οκ, βρήκα Χημεία δίπλα από το φροντιστήριο της Έκθεσης. Στα θερινά θα κάνουμε 2 ώρες μόνο κατεύθυνση την βδομάδα και από Σεπτέμβρη 3, 3 ΧΚ μία γενικής. Φιου!
+34
Maria Lovegood
Lena*
Gellert
Lily Luna Potter
The Sorting Hat
Imperio
SaveWaterDrinkBlood
Phineas Nigellus Black
_LadyGrace_
Herpo The Foul
Αstοria Greengrass
Hermione11031997
alex snape
Andros the Invincible
Bellatrix Lestrange
Arcturus Regulus Black
FoNikos21
anthian9
Morgan le Fay
Berenice
Madame Maxime
RemousLoupin
Albus_Dum
Witch-King
SiMoS
Fairy!
elliza
The Guardian Angel
Hecate
FLEUR258
eLeNa!!!@*:-)
Minerva McGonagall
mariza27
Tom Marvolo Riddle
38 απαντήσεις
Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°201
Απ: Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση
Όχι χρυσά μου, 5 ώρες ΧΗΜΕΙΑ έλεγε το συγκεκριμένο φροντιστήριο. ΗΜΑΡΤΟΝ.
οκ, βρήκα Χημεία δίπλα από το φροντιστήριο της Έκθεσης. Στα θερινά θα κάνουμε 2 ώρες μόνο κατεύθυνση την βδομάδα και από Σεπτέμβρη 3, 3 ΧΚ μία γενικής. Φιου!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°202
Ανθή θα κάνεις θερινά φέτος;
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°203
Γιατί να κάνεις θερινά;
Δε βρίσκω νόημα.
Δε βρίσκω νόημα.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°204
Παιδιά, κι εγώ είχα κάνει θερινά και μου είχαν φανεί αρκετά χρήσιμα. Μπορεί να μην είχαμε προχωρήσει τόσο πολύ στην ύλη, αλλά μόλις επιστρέψαμε από τις διακοπές οι γνώσεις είχαν "ωριμάσει"...
The Composer
C.Addicts United
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°205
Ναι, θα κάνω. Έχω μια βδομάδα που ξεκίνησα.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°206
Έχει κανείς το βοήθημα στα ΜΚ γ' λυκείου Στεργίου,Νάκα;
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°207
Χ.Στεργίου-Νάκη και Ι. Στεργίου εννοείς του Σαβάλλα?
Ναι το χω εγώ αλλά το δεύτερο τέυχος...έχει ασκήσεις υψηλότερου επιπέδου απο αυτές που μπαίνουν στις πανελλήνιες με κάποιες στάνταρ ασκήσεις βέβαια που υπάρχουν παντού...θα το χαρακτήριζα για απαιτητικούς υποψήφιους που θέλουν να γράψουν πολύ καλά αλλά αν κάποιος είναι μέτριος δε θα το συνιστούσα γτ θα χαθεί απο τη δυσκολία κάποιων θεμάτων
Πω ρε έκανα και κριτική
Τεσπά Νικόλ έχω το δέυτερο τεύχος
Ναι το χω εγώ αλλά το δεύτερο τέυχος...έχει ασκήσεις υψηλότερου επιπέδου απο αυτές που μπαίνουν στις πανελλήνιες με κάποιες στάνταρ ασκήσεις βέβαια που υπάρχουν παντού...θα το χαρακτήριζα για απαιτητικούς υποψήφιους που θέλουν να γράψουν πολύ καλά αλλά αν κάποιος είναι μέτριος δε θα το συνιστούσα γτ θα χαθεί απο τη δυσκολία κάποιων θεμάτων
Πω ρε έκανα και κριτική
Τεσπά Νικόλ έχω το δέυτερο τεύχος
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°208
Εγώ το πρώτο!!
Ναι,είναι πολύ καλό,τους είχα και πέρσι άλγεβρα.
Απλά σκεφτόμουν να πιάσω με συρραπτικό τις λύσεις για να μην μπαίνω σε πειρασμό όταν δεν μου βγαίνουν κάποιες
Αλλά όταν λύνω μια άσκηση θέλω να τσεκάρω αν είναι σωστό το αποτέλεσμα Οπότε ψάχνω άνθρωπο για να του στέλνω μήνυμα να μου λέει αν είναι οκέι το αποτέλεσμα
Όταν φτάσω στο β' τεύχος,θα στέλνω σε σένα,αλήθεια!!
ΦΚ,τι είχες;
Ναι,είναι πολύ καλό,τους είχα και πέρσι άλγεβρα.
Απλά σκεφτόμουν να πιάσω με συρραπτικό τις λύσεις για να μην μπαίνω σε πειρασμό όταν δεν μου βγαίνουν κάποιες
Αλλά όταν λύνω μια άσκηση θέλω να τσεκάρω αν είναι σωστό το αποτέλεσμα Οπότε ψάχνω άνθρωπο για να του στέλνω μήνυμα να μου λέει αν είναι οκέι το αποτέλεσμα
Όταν φτάσω στο β' τεύχος,θα στέλνω σε σένα,αλήθεια!!
ΦΚ,τι είχες;
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°209
Για MK είναι πολύ καλά και του Μπάρλα από την Ελληνοεκδοτική
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°210
Ναι Εκάτη καλό είναι αλλά όχι για απαιτητικούς υποψήφιους που έλεγα πριν ...και ειδικά αν στηριχτούν μόνο σε αυτό
Νικόλ να μου στέλνεις
Φυσική κατεύθυνσης είχα του Αγγελου και Σπύρου Σαββάλα(απο τις ίδιες εκδόσεις )...νομίζω είναι πολύ καλά αν και δεν κάναμε απο βοήθημα σε φροντιστήριο γτ μου διναν φυλλάδια αλλά εγώ τα έπαιρνα για επιπλέον ασκήσεις
Νικόλ να μου στέλνεις
Φυσική κατεύθυνσης είχα του Αγγελου και Σπύρου Σαββάλα(απο τις ίδιες εκδόσεις )...νομίζω είναι πολύ καλά αν και δεν κάναμε απο βοήθημα σε φροντιστήριο γτ μου διναν φυλλάδια αλλά εγώ τα έπαιρνα για επιπλέον ασκήσεις
*
*
*
*
*
*
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°211
Εγώ τον Μπάρλα τον θεωρώ πολύ ανώτερο Είχα και τα δύο αλλά από το φροντιστήριο μας έλεγαν πως δε χρειάζεται να λύνουμε Σαββάλα, γιατι ας πούμε έχει 20 ασκήσεις για να πάει από το επίπεδο 1 στο 2, ενώ ο Μπάρλας πάει από την εύκολη στη δύσκολη άσκηση πιο άμεσα Στα πρώτα κεφάλαια, μέχρι και θεωρήματα διαφορικού, αλλά και στα ολοκληρώματα, ο Μπάρλας έχει πιο έξυπνες ασκήσεις. Στα θεωρήματα ύπαρξης, ακόμη και των ολοκληρωμάτων, έχουν αρκετές ίδιες, το πολύ πολυ με αλλαγμένο ένα ή δύο στοιχεία
Εγώ συστήνω Μπάρλα ανεπιφύλακτα, δεν έχει και τις λύσεις πίσω οπότε σε ζορίζει περισσοτερο.
Εγώ συστήνω Μπάρλα ανεπιφύλακτα, δεν έχει και τις λύσεις πίσω οπότε σε ζορίζει περισσοτερο.
Statler
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°212
Ντίτο δις^
Όχι ότι βάζω τον εαυτό μου ως κριτή αφού ούτε μια άσκηση για δείγμα δεν είχα λύσει όταν έδινα πανελλήνιες, αλλά από τα φροντιστήρια θυμάμαι πως μας είχαν πει πως ο Μπάρλας ήταν για απαιτητικούς ενώ ο Σαββάλας τσάμπα γέμιζε τις σελίδες. Αργότερα που έπιασα και έλυσα ασκήσεις του Μπάρλα ως εισαγωγή-εξάσκηση στα ολοκληρώματα τις βρήκα αρκετά καλές, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με αυτές που μας έδιναν στη σχολή όταν κάναμε εισαγωγικά μαθήματα.
Όχι ότι βάζω τον εαυτό μου ως κριτή αφού ούτε μια άσκηση για δείγμα δεν είχα λύσει όταν έδινα πανελλήνιες, αλλά από τα φροντιστήρια θυμάμαι πως μας είχαν πει πως ο Μπάρλας ήταν για απαιτητικούς ενώ ο Σαββάλας τσάμπα γέμιζε τις σελίδες. Αργότερα που έπιασα και έλυσα ασκήσεις του Μπάρλα ως εισαγωγή-εξάσκηση στα ολοκληρώματα τις βρήκα αρκετά καλές, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με αυτές που μας έδιναν στη σχολή όταν κάναμε εισαγωγικά μαθήματα.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°213
Έχω και Νάκη και Μπάρλα και μπορώ να πω πως ο Νάκης έχει μερικά πιο έξυπνα θέματα από τον Μπάρλα, αλλά γενικά ναι, ο Μπάρλας σε βάζει απο τις εύκολες στις δύσκολες πιο άμμεσα. Προτείνω όμως Νάκη, γιατί μου φαίνεται πιο "οργανωμένο" το βιβλίο του.
Νικόλ μη συρράψεις τις λύσεις! Κράτα τες για να βλέπεις και άλλους τρόπους λύσης!
Επίσης καλός είναι και ο Τσικαλουδάκης, αν και αυτός έχει κυρίως "θέματα".
Στη φυσική εμείς έχουμε Γκρίτζαλη και έχει σχετικά υψηλού επιπέδου ασκήσεις και καλογραμμένη θεωρία. Αν είσαι ανάμεσα σε Σαββάλα - Γκρίτζαλη, go for Γκρίτζαλη! Θα σε ζορίσει, αλλά θα έχεις ανέβει επίπεδο πριν καν το καταλάβεις!
Νικόλ μη συρράψεις τις λύσεις! Κράτα τες για να βλέπεις και άλλους τρόπους λύσης!
Επίσης καλός είναι και ο Τσικαλουδάκης, αν και αυτός έχει κυρίως "θέματα".
Στη φυσική εμείς έχουμε Γκρίτζαλη και έχει σχετικά υψηλού επιπέδου ασκήσεις και καλογραμμένη θεωρία. Αν είσαι ανάμεσα σε Σαββάλα - Γκρίτζαλη, go for Γκρίτζαλη! Θα σε ζορίσει, αλλά θα έχεις ανέβει επίπεδο πριν καν το καταλάβεις!
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°214
Διαφωνώ Λευτέρη
Ο Στεργίου είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα βοηθήματα σε επίπεδο δυσκολίας(κυρίως γτ είναι πιο ψαγμένος και παίρνει και θέματα απο άλλες χώρες ή και απο ολυμπιάδες ανάλυσης ακόμη) και κυρίως στις λυμένες ασκήσεις που αν τις προσπαθήσεις χωρίς άλλη προετοιμασία τον μπούλο
Εννοείται οτι θα χουν ίδιες ασκήσεις ...αυτές που κυκλοφορούν στην πιάτσα τις έχουν όλα τα βοηθήματα...τις στάνταρ! Καλά εγώ προτείνω Στεργιου και αν θέλετε πολύ πιο ψηλό- έξυπνο επίπεδο πάμε σε Καζάντζη και Πατήλα αλλά σας λέω το καλύτερο είναι Στεργίου...καλά αν θέλετε Μπάρλα πάω πάσο μια γνώμη είπα
Και Λευτέρη οτι δεν έχει τις λύσεις να ξέρεις οτι κρίνεται αρνητικά απο όλους τους φροντιστές γτ δεν έχεις δυνατότητα να δουλέψεις μόνο σου το βοήθημα και άλλα πολλά
Εκάτη όλοι οι φροντιστές σχεδόν προτείνουν Μπάρλα γιατί είναι πιο προσιτό στους μαθητές αλλά οι καθηγητές ασκήσεις απο Στεργίου βάζουν για ποιο δύσκολες (οχι οτι και ο Στεργίου είναι τοπ επίπεδο αλλά λέμε)
Μια γνώμη είπα
Τα περισσότερα θέματα του Τσικαλουδάκη είναι και κλεμμένα και μερικά είναι και λάθος να ξέρετε...σας τα λέω γτ τους ξέρω όλους αυτούς
Στη φυσική Σίμο δεν εχω ιδιαίτερη γνώμη όπως στα μαθηματικά
Ο Στεργίου είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα βοηθήματα σε επίπεδο δυσκολίας(κυρίως γτ είναι πιο ψαγμένος και παίρνει και θέματα απο άλλες χώρες ή και απο ολυμπιάδες ανάλυσης ακόμη) και κυρίως στις λυμένες ασκήσεις που αν τις προσπαθήσεις χωρίς άλλη προετοιμασία τον μπούλο
Εννοείται οτι θα χουν ίδιες ασκήσεις ...αυτές που κυκλοφορούν στην πιάτσα τις έχουν όλα τα βοηθήματα...τις στάνταρ! Καλά εγώ προτείνω Στεργιου και αν θέλετε πολύ πιο ψηλό- έξυπνο επίπεδο πάμε σε Καζάντζη και Πατήλα αλλά σας λέω το καλύτερο είναι Στεργίου...καλά αν θέλετε Μπάρλα πάω πάσο μια γνώμη είπα
Και Λευτέρη οτι δεν έχει τις λύσεις να ξέρεις οτι κρίνεται αρνητικά απο όλους τους φροντιστές γτ δεν έχεις δυνατότητα να δουλέψεις μόνο σου το βοήθημα και άλλα πολλά
Εκάτη όλοι οι φροντιστές σχεδόν προτείνουν Μπάρλα γιατί είναι πιο προσιτό στους μαθητές αλλά οι καθηγητές ασκήσεις απο Στεργίου βάζουν για ποιο δύσκολες (οχι οτι και ο Στεργίου είναι τοπ επίπεδο αλλά λέμε)
Μια γνώμη είπα
Τα περισσότερα θέματα του Τσικαλουδάκη είναι και κλεμμένα και μερικά είναι και λάθος να ξέρετε...σας τα λέω γτ τους ξέρω όλους αυτούς
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°215
ΦΚ έχω μαθιουδάκη-παναγιωτακόπουλο που μου πρότεινε ο φυσικός που κάνουμε μάθημα και είναι πολύ οκ.Και μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν το έχει από εδώ,αφού οι περισσότεροι αυτό μου λένε ότι έχουν
Θεωρώ τον Μπάρλα υπερεκτιμημένο
Θεωρώ τον Μπάρλα υπερεκτιμημένο
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°216
Νικόλ πολύ σε συμπάθησα στο είπα? ...οχι ε? Στο λέω τώρα
Να μάθετε
Παντως μαθιουκάκη κάνουν πολοί που ξέρω απλά δεν έτυχε να το πάρω εγώ
Να μάθετε
Παντως μαθιουκάκη κάνουν πολοί που ξέρω απλά δεν έτυχε να το πάρω εγώ
*
*
*
*
*
*
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°217
Arcturus Regulus Black έγραψε:Διαφωνώ Λευτέρη
Τσκ τσκ τσκ, θα επιμείνω Κυρίως σε δυο τρία σημεία βασικά
Εμάς στο φροντιστήριο τον Σαββάλα τον έδιναν σε τμήματα τεχνολογικής που δεν είχα σκοπό να ασχοληθούν. Πάντα τύχαινε να έχουν λυμένες ασκήσεις, και τελικά δεν έγραψε κανένας Είναι υπερβολικά καλό και περιεκτικό βοήθημα για όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί, αλλά τελικά ο πειρασμός είναι μεγάλος και πάρα πολλοί ενδίδουν! Γενικά διαφωνώ πολύ με το να σου δίνει τη λύση στο πιάτο, δεν ζορίζεσαι καθόλου
Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο η όποια δυσκολία θεμάτων του Στεργίου χάνεται (αν και πάλι νομίζω πως οι ασκήσεις του Μπάρλα είναι πιο απαιτητικές )
Επίσης αν μας διάβαζε κανένας άσχετος θα έλεγε πως παίρνουμε και ποσοστά
Ωστόσο ντάξει, κι εγώ μια γνώμη λέω Στην τελική τα καμάρια της τρίτης που νομίζουν ότι θα τα σώσει ένα βοήθημα, είναι πάρα πολύ γελασμένα Απαραίτητο είναι να στρωθούν να διαβάσουν :panic:
ΦΚ Σαββάλα και επειδή κάπου στον Φεβρουάριο τον τελειώσαμε, μας έδινε ο καθηγητής μας ασκήσεις Για ένα διάστημα, επειδή είχε αρχίσει να μυρίζει το τι είδους θέματα θα μπουν φέτος, αφήσαμε το νορμάλ ασκησιολόγιο και πιάσαμε ασκήσεις επιπέδου σχολικής 4.70
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°218
Όλοι έχουν κλεμμένα. Τώρα για τα λάθη δεν ξέρω, γιατί ο καθηγητής μου συνήθως τα τροποποιεί τα θέματα του. Μάλλον γι'αυτό...Arcturus Regulus Black έγραψε:Τα περισσότερα θέματα του Τσικαλουδάκη είναι και κλεμμένα και μερικά είναι και λάθος να ξέρετε...σας τα λέω γτ τους ξέρω όλους αυτούς
Νικόλ, καλός είναι ο Μαθιουδάκης, αλλά οι περισσότερες ασκήσεις του είναι κλεμμένες απο τον Γκρίτζαλη. Αλλά γενικά ναι, είναι πολύ καλό βοήθημα!
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°219
Ο Τσικαλουδάκης είναι καθηγητής του σχολείου μου και παίζει να με πάρει του χρόνου κατεύθυνση. Άσχετο.
Ο Φυσικός μου μου πρότεινε Δημόπουλο για ΦΚ γιατί λέει πως έχει οργανωμένη θεωρία και ασκήσεις κάθε επιπέδου.
Ο Φυσικός μου μου πρότεινε Δημόπουλο για ΦΚ γιατί λέει πως έχει οργανωμένη θεωρία και ασκήσεις κάθε επιπέδου.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°220
Τον ξέρω τον Τσικαλουδακη μπαίνει στο σάιτ των μαθηματικών...πες του το όνομα μου και θα καταλάβει
Κλεμμένα έχουν αυτοί που κάνουν βοηθήματα όπως Στεργίου -Μπάρλας κτλ.. αλλά αυτοί που φτιάχνουν ασκήσεις και λένε στην εισαγωγή οτι είναι προσωπικές εμπνεύσεις ή αλλάζουν λίγο την άσκηση απο άλλους γίνονται ρεζίλι
Αυτοί που έχουν θέματα όπως ο Τσικαλουδάκης και οι άλλοι δύο που προανέφερα δεν τα προορίζουν για βοηθήματα απλά είναι προσωπικές κατασκευές
Εντάξει Λίζα καλός είναι και ο Τσικαλουδάκης αλλά έτσι όπως τον κόβω λίγο επαρμένος και γενικά καλύτερα να ακούς τον φροντιστή σου περισσότερο
Κλεμμένα έχουν αυτοί που κάνουν βοηθήματα όπως Στεργίου -Μπάρλας κτλ.. αλλά αυτοί που φτιάχνουν ασκήσεις και λένε στην εισαγωγή οτι είναι προσωπικές εμπνεύσεις ή αλλάζουν λίγο την άσκηση απο άλλους γίνονται ρεζίλι
Αυτοί που έχουν θέματα όπως ο Τσικαλουδάκης και οι άλλοι δύο που προανέφερα δεν τα προορίζουν για βοηθήματα απλά είναι προσωπικές κατασκευές
Εντάξει Λίζα καλός είναι και ο Τσικαλουδάκης αλλά έτσι όπως τον κόβω λίγο επαρμένος και γενικά καλύτερα να ακούς τον φροντιστή σου περισσότερο
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°221
Έχω πολύ καλύτερους μαθηματικούς στο σχολείο από τον Τσικαλουδάκη. Ο Τσικαλουδάκης κάνει μάθημα μόνο όταν έχει πολύ λίγους μαθητές και όσοι τα πιάνουν στα μαθηματικά, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.
Δεν έχω κάνει μάθημα μαζί του -ευτυχώς- αλλά θυμάμαι πέρσυ που είχε βάλει στο site των μαθηματικών τα θέματα της Γεωμετρίας που ήθελε να μας βάλει και όλοι τα είχαν μάθει απ' έξω.
Δεν έχω κάνει μάθημα μαζί του -ευτυχώς- αλλά θυμάμαι πέρσυ που είχε βάλει στο site των μαθηματικών τα θέματα της Γεωμετρίας που ήθελε να μας βάλει και όλοι τα είχαν μάθει απ' έξω.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°222
Αυτός ήταν; :S:S:SMadame Maxime έγραψε:Έχω πολύ καλύτερους μαθηματικούς στο σχολείο από τον Τσικαλουδάκη. Ο Τσικαλουδάκης κάνει μάθημα μόνο όταν έχει πολύ λίγους μαθητές και όσοι τα πιάνουν στα μαθηματικά, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°223
^Ναι
Λίζα Καλλιθέα μένεις έ? Απο κει τουλάχιστον είναι ο Τσικαλουδάκης
Λίζα Καλλιθέα μένεις έ? Απο κει τουλάχιστον είναι ο Τσικαλουδάκης
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°224
Ναι.SiMoS έγραψε:Αυτός ήταν; :S:S:SMadame Maxime έγραψε:Έχω πολύ καλύτερους μαθηματικούς στο σχολείο από τον Τσικαλουδάκη. Ο Τσικαλουδάκης κάνει μάθημα μόνο όταν έχει πολύ λίγους μαθητές και όσοι τα πιάνουν στα μαθηματικά, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.
Τελικά δεν έπεσαν εκείνα τα θέματα. Έπεσαν παρόμοια όμως και το τμήμα του έγραψε πολύ καλά ενώ εμάς μας πήρε η κατρακύλα.
Ναι. Να το βγάλουμε και στις εφημερίδες;Arcturus Regulus Black έγραψε:Λίζα Καλλιθέα μένεις έ? Απο κει τουλάχιστον είναι ο Τσικαλουδάκης
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°225
Θυμάμαι που μου το είχες πει! Επίσης θυμάμαι πως τα θέματα ήταν γι' αυτούς που είχαν ασχοληθεί πολύ με τη γεωμετρία...Madame Maxime έγραψε:Ναι.SiMoS έγραψε:Αυτός ήταν; :S:S:SMadame Maxime έγραψε:Έχω πολύ καλύτερους μαθηματικούς στο σχολείο από τον Τσικαλουδάκη. Ο Τσικαλουδάκης κάνει μάθημα μόνο όταν έχει πολύ λίγους μαθητές και όσοι τα πιάνουν στα μαθηματικά, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.
Τελικά δεν έπεσαν εκείνα τα θέματα. Έπεσαν παρόμοια όμως και το τμήμα του έγραψε πολύ καλά ενώ εμάς μας πήρε η κατρακύλα.
Θα'χει και λόξιγκα τώρα ο αγαπητός Γιώργης.
The Composer
C.Addicts United