Καλά φέτος ό,τι να 'ναιιι! Ο καθένας με τα δικά του!
Ο Μαθηματικός ο καημένος είναι πολύ ήσυχος -λάθος για το επάγγελμά του- και γίνεται μέσα το έλα να δεις. Μα τόσο καλούλης που είναι, πετάει στο τέλος έξω τους καπετάν φασαριόζους και δεν τους βάζει και απουσία. Μιλάμε για άγιο άνθρωπο με μεγάλη υπομονή, γαϊδουρινή για την ακρίβεια. Κανείς δεν τον προσέχει επειδή δεν φωνάζει κτλ, μόνο εγώ και η διπλανή μου δεν μιλάμε και γράφουμε. Και είναι κρίμα γιατί τα εξηγεί και καλά και ασκήσεις βάζει μπόλικο πράμα, αν κάνει κανείς τον κόπο να του δώσει σημασία...
Αυτός που μας κάνει ιστορία είναι φευγάτος. Με την καλή την έννοια πάντα. Πετάει αρχαία ρητά στην μέση του μαθήματος και μας λέει μονίμως να κάνουμε κριτική στο βιβλίο και να μην δεχόμαστε τίποτα όπως μας το δίνουν. Αυτός πρέπει να γεννιόταν στον διαφωτισμό ρε 'σεις, αδικία.
Α, κάτι που ξέχασα. Πρέπει να τον πληρώνουν απ' το ΕΠΑΛ!
"Αν βλέπετε πως δεν τα καταφέρνετε στο γενικό, να πάτε στο ΕΠΑΛ! Πάτε στο ΕΠΑΛ λέμε! Μην περιφρονείτε τον εαυτό σας!
" Και το κλασικό πλέον: "Σκοτώστε την μάνα σας τώρα που είναι ακόμη νέα." Θεός.-
Πολύ καλός στο μάθημά του βέβαια, το θυμάσαι στο σπίτι σίγουρα.
Η κυρία του ΑΟΘ έχει ένα μικρούτσικο, τοσοδούτσικο κολληματάκι: κάθεται ακριβώς πίσω από το θρανίο μας και κοιτάει μόνο πίσω και αριστερά. Μερία-Ρούλα-Ελένη, Μαρία-Ρούλα-Ελένη πάει η εξέταση, δεν ακούγονται και πολλά άλλα ονόματα. Της λέμε να κάθεται μπροστά, λέει να κάτσουμε εμείς πιο πίσω. Μνήσθητί μου κύριε!
Κατά τ' άλλα έχει φοβερές ιδέες και πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά, ως διευθύντρια θα διέπρεπε.
Ο Α. της Πληροφορικής δεν παίζεται! Εδώ ρωτούσαν τα παιδιά τι θα κάνουμε τώρα πυο τελειώσαμε την εργασία από το α' τετράμηνο κι αυτός απάντησε:
"Θα ερχόμαστε εδώ και θα καπνίζουμε τσιγάρα."
"Και τι γίνεται κύριε αν δεν είμαστε καπνιστές;
"
"Α. Θα το αρχίσετε!
" Απάλευτος ο τύπος!
Ο αγαπημένος μου δε είναι ο γυμναστής. Τις 3 χάριτες ( ακα Γιώργος, Γιώργος, Δημήτρης) τους λέει κοπριές. Ναι, καλά διαβάσατε. Παίρνουμε παρουσίες και μόλις φτάνει σ' αυτούς αρχίζει:
"Κοπριάς 1, εδώ. Κοπριές 2 και 3, εδώ. Φύγετε λέμε!
"