+43
Isabelle Lightwood
Severous Albous
Hecate
Fleur Delacour
Mysterious Wizard
Maria Granger
Lisette de Lapin
Amycus
Phineas Nigellus Black
Nearly Headless Nick
Roxanne Black
s0fia
Beatrice Baudelaire
Clary Fray
Gellert
Aurora Sinistra
Arcturus Regulus Black
Laverne de Montmorency
Berenice
mjhp4ever
Maria Lovegood
Madame Maxime
Merlin the Great
Cassiopeia Black
Harry James Potter
Hermione11031997
Roxy Black
The Sorting Hat
Jace Wayland
Imperio
Cassandra Black
Sorazal the Erised
anthian9
Sev
Romilda Vane
dinaki
Amelia Blackfoot
elliza
SiMoS
Leonie Vernier
Tom Marvolo Riddle
Morgan le Fay
FLEUR258
47 απαντήσεις
Θεωρητική κατεύθυνση
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°551
Απ: Θεωρητική κατεύθυνση
επεσε Παυλόπουλος οεφε λογοτεχνία .Τόσο ωραίο θέμα και σοσ πήγανε και το κάψανε. Κριμα γμτ και ήτανε τόσο ωραίο θέμα.Εύκολο αλλα όχι υπερβολικά εύκολο Πάει τώρα.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°552
^Όχι ρε !@#$%^&*..... Όχι τον Παυλόπουλο ρε παιδιά, όχι... Τ__Τ
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
s0fia- Βοτανολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2683
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: το κάθετι είναι διαφορετικό γιατί ο καθενάς είναι μοναδικός και το αντιμετωπίζει με δικό του τρόπο
- Δημοσίευση Ν°553
τώρα από ποιήματα ακούγεται πολυδούρη και από πεζά ο ιωάννου..
ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΕ ΜΙΣΗΣΕΙΣ.....
ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.....
ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ....
ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ....
ΜΕΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ....ΜΑΖΙ ΜΟΥ....
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°554
Πολυδούρη? ελεινό .Το κακό είναι με αυτήν πως δεν έχεις κατι να πεις.
Τωρα για Ιωάννου τι να πω? το στου Κεμάλ το σπίτι καλό είναι αλλα έχει πέσει,πιο σοσ είναι οι προσφυγικοί που τους μισώ,άλλο που δεν έχω τι να πω.Αλλα καλύτερο απο Πολυδούρη.
Τωρα για Ιωάννου τι να πω? το στου Κεμάλ το σπίτι καλό είναι αλλα έχει πέσει,πιο σοσ είναι οι προσφυγικοί που τους μισώ,άλλο που δεν έχω τι να πω.Αλλα καλύτερο απο Πολυδούρη.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°555
Εμάς μας λένε Προσφυγικούς!
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°556
Οχι ρε Παυλόπουλο!! Όχι! Την τύχη μου! Κρίμα το ωραίο το ποιηματάκι!
Εντάξει, κορίτσια Ιωάννου θα πέσει..το βλέπω να ρχεται..
Χίλιες φορές να πέσει Πολυδούρη
Εντάξει, κορίτσια Ιωάννου θα πέσει..το βλέπω να ρχεται..
Χίλιες φορές να πέσει Πολυδούρη
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°557
υπέροχα το βλέπω το 15 (και κάτω) να'ρχεται (στους προσφυγικούς ,αν πέσει Πολυδούρη πιο κάτω).Με βλέπω να ξαναδίνω.Επίσης ετσι και κάψουν αυριο οεφε την 20(που θα την κάψουν γιατί πολιτικά θα βαλουν) και μετά πεσει κανένας Πρωταγόρας στις πανελλήνιες (βασικά και να γίνει αυτο τιποτα ειπαμε ετσι κι αλλιως ξαναδίνω αρα..).Χειρότερο απο τον Πρωταγόρα είναι η 15-16 είναι τόσο ευκολες γμτ που θα γράψει όλος ο κόσμος και για να εξισοροπήσουν τα πραγματα θα βάλουν κανενα παλουκι αγνωστο(που πάλι στο ιδιο συμπερασμα καταλήγω,θα ξαναδώσω)
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°558
^Καταρχήν ψυχραιμία. Έτσι κι αλλιώς η 20 δεν νομίζω ότι θα μπει γιατί έχει ξαναπέσει. Πιο σος είναι η 15-16..
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°559
ε αυτό είναι που φοβάμαι μην πέσει η 15-16.Η 20 είναι αυτή που ελπίζω να πέσει στις πανελλήνιες.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°560
Βίκυ, ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους. Έλεος πια. Καταρχάς αυτό το "ο ΟΕΦΕ καίει θέματα" δεν ισχύει 100%. Και δεύτερον, απλά σταμάτα. Ναι έχετε 3 βδομάδες και δίνεται. Και ξέρεις τι; Αν πας με αυτή τη λογική να δώσεις, προφανώς δε θα γράψεις. Χώσε δύο χαστούκια στον εαυτό σου και ηρέμησε. Δεν καθορίζουν οι Πανελλήνιες τη ζωή σου.
Και επιπλέον, όλοι/ες κάνατε ΤΟΟΟΟΣΗ προετοιμασία φέτος. Και να πάτε να γράψετε και στην αρχή να χετε black out, μετά θα σας έρθουν όλα τόσο φυσικά, που θα γράψετε όπως και στο φροντιστήριο και καλύτερα.
Σταματήστε να αγχώνεστε όμως, και να αγχώνετε και τους υπόλοιπους.
Και επιπλέον, όλοι/ες κάνατε ΤΟΟΟΟΣΗ προετοιμασία φέτος. Και να πάτε να γράψετε και στην αρχή να χετε black out, μετά θα σας έρθουν όλα τόσο φυσικά, που θα γράψετε όπως και στο φροντιστήριο και καλύτερα.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°561
Aurora Sinistra έγραψε:υπέροχα το βλέπω το 15 (και κάτω) να'ρχεται (στους προσφυγικούς ,αν πέσει Πολυδούρη πιο κάτω).Με βλέπω να ξαναδίνω.Επίσης ετσι και κάψουν αυριο οεφε την 20(που θα την κάψουν γιατί πολιτικά θα βαλουν) και μετά πεσει κανένας Πρωταγόρας στις πανελλήνιες (βασικά και να γίνει αυτο τιποτα ειπαμε ετσι κι αλλιως ξαναδίνω αρα..).Χειρότερο απο τον Πρωταγόρα είναι η 15-16 είναι τόσο ευκολες γμτ που θα γράψει όλος ο κόσμος και για να εξισοροπήσουν τα πραγματα θα βάλουν κανενα παλουκι αγνωστο(που πάλι στο ιδιο συμπερασμα καταλήγω,θα ξαναδώσω)
Καλό μου. Ακόμα δεν έχεις δώσει. Μην αγχώνεσαι για βαθμούς που δεν έχεις πάρει ακόμα.
Νιώθεις ό, τι έχεις διαβάσει; Θα γράψεις. Τα black out δεν τα πιστεύω εγώ. Πιστεύω στο άγχος όμως, και πρέπει να το καταπολεμήσεις. Μην το αφήσεις να σε καλύψει. Και εν τέλει, δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που δίνει. Και ακόμα περισσότερο, δεν σε καθορίζουν οι πανελλαδικές ως άτομο. Ηρεμία και οπτιμισμός, πάνω από όλα. Πήγες και διέγνωσες τον εαυτό σου ως άχρηστη ή ανίκανη ή αδιάβαστη και αποφάσισες να θαφτείς ζωντανή.
εντίτ: ένα χρόνο μετά, που θα έχεις τελειώσει το πρώτο σου έτος στην σχολή που ΕΣΥ θα έχεις επιλέξει, θα κοιτάς πίσω και θα γελάς.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°562
Maria Lovegood έγραψε:Βίκυ, ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους. Έλεος πια. Καταρχάς αυτό το "ο ΟΕΦΕ καίει θέματα" δεν ισχύει 100%. Και δεύτερον, απλά σταμάτα. Ναι έχετε 3 βδομάδες και δίνεται. Και ξέρεις τι; Αν πας με αυτή τη λογική να δώσεις, προφανώς δε θα γράψεις. Χώσε δύο χαστούκια στον εαυτό σου και ηρέμησε. Δεν καθορίζουν οι Πανελλήνιες τη ζωή σου.
black out δε νομίζω να πάθω αλλα αυτό το οπως στο φροντιστηριο φοβαμαι γιατί δεν γράφω πάντα καλά ή οσο καλά θέλω.
Morgan le Fay έγραψε:
Καλό μου. Ακόμα δεν έχεις δώσει. Μην αγχώνεσαι για βαθμούς που δεν έχεις πάρει ακόμα.
Νιώθεις ό, τι έχεις διαβάσει; Θα γράψεις. Τα black out δεν τα πιστεύω εγώ. Πιστεύω στο άγχος όμως, και πρέπει να το καταπολεμήσεις. Μην το αφήσεις να σε καλύψει. Και εν τέλει, δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που δίνει. Και ακόμα περισσότερο, δεν σε καθορίζουν οι πανελλαδικές ως άτομο. Ηρεμία και οπτιμισμός, πάνω από όλα. Πήγες και διέγνωσες τον εαυτό σου ως άχρηστη ή ανίκανη ή αδιάβαστη και αποφάσισες να θαφτείς ζωντανή.
εντίτ: ένα χρόνο μετά, που θα έχεις τελειώσει το πρώτο σου έτος στην σχολή που ΕΣΥ θα έχεις επιλέξει, θα κοιτάς πίσω και θα γελάς.
βασικά η αληθεια είναι πως πανικοβάλομαι και για βλακειες τελικά οεφε δεν έπεσε αρχαια αυτο που φοβομουν πως θα επεφτε μηπως καει.Πολιτεια επεσε.Τωρα το αγχος προσπαθώ αλλα δεν γινεται πάντα να το καταπολεμησω.Εκείνη τη μερα στανταρ θα έχω αγχος απλά θελω να πιστεύω πως δεν θα αποτελέσει αυτο αιτία για να μην πάω καλά.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°563
Εντάξει όλα τα άλλα, αλλά αυτό δεν έχει λογική. Δίνω και με ενδιαφέρει αν θα αγχωθώ εγώ, σκασίλα μου για όλους τους άλλους που δίνουν από ένα σημείο και μετά.Maria Lovegood έγραψε: και να αγχώνετε και τους υπόλοιπους.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°564
Aurora Sinistra έγραψε:
βασικά η αληθεια είναι πως πανικοβάλομαι και για βλακειες τελικά οεφε δεν έπεσε αρχαια αυτο που φοβομουν πως θα επεφτε μηπως καει.Πολιτεια επεσε.Τωρα το αγχος προσπαθώ αλλα δεν γινεται πάντα να το καταπολεμησω.Εκείνη τη μερα στανταρ θα έχω αγχος απλά θελω να πιστεύω πως δεν θα αποτελέσει αυτο αιτία για να μην πάω καλά.
There you have it. Πανικοβάλλεσαι επειδή δεν γνωρίζεις τι θέμα θα πέσει. Μόλις ΔΕΙΣ το θέμα, οι μηχανισμοί σου θα μπουν σε λειτουργία και θα γράψεις. Είναι το άγνωστο που σε φοβίζει. Το άγνωστο γενικά ε, όχι το μάθημα
Léonie Vernier έγραψε:Εντάξει όλα τα άλλα, αλλά αυτό δεν έχει λογική. Δίνω και με ενδιαφέρει αν θα αγχωθώ εγώ, σκασίλα μου για όλους τους άλλους που δίνουν από ένα σημείο και μετά.Maria Lovegood έγραψε: και να αγχώνετε και τους υπόλοιπους.
Και γω δεν το καταλαβαίνω
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°565
Léonie Vernier έγραψε:Εντάξει όλα τα άλλα, αλλά αυτό δεν έχει λογική. Δίνω και με ενδιαφέρει αν θα αγχωθώ εγώ, σκασίλα μου για όλους τους άλλους που δίνουν από ένα σημείο και μετά.Maria Lovegood έγραψε: και να αγχώνετε και τους υπόλοιπους.
A ναι, δεν ξέρεις πως μπορείς να επηρεαστείς από τους άλλους εύκολα; Όσο συγκεντρωμένος και να είσαι....Αν είσαι κολλητή με μία τύπισσα που λέει "θα πατώσω, θα πατώσω", σου μεταφέρει και εσένα αρνητικά συναισθήματα και άθελά σου αγχώνεσαι και εσύ.
Και οκ, προφανώς σε ενδιαφέρει μόνο η πάρτη σου, αλλά δεν νομίζω πως είναι και η καλύτερη αυτή η συμπεριφορά Just saying...
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°566
Φυσικά και με ενδιαφέρει μόνο η πάρτη μου όταν πρόκειται για το μέλλον μου. Τώρα αν εσένα σε ενδιέφεραν οι υπόλοιποι υποψήφιοι ενώ έδινες, δικό σου πρόβλημα, σιγά μην κάτσω να αγχωθώ για όλους του '95 που δίνουν. Δεν τίθεται θέμα συμπεριφοράς σε κάτι άκρως ανταγωνιστικό. Είναι απλή ειλικρίνεια. Σκασίλα μου για τους άλλους, απλά πράγματα. Τώρα άμα θες να το παίξω Παναγίτσα για να εγκρίνεις συμπεριφορά τι να πω.Maria Lovegood έγραψε:Léonie Vernier έγραψε:Εντάξει όλα τα άλλα, αλλά αυτό δεν έχει λογική. Δίνω και με ενδιαφέρει αν θα αγχωθώ εγώ, σκασίλα μου για όλους τους άλλους που δίνουν από ένα σημείο και μετά.Maria Lovegood έγραψε: και να αγχώνετε και τους υπόλοιπους.
A ναι, δεν ξέρεις πως μπορείς να επηρεαστείς από τους άλλους εύκολα; Όσο συγκεντρωμένος και να είσαι....Αν είσαι κολλητή με μία τύπισσα που λέει "θα πατώσω, θα πατώσω", σου μεταφέρει και εσένα αρνητικά συναισθήματα και άθελά σου αγχώνεσαι και εσύ.
Και οκ, προφανώς σε ενδιαφέρει μόνο η πάρτη σου, αλλά δεν νομίζω πως είναι και η καλύτερη αυτή η συμπεριφορά Just saying...
Αν είσαι κολλητή με μια που λέει "θα πατώσω" άμα δεν έχει διαβάσει της λες πως φυσικά και θα πατώσει, αν έχει διαβάσει της λες να σκάσει και ότι θα γράψει καλά. Μέχρι εκεί, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο. Πώς θα σε αγχώσει για εσένα τ' ότι θα πατώσει εκείνη;
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°567
^ Έτσι ακριβώς
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°568
εγώ αγχονομαι μόνο για 2-3 άτομα που με νοιάζει αν θα περάσουν η όχι και που.Θα στεναχωριόμουνα δηλαδή αν περνούσαν σε διαφορετική πόλη ή σε σχολή άλλη εκτός της πρώτης τους επιλογής.Και αυτά τα άτομα δεν ξέρω ίσως να τα αγχωνω κι εγώ λιγο γιατί καθε φορά που μου λένε πως δεν διαβασαν για ένα διαγώνισμα ή δεν πήγαν να το γράψουν αρχίζω και λεω διάφορα.Όμως περα απο αυτά τα τρία ατομα δεν με νοιάζει τι κανουν οι αλλοι.Μαλιστα ίσως υπάρχουν και ένα ή δυο που να εύχομαι να μην περάσουν.Κακία το ξέρω.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°569
Δεν καταλαβαίνω Ρέα γιατί βλέπεις ανταγωνιστικά το θέμα των Πανελληνίων. Δεν είναι διαγωνισμός...Αλλά να μου πεις, έτσι μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε πλέον, να θέλουμε να πατήσουμε ο ένας τον άλλον.
Και δεν εννοούσα πως εγώ αγχωνόμουν για την Τιτίκα που έδινε στα Γρεβενά, αλλά όταν είσαι σε μία τάξη που όλοι αγχώνονται (είτε έχουν διαβάσει είτε όχι), η αρνητική αυτή ενέργεια μεταφέρεται και σε σένα. Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα βιώσει.
Και φυσικά, δεν είπε κανείς να το παίξεις Παναγίτσα, είσαι η Ρέα που είσαι. Εξάλλου, δεν δίνεις αναφορά σε 'μένα, δε σε 'χω και τίποτα...:P
Και δεν εννοούσα πως εγώ αγχωνόμουν για την Τιτίκα που έδινε στα Γρεβενά, αλλά όταν είσαι σε μία τάξη που όλοι αγχώνονται (είτε έχουν διαβάσει είτε όχι), η αρνητική αυτή ενέργεια μεταφέρεται και σε σένα. Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα βιώσει.
Και φυσικά, δεν είπε κανείς να το παίξεις Παναγίτσα, είσαι η Ρέα που είσαι. Εξάλλου, δεν δίνεις αναφορά σε 'μένα, δε σε 'χω και τίποτα...:P
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°570
Γιατί το βλέπω ανταγωνιστικά; Γιατί ίσως μου 'χει φύγει η πίστη όλη τη χρονιά (αν και επιλογή μου ήταν) ; Γιατί για 1 μόριο μπορεί να χάσω σχολή; Γιατί άμα χάσω τη σχολή μετά θα πρέπει να ξαναδώσω για να περάσω εκεί που θέλω; Γιατί θα έχω άλλον έναν ίδιο χρόνο; Μα γιατί, πραγματικά...
Αναρωτιέμαι γιατί οι άλλοι δεν το βλέπουν ανταγωνιστικά. Κάνεις μια προσπάθεια και θέλεις να 'σαι καλύτερος από τους άλλους. Άμα δε σε ενδιαφέρει κάτσε ήσυχα στα αυγά σου και σουτ.
Αναρωτιέμαι γιατί οι άλλοι δεν το βλέπουν ανταγωνιστικά. Κάνεις μια προσπάθεια και θέλεις να 'σαι καλύτερος από τους άλλους. Άμα δε σε ενδιαφέρει κάτσε ήσυχα στα αυγά σου και σουτ.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°571
^^wtf are y talking about? Ποιος δεν είναι διαγωνισμός; Δεν έχετε καταλάβει ότι το αν θα περάσεις κάπου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τι θα γράψουν οι άλλοι; Ποιος θα καθορίσει τις βάσεις, ο ένας;
Και κανονικά αυτό θα πρέπει να ισχύει.
Στις πανελλήνιες για τις 3 αυτές ώρες που γράφεις όλοι είναι αντίπαλοί σου και προσπαθούν να σε πετάξουν από τη σχολή που θέλεις για να πάρουν τη θέση σου χωρίς πολλά πολλά.Πρέπει να το καταλάβετε αυτό.Όλα μπορούν να παιχτούν σε λίγα μόρια και αυτός είναι και ο λόγος που δε πρέπει να βοηθάς κανέναν γιατί είναι άδικο και για σένα και για τους άλλους που διάβασαν. Δεν είναι όπως οι σχολικές εξετάσεις που και να γράψεις και συ και ο άλλος 20 δε σε νοιάζει.
Εντάξει λογικό να χαρείς αν θα περάσουν και οι φίλοι σου εκεί που ήθελαν, αλλά κρατάμε τα συγχαρίκια και τα ματς μουτς για μετά
Léonie Vernier έγραψε:Φυσικά και με ενδιαφέρει μόνο η πάρτη μου όταν πρόκειται για το μέλλον μου.
Και κανονικά αυτό θα πρέπει να ισχύει.
Στις πανελλήνιες για τις 3 αυτές ώρες που γράφεις όλοι είναι αντίπαλοί σου και προσπαθούν να σε πετάξουν από τη σχολή που θέλεις για να πάρουν τη θέση σου χωρίς πολλά πολλά.Πρέπει να το καταλάβετε αυτό.Όλα μπορούν να παιχτούν σε λίγα μόρια και αυτός είναι και ο λόγος που δε πρέπει να βοηθάς κανέναν γιατί είναι άδικο και για σένα και για τους άλλους που διάβασαν. Δεν είναι όπως οι σχολικές εξετάσεις που και να γράψεις και συ και ο άλλος 20 δε σε νοιάζει.
Εντάξει λογικό να χαρείς αν θα περάσουν και οι φίλοι σου εκεί που ήθελαν, αλλά κρατάμε τα συγχαρίκια και τα ματς μουτς για μετά
*
*
*
*
*
*
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°572
γκολ! Βγήκαμε λίγο εκτός θέματος όμωςLéonie Vernier έγραψε:....και σουτ.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°573
^Αμέσως ρε ξενέρωτε άνθρωπε, αμέσως...
Προς άτομα που έγραψαν ΟΕΦΕ αρχαία και λογοτεχνία : πώς σας φάνηκε που έπεσαν δύο αλληγορίες;
Προς άτομα που έγραψαν ΟΕΦΕ αρχαία και λογοτεχνία : πώς σας φάνηκε που έπεσαν δύο αλληγορίες;
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°574
Maria Lovegood έγραψε:Βίκυ, ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους. Έλεος πια. Καταρχάς αυτό το "ο ΟΕΦΕ καίει θέματα" δεν ισχύει 100%. Και δεύτερον, απλά σταμάτα. Ναι έχετε 3 βδομάδες και δίνεται. Και ξέρεις τι; Αν πας με αυτή τη λογική να δώσεις, προφανώς δε θα γράψεις. Χώσε δύο χαστούκια στον εαυτό σου και ηρέμησε. Δεν καθορίζουν οι Πανελλήνιες τη ζωή σου.
Mαρίαααααα Θες να σου θυμίσουμε μήπως πως έκανες εσύ όταν έδινες? Από την μια έγραφες τέλεια και από την άλλη πέταγες ότι ήσουν πεπεισμένη ότι δεν θα περάσεις. Με το συμπάθειο,αλλά έλεγα από μέσα μου,αφού είναι τόσο άριστη γιατί στο καλό το πιστεύει αυτό?
Παιδία,οκ οι Πανελλήνιες είναι ανταγωνιστικές.
Αλλά αυτό που θα πρέπει να καταναλάβουμε είναι πως ο ανταγωνισμός πρέπει να έχει ένα μέτρο. Πχ,να στοχεύεις το 20 για εσένα και όχι πχ γιατί η Ελένη έγραψε σ'ένα διαγώνισμα πάνω από εσένα και στην έχει δώσει στα νεύρα.Μην ασχολείσαι μαζί της,αν θυμάσαι υπάρχουν άλλοι τόσσες χιλιάδες υποψήφιοι που δίνουν!
Οπότε μόνο για εσένα,το τι γράφουν οι διπλανοί σου,μην σε απασχολεί.Αυτό είναι ο υγειής ανταγωνισμός.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°575
Léonie Vernier έγραψε:Γιατί το βλέπω ανταγωνιστικά; Γιατί ίσως μου 'χει φύγει η πίστη όλη τη χρονιά (αν και επιλογή μου ήταν) ; Γιατί για 1 μόριο μπορεί να χάσω σχολή; Γιατί άμα χάσω τη σχολή μετά θα πρέπει να ξαναδώσω για να περάσω εκεί που θέλω; Γιατί θα έχω άλλον έναν ίδιο χρόνο; Μα γιατί, πραγματικά...
Σε μία μεγάλη πλειοψηφία έχει βγει η πίστη και μία και δύο και τρεις χρονιές σερί. Δε λέω να αγχώνεσαι για τους άλλους, απλά δεν είναι υγιεινό (κατά την άποψή μου) να θες να πατώσουν οι άλλοι... Τώρα τι να πω, μπορεί να φταίει που εγώ δε στόχευα τόσο ψηλή σχολή όπως η Νομική, αλλά αυτό ήταν το σκεπτικό μου...
FLEUR258 έγραψε:
Mαρίαααααα Θες να σου θυμίσουμε μήπως πως έκανες εσύ όταν έδινες? Από την μια έγραφες τέλεια και από την άλλη πέταγες ότι ήσουν πεπεισμένη ότι δεν θα περάσεις. Με το συμπάθειο,αλλά έλεγα από μέσα μου,αφού είναι τόσο άριστη γιατί στο καλό το πιστεύει αυτό?
Επειδή εγώ αγχωνόμουν υπερβολικά και είχε προβλήματα υγείας δε σημαίνει πως πρέπει να το κάνουν και οι υπόλοιποι Plus, δεν ήμουν άριστη, ήμουν μέτρια προς καλή...
Και τέλος πάντων, το όλο θέμα έγινε πάλι φάση 'κάναμε την τρίχα τριχιά', όπως τότε που είχα πει πως δεν είναι εύκολο να γράψεις 17-18 στα αρχαία...Δεν ξαναγράφω σε αυτά τα τοπικ, σίριουσλι.
Και τώρα φεύγω γιατί ο κακός συντονιστής Τάσος θα με κάνει βαβά.
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team