Minerva McGonagall έγραψε:Εμένα πάλι το οτι ο Σνέιπ έμαθε από τον Βόλντεμορτ να πετάει δε μου λέει κάτι.
Δείχνει ότι για να του εμπιστεύτηκε κάτι τέτοιο (που μόνο ο ίδιος γνώριζε) θα του έμαθε και πολλά άλλα, ενισχύοντας τις γνώσεις του Σνέιπ...
Minerva McGonagall έγραψε:Οκ, του μεταβίβασε κάποιες από τις γνώσεις του, αλλά ποιός ξέρει σε τι επίπεδο ήταν οι γνώσεις της Μινέρβας;
Μεταξύ μας το γεγονός ότι δε δίνονται στα βιβλία εκτενείς πληροφορίες για τις ικανότητες της Μινέρβα θα μπορούσε να θεωρηθεί απόδειξη ότι οι τελευταίες δεν ήταν και αρκετά σημαντικές για να αναφερθούν. Τουλάχιστον όσον αφορά την πλοκή της ιστορίας. Αντίθετα, οι αντίστοιχες του Σνέιπ τονίζονται και υπογραμμίζονται σε ένα ολόκληρο κεφάλαιο ειδικά αφιερωμένο στην προσφορά του...
Mirerna McGonagall έγραψε:Ήδη ξέρουμε πως μπορούσε να κάνει μάγια χωρίς ραβδί
Ναι? Που το λέει? Δε θυμάμαι καθόλου...
Mirerna McGonagall έγραψε:και ο Σνέιπ δεν ήταν και Ο τρομερός αντίπαλος επειδή έμαθε να πετάει.
Όχι μόνο για αυτό, αν και φυσικά θα πρέπει να προσμετρηθεί στη συνολική εικόνα. Ανέφερα παραπάνω το ειδικά αφιερωμένο στις ικανότητές του κεφάλαιο...
Mirerna McGonagall έγραψε:Μην ξεχνάμε οτι το οτι ένας μάγος δε χρησιμοποιεί μαύρη μαγεία, δε σημαίνει πως δεν μπορεί .
Συμφωνώ...
Mirerna McGonagall έγραψε:Δείχνεις πολύ σίγουρος ενω κανείς δεν μπορεί να ξέρει στα σίγουρα ποιά μεριά θα καταφέρει να πάρει το προβάδισμα ανάμεσα σε δύο ικανότατους μάγους.
Αν δεν ήμουν σίγουρος για τα όσα λέω δε θα τα έγραφα καθόλου Αυτά πιστεύω, αυτά υποστηρίζω. Δεν είναι κακό :P