...Εγω σας ευχαριστω παιδια...Ευχαριστω που υπαρχετε στη ζωη μου και ομορφαινετε τις μερες μου!
Σας ευχαριστω που με δεχτηκατε στον κοσμο σας, που με αγκαλιασατε, που με κανατε να βαλω την μαγεια μας στη ζωη μου!
Και τωρα, πιο συγκεκριμενα
Ευχαριστω τον κοιτωναρα μου , το υπεροχο γκριφιντορ με τα καταπληκτικα μελη , και κυριως, την οικογενεια Μπλάκ
την μαμακα αλαφροπατητη, και τον πατερουλη φεγγαρογητεμενο, που με εκεναν τοσο πανεξυπνη και ταλαντουχα (δηλαδη , με παραγγειλαν
) , και επισης να πω πως πρεπει να με εχει πειραξει παααρα πολυ το χριστουγεννιατικο κλιμα, γτ εχει αρχισει να μ αρεσει το Τζιρτζιλο
, μετα, τος γλυκες μου ξαδερφουλες, την ανια, την μαρια και την ανθη, τον καλο μου αδελφουλη τον χρηστο, τον γενναιο μου άντρα τον αντρεα, και τον νεο ξαδερφο εξ αγχιστειας, τον μαριο, που ειναι ο πιο καλοσυνατος και αθωος μαγος που εχω την τυχη να γνωριζω.
μετα, απο τους άλλους κοιτωνες την σατανικη μας ρεα, την κονι, και το σιμο και την ειρηνη που ειναι τελικα μεγααααλα μουτρα και μου εχουν χαρισει απιστευτες στιγμες γελιου.
επισης στους εχθρους μου , τον δημητρη και τον βασιλη
σας μισω ρεεεε
επιπλεον , ευχαριστω τη λιζα για το τοσο ομορφο καιμενο που εγραψε για μενα!
τελος , ολους αυτους που δεν ανεφερα, μα με εχουν κανει να γελασω , να νιωσω ομορφα, να τσαντιστω, να θυμωσω...
Σας ευχαριστω κ εσας που υπαρχετε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Minerva McGonagall στις Πεμ Δεκ 24, 2009 1:57 pm, 1 φορά