+28
The Sorting Hat
Roland Weasley
Kreacher
anthian9
Arcturus Regulus Black
geowizard
Alison Sheridan
Romilda Vane
elliza
lefter4
Ηarry Potter
alex snape
Ronerm
Hermione Black
Tom Marvolo Riddle
Emperor Belisarius
Maria Lovegood
Madame Maxime
RemousLoupin
Safira
-Moony
Imperio
Amelia Blackfoot
Harry Potter
Amycus
Witch-King
The Guardian Angel
Fred Weasley
32 απαντήσεις
Η Πολιτική άποψη μου
Ψηφοφορία
Ποια είναι η πολιτική σου άποψη?
- [ 9 ]
- [23%]
- [ 12 ]
- [30%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [5%]
- [ 17 ]
- [42%]
Σύνολο Ψήφων: 40
Ηarry Potter- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 585
Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Η Πολιτική άποψη μου
εγω εβαλα την τελευταια επιλογη
lefter4- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 311
Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°27
κουμουνισμος
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°28
Εγώ δεν είχα άποψη για το θέμα αλλά επειδή ντρεπόμουν σχημάτισα μία δεν είναι και τόσο δύσκολο.
Επέλεξα ιδεολογία γιατί αλλιώς θα ψήφιζα Φουρέιρα.
Επέλεξα ιδεολογία γιατί αλλιώς θα ψήφιζα Φουρέιρα.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°29
Madame Maxime έγραψε:Αυτό δε μου θυμίζει προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία αλλά βασιλευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Είπα να πω το κουλό μου για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα.~Emperor Belisarius~ έγραψε:Η Ελλάδα κυβερνιέται από 3 οικογένειες τα τελευταία 30 χρόνια... Αυτοί θα κάνουνε παιδιά,τα παιδιά μεγαλωμένα σε διεφθαρμένη οικογένεια και με πλούτη,θα διεφθαρούν κι αυτά από μικρή ηλικία. Θα μεγαλώσουν και θα γίνουν σαν τον μπαμπά του. Είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο...
Η αποχή πιστεύεις πως είναι λύση; Εγώ διαφωνώ.
Εάν είχαμε πραγματικό, δημοκρατικό πολίτευμα τότε θα έστελνε ένα μήνυμα. Τώρα προσπαθεί να μεταδώσει κάτι καταδικασμένο που θα το ψιθιρίσουμε μεταξύ μας και ύστερα από δύο εβδομάδες θα το ξεχάσουμε γιατί δε θα έχει φέρει καμία αλλαγή.
Υποτίθεται πως η εξουσία μας είναι η ψήφος. Εάν δεν την εκμεταλλευόμαστε, τότε δεν χάνουμε τη δύναμη από τα χέρια μας;
Θα διαφωνησω σ'αυτο με την ψηφο... Ακουω απο παντου οτι η αποχη δεν ειναι λυση (κατι στο οποιο συμφωνω) αλλα η αρνηση να ψηφισεις δεν συνδεεται με την αδιαφορια. οχι οταν γινεται συνειδητοποιημενα. Εγω πιστευω οτι ενα ειδος διαμαρτυριας, σιωπηλης αν θελετε, αλλα και παλι, περναει ενα μυνημα : οτι ο κοσμος εχει ξυπνησει και δε γινεται συνεργος στα κολπα τους!
Για μενα το να παει καποιος να ψηφισει τα ιδια κομματα ειναι πολυ χειροτερο απο το να μην ψηφισει καθολου. Ειναι σα να βλεπει οτι καταστρεφεται η χωρα του και να λεει και ευχαριστω!
Και σε ενα τοσο διεφθαρμενο συστημα, οχι η ψηφος δεν ειναι η μονη εξουσια μας. Γιατι πολυ απλα δε μετραει, τουλαχιστον οχι οπως θα επρεπε. Τα λευκα πανε στο πρωτο κομμα!! Με ποια λογικη?? αμα παραποιουν ετσι τις ψηφους, πως μπορω εγω (που δεν ψηφιζω ακομα αλλα τροπος του λεγειν βρε αδερφε..:D)μετα να εχω εμπιστοσυνη οτι δεν κανουν ο,τι τους καπνισει?
Μας πλασαρουνε οτι το να μη ψηφιζεις ισοδυναμει με την αποχη και την παραιτηση απο τα πολιτικα σου δικαιωματα επειδη τους συμφερει. Γιατι η δημοκρατια λειτουργει με την ψηφο μας, ασχετα αν τελικα την σεβονται ή οχι. Αλλα τι νομιζετε οτι τους 'φοβιζει' περισσοτερο? το να μειωθει η ψαλιδα με τα μικρα κομματα ή να μην ψηφισει κανεις?
Οσο γι αυτο που λενε οτι το να μη ψηφιζεις ειναι αποχη... Μπουρδες . Δηλαδη οι "αγανακτησμενοι" -που σιγουρα πολλοι απο αυτους δεν θα ψηφιζουν- αλλα ειναι καθε μερα εξω απο τη Βουλη, θεωρουνται ανενεργοι πολιτες? Αποχη ειναι να καθεσαι στον καναπε σου και να αδιαφορεις. ΄'Η το να μην πας να ψηφισεις επειδη εχεις κανονισει να πας για μπανακι. Το να αρνησαι να ψηφισεις δεν ειναι αποχη, ειναι αντισταση.
πολιτικη αποψη δεν εχω ακομα... Εκτος απο το οτι ολα τα κομματα ειναι για τα μπαζα κομματποιημενη λοιπον δεν ειμαι, κι ουτε θελω να γινω. η πολιτικη ιδεολογια ομως ειναι αλλο θεμα. Αλλα δεν εχω κατασταλαξει καπου, για να πω οτι εχω μια στανταρ αποψη. Το ψαχνω Γι αυτο εβαλα το τελευταιο
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°30
Κοινή Παρανόηση... Τα λευκά ΔΕΝ πάνε στο πρώτο κόμμα...
κλικμη
κλικμη
Statler
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°31
απ'οτι καταλαβα ουσιαστικα ειναι το ιδιο με τα ακυρα. Οποτε και παλι παραποιηται η ψηφος.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°32
κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει και η κατηγορία αναρχισμός.....
τι δηλαδή, είμαι η μόνη αναρχική μέχρι το κόκκαλο στο hw?
O Αναρχισμός είναι ένα ιδεολογικό, πολιτικό και κοινωνικό κίνημα πολύ παρεξηγημένο
Αναρχία θεωρείται η κοινωνία όπου υφίσταται η πλήρης ε λ ε υ θ ε ρ ί α και ι σ ό τ η τ α
Πολλοί το έχουν συνδέσει με το χάος και τη βία, αλλα κάνουν μεγάλο λάθος!!!
Αναρχισμός είναι «το χωρίς-κυβέρνηση σύστημα σοσιαλισμού», δηλαδη με άλλα λόγια, «η κατάργηση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο, δηλαδή η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας (καπιταλισμός) και της κυβέρνησης.»
Φίλε, η ζωή ανήκει στον καθέναν από μας και είναι η ζωή του.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ – ΠΑΡΤΗΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ !!!
Φτύστους ΟΛΟΥΣ που έρχονται ως από μηχανής θεοί να σου διορθώσουν τη δυστυχία σου.
ΟΛΟΥΣ !!
Γιατί να πληρώνουμε για παιδία? τι ρόλο παίζει η αστυνομία, η κυβέρνηση και τα <<μεγάλα αφεντικα>>? κανεναν!!!!
Πόλεμος ενάντια στις θρησκείες και σʼόλα τα ψέματα!!!
Πόλεμος ενάντια στον πατριωτισμό!!!
Κατάργηση των συνόρων, συναδέλφωση όλων των λαών!!!!!
Αυτα και άλλα πολλά είναι τα ιδανικά μας!!!!!!!
την κυριακή να πάνε για δουλειά, οι υπουργοί, οι βουλευτές και όλα τα αφεντικά...
Δούλοι του 21ου αιώνα? ούτε με σφαίρες!!!!!
ποιοί είναι μαζί μου????
τι δηλαδή, είμαι η μόνη αναρχική μέχρι το κόκκαλο στο hw?
O Αναρχισμός είναι ένα ιδεολογικό, πολιτικό και κοινωνικό κίνημα πολύ παρεξηγημένο
Αναρχία θεωρείται η κοινωνία όπου υφίσταται η πλήρης ε λ ε υ θ ε ρ ί α και ι σ ό τ η τ α
Πολλοί το έχουν συνδέσει με το χάος και τη βία, αλλα κάνουν μεγάλο λάθος!!!
Αναρχισμός είναι «το χωρίς-κυβέρνηση σύστημα σοσιαλισμού», δηλαδη με άλλα λόγια, «η κατάργηση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο, δηλαδή η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας (καπιταλισμός) και της κυβέρνησης.»
Φίλε, η ζωή ανήκει στον καθέναν από μας και είναι η ζωή του.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ – ΠΑΡΤΗΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ !!!
Φτύστους ΟΛΟΥΣ που έρχονται ως από μηχανής θεοί να σου διορθώσουν τη δυστυχία σου.
ΟΛΟΥΣ !!
Γιατί να πληρώνουμε για παιδία? τι ρόλο παίζει η αστυνομία, η κυβέρνηση και τα <<μεγάλα αφεντικα>>? κανεναν!!!!
Πόλεμος ενάντια στις θρησκείες και σʼόλα τα ψέματα!!!
Πόλεμος ενάντια στον πατριωτισμό!!!
Κατάργηση των συνόρων, συναδέλφωση όλων των λαών!!!!!
Αυτα και άλλα πολλά είναι τα ιδανικά μας!!!!!!!
την κυριακή να πάνε για δουλειά, οι υπουργοί, οι βουλευτές και όλα τα αφεντικά...
Δούλοι του 21ου αιώνα? ούτε με σφαίρες!!!!!
ποιοί είναι μαζί μου????
- :
- πφφφφφ... εντάξει, για το θάρρος ή αλήθεια ήταν όλα
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
geowizard- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3125
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°33
Δεν επέλεξα καμία επιλογή και ούτε θα πω ποιας ιδεολογίας είμαι, αλλά μου έκανε εντύπωση που στις επιλογές δεν υπάρχει ο καπιταλισμός. Ο Ιμπεριαλισμός και ο σοσιαλισμός ΔΕΝ είναι καπιταλισμός. Αντ' αυτού, ακροαριστερά και κομουνισμός είναι το ίδιο με βάση τα όσα έχω διαβάσει.
Geowizard
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°34
O καπιταλισμός είναι οικονομικό σύστημα :O
geowizard- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°35
Kms έγραψε:O καπιταλισμός είναι οικονομικό σύστημα :O
Είναι κοινωνικό και οικονομικό σύστημα.
Geowizard
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°36
Σοβαρά μου απαντάς με την πρώτη σειρά της Wikipedia κάνοντας bold και underline; Και η απάντηση σου δεν λέει τίποτα. Είναι ένα κοινωνικό σύστημα επειδή συνδέεται με την δημιουργία τάξεων και κατανομής του πλούτου.Γενικά αν βαριέσαι και δεν διαβάζεις όλο το άρθρο μην το προσπαθείς αποθαρρυνθείς και τον συνομιλητή σου να σε πάρει στα σοβαρά. Και μην ανατρέχεις στην ελληνική wiki είναι αναξιόπιστη και γεμάτη λάθη.
geowizard- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°37
Kms έγραψε:Είναι ένα κοινωνικό σύστημα επειδή συνδέεται με την δημιουργία τάξεων και κατανομής του πλούτου.
Αν αλλάξω ένα ρήμα και προσθέσω μία λέξη, έχεις τον κομμουνισμό. Με την ίδια ακριβώς λογική που ο τελευταίος θεωρείται ιδεολογία, θα έπρεπε να θεωρείται και ο καπιταλισμός.
Ορίστε και από το λεξικό Farlex:
καπιταλισμός capitalism (kapitali'zmos)
ουσιαστικό αρσενικό
οικονομικό και πολιτικό σύστημα
Ο καπιταλισμός δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομία, αλλά και με ολόκληρη την κοινωνικοπολιτική διάταξη της κοινωνίας.
Παρ' όλα αυτά, δεν το συνεχίζω άλλο. Καλή συνέχεια.
Geowizard
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°38
Amycus έγραψε:Ποτε καμμια απο αυτες τις ιδεολογιες δεν τηρηθηκε αυστηρα και με συστημα.Ο σοσιαλισμος ενεταξε στοιχεια καπιταλισμου,ο κομουνισμος μετατραπηκε σε δικτακτορια (στις πρωην σοσιαλιστικες χωρες),ο ιμπεριαλισμος δεν θα ελεγα οτι αποτελει πολιτικη ιδεολογια παρα πολιτικη επιλογη της οποιαδηποτε χωρας,ο εθνικοσοσιαλισμος ηταν πολιτικη επιλογη ενος προσωπου με ολεθρια αποτελεσματα για την Ευρωπη και η ακροδεξια οπως και η ακροαριστερα αποτελεσαν παντα παραφυαδες,κατι σαν καρκινωματα της δεξιας και της αριστερας αντιστοιχα με ακτιβιστικο-αντικοινωνικο χαρακτηρα που λιγα προσεφεραν στα πολιτικα τεκταινομενα.Ο Πλατωνας θα ελεγα οτι ριχνει περισσοτερο φως στο θεμα με την ''Πολιτεια''του .
Συμφωνώ με το Θάνο σε γενικές γραμμές.
Όλες αυτές οι ιδεολογίες (πλην των φασιστικών-ολοκληρωτικών) δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ και δεν πρόκειται να εφαρμοστούν και ποτέ γιατί είναι θεωρίες των βιβλίων που πολλές φορές εναντιώνονται στην ίδια την ανθρώπινη φύση ακόμη και αν τα κίνητρά τους είναι 100% ανθρωπιστικά και τα ιδανικά τους αξιοσημείωτα. Όμως από τη θεωρία μέχρι την πράξη υπάρχει μια ουτοπία δρόμος.Ο σοσιαλισμός είναι ένα μικρό παραθυράκι στην ιστορία 5000 χρόνων του καπιταλισμού και υπάρχει μόνο ως αντίδραση σε αυτόν αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε (και όταν έγινε η προσπάθεια να εφαρμοστεί πάντα γεννιούνταν δικτατορίες με αφεντικό την σταλινική).Ακόμη και ο εφαρμοσμένος σοσιαλισμός είναι καπιταλισμός του κράτους. Αυτό στο οποίο έχει βοηθήσει ο σοσιαλισμός ως θεωρία είναι η δημιουργία της μικτής οικονομίας και η εξομάλυνση των αδυναμιών του καπιταλισμού(που εννοείται πως υπάρχουν- από που να αρχίσει κανείς-).Ήταν κάτι σαν μέσο πίεσης του προλεταριάτου στην αστική τάξη προκειμένου να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Το θέμα είναι ότι το ίδιο το προλεταριάτο πλέον έχει αστικοποιηθεί πλήρως αντί να κυριαρχήσει. Ο καπιταλισμός υπάρχει από τότε που ο άνθρωπος έφραξε ένα μικρό κομμάτι γης και είπε "αυτό είναι δικό μου".Εν "δυνάμει" καπιταλιστική ήταν η ανθρώπινη οικονομία από την εποχή του ανθρώπου των σπηλαίων που χώρισε το "δικό μου" από το "δικό σου" και ακολούθησαν όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί στο ίδιο μοτίβο.Οι ουτοπίες καλό είναι να υπάρχουν. Δημιουργούν κίνητρα ,εναλλακτικά μυαλά και πρόοδο στην εκάστοτε κοινωνία μέσα από αδυσώπητη κριτική.Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Πλέον δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να αποφασίσει κάποιος τι προτιμά ακόμη και αν δεν έχει ιδέα από πολιτική. Αν ρωτήσω 100 αμερόληπτα άτομα αν θα ήθελαν να ζήσουν στην άκρως καπιταλιστική Ελβετία του 21ου αιώνα ή στη Σοβιετική Ένωση (του τότε ή του σήμερα) δεν έχω αμφιβολία ότι τα 99 τουλάχιστον θα διάλεγαν την Ελβετία. Καλή είναι και η αναρχία (όποιος έχει διαβάσει Κροπότκιν ή Μπακούνιν δεν μπορεί να μη συμφωνεί για την κοινωνία που παρουσιάζεται), καλός και ο κομμουνισμός καλός και ο σοσιαλισμός. Όλα αυτά καλά είναι στα χαρτιά αλλά απαιτούν άλλο είδος ανθρώπου. Έναν homo sapiens sapiens sapiens sapiens sapiens...
Όσον αφορά το poll εννοείται πως είναι ελλιπές. Κάποιος δεν μπορεί να είναι νεοφιλελεύθερος; Πρέπει να είναι οπωσδήποτε εθνικοσοσιαλιστής ή φασιστής; Κάποιος δεν μπορεί να είναι κεντρώος (αν και δεν θα επιχειρήσω να ερμηνεύσω τη λέξη κεντρώος γιατί πλέον έχει ταυτιστεί με τη λέξη αχταρμάς); Κάποιος δεν μπορεί να είναι αναρχικός; Που είναι όλα αυτά; Αν και νομίζω ότι ούτε η ερώτηση του poll έχει νόημα. Τι θα πει ποια είναι η πολιτική σου άποψη; Τα μισά από αυτά που αναφέρονται δεν έχουν υπόσταση , με την έννοια πως δεν υπάρχει κοινωνία που να τα έχει εφαρμόσει κατά γράμμα. Επομένως με ποια κοινωνία να συγκρίνω τις λέξεις που τα αποτυπώνουν για να τα ενστερνιστώ ως πολιτική άποψη; Γιατί αν είναι να τα συγκρίνω με τα βιβλία που έχουν γραφεί κατά καιρούς τότε να μπει στο poll και ο κόσμος του Χαρι Πότερ ως πολιτική άποψη.
*
*
*
*
*
*
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°39
double up
Με το ακριβώς απο πάνω συμφωνώ.
Ο καπιταλισμός είναι η βάση της οικονομίας η αρχή των οικονομικών θεωριών. Όλοι είναι καπιταλιστές είτε είναι αριστεροί είτε δεξιοί είτε οτι θες. Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείς τον καπιταλισμό πολιτική. Η κεφαλαιοκρατία είναι ο τρόπος με τον οποίο ζεις.Πουλάς αγοράζεις αναπτύσσεσαι.Όταν λες δικό μου είσαι αυτόματα καπιταλιστής για να στο φέρω σε μια ποιο απλή μορφή.
To "ρακένδυτο προλετάριο" η μάζα που σήπεται μέσα στην αδράνεια της, δεν υπάρχει ποία να τον ανατρέψει,όχι οτι μπορούσε, οι "εργάτες" είναι πλέον αστοί προσκολλημένοι πάνω στον μηχανισμό που τους τρέφει και το κακό είναι οτι οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως λειτουργεί.
Ε πως να το συνεχίσεις λάθος μου αφού το είπα στην αρχή googler με copy pasta wiki
Καλή συνέχεια.
Με το ακριβώς απο πάνω συμφωνώ.
Ο καπιταλισμός είναι η βάση της οικονομίας η αρχή των οικονομικών θεωριών. Όλοι είναι καπιταλιστές είτε είναι αριστεροί είτε δεξιοί είτε οτι θες. Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείς τον καπιταλισμό πολιτική. Η κεφαλαιοκρατία είναι ο τρόπος με τον οποίο ζεις.Πουλάς αγοράζεις αναπτύσσεσαι.Όταν λες δικό μου είσαι αυτόματα καπιταλιστής για να στο φέρω σε μια ποιο απλή μορφή.
To "ρακένδυτο προλετάριο" η μάζα που σήπεται μέσα στην αδράνεια της, δεν υπάρχει ποία να τον ανατρέψει,όχι οτι μπορούσε, οι "εργάτες" είναι πλέον αστοί προσκολλημένοι πάνω στον μηχανισμό που τους τρέφει και το κακό είναι οτι οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως λειτουργεί.
Ε πως να το συνεχίσεις λάθος μου αφού το είπα στην αρχή googler με copy pasta wiki
Καλή συνέχεια.
- Σπόιλερ:
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°40
"Με αφορμή την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ που κατατέθηκε στη Βουλή, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη επισήμανε πως στην παρούσα φάση δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ωστόσο, προχώρησε ακόμα περισσότερο το θέμα των ακινήτων λέγοντας πως η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κανένα ακίνητο, ενώ εκτίμησε πως ότι η αγορά σπιτιών και οι επενδύσεις που έκαναν οι Έλληνες σε ακίνητα ήταν... χαμένα χρήματα."
Δεν θες να την πλακώσεις στα μπουνίδια; Έτσι, για να μπορέσεις να κοιμηθείς σαν πουλάκι το βράδυ! Να πεις ότι ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ κάτι σε αυτή την ρημαδοκοινωνία!!!
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ωστόσο, προχώρησε ακόμα περισσότερο το θέμα των ακινήτων λέγοντας πως η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κανένα ακίνητο, ενώ εκτίμησε πως ότι η αγορά σπιτιών και οι επενδύσεις που έκαναν οι Έλληνες σε ακίνητα ήταν... χαμένα χρήματα."
Δεν θες να την πλακώσεις στα μπουνίδια; Έτσι, για να μπορέσεις να κοιμηθείς σαν πουλάκι το βράδυ! Να πεις ότι ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ κάτι σε αυτή την ρημαδοκοινωνία!!!
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°41
Σε αυτή τη χώρα εγώ βρίσκομαι μονίμως σε αδιέξοδο.
Εμείς που δεν έχουμε δικό μας ακίνητο, πληρώνουμε το δάνειο εδώ και μια 10ετία για να αποκτήσουμε επισήμως το σπίτι που είχαμε ξεκινήσει να χτίζουμε όταν ήμουν ακόμη νηπιαγωγείο.
Όσοι έχουν ακίνητα και δεν πληρώνουν 2-3 ενοίκια (ναι τόσα πληρώνουμε) καλούνται να τα βγάλουν πέρα με χαράτσια και ΕΝΦΙΑ.
Ελλαδάρα...
Εμείς που δεν έχουμε δικό μας ακίνητο, πληρώνουμε το δάνειο εδώ και μια 10ετία για να αποκτήσουμε επισήμως το σπίτι που είχαμε ξεκινήσει να χτίζουμε όταν ήμουν ακόμη νηπιαγωγείο.
Όσοι έχουν ακίνητα και δεν πληρώνουν 2-3 ενοίκια (ναι τόσα πληρώνουμε) καλούνται να τα βγάλουν πέρα με χαράτσια και ΕΝΦΙΑ.
Ελλαδάρα...
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°42
Μα με εκνευρίζει που χρησιμοποιεί τον όρο "επένδυση" για όλους τους κατόχους ακινήτων. Δεν έχουν όλοι απο δέκα σπίτια για να μένουν στο ένα και να νοικιάζουν τα εννιά ούτε όλοι πλακώθηκαν στην αγορά επαγγελματικών χώρων για να θησαυρίσουν. Η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που αγόρασαν ένα σπίτι για να μένουν και το οποίο θεωρείται πρώτη κατοικία και μια μερίδα αυτών ένα δεύτερο για κάποιο απο τα παιδιά τους. Δεν κατάλαβα γιατί η κα.Βούλτεψη θεωρεί το "να έχω ένα κεραμίδι πάνω απο το κεφάλι μου" των γονιών μας ή των παππούδων μας ως επένδυση, η οποία πρέπει να υπερφορολογείται και να είναι μάλιστα χαμένη επένδυση όταν οι ίδιοι την κατέστησαν τέτοια.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°43
Μάλλον η Βούλτεψη προτιμά το φως των αστεριών όταν κοιμάται. Ας επιλέξει λοιπόν σε ποιο πάρκο/παγκάκι θέλει να κοιμάται τα βράδια και ας αφήσει εμάς τα κορόιδα να κοιμόμαστε ήρεμοι στα σπίτια μας με τα ταβάνια και τις οροφές.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Kreacher- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 55
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2015
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
Η πολιτική της τωρινής υποτιθέμενης αριστερής κυβέρνησης ( με Ακροδεξιά στοιχεία ) το μόνο που κάνει είναι να καταστρέφει όλες τις συμμαχίες της Ελλάδας, να μας απομονώνει συνεχώς. Το αποτέλεσμα θα είναι η χρεοκοπία, αν δεν βρεθεί μια συμφωνία.
Roland Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 4343
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014
Magical Identity
Today's thought: Fuck it all.
- Δημοσίευση Ν°45
Αν και μικρός ακόμα, με εκφράζουν απόλυτα οι ιδέες του Σοσιαλισμού.
Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
but a minion will always be cuter
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°46
Έλα να μαζευόμαστε και άλλοι του Βαθέος ΠΑΣΟΚ .^
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°47
Χαχαχαχα.
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°48
ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΩΓΑΜΕ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ .
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ .
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ .
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
Αλλά θυμήσου: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°50
Θεωρώ ότι το κάθε είδος έχει καλά και κακά. Εγώ προσωπικά θα επέλεγα εκείνο το χώρο στον οποίο οι πολίτες θα ήταν ίσοι. Δηλαδή 55% του εισοδήματος δίνει ο βιομήχανος στο κράτος; 55% θα δίνει και ο εργάτης. Δεν μπορεί να λειτουργήσει σύστημα όπου ο ένας θα δίνει λιγότερα αλλά θα θέλει τις ίδιες παροχές. Ξέρω είναι ουτοπικό αλλά δεν παύει να είναι αυτό που είναι σωστό.