-Κυρια τι γνωμη εχετε για τον Χαρρι Ποττερ?
-Σου αρεσει?
-Φυσικα κυρια!HarryWorld ftw!
-εχεις διαβασει τα βιβλια?
-Ολα!
-Κακως!Να τα πετάξεις!μη σου πω να τα κάψεις!
-και για το Λυκοφως?
-Τι ειναι αυτο?
Αυτο ηταν!σκατα θα περασουμε...
B@mH έγραψε:1) Γυμνηστης ηταν...γκει.
φαντάζομαι εννοείς ωριαία...Geo123 έγραψε:Εμάς αυτή που μας κάνει πληροφορική φοράει όλο τα ίδια ρούχα και μου έδωσε αποβολή επειδή ξέχασα( λεμε τώρα) το τετράδιο μου.\\Το είχα αφήσει σπίτι γιατί βαριόμουν να διαβάσω.
Ναί.SiMoS έγραψε:φαντάζομαι εννοείς ωριαία...Geo123 έγραψε:Εμάς αυτή που μας κάνει πληροφορική φοράει όλο τα ίδια ρούχα και μου έδωσε αποβολή επειδή ξέχασα( λεμε τώρα) το τετράδιο μου.\\Το είχα αφήσει σπίτι γιατί βαριόμουν να διαβάσω.
Η απόλαυση να είναι μεγαλύτερη;FLEUR258 έγραψε:''Κανουμε της πραξεις με κλειστα ματια,ωστε η απολαυση να ειναι μεγαλυτερη ''
Ποιος αριθμός;FLEUR258 έγραψε:''Αυτος ο αριθμος ειναι πιο σεξι απο τον αλλον...κλ'' :P
Αυτός που μας έκανε άλγεβρα στο φροντιστήριο πέταγε κάτι τέτοιαFLEUR258 έγραψε:Ο καθηγητης τη Φυσικης πεταει ολο σεξουαλικα υπονοουμενα :P :P και λεει για ποδοσφαιρο.
- Σπόιλερ:
''Κανουμε της πραξεις με κλειστα ματια,ωστε η απολαυση να ειναι μεγαλυτερη ''
''Αυτος ο αριθμος ειναι πιο σεξι απο τον αλλον...κλ'' :P
Μπορει αν μην ειναι, αλλα σχετιζεται. Και γενικα μας λεει και αλλα κουφα σε καθε μαθημα και απλως το εφερα ως παραδειγμα.Hecate έγραψε:απο που και ως που το διαζυγιο ειναι ερωτικο?