι λοιπον βρισκομαι με τον Μερλινακο και -χωρις να το ξερουν οι αλλοι- φτανουμε στο μαγαζι!Μολις μας βλεπουν Μαρσυ και Ανδρεας τρεχουν κατα πανω μας και μας αγκαλιαζουν (Μαρσυ-εγω,Μερλινακος-Ανδρεας) ενω ο Χρηστος σοβαρος και μετρημενος (τι δουλεια εχεις μαζι μας?? ) καθεται πισω.Καθομαστε και παλι πατουσες προς μεγαλη απογοητευση του σερβιτορου) και παραγγελνουμε..
Το τι καψιμο,τρελα αλλα και σοβαρη (ευτυχως για λιγο) συζητηση ακολουθησε δεν περιγραφεται.
Μετα πηγαμε να φαμε καμια κρεπα οπου ζησαμε μια συλληψη λαιβ (βασικα πισω απο την Μαρσυ οπου εγω την εδειχνα και ελεγα ''αυτην παρτε αυτην'') και μετα αυτη καταφερε να μπουκωθει με 1 κομματι (την μιση κρεπα δηλαδη) και πνιγοταν κανα τεταρτο ( ).
Αυτο που ακολουθησε ηταν το γνωστο πλεον Εμετοπατουλικο γεγονος και το 1,2,3 κοκκινο φως!
Επειτα πηγαμε καραβι οπου εγω και η Μαρσυ αρχικα παραλιγο θα εκτοξευαμε τις κρεπες μας στο Θερμαικο απο το κουνημα αλλα μετα το συνηθισαμε και φυσικα μολις αρχισε να γκρινιαζει ο Ανδρεας (Ο θεε μου τι πρωτοτυπο?? : ) επιασε καταγιδα (Ω ναι οσο ειμασταν μεσα στο καραβι..) αλλα απο το πολυ καψιμο δεν χαμπαριασαμε τιποτα!!
Η ωρα περασε και την καναμε για μια βολτα,φτασαμε Αριστοτελους οπου καναμε μια σοβαρη (ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΒΡΕΕΕΕΕ...) συζητηση και αποχαιρετισαμε την Μαρσυ και τον Αντρεα ενω και οι αλλοι πηραμε τον δρομο της επιστροφης...
Περασα υπεροχα!
Να μας ξαναρθεις λατρεμενη Μαρσυ!!!
Και εσυ Γνωστε Αγνωστε!!
Τους αλλους θα σας ξαναδω συντομα!!
Θα ακολουθησει και αλλο ποστ που περιγραφει τις επομενς 2 συναντησεις...
Εγω ο Ανδρεας και ο Χρηστος...
Συναντιομαστε με τον Φουλη (Που εισαι φουληηηηηηηηηηη???? ) και προχωραμε προς Καμαρα οπου βρισκομαστε με τον Χρηστο.Κατευθειαν πιασαμε κουβεντα και λεγαμε -ειτε το πιστευετε ειτε οχι- τα καμμενα μας ( : ) καναμε λιγι Θ.Γ.Κ. (Θαφτινγκ Γενικων Προσωπικοτητων) και περασαμε ποοοοολυ ωραια!
Ομολογω οτι ηταν η συναντηση που η ωρα περασε πιο γρηγορα απο καθε αλλη φορα...
2η συναντηση το Σαββατο
Καθως ετοιμαζομαι για να παω στις πατουσες ( :P ) δεχομαι ενα μαλλον απειλητικο τηλεφωνημα απο 1 προσωπο εκπληξη και μαθαινω οτι ο Γνωστος Αγνωστος (Βλεπε και Merlin the Great) ειναι Σαλονικα και μαλιστα με λεει να βρεθουμε να παμε μαζι! στα υπολοιπα παιδια!Ετσι λοιπον βρισκομαι με τον Μερλινακο και -χωρις να το ξερουν οι αλλοι- φτανουμε στο μαγαζι!Μολις μας βλεπουν Μαρσυ και Ανδρεας τρεχουν κατα πανω μας και μας αγκαλιαζουν (Μαρσυ-εγω,Μερλινακος-Ανδρεας) ενω ο Χρηστος σοβαρος και μετρημενος (τι δουλεια εχεις μαζι μας?? ) καθεται πισω.Καθομαστε και παλι πατουσες προς μεγαλη απογοητευση του σερβιτορου) και παραγγελνουμε..
Το τι καψιμο,τρελα αλλα και σοβαρη (ευτυχως για λιγο) συζητηση ακολουθησε δεν περιγραφεται.
Μετα πηγαμε να φαμε καμια κρεπα οπου ζησαμε μια συλληψη λαιβ (βασικα πισω απο την Μαρσυ οπου εγω την εδειχνα και ελεγα ''αυτην παρτε αυτην'') και μετα αυτη καταφερε να μπουκωθει με 1 κομματι (την μιση κρεπα δηλαδη) και πνιγοταν κανα τεταρτο ( ).
Αυτο που ακολουθησε ηταν το γνωστο πλεον Εμετοπατουλικο γεγονος και το 1,2,3 κοκκινο φως!
Επειτα πηγαμε καραβι οπου εγω και η Μαρσυ αρχικα παραλιγο θα εκτοξευαμε τις κρεπες μας στο Θερμαικο απο το κουνημα αλλα μετα το συνηθισαμε και φυσικα μολις αρχισε να γκρινιαζει ο Ανδρεας (Ο θεε μου τι πρωτοτυπο?? : ) επιασε καταγιδα (Ω ναι οσο ειμασταν μεσα στο καραβι..) αλλα απο το πολυ καψιμο δεν χαμπαριασαμε τιποτα!!
Η ωρα περασε και την καναμε για μια βολτα,φτασαμε Αριστοτελους οπου καναμε μια σοβαρη (ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΒΡΕΕΕΕΕ...) συζητηση και αποχαιρετισαμε την Μαρσυ και τον Αντρεα ενω και οι αλλοι πηραμε τον δρομο της επιστροφης...
Περασα υπεροχα!
Να μας ξαναρθεις λατρεμενη Μαρσυ!!!
Και εσυ Γνωστε Αγνωστε!!
Τους αλλους θα σας ξαναδω συντομα!!
Θα ακολουθησει και αλλο ποστ που περιγραφει τις επομενς 2 συναντησεις...
- Σπόιλερ:
- 1ον)Εμετοπατουληηηηηηηηηη
2ον)SexSpells=Ικανοποιησιους και Οργασμιους
3ον)Bella+σειλορ=ΛΟΒ ΦΟΡ ΕΒΕΡ!!
4ον)Μαρουσκα,
5ον)Λεοπαρδαλε δωρο περιμενω...
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°680
Άντε να γράψω εγώ για την επόμενη
17:00, Κυριακή 25 Ιουλίου 2010
Στη Καμάρα βλέπω να έρχονται προς το μέρος μου ο Λάζαρος, ο Ανδρέας, ο Λευτέρης, ο Χρήστος, ο Θάνος και η Μαριλένα. Χάρηκα πολύ που είδα τόσες νέες φατσούλες από κοντά, αν και θα χαιρόμουν περισσότερο αν ήταν μαζί τους και ο Δημήτρης με την Ανθή Καθίσαμε στα Snob και παραγγείλαμε(πολύ sprite με γρναδίνη έπεσε : ). Εγώ και ο Λευτέρης αφήσαμε για λίγο τους υπόλοιπους και ξαναπήγαμε Καμάρα να πάρουμε τη Κατερίνα. Αφού μαζευτήκαμε όλοι, πιάσαμε την εποικοδομητική συζήτηση : Μαθεύτηκαν πολλά μυστικά των μελών του τιμ(περισσότερες λεπτομέριες στα επερχόμενα μπαν ) και έπεσε πολύ γέλιο! Λάτρεψα το καπελάκι του Λάζαρου, υπέφερα από τη φωνή της Μαριλένας :, αλλά επικρότησα τη καραχαστούκα που έχωσε στο Λευτέρη και φρόντισα να βρίσκομαι σε απόσταση ασφαλείας από το Θάνο, για τις σποντίτσες που θα επακολουθούσαν : Το Κατερινιώ πολύ γλυκό, αλλά και αρκετά συνεσταλμένο Το εγγόνι μου, τον Ανδρέα, τον λάτρεψα... όπως καταλήξαμε και μετά, είχαμε άριστη επικοινωνία μόνο με την ανταλλαγή βλεμμάτων : Για τον αλήτη που καθόταν δίπλα μου δεν θα ομιλήσω, να χαίρεται που είναι ακόμη ζωντανός : Για λίγο ακολούθησε ένα διάστημα παγωμάρας, μιας και αποχώρησε ο Λάζαρος και ο Δίας μας έδειξε τη στεναχώρια του, ρίχνοντάς μας καρεκλοπόδαρα : Έπειτα, προστέθηκε στη παρέα μας και το τσουνάμι-Κόνι( έπειτα από τηλεφώνημα του Τομ-αριού ). Μόλις σταμάτησε η βροχή, κατευθυνθήκαμε προς τα ΚΤΕΛ για να ξεπροβοδίσουμε τον Λευτέρη(ναι, η χάρη του XΓ επεκτάθηκε και στις αστικές συγκοινωνίες : ) και μετά ο δρόμος μας έφερε στην Αριστοτέλους, για να φ;aνε οι κοπελιές μας παγωτά : Ύστερα από έναν ατελείωτο ποδαρόδρομο στη παραλία, όπου ο Χρήστος και η Μαριλένα είχαν βάλει νίτρο στα πόδια τους : , καληνυχτίσαμε και τον Χρήστο και καθίσαμε στον Θερμαϊκό για μπυρίτσα Κατά τις 12, το "πάρτυ" έλαβε τέλος και πήραμε τον δρόμο του αποχωρισμού :
Ο Λαζαράκος δε παίζεται, είναι τρελό παιδί και λυπήθηκα όχι μόνο επειδή μας άφησε νωρίς, αλλά και γιατί δεν τον απόλαυσα στο τηλεφώνημα που προηγήθηκε
Ο Χρήστος είναι respect, αν και Παόκι Πολύ ευθύ και καλοσυνάτο άτομο
Ο Αντρίκος... τον ένιωσα σα κολλητό μου φίλο! Δε μας συνδέει μόνο η ΑΕΚ τελικά
Η Μαριλένα είναι πολύ ευχάριστη κοπέλα, ιδιαίταρα κοινωνική... αρκεί να κατεβάσει λίγο τα ντεσιμπέλ : Πέρα από τη πλάκα, περιμένα να την τσιγκλίσω περισσότερες φορές, αλλά δε μου έβγαινε... αντιθέτως συμφωνούσαμε σε πολλά
Η Κατερίνα λίγο πιο ντροπαλούλα απ' ότι τη περίμενα...αλλά έγινε γρήγορα ένα με την παρέα
Η Κόνι... σίφουνας πραγματικός : Να μη σχολιάσω το τρόπο που έγλυφε το παγωτό της :
Ο Λευτέρης και ο Θάνος γνωστοί και μη εξαιρεταίοι Δε χορταίνω να τους βλέπω πάντως
Αυτάαααααααααααα... Μια αξέχαστη εμπειρία για μένα, αδιαμφισβήτητα
Love you guys!
17:00, Κυριακή 25 Ιουλίου 2010
Στη Καμάρα βλέπω να έρχονται προς το μέρος μου ο Λάζαρος, ο Ανδρέας, ο Λευτέρης, ο Χρήστος, ο Θάνος και η Μαριλένα. Χάρηκα πολύ που είδα τόσες νέες φατσούλες από κοντά, αν και θα χαιρόμουν περισσότερο αν ήταν μαζί τους και ο Δημήτρης με την Ανθή Καθίσαμε στα Snob και παραγγείλαμε(πολύ sprite με γρναδίνη έπεσε : ). Εγώ και ο Λευτέρης αφήσαμε για λίγο τους υπόλοιπους και ξαναπήγαμε Καμάρα να πάρουμε τη Κατερίνα. Αφού μαζευτήκαμε όλοι, πιάσαμε την εποικοδομητική συζήτηση : Μαθεύτηκαν πολλά μυστικά των μελών του τιμ(περισσότερες λεπτομέριες στα επερχόμενα μπαν ) και έπεσε πολύ γέλιο! Λάτρεψα το καπελάκι του Λάζαρου, υπέφερα από τη φωνή της Μαριλένας :, αλλά επικρότησα τη καραχαστούκα που έχωσε στο Λευτέρη και φρόντισα να βρίσκομαι σε απόσταση ασφαλείας από το Θάνο, για τις σποντίτσες που θα επακολουθούσαν : Το Κατερινιώ πολύ γλυκό, αλλά και αρκετά συνεσταλμένο Το εγγόνι μου, τον Ανδρέα, τον λάτρεψα... όπως καταλήξαμε και μετά, είχαμε άριστη επικοινωνία μόνο με την ανταλλαγή βλεμμάτων : Για τον αλήτη που καθόταν δίπλα μου δεν θα ομιλήσω, να χαίρεται που είναι ακόμη ζωντανός : Για λίγο ακολούθησε ένα διάστημα παγωμάρας, μιας και αποχώρησε ο Λάζαρος και ο Δίας μας έδειξε τη στεναχώρια του, ρίχνοντάς μας καρεκλοπόδαρα : Έπειτα, προστέθηκε στη παρέα μας και το τσουνάμι-Κόνι( έπειτα από τηλεφώνημα του Τομ-αριού ). Μόλις σταμάτησε η βροχή, κατευθυνθήκαμε προς τα ΚΤΕΛ για να ξεπροβοδίσουμε τον Λευτέρη(ναι, η χάρη του XΓ επεκτάθηκε και στις αστικές συγκοινωνίες : ) και μετά ο δρόμος μας έφερε στην Αριστοτέλους, για να φ;aνε οι κοπελιές μας παγωτά : Ύστερα από έναν ατελείωτο ποδαρόδρομο στη παραλία, όπου ο Χρήστος και η Μαριλένα είχαν βάλει νίτρο στα πόδια τους : , καληνυχτίσαμε και τον Χρήστο και καθίσαμε στον Θερμαϊκό για μπυρίτσα Κατά τις 12, το "πάρτυ" έλαβε τέλος και πήραμε τον δρόμο του αποχωρισμού :
Ο Λαζαράκος δε παίζεται, είναι τρελό παιδί και λυπήθηκα όχι μόνο επειδή μας άφησε νωρίς, αλλά και γιατί δεν τον απόλαυσα στο τηλεφώνημα που προηγήθηκε
Ο Χρήστος είναι respect, αν και Παόκι Πολύ ευθύ και καλοσυνάτο άτομο
Ο Αντρίκος... τον ένιωσα σα κολλητό μου φίλο! Δε μας συνδέει μόνο η ΑΕΚ τελικά
Η Μαριλένα είναι πολύ ευχάριστη κοπέλα, ιδιαίταρα κοινωνική... αρκεί να κατεβάσει λίγο τα ντεσιμπέλ : Πέρα από τη πλάκα, περιμένα να την τσιγκλίσω περισσότερες φορές, αλλά δε μου έβγαινε... αντιθέτως συμφωνούσαμε σε πολλά
Η Κατερίνα λίγο πιο ντροπαλούλα απ' ότι τη περίμενα...αλλά έγινε γρήγορα ένα με την παρέα
Η Κόνι... σίφουνας πραγματικός : Να μη σχολιάσω το τρόπο που έγλυφε το παγωτό της :
Ο Λευτέρης και ο Θάνος γνωστοί και μη εξαιρεταίοι Δε χορταίνω να τους βλέπω πάντως
Αυτάαααααααααααα... Μια αξέχαστη εμπειρία για μένα, αδιαμφισβήτητα
Love you guys!
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°681
Τι χάνω ο άνθρωπος, την ηλικία μου μέσα και τις Βρυξέλλες μου.
Έχω να πω ότι με συγκινείτε ρε χαζά, τουλάχιστον οι μισοί μου 'πατε ότι θα θέλατε να με και γω εκεί..
Και το ξαναλέω, ΤΙ ΧΑΝΩ!
Έχω να πω ότι με συγκινείτε ρε χαζά, τουλάχιστον οι μισοί μου 'πατε ότι θα θέλατε να με και γω εκεί..
Και το ξαναλέω, ΤΙ ΧΑΝΩ!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Sirius Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18489
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009
Magical Identity
Today's thought: Μischief Managed
- Δημοσίευση Ν°682
Ολοι θελαμε Ανθη!!!Τουλαχιστον την ακουσαμε τηλεφωνικα..
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Proud to be Meda's husband♥
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°683
Αφου σε περιμέναμε ρε χαζό
Mischief managed.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°684
Απλά φέτος δεν το χω. Όλο μου το χαλάνε αυτό το καλοκαίρι. Και μου το χαλάνε ΑΛΛΟΙ.
Τέλος πάντων, φτάνει που περάσατε καλά!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°685
Ο Νίκος λέει δημοσιοσχετίστηκα ψέμματα
Λεει πως δε γραφει αλήθειες σ αυτο το τόπικ
Mischief managed.
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°686
Minerva McGonagall έγραψε:Ο Νίκος λέει δημοσιοσχετίστηκα ψέμματα
Θυμάσαι πολύ καλά τι είπα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°687
Γι αυτο ακριβώς το λέω
Ήθελες να με πετάξεις στο θερμαικό
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°688
Minerva McGonagall έγραψε:Γι αυτο ακριβώς το λέω
Και δε βγάλαμε σχετική φώτο :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°689
Οπότε συμπαιρένουμε πως είσαι ένας ψεύτης και υποκριτής
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°690
Minerva McGonagall έγραψε:Οπότε συμπαιρένουμε πως είσαι ένας ψεύτης και υποκριτής
Δε σχολίασες τη συνάντηση ακόμα
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°691
FoNikos21 έγραψε:... αλλά επικρότησα τη καραχαστούκα που έχωσε στο Λευτέρη ...
Ρε άντε να μου καείς στην κόλαση, σούργελο
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°692
Tom Marvolo Riddle έγραψε:FoNikos21 έγραψε:... αλλά επικρότησα τη καραχαστούκα που έχωσε στο Λευτέρη ...
Ρε άντε να μου καείς στην κόλαση, σούργελο
Ούτε εσύ σχολίασες
Περιμένω
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°693
Τι ειναι το 1,2,3 κοκκινο φως? :
- <3:
For you...
The Guardian Angel- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 3113
Location : στον κόσμο των ονείρων μου...εκεί που όλα είναι ιδανικά...
Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2008
Magical Identity
Today's thought: 8α εκτιμήσεις κάτι μόνο όταν το χάσεις... και 8α το χάσεις γιατί ποτέ δεν το εκτιμήσεις όπως του άξιζε...
- Δημοσίευση Ν°694
δεν το γνωριζεις το παιχνιδι??
Pay attention to your dreams - God's angels often speak directly to our hearts when we are asleep.
When darkness comes I'll light the night with stars
Whispers in the dark
Slytherin Fiction Team When darkness comes I'll light the night with stars
Whispers in the dark
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°695
FLEUR258 έγραψε:Τι ειναι το 1,2,3 κοκκινο φως? :
Στάνταρ-στάνταρ στοπ!
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°696
Οχι δεν το ξερω :
Τι ειναι? :P
Τι ειναι? :P
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°697
Δε σου λέμε, δεν είσαι ον-τόπικ
Και κάπως έτσι σταματάω το σπαμ για τα παιχνίδια :P
Και κάπως έτσι σταματάω το σπαμ για τα παιχνίδια :P
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°698
Σημερα ειχε βολτα με Minerva-Μαριλενα-Marsy ,Poisonous_Thoush-Ειρηνη,Merlin the Great-Δημητρη .
Συναντηθηκαμε Ακροπολη .Εγω εφερα και την διδυμη αδερφη μου Και πρωτη ειδαμε την Ειρηνη,και υστερα ποιασαμε κουβεντα μεχρι να ερθει η Μαρσυ.
Και οταν ηρθε πηγαμε βολτα στο Θησειο.
Ριξαμε πολυ γελιο ...Η Μαρσυ ριχνει κατι ατακες ..
Αργοτερα πηγαμε Σταρμπακς και μηλισαμε... Πολυ ωραια ηταν!!
Και μετα ηρθε ο Δημητρης .Σκεφτομασταν να μην του πουμε ποια ειναι η Μαρια,για να δουμε αν θα με μπερδεψει με την αδερφη μου. Αλλα αμεσως με βρηκε ο ατιμος .
Μηλιασαμε πολυυυυυυυυ
Και γενικα ριξαμε ΤΟ γελιο.
Θαψαμε και λιγο .
Βγαλαμε και φοτο στο Μοναστηρακι,και μεσα στα Σταρμπακς
Γενικα περασα πααααααααααρα πολυ καλα.
Περιμεναμε και τον Γκερλετ-Δημητρη,αλλα τελικα δεν ηρθε
Η Μαρσυ ηταν οπως παντα. Με τις ακατες τις,την φρεσκαδα της. Η Ψυχη της παρεας .Και μιλαγε ασταματητα
Η Ειρηνη επισης οπως παντα .Ηρεμη,με γελιο ,αν και σε καποια φαση δεν μιλαγε πολυ
Τον Δημητρη πρωτη φορα τον εβλεπα,αλλα τον κατασυμπαθησα .Τι γελιο.ΤΙ ΑΤΑΚΕΣ .Τι χιουμορ!Γενικα δεν υπαρχει .Τα σπαει
Συναντηθηκαμε Ακροπολη .Εγω εφερα και την διδυμη αδερφη μου Και πρωτη ειδαμε την Ειρηνη,και υστερα ποιασαμε κουβεντα μεχρι να ερθει η Μαρσυ.
Και οταν ηρθε πηγαμε βολτα στο Θησειο.
Ριξαμε πολυ γελιο ...Η Μαρσυ ριχνει κατι ατακες ..
Αργοτερα πηγαμε Σταρμπακς και μηλισαμε... Πολυ ωραια ηταν!!
Και μετα ηρθε ο Δημητρης .Σκεφτομασταν να μην του πουμε ποια ειναι η Μαρια,για να δουμε αν θα με μπερδεψει με την αδερφη μου. Αλλα αμεσως με βρηκε ο ατιμος .
Μηλιασαμε πολυυυυυυυυ
Και γενικα ριξαμε ΤΟ γελιο.
Θαψαμε και λιγο .
Βγαλαμε και φοτο στο Μοναστηρακι,και μεσα στα Σταρμπακς
Γενικα περασα πααααααααααρα πολυ καλα.
Περιμεναμε και τον Γκερλετ-Δημητρη,αλλα τελικα δεν ηρθε
Η Μαρσυ ηταν οπως παντα. Με τις ακατες τις,την φρεσκαδα της. Η Ψυχη της παρεας .Και μιλαγε ασταματητα
Η Ειρηνη επισης οπως παντα .Ηρεμη,με γελιο ,αν και σε καποια φαση δεν μιλαγε πολυ
Τον Δημητρη πρωτη φορα τον εβλεπα,αλλα τον κατασυμπαθησα .Τι γελιο.ΤΙ ΑΤΑΚΕΣ .Τι χιουμορ!Γενικα δεν υπαρχει .Τα σπαει
- <3:
For you...
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°699
ζηλευωωωωωωω πρεπει να περασατε τελειαα!
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°700
Και εγώ ζηλεύω!
Θέλω και εγώ μίτινγκ!!
Τέλεια περάσατε...!!!!!!!!
Θέλω και εγώ μίτινγκ!!
Τέλεια περάσατε...!!!!!!!!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ: