από Nathaniel Κυρ Δεκ 21, 2008 11:14 am
Sev έγραψε:jate τον καθρέφτη δεν τον ανέφερα εγώ πρώτος...
Επιπλέον, δεν είπα ότι αυτό το πράγμα είναι μαγκιά. Απλά είπα ότι μπορώ και χαράσσω μόνος το δρόμο μου. Το δεύτερο είναι...
Άμα είμαι μάγκας ή όχι το ξέρουμε καλά Στέφανε. Όλοι το έχουν παραδεχτεί in real life...
Και ξέρετε κάτι "μάγκες"? Φαίνεται ποιος είναι τι και μόνο από το γεγονός ότι εγώ δεν έχω πέσει ποτέ τόσο χαμηλά ώστε να φέρω τη συζήτηση επί προσωπικού, αντίθετα με όλους τους άλλους...
Προσωπική σκέψη: Οι μεγάλοι άνθρωποι ασχολούνται με ιδέες, οι μεσαίοι με γεγονότα και οι μικροί με τους άλλους...
Ρε συ....
Τι πίνεις; Γιατί θέλω κι εγώ λιγάκι... Πρέπει να είναι αφροδισιακό (αρκετά), και σε ζαλίζει λιγάκι υποθέτω.. ε;
Τώρα σοβαρά...
ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!! ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!!
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!???!??!?!??
ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ!!!
Προσπαθείς να πείσεις άτομα που σε ε΄χουν γνωρίσει σαν γελοίο, ότι δεν είσαι
ΡΡΡ
Και μάλιστα με το τρομερό επιχείρημα: ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!
Δε λέω όχι, όλοι αυτο πιστεύουν για τον εαυτο τους....
Αλλά... έλεος πια...
Δηλαδή, σ'αυτο το τοπικ, από το ποστ μου για τον "καθρεπτη" και μετά, έχω λιώσει στα γέλια με τις απαντήσεις σου...
Δεν ξέρω πόσο σοβαρός ή πόσο μάγκας είσαι, αλλά σίγουρα είσαι αστείος.
Όσο για "συζητηση επί προσωπικού"...
Μα, δεν υπάρχει ποστ σου που να μην αναφέρεται η λέξη "εγώ".
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.
And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.
To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.
What will your verse be?"
Dead Poets' Society