Αχ παιδί μου, πόσο με καταλαβαίνεις...Cassandra Black έγραψε:*Εγώ δεν ξεσκιζόμουν σε κανένα μάθημα στη Γ' λυκείου, λογοτεχνία γενικής διάβαζα επειδή μ' άρεσε και όλα τα υπόλοιπα τα μάθαινα μέσες-άκρες επειδή το θεωρούσα ντροπή να με πιάσουν αδιάβαστη. Η νοοτροπία "είναι γενικής, άρα δεν τα αγγίζω" σε μένα δεν έπιανε και δεν θα πιάσει ποτέ
- Σπόιλερ:
Ειδικά άμα έχεις και γονείς δασκάλους, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις μάθημα αδιάβαστο. Καλώς ή κακώς, δασκάλα δεν είμαι, αλλά τους καταλαβαίνω.
+13
Alicia Spinnet
Mirabelle Salvatore
Amycus
Grinderz
Hecate
Arcturus Regulus Black
Mysterious Wizard
Aurora Sinistra
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
Cassandra Black
Romilda Vane
Isabelle Lightwood
17 απαντήσεις
Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°27
Nαι, οκ. Απλά αυτή τη σχετική ανάπαυλα μου την προσφέρει ένα βιβλίο, μια ταινία, μια σειρά, το χάριγουρολντ.... Σε καμιά περίπτωση η κοινωνιολογία της Γ' ΛυκείουAmycus έγραψε:Δεν είναι θέμα το πως θα χαρακτηριστούμε ή πως θα χαρακτηρίσουμε αλλά αυτή η συνεχόμενη και αυξανόμενη τάση για απαξίωση που ποτέ δεν έχει ευτυχές τέλος.Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απορρίψουμε ένα μάθημα προτού ασχοληθούμε μαζί του.Κανείς δεν λέει να καταπιαστείς με τις ώρες με το αντικείμενό του και να χάσεις ώρες απο την μελέτη άλλων μαθημάτων αλλά μόνο και μόνο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους,θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε και με κάτι άλλο που θα μας προσφέρει και μια σχετική ανάπαυλα και ξεκούραση απο ένα βαρύ πρόγραμμα.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ που δεν μπορούσα να δώσω σοβαρές εξετάσεις χωρίς κάτι να με αποσυντονίζει και να με συντονίζει σε άλλο αντικείμενο.
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°28
Έκανα Κοινωνική κ Πολιτική Αγωγή πέρσι. Δεν μου άρεσε πολύ, δεν διάβαζα καθόλου και κανείς δεν έπαιρνε σοβαρά το μάθημα. Ήταν η ώρα του παιδιού και επικρατούσε ο πανικός εκείνες τις δύο ώρες.
Φέτος, που κάνω Αρχές Οικονομίας τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο καθηγητής μας δίνει ένα σωρό σημειώσεις, επικρατεί απόλυτη ησυχία στην τάξη, διαβάζουν όλοι και το έχουμε στα τοπ μαθήματα. Είναι θέμα καθηγητή νομίζω.
Στο νέο Λύκειο στην 4η κατεύθυνση, κάνεις 6 ώρες την εβδομάδα "Στοιχεία Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστήμων" που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά νομίζω σχετίζεται με τις Αρχές Οικονομίας. Ή κάνω λάθος;
Φέτος, που κάνω Αρχές Οικονομίας τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο καθηγητής μας δίνει ένα σωρό σημειώσεις, επικρατεί απόλυτη ησυχία στην τάξη, διαβάζουν όλοι και το έχουμε στα τοπ μαθήματα. Είναι θέμα καθηγητή νομίζω.
Στο νέο Λύκειο στην 4η κατεύθυνση, κάνεις 6 ώρες την εβδομάδα "Στοιχεία Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστήμων" που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά νομίζω σχετίζεται με τις Αρχές Οικονομίας. Ή κάνω λάθος;
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°29
Κοινωνική κ Πολιτική Αγωγή είχαμε στην 3η Γυμνασίου νομίζω.
Στην αρχή μας έκανε η κυριά των Γερμανικών που δεν την πρόσεχε κανείς.Ούτε στα Γερμανικά την πρόσεχαν.
Μετά ήρθε η Σιδερηηηηηη. Υπέροχη,μετά μας την έβαλαν στην Ιστορία.<3 Μας έκανε τέλεια το μάθημα κ ήτανε πολύ καλή γι'αυτό μετά κ μας την μετακίνησαν στην Ιστορία.
Και τέλος ήρθε μια δικηγόρος. Που ήτανε βαρετηηηηηη. Οπότε πάλι δεν πρόσεχα.
Είναι όλα θέμα καθηγητή και όχι τόσο βιβλίου κ μαθήματος.Γιατί σαν μάθημα ήτανε σχετικά βατό.
Στην αρχή μας έκανε η κυριά των Γερμανικών που δεν την πρόσεχε κανείς.Ούτε στα Γερμανικά την πρόσεχαν.
Μετά ήρθε η Σιδερηηηηηη. Υπέροχη,μετά μας την έβαλαν στην Ιστορία.<3 Μας έκανε τέλεια το μάθημα κ ήτανε πολύ καλή γι'αυτό μετά κ μας την μετακίνησαν στην Ιστορία.
Και τέλος ήρθε μια δικηγόρος. Που ήτανε βαρετηηηηηη. Οπότε πάλι δεν πρόσεχα.
Είναι όλα θέμα καθηγητή και όχι τόσο βιβλίου κ μαθήματος.Γιατί σαν μάθημα ήτανε σχετικά βατό.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°30
Στην τρίτη γυμνασίου σε αυτό το μάθημα πρόσεχα, μας έκανε μια δικηγόρος που μας έκανε και Επαγγελματικό Προσανατολισμό που ήταν γαμάτη και ασχολιόταν ΠΑΡΑ πολύ, ακόμα και φέτος σε αυτήν πήγα για πληροφορίες για σχολές
meet me in montauk
Carl
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°31
^Άντε και εσεις δικηγόρο?
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°32
Λοιπόν, σήμερα κάναμε το δεύτερο μάθημα! Μου φάνηκε ακόμα πιο γ@μάτο!! Βασικά παίζει ρόλο ο καθηγητής , π.χ. ο δικός μας μας ειπε: Παιδιά εγώ δεν θέλω να διαβάζετε από το βιβλίο, δεν τα λέει καλά, θα διαβάζετε από τις σημειώσεις που θα σας δίνω εγώ!
Ωραία περνάμε πάντως, μου φαίνεται ενδιαφέρον!
Ωραία περνάμε πάντως, μου φαίνεται ενδιαφέρον!
Phyllida Spore- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9260
Location : Απο εναν κοσμο που δεν υπαρχει...και που παραλληλα υπαρχει
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Let me be free. Let me fly!
- Δημοσίευση Ν°33
Κ.Π.Α. Είχαμε πολύ καλό καθηγητή για να είναι αληθινός, αλλά ο άνθρωπος είναι οικονομολόγος και διδάσκει ΑΟΘ και ΑΟΔΕ στην Γ' Λυκείου, Αρχές Οικονομίας στην Α' Λυκείου και κάνει και πολλά Πρότζεκτ, αλλά επειδή αυτά είναι λίγα του δώσανε και αυτό το μάθημα. Ε λοιπόν ο τύπος είναι θεός. Κάναμε χαλαρό μάθημα, αλλά προσέχαμε όλοι και συμμετείχαμε συνήθως. Εντάξει υπήρξαν πολλές ταινίες και ώρες του παιδιού αλλά σε γενικά πλαίσια κάναμε μάθημα. Διαβάζαμε κάτι ψιλά από το βιβλίο και είχαμε 20 θέματα-παραγράφους που έπρεπε να τα μάθουμε πάνω κάτω παπαγαλία για τις εξετάσεις. Αλλά ήταν προκαθορισμένα και ακριβή, όχι "Τι ξέρετε για το ρατσισμό" που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Κοινωνιολογία δεν έχω κάνει ακόμα (όντας στη Δευτέρα Λυκείου) αλλά ειλικρινά το θεωρώ πολύ λογικό να μην τη θεωρεί ο μαθητής (κι εγώ μαζί) μείζον αντικείμενο μελέτης. Και δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να "υποστηρίζουμε" ένα τέτοιο άθλιο σύστημα μόνο και μόνο γιατί δεν έχει προοπτική να αλλάξει. Τα γενικής ,αν και όχι τόσο πολύ στην δευτέρα, υποθέτω πως θα τα γράφω στην Τρίτη Λυκείου. Αλλά ειλικρινά θα προτιμούσα να μην το κάνω. Ένιγουέι συμφωνώ με το Νικόλα.
Κοινωνιολογία δεν έχω κάνει ακόμα (όντας στη Δευτέρα Λυκείου) αλλά ειλικρινά το θεωρώ πολύ λογικό να μην τη θεωρεί ο μαθητής (κι εγώ μαζί) μείζον αντικείμενο μελέτης. Και δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να "υποστηρίζουμε" ένα τέτοιο άθλιο σύστημα μόνο και μόνο γιατί δεν έχει προοπτική να αλλάξει. Τα γενικής ,αν και όχι τόσο πολύ στην δευτέρα, υποθέτω πως θα τα γράφω στην Τρίτη Λυκείου. Αλλά ειλικρινά θα προτιμούσα να μην το κάνω. Ένιγουέι συμφωνώ με το Νικόλα.
So, good night unto you all.
Give me your hands, if we be friends,
And Robin shall restore amends.
Give me your hands, if we be friends,
And Robin shall restore amends.
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°34
Είναι θέμα καθηγητή όχι θέμα βιβλίου
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°35
παιδια στο δημοτικο το βαριομουν αφανταστααααααααααααααααααααα μιλαμε ειχαμε και ''πολυ καλο'' δασκαλο και το εκανε χειροτερο...ηταν το χειροτερο μαθημα εβερ
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :