+81
Alice Denebola
Severous Albous
Lily99
teddy potter
Leon Black
Αlbus Dumbledοre
Antioch Peverell
Monkey D Loofy
aimilia potter
Narcissa Black
Morfin Gaunt
Dominique Weasley
Fleur Delacour
Sectumsembra
Arcturus Regulus Black
Ignotus Peverell
Alicia Spinnet
Druella Black
Nearly Headless Nick
Nethiel
paul potter
Nicolas Flamel
Harry Potter Black
didaki
Angelika-Lavender Black
Hrw Black Snape
Alviva Black
the dark coblin
leftking
Lydia Granger
vis x
Remous Loupin
SeverusSnape
ioanna papa
kp.harry
Harry James Potter
Bella Black
Eleanna Lovegood
Demix Leblack
Herpo The Foul
Anactaciaa_Rosetta
Christina Granger
Andros the Invincible
vaG
Amycus
Sylvie Lovegood
Phyllida Spore
Ms Padfoot
minerva
Madame Maxime
Nena Cahill-Malfoy
Sev
Sev-Dark-Prince
Witch-King
Sirius Black
Padma Patil
Olga_Hermione
fanny
Sorazal the Erised
pontia
Jace Wayland
Clary Fray
HermioneInLove
sabinosss
Severus Prince
Ignazya
The Grey Lady
Vindictus Viridian
Laverne de Montmorency
imba_gr
The Voice of Eternity
Isabella Ermioni Cullen
Minerva McGonagall
Leonie Vernier
Merlin Longstaff
Godric
Rea
Invictorus
Master Lumos
RemousLoupin
Merlin the Great
85 απαντήσεις
Minerva McGonagall vs Severus Snape
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°101
Απ: Minerva McGonagall vs Severus Snape
παιδιά βγαίνουμε εκτός τόπικ!Δεν μιλάμε για τη δύναμη του Σνέιπ!Μπορεί ο Σνέιπ να ήταν δυνατός αλλά όχι και σαν τη Μακγκοναγκαλ!Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι η Μινέρβα θα κέρδιζε!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°102
Και που το ξερεις εσυ οτι η ΜακΓκοναγκαλ ηταν δυνατοτερη;;;Ποιος το ειπε;;;
Sev- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 1501
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Η τύχη μοιάζει να είναι εχθρική μαζί μου, έτσι που συχνά αυτό που σχεδιάζω ανατρέπεται και αυτό που επιθυμώ δεν το αποκτώ...
- Δημοσίευση Ν°103
Οι πληροφορίες που μας δίνονται για τη ΜακΓκόναγκαλ είναι γενικά ασαφείς. Ήταν δυνατή μάγισσα, εξαιρετικά ικανή, αλλά μέχρι εκεί...
Fear is in the eye of the beholder
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°104
Και εγώ πιστεύω ότι ο Σνειπ θα κέρδιζε
Καλή και γενναία η ΜακΓκόναγκαλ αλλα και ο Σνειπ
ήταν πολύ γενναίος (το έχει πει και ο Χάρι) και πέραν του ότι η
Μινέρβα ήταν γενναία δεν νομίζω ότι έχουμε δει κάτι παραπάνω
πιστεύω στο τέλος θα ξυπνούσαν οι μνήμες του Σνειπ και θα έκανε ότι έκανε
ασυναίσθητα και θα κέρδιζε
Καλή και γενναία η ΜακΓκόναγκαλ αλλα και ο Σνειπ
ήταν πολύ γενναίος (το έχει πει και ο Χάρι) και πέραν του ότι η
Μινέρβα ήταν γενναία δεν νομίζω ότι έχουμε δει κάτι παραπάνω
πιστεύω στο τέλος θα ξυπνούσαν οι μνήμες του Σνειπ και θα έκανε ότι έκανε
ασυναίσθητα και θα κέρδιζε
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°105
ο καθένας με την άποψη του!Εγώ πιστεύω ότι θα νικούσε η Μινέρβα!Είναι αρκετά πιο έξυπνη από τον Σνέιπ και θα μπορούσε να αποκρούσει όλα τα ξόρκια σε μια δίκαιη μονομαχία!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°106
Συνεχίζεις να λες δικά σου πραγματα ωστόσο.
Αν ο Σνέηπ θα μπορούσε να να αποφύγει με τόση ευκολία τα 4 stypefy τοτε γιατί έπεσε ξερος απο το expelliarmus των μικρων;;;
Επίσης ειναι εντελώς αβάσιμο αυτό που λες για το μισάωρο. Ο Σνέηπ το λιγότερο που συνήλθε ήταν 1μιση ώρα. Επεστρεψαν απο την Καλύβα που Ουρλιάζει στην τη Ιτιά που δέρνει *αποσταση που ξέρουμε πως ήταν περίπου 1 ώρα* και δεν συνήλθε αμέσως.
Για τον Πετιγκρίου δεν το λέω εγώ οτι ήταν δυνατός. Το λέει η Ροουλινγκ. Ανέφερε πως τελικά αποδείχθηκε πολύ πιο δυνατός απο οτι οι άλλοι 3 νόμιζαν και το αποδεικνύει το γεγονός οτι κατάφερε να επαναφέρει τον Βολντι, να σκοτώσει τοσους Μαγκλ, να σκηνοθετήσει το θάνατο του, να σκοτώσει εναν ικανο μάγο οπως ο Ντίγκορι, να δημιουργεί τόσο περίπλοκα σκοτεινά φίλτρα ωστε να διατηρεί στη ζωή τον Αφέντη του κ.α. Ειναι αφελές να θεωρούμε ανίκανο τον Ποντικοουρα.
Σαφέστατα έχει σημασία απο ποιον γίνεται το ξόρκι. 7 Βιβλία γράφτηκαν...δεν το κατάλαβες; Το Χέρι είναι που κάνει δυνατό το ξόρκι...(px το Crucio του Χαρι στην Μπελλατριξ).
Λυπαμαι αλλα μιλάς περισσότερο με βάση στη συμπάθεια σου προς το χαρακτήρα παρά στα γεγονότα. Ειναι λίγο αυθαιρετα τα επιχειρηματα σου ενω κάποια δεν ισχύουν καν.
Επίσης η Ροουλινγκ ανεφερε χαρακτηριστικά για την MacGonagall σε συνεντευξη της στο Mugglenet Although McGonagall is a worthy second in command, she is not Dumbledore's equal.. Νομίζω κάπου εδώ τελειώνουν οι υποθέσεις μας για τις δυνάμεις της. Με επίσημη εκδοχή.
Αν ο Σνέηπ θα μπορούσε να να αποφύγει με τόση ευκολία τα 4 stypefy τοτε γιατί έπεσε ξερος απο το expelliarmus των μικρων;;;
Επίσης ειναι εντελώς αβάσιμο αυτό που λες για το μισάωρο. Ο Σνέηπ το λιγότερο που συνήλθε ήταν 1μιση ώρα. Επεστρεψαν απο την Καλύβα που Ουρλιάζει στην τη Ιτιά που δέρνει *αποσταση που ξέρουμε πως ήταν περίπου 1 ώρα* και δεν συνήλθε αμέσως.
Για τον Πετιγκρίου δεν το λέω εγώ οτι ήταν δυνατός. Το λέει η Ροουλινγκ. Ανέφερε πως τελικά αποδείχθηκε πολύ πιο δυνατός απο οτι οι άλλοι 3 νόμιζαν και το αποδεικνύει το γεγονός οτι κατάφερε να επαναφέρει τον Βολντι, να σκοτώσει τοσους Μαγκλ, να σκηνοθετήσει το θάνατο του, να σκοτώσει εναν ικανο μάγο οπως ο Ντίγκορι, να δημιουργεί τόσο περίπλοκα σκοτεινά φίλτρα ωστε να διατηρεί στη ζωή τον Αφέντη του κ.α. Ειναι αφελές να θεωρούμε ανίκανο τον Ποντικοουρα.
Σαφέστατα έχει σημασία απο ποιον γίνεται το ξόρκι. 7 Βιβλία γράφτηκαν...δεν το κατάλαβες; Το Χέρι είναι που κάνει δυνατό το ξόρκι...(px το Crucio του Χαρι στην Μπελλατριξ).
Λυπαμαι αλλα μιλάς περισσότερο με βάση στη συμπάθεια σου προς το χαρακτήρα παρά στα γεγονότα. Ειναι λίγο αυθαιρετα τα επιχειρηματα σου ενω κάποια δεν ισχύουν καν.
Επίσης η Ροουλινγκ ανεφερε χαρακτηριστικά για την MacGonagall σε συνεντευξη της στο Mugglenet Although McGonagall is a worthy second in command, she is not Dumbledore's equal.. Νομίζω κάπου εδώ τελειώνουν οι υποθέσεις μας για τις δυνάμεις της. Με επίσημη εκδοχή.
Waldorf
- House of Westeros:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°107
Για τον πετιγκρίου συμφωνώ ήταν δυνατός αλλά ήταν και μεγάλος
φοβιτσιάρης
φοβιτσιάρης
Magical Identity
Today's thought: Η τύχη μοιάζει να είναι εχθρική μαζί μου, έτσι που συχνά αυτό που σχεδιάζω ανατρέπεται και αυτό που επιθυμώ δεν το αποκτώ...
- Δημοσίευση Ν°108
Γιατί αιφνιδιάστηκε προφανώς που τα πιτσιρίκια γύρισαν τόσο απότομα και ανεξήγητα και του εξαπέλυσαν τα ξόρκια. Εδώ οι ίδιοι αιφνιδιάστηκαν από την αντίδρασή τους, δε θα αιφνιδιαζόταν ο Σνέιπ, που πίστευε ότι τα έσωζε? Δε θέλω να ακούω παράλογα πράγματα...
Όσο για τον Πετίγκριου. Εντάξει, τώρα νευριάζω. Ήταν άχρηστος μάγος με α κεφαλαίο. Τα όσα κατάφερε ήταν προϊόν καθαρής τύχης και όχι ξεχωριστών ικανοτήτων. Με τα όσα γράφεις εξισώνεις την προσφορά του στον Βόλντι με αυτή του Σνέιπ στον Ντάμπι. Μη με τρελαίνεις. Το φίλτρο το παρασκεύασε με τις συμβουλές του Βόλντι. Και ο Νέβιλ, που ήταν σκράπας στα Φίλτρα, τα κατάφερνε καλά με τη βοήθεια της Ερμιόνης. Μαγκλ μπορεί να σκοτώσει κάθε μάγος. Και αν ήταν τόσο ισχυρός δε θα φοβόταν να πολεμήσει με τον Σείριο και τον Λούπιν. Αλλά αυτός κλεγόταν σαν κοριτσάκι στον Χάρι να τον λυπηθεί. Ο Βόλντεμορτ αδέξιος τον ανέβαζε, αδέξιο τον κατέβαζε. Είναι αυτός ισχυρός μάγος? Και πάνω που νόμιζα ότι τα είχα ακούσει όλα...
Και αυτό που λες για τα ξόρκια δεν έχει ισχύ. Οι Απαγορευμένες Κατάρες γίνονται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες ο Χάρι με το νεαρό της ηλικίας του δεν τις πληρούσε. Στα 17 του μια χαρά τα κατάφερε...
Ακριβώς: second in command, όχι second in power. Στην ιεραρχία λέει. Ο Ρον ήταν επιμελητής, άρα ανώτερος του Χάρι στην ιεραρχία, αλλά όχι στις ικανότητες. Και φυσικά η ΜακΓκόναγκαλ δε θα μπορούσε να είναι εξίσου καλή αρχηγός με τον Ντάμπι. Κανείς δε θα τα κατάφερνε άλλωστε...
Ο Σνέιπ ήταν πανίσχυρος μάγος. ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ...
Όσο για τον Πετίγκριου. Εντάξει, τώρα νευριάζω. Ήταν άχρηστος μάγος με α κεφαλαίο. Τα όσα κατάφερε ήταν προϊόν καθαρής τύχης και όχι ξεχωριστών ικανοτήτων. Με τα όσα γράφεις εξισώνεις την προσφορά του στον Βόλντι με αυτή του Σνέιπ στον Ντάμπι. Μη με τρελαίνεις. Το φίλτρο το παρασκεύασε με τις συμβουλές του Βόλντι. Και ο Νέβιλ, που ήταν σκράπας στα Φίλτρα, τα κατάφερνε καλά με τη βοήθεια της Ερμιόνης. Μαγκλ μπορεί να σκοτώσει κάθε μάγος. Και αν ήταν τόσο ισχυρός δε θα φοβόταν να πολεμήσει με τον Σείριο και τον Λούπιν. Αλλά αυτός κλεγόταν σαν κοριτσάκι στον Χάρι να τον λυπηθεί. Ο Βόλντεμορτ αδέξιος τον ανέβαζε, αδέξιο τον κατέβαζε. Είναι αυτός ισχυρός μάγος? Και πάνω που νόμιζα ότι τα είχα ακούσει όλα...
Και αυτό που λες για τα ξόρκια δεν έχει ισχύ. Οι Απαγορευμένες Κατάρες γίνονται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες ο Χάρι με το νεαρό της ηλικίας του δεν τις πληρούσε. Στα 17 του μια χαρά τα κατάφερε...
Ακριβώς: second in command, όχι second in power. Στην ιεραρχία λέει. Ο Ρον ήταν επιμελητής, άρα ανώτερος του Χάρι στην ιεραρχία, αλλά όχι στις ικανότητες. Και φυσικά η ΜακΓκόναγκαλ δε θα μπορούσε να είναι εξίσου καλή αρχηγός με τον Ντάμπι. Κανείς δε θα τα κατάφερνε άλλωστε...
Ο Σνέιπ ήταν πανίσχυρος μάγος. ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ...
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°109
OΚ! Οτι πεις!
:
:
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°110
Επειδή βλέπω ότι δε σε ικανοποιώ θα πάρω τηλέφωνο την Ρόουλινγκ να τη ρωτήσω και θα σε ενημερώσω, ok? :P Δώσε μου δυο λεπτά
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°111
Sev έγραψε:Επειδή βλέπω ότι δε σε ικανοποιώ θα πάρω τηλέφωνο την Ρόουλινγκ να τη ρωτήσω και θα σε ενημερώσω, ok? :P Δώσε μου δυο λεπτά
Μη πάρεις στο κινητό. επεσε απο μπαταρία.Μιλήσαμε το πρωί.
Waldorf
- House of Westeros:
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°112
κοιταξε μερλιν κατα την γνωμη μου αν λες στον σεβ οτι μιλαει μεσω της συμπαθειας που εχει στον χαρακτηρα τι θα επρεπε να πεις σε κατι αλλους που λενε...η μινερβα θα κερδιζε τελος...χωρις αιτιολογηση χωρις τιποτα....τουλαχιστον αυτα που λεει ο σεβ και εγω νωριτερα εχουν μια βαση....και πριν προλαβεις να μου πας κοντρα να σου τονισω οτι συμφωνει και η ροουλιγκ που μιλαμε τωρα στο fb
We are the hot ghosts of HarryWorld
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°113
Μινερβα και Σεβερους.Και οι δυο αναμφιβολα δυνατοι και ισχυροι μαγοι.Η Μινερβα στο ταγμα του Φοινικα με τον Νταμπλντορ αρχηγο.Ο Σεβερους πρωην θανατοφαγος,με μαθητεια διπλα στον Βολντεμορτ,εξιδικευση στις σκοτεινες τεχνες,μεγας στην διεισδυτικη και μπαρουτοκαπνισμενος.Ειχε ενα προβαδισμα,μπορουσε να ξερει τα ξορκια της Μακοναγκαλ (κατι που δεν φαινεται να κατεχει η Μινερβα) και γνωριζει σκοτεινες καταρες.Δεν το ρισκαρει ομως.Ειχε μια εντολη απο τον Νταμπλντορ (να δωσει τις αναμνησεις για να ξερει ο Χαρι τι επρεπε να κανει) και δεν θα το ρισκαρε να σκοτωθει γιατι ολα θα πηγαιναν στραφι.Εξ'ου και το ''σκαει''.Πιστευω ομως οτι σε μια κανονικη μονομαχια η Μινερβα δεν θα μπορουσε να ανταπεξελθει.
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°114
^με τετοιο avatar και τετοιες αποψεις θα πας μπροστα!!!!
Και εγω πιστευω ακριβως το ιδιο...
Πολυ δυνατου εκατεροι αλλα ο Σνειπ θα επαιρνε προβαδισμα αν ηθελε να νικησει...
Και εγω πιστευω ακριβως το ιδιο...
Πολυ δυνατου εκατεροι αλλα ο Σνειπ θα επαιρνε προβαδισμα αν ηθελε να νικησει...
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°115
οντως.....μαλλον Amycous θα ερθεις σε εμας....στο σλιθεριν!!!!!!!
We are the hot ghosts of HarryWorld
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°116
Θα πρεπει να κανω το τεστ του καπελου της επιλογης.Και καλως να σας βρω...Ειναι η σκοτεινη δυναμη που μας ελκυει...
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°117
Ναι αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα μας
Mischief managed.
vaG- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
- Δημοσίευση Ν°118
Πιστευω οτι θα νικουσε ο Σνειπ...οπως και να το κανουμε διπλα στον αρχοντα του σκοτουσ ειχε αποκτησει πολλεσ δυνατοτητες
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°119
Εγώ πιστεύω ότι θα νικούσε ο Σνέιπ..Εξ'άλλου η δύναμη του σε εκείνη την σκηνή φαινόταν στον παντοδύναμο προστάτη που έκανε.Άμα της έκανε ένα Sectumsempra σκούρα τα πράγματα!Ο Snivellus ήταν δυνατότερος απλώς μπορεί να μην ήθελε να της κάνει κακό
Christina Granger- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1446
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°120
Λοιπον και οι δυο πιστευω πως ειναι πολυ ικανοι μαγοι... Η Μακγκοναγκαλ ηταν στο ταγμα και αριστη στη μαχη παρα την ηλικια της. Ο Σνέιπ απο την αλλη ηξερε πολυ καλα διησδητικη (μαγαλο πλεονεκτημα) και γενικως γνωριζε πολλα απο σκοτεινες τεχνες. Σε μια μονομαχια δεν ξερω ποιος θα κερδιζε, αλλα για το τοπικ θα ψηφισω Μακγκοναγκαλ... Ηταν πολυ καλη στην μαχη και ο Σνειπ σιγουρα για να κερδισει θα χρησιμοποιουσε σκοτεινες τεχνες (θα επεζε βρωμικα )
Harry Potter and the Deathly Hallows
PLM+MTM
Anactaciaa_Rosetta- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 919
Location : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής...
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρόνια Πολλά Harry World
- Δημοσίευση Ν°121
νομιζω οσο κ αν ητσν πανισχυρη η μινερβα θα νικουσε ο σεβερους
sabinosss- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 989
Ημερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°122
Πφφφ...αν ο Σνειπ εβαζε σε εφαρμογη σκοτεινες τεχνες και αν ο Σνειπ εβαζε σε εφαρμογη σκοτεινες τεχνες,τι δηλαδη μονο ο Σνειπ εχει ξορκια που να δυσκολευουν την Μινερβα?Οκ δεν λεω θα την δυσκολευαν παραπανω αλλα που ξερετε αν και η Μινερβα δεν ειχε κανενα ξορκι που να εκανε τον Σνειπ να τρεχει και να μην φτανει
Herpo The Foul- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5442
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Ryuga Hideki
- Δημοσίευση Ν°123
Πιστεύω πως όντως και οι 2 είναι εξαιρετικοί μάγοι με απίστευτες ικανότητες. Μπορεί να φαίνεται ότι ο Σνέιπ έχει προβάδισμα επειδή γνωρίζει καλύτερα τις Σκοτεινές Τέχνες, όμως δεν έξετάζει κανένας ένα σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, παράγοντα: Η Μινέρβα πάλευε με όλη της τη ψυχή αφού θεωρούσε ότι μπροστά της στεκόταν ο μεγαλύτερος προδότης. Από την άλλη ο Σνέιπ ίσως να μην ήθελε καν να πειράξει τη Μινέρβα. Συνεπώς, αν αναγκαζόταν να μπει σε μονομαχία, η Μινέβα είχε σαφέστατα ένα μεγάλο προβάδισμα...
BTW, Συμφωνώ με τον Merlin και πιστεύω ότι κάποια επιχειρήματα, Sev, είναι όντως αβάσιμα.
BTW, Συμφωνώ με τον Merlin και πιστεύω ότι κάποια επιχειρήματα, Sev, είναι όντως αβάσιμα.
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Demix Leblack- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 274
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°124
Ο καθενας εχει τις δικες του ικανοτητες αλλα ειναι κ οι δυο εξαιρετικοι μαγοι
Harry is the only chance we've got
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°125
Merlin the Great έγραψε:Πάλεψε και στην μάχη στον πύργο της αστρονομίας τρέποντας σε φυγή Θανατοφάγους αναμεσα στους οποίους ήταν και η Αλυκτω. Επίσης στην μάχη του Hogwarts τα έβαλε με τον ίδιο τον Βολντεμορτ.
Και επιμένω μην ξεχναμε οτι ήταν μετά τον ΝΤαμπλντορ το Νο2....
Εχεις δικιο!!Η ΜακΓκοναγκαλ ηταν φοβερη!!