Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Λοιπόν, σκέφτηκα σοβαρά πρωτού δημιουργήσω αυτό το τόπικ. Όπως είναι φανερό, στο τόπικ δεν χωρά φανατισμός και αντεδείκνυται να γράψει κανείς: Υποστηρίζω αυτό το κόμμα κλπ. Αν θέλετε να το γράψετε, δεν υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο είναι καλύτερο να μην το κάνετε. Από εκεί και πέρα μπορούμε να μιλήσουμε για την πολιτική από τα παλιά μέχρι τα σημερινά. Απλά αναπτύξτε ένα θέμα που σας απασχολεί, και σιγά σιγά θα γίνει δημόσια συζήτηση...
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αναρωτιεμαι αν μπορουμε να εμπιστευτουμε τους πολιτικους. Οι περισσοτεροι απαντουν οχι. Κι αυτο γιατι υπαρχουν μερικοι πολιτικοι που στ'αληθεια δεν αξιζουν ουτε φτυσιμο. Αλλα ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν κι αλλοι που ενδιαφερονται για τη χωρα. Ελαχιστοι, το ξερω, αλλα υπαρχουν. Ειναι εκεινοι που δυσκολα βγαινουν στο φως, που η δουλεια τους δε φαινεται γιατι οι αλλοι πολιτικοι, που κοιτουν τον εαυτο τους, ενεργουν πιο γρηγορα. Τα λιθαρακια που βαζουν οι καλοι πολιτικοι στην αναδομηση της χωρας, τα αφαιρουν οι αλλοι και ετσι ερχεται η τελικη πτωση. Καταληγουμε να βριζουμε τους πολιτικους ενω ορισμενοι αληθινα προσπαθουν...εστω κι αν αυτη η προσπαθεια δεν αποφερει καρπους που να ειναι διακριτοι... εστω κι αν τα ονοματα τους δε βγαινουν ποτε στην επιφανεια...
Stop looking out your window and get out of your front door!
hidden secrets:
When life means something more than just breathing...
εγω πιστευω οτι οι πολιτικοι της χωρας μας οπως ετσι κι αλλιως ειναι γνωστο ειναι πολυ διεφθαρμενοι και αυτο βοηθησε παρα πολυ στο να γινουν τοσο υπερογκα τα χρεη που εχει η χωρα μας τελοσπαντων εγω λεω πως η χρεοκοπια της Ελλαδας ηταν ελενχομενη απο την Αμερικη γιατι το ευρω ειχε γινει πια τοσο δυνατο ωστε καταφερε να τρομαξει ακομη και το δολλαριο και ετσι η Αμερικη ερευνησε τους κρικους της Ευρωπαικης Ενωσης και οπως ειναι γνωστο ειναι που πιο ευκολο να ελενξεις μια χωρα εαν ειναι κιολας διεφθαρμενη και καταφερε τον σκοπο της δηλαδη να ριξει παρα πολυ το ευρω και τωρα νομιζω το ιδιο γινεται και με την Ισπανια και την Πορτογαλια...
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Εγώ καθόμουν και σκεφτόμουν για την παιδεία πάλι. Νταξ, στάνταρ πράματα θα μου πεις, το σύστημα σαπίζει.
Εγώ όμως σκεφτόμουν κάτι συγκεκριμένο.
Πως γίνεται, έστω και ένας μαθητής αν θέλει να πάρει το μάθημα της λογικής να μην του δώσουν αυτή τη δυνατότητα. Ο διευθυντής μου μου είπε πως δεν γίνεται, όχι μόνο χωρίς κατανόηση για την θέλησή μου να μάθω κάτι πέρα από το να σερφάρω στο fb σε ώρα πληροφορικής, αλλά και με αντιμετώπισε ως μία πενιχρή ενόχληση την πρώτη μέρα του στο σχολείο.
Ναι, κύριοι, σας σιχάθηκα. Ένα παιδί να θέλει να μάθει, ένα μόνο παιδί, δεν μπορείτε να πείτε όχι. Και αν δεν σας φτάνει αυτό, σκεφτείτε τι μάθημα διάλεξε το ένα αυτό παιδί.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Διαφωνώ με το σκεπτικό όλοι είναι διεφθαρμένοι είναι εντελώς ανώριμο να χωρίζουμε τους πολιτικούς σε καλούς και μη . Ο πολίτης λόγω της μορφής που έχει αποκτήσει το δημοκρατικό πολίτευμα δείχνει μια απάθεια,πιστεύει ότι δεν αξίζει κάνεις, αυτό είναι ένα τεράστιο σφάλμα στο όποιο δεν πρέπει να υποκύπτουμε. Πρώτα ο πολίτης πρέπει να κοιτάει το όφελος τις κοινωνίας και ύστερα το ατομικό του συμφέρον , πράγμα το οποίο δε συμβαίνει βλέπε φοροδιαφύγη ή οποία ξεκίνα από τον ποίο απλό πολίτη στις καθημερινές του συναλλαγές.(Ιατροί κτλ κτλ) Πως λοίπον περιμένουμε από τους εκπροσώπους να είναι εντάξει όταν εμείς οι ίδιοι θέλουμε να ξεφύγουμε από τους κανόνες τις πολιτείας ; Τέλος θέλω να θέσω ένα ερώτημα αν είναι διεφθαρμένοι γιατί τους ψηφίζουμε ; Γιατί δεν φταίνε μόνο οι άλλοι για τα πάντα φταίμε και εμείς .
+100 Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!! Δεν ειναι μονο οι πολιτικοι που φταινε αλλα και εμεις οι ιδιοι οπως για παραδειγμα λεμε σε ενα πολιτικο διορησε το παιδι μου να σε ψηφησω απο τη στιγμη που γινετε αυτο χανεται το δημοκρατικο και γινομαστε μετα οι ιδιοι "διαεφθαρμενοι" του κρατους. Αρα λοιπον πρεπει πρωτα εμεις οι ιδιοι να ημαστε σωστοι ωστε να περνονται και σωστες αποφασεις απο τους πολιτικους για το καλο της χωρας και το δικο μας..!