Χικ
Edit: Να μην ξεχάσω ο καθηγητής σας ασχολείται και με τη μελισσοκομία...καλά μέλια
Τα θέματα δεν τα είδα καν γιατί κάποιος μου είχε πει να μην παίξω βρώμικα.SiMoS έγραψε:Θυμάμαι που μου το είχες πει! Επίσης θυμάμαι πως τα θέματα ήταν γι' αυτούς που είχαν ασχοληθεί πολύ με τη γεωμετρία...
Θα'χει και λόξιγκα τώρα ο αγαπητός Γιώργης.
Τα θέματα δεν τα 'βαλε μόνος του. Τα 'βαλε με την ηλίθια την καθηγήτριά μου.Arcturus Regulus Black έγραψε:^Οχι εντάξει νορμάλ ήταν απλά ήταν απο τα δύσκολα που κάνεις στο φροντιστήριο(βέβαια το δύσκολα είναι υποκειμενικό ) αν και δεν ξέρω πόσο τα άλλαξε που λέει η Λίζα
Χικ
Edit: Να μην ξεχάσω ο καθηγητής σας ασχολείται και με τη μελισσοκομία...καλά μέλια
Βάζω στοίχημα οτι αν έβαζαν αυτά, όσοι πήγαιναν για θεωρητική δε θα έγραφαν ούτε 5! Είχαν πολλές λεπτομέρειες, εκτός αν θυμάμαι άλλα θέματα.Arcturus Regulus Black έγραψε:^Οχι εντάξει νορμάλ ήταν απλά ήταν απο τα δύσκολα που κάνεις στο φροντιστήριο( βέβαια το δύσκολα είναι υποκειμενικό ) αν και δεν ξέρω πόσο τα άλλαξε που λέει η Λίζα
Χικ
Madame Maxime έγραψε:Προβλήματα με ταλαντώσεις-κρούσεις.
Madame Maxime έγραψε:Κάνουμε ασκήσεις που θέλουν τόσο γράψιμο και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο.
στην Φυσικη Κατευθυνσης εε?Σε καταλαβενω απολυτα..