Ήταν όντως τέλειο. Το καλύτερο που έχω γευτεί ποτέ...
- Σπόιλερ:
- Φίουυυυυυυ. Νομίζω την γλίτωσα την κατάσταση...
rockfreak έγραψε:ειναι τραγουδι που σε αγγιζει...αλλα τωρα που μου ειπε αυτο...με ποναει το τραγουδι κι ομως το ακουω...
Sev έγραψε:Όχι. Απλά αποτελώ ξεχωριστή περίπτωση. Ήθελα να πάω στο Σλίθεριν, γιατί τον θεωρώ με διαφορά τον καλύτερο κοιτώνα. Και πήγα...
Αντίθετα με όλους τους άλλους καθορίζω ο ίδιος το τι θα κάνω...
Αυτό ακόμα και εσύ πρέπει να το παραδεχτείς...
Sev έγραψε:Δε γελάμε μάγκες, γιατί δεν έκανα ποτέ κανένα τεστ για να μπω στο Σλίθεριν. Την πρώτη φορά με τοποθέτησα μόνος μου και τη δεύτερη με έβαλε η Narcissa, λόγω παρελθόντος...
Οπότε, αντίθετα με όλους τους άλλους που έκαναν το τεστάκι, εγώ δεν το έκανα. Καθόρισα μόνος την τύχη μου. Δεν περίμενα από μερικές ερωτήσεις να το κάνουν...
Have a nice day...
Nathaniel έγραψε:Έχει ένα δικιο ο τομμυ.... Τεσπα, το θέμα είναι ότι "το γελοίο αυτο τεστ που μας λέει ποιοι είμαστε κι εμεις σαν χαζοι το ακολουθούμε" είναι άλλος ένας τροπος να περάσουμε καλά κι όχι να δείξουμε ποιοι είμαστε...
Τώρα αν κάποιος μπαινει στο νετ για να αποδείξει στους άλλους ότι είναι κάτι, καλύτερα να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη 2 φορές....
rockfreak έγραψε:εγω που το εκανα δεν ειμαι μαγκας δηλαδη?
εχεις τη συμετοχη μου απο τωρα!Nathaniel έγραψε:Πραγματι, γιατί τότε εγώ θα έκανα νέο κοιτώνα που θα λεγόταν: Trahanas
Αυτο το είπα εγώpancy_parkison έγραψε:rockfreak έγραψε:εγω που το εκανα δεν ειμαι μαγκας δηλαδη?
Εσυ που το έκανες είσαι πιο μάγκας απ'όλους.
Και +φωνω με tom... Αν θες να το παίξεις κάποιος στο net...ξανα κοιτάξου 2 φορές στον καθρέφτη...
tom marvolo riddle έγραψε:καταχραστη!!