Στα μαθηματικά, πήρε σύνταξη φέτος ο καλύτερος μαθηματικός του σχολείου αλλά και της περιοχής. Έχω όμως τον διευθυντή ο οποίος είναι επίσης καλός και ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την επίδοσή μας. Μας δίνει έξτρα φυλλάδια με διάφορες κουλές ασκήσεις μόνο και μόνο για εξάσκηση και δίνει βάση στη θεωρία. Κάνουμε επιπλέον μαθήματα δύο Κυριακές κάθε μήνα με επαναληπτικές ασκήσεις και θα μας ετοιμάσει και δύο-τρία τρίωρα διαγωνίσματα. Είμαι υπερευχαριστημένη μαζί του, πραγματικά.
Στη Βιολογία, με ένα μήνα καθυστέρησης, μας ήρθε η καθηγήτρια που θέλαμε και είχαμε και πέρσυ στη Βιολογία γενικής. Είναι απλά καταπληκτική. Από πέρσυ μας έκανε τις ασκήσεις του πρώτου κεφαλαίου της κατεύθυνσης με τη σωστή παρουσίαση για τις Πανελλήνιες, δίνει τρομερή έμφαση στη λεπτομέρεια και με κάνει να ψελλίζω το βιβλίο για τη παραμικρή λεπτομέρεια.
Στη Φυσική, έχουμε τον καλύτερο φυσικό του σχολείου που μας βάζει παλούκια ασκήσεις στα τεστ για να γράψουμε 15, μας βάζει ασκήσεις με 11 ερωτήματα που έχουν όλα τα πιθανά ερωτήματα και εκνευρίζεται όταν ξεχνάμε λεπτομέρειες στη θεωρία. Είναι πάρα πολύ καλός και με έχει βοηθήσει στο να καταλάβω ακόμη καλύτερα την ύλη της φυσικής μέχρι στιγμής.
Στη Χημεία δεν πήραμε την τοπ καθηγήτρια του σχολείου η οποία είναι απλά απίστευτη αλλά το δεύτερο χημικό που έχει προβλήματα μεταδοτικότητας και τον μισούν όλοι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί του γιατί και αυτός ψελλίζει το βιβλίο και αναλύει το κάθε δεδομένο της θεωρίας που έχουμε. Στο διαγώνισμα κόβει μονάδες επειδή μπορεί και ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος... πράγματα που μου αρέσουν. Κάθεται και σου εξηγεί πως μπορείς να απαντήσεις τα ερωτήματα ακόμη καλύτερα για να ευχαριστήσεις ακόμη και τον πιο απαιτητικό βαθμολογητή. Το κακό μαζί του είναι πως δεν μπορείς να κάνεις ερωτήσεις στο μάθημα. Είναι από αυτούς που θεωρούν αρκετά πράγματα δεδομένα και παίρνει τέτοιο ύφος: στις ερωτήσεις που θεωρεί "γελοίες".
Γενικά, είμαι ευχαριστημένη.