Άριστη ήσουν.Γιατί το 18+ θεωρείται άριστο.
Άντε καλέ την άποψη σου είπες και εσύ βρε Μαριώ!
Léonie Vernier έγραψε:Αν είσαι κολλητή με μια που λέει "θα πατώσω" άμα δεν έχει διαβάσει της λες πως φυσικά και θα πατώσει, αν έχει διαβάσει της λες να σκάσει και ότι θα γράψει καλά. Μέχρι εκεί, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο. Πώς θα σε αγχώσει για εσένα τ' ότι θα πατώσει εκείνη;
Πόσο δίκιο.Είναι απλά το πιο απαίσιο βιβλίο Ιστορίας που εχω δει.ΔΕΝ γίνεται να το μάθεις αυτό το πράμα.Imperio έγραψε:Εγώ δεν θα σου πω τι να πάρεις και τι όχι. Θα σου πω ότι είχα φίλο ο οποίος είχε μέγαλη τρέλα με την ιστορία και στην αρχή το σκεφτόταν να δώσει τις δυο ιστορίες και όταν είδε το βιβλίο της γενικής αποφάσισε να δώσει Βιολογία. Η επιλογή δική σου.
Ε οχι και παλουκι η Βιολογια Γενικής. Χωρις παπαγαλια η υλη βγαινει σε ενα απογευμαLisette de Lapin έγραψε:Ε,όλα τα βιβλία ιστορίας κακογραμμένα είναι,αυτό θα ξεφευγε;
Αλήθεια μου προτείνετε Βιολογία;Γιατί έχω ακούσει ότι κι αυτή παλούκι είναι
Όχι είναι πολύ βατή άμα διαβάσεις.Καμία σχέση με της 2ας Λυκείου.Lisette de Lapin έγραψε:Ε,όλα τα βιβλία ιστορίας κακογραμμένα είναι,αυτό θα ξεφευγε;
αυτό βασικά.Η ύλη βγαίνει πολύ εύκολα και αν θες να τη μάθεις παπαγαλία, γινεται σχετικά(με ιστορία κατ) εύκολα (πιστεύω).Gellert έγραψε:Ε οχι και παλουκι η Βιολογια Γενικής. Χωρις παπαγαλια η υλη βγαινει σε ενα απογευμαLisette de Lapin έγραψε:Ε,όλα τα βιβλία ιστορίας κακογραμμένα είναι,αυτό θα ξεφευγε;
Απλα δεν θα σου χρειαστει η Βιολογια, εκτος αμα θες να πας Νοσηλευτικη η κατι τετοιο.
*e-φάσκελο!*Nearly Headless Nick έγραψε:Καλησπέρα σας.
Επέλεξα θεωρητική.
Κι εγώNearly Headless Nick έγραψε:Καλησπέρα σας.
Επέλεξα θεωρητική.