Σημαντικό είναι να είμαστε πολιτικοποιημένοι και όχι κομματικοποιημένοι , γιαυτό και δεν βάζω κόμματα στο poll .
Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο τόπικ πιστεύω
Safira έγραψε:επισης ειναι λιγο ανουσιο σε παιδια 13-16 :shy:-:
-Moony έγραψε:Είμαι μικρός,δεν έχω πολιτική άποψη :shy:-: .
Safira έγραψε:επισης ειναι λιγο ανουσιο σε παιδια 13-16 :shy:-:
Αυτό δε μου θυμίζει προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία αλλά βασιλευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Είπα να πω το κουλό μου για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα.~Emperor Belisarius~ έγραψε:Η Ελλάδα κυβερνιέται από 3 οικογένειες τα τελευταία 30 χρόνια... Αυτοί θα κάνουνε παιδιά,τα παιδιά μεγαλωμένα σε διεφθαρμένη οικογένεια και με πλούτη,θα διεφθαρούν κι αυτά από μικρή ηλικία. Θα μεγαλώσουν και θα γίνουν σαν τον μπαμπά του. Είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο...
Δεν είπα πως είναι λύση Λίζα. Είναι εκεί που με οδήγησε η απελπισία με αυτά που βλέπω.Madame Maxime έγραψε:Αυτό δε μου θυμίζει προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία αλλά βασιλευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Είπα να πω το κουλό μου για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα.~Emperor Belisarius~ έγραψε:Η Ελλάδα κυβερνιέται από 3 οικογένειες τα τελευταία 30 χρόνια... Αυτοί θα κάνουνε παιδιά,τα παιδιά μεγαλωμένα σε διεφθαρμένη οικογένεια και με πλούτη,θα διεφθαρούν κι αυτά από μικρή ηλικία. Θα μεγαλώσουν και θα γίνουν σαν τον μπαμπά του. Είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο...
Η αποχή πιστεύεις πως είναι λύση; Εγώ διαφωνώ.
Εάν είχαμε πραγματικό, δημοκρατικό πολίτευμα τότε θα έστελνε ένα μήνυμα. Τώρα προσπαθεί να μεταδώσει κάτι καταδικασμένο που θα το ψιθιρίσουμε μεταξύ μας και ύστερα από δύο εβδομάδες θα το ξεχάσουμε γιατί δε θα έχει φέρει καμία αλλαγή.
Υποτίθεται πως η εξουσία μας είναι η ψήφος. Εάν δεν την εκμεταλλευόμαστε, τότε δεν χάνουμε τη δύναμη από τα χέρια μας;
Μητσοτάκηδες,Παπανδρέοι,Καραμανλής